stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 εβαλα τις βασεις για το διβαλιτσο.΄Ελα ρε... Βαλίτσες της ΚΤΜ θα βάλεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 εβαλα τις βασεις για το διβαλιτσο.΄Ελα ρε... Βαλίτσες της ΚΤΜ θα βάλεις ?ναι! κατεληξα σ αυτες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Πολλά λεφτά ρε φίλε. 500€ για δυό βαλίτσες. Άσε που το φλωρεύουν λίγο το μηχανάκι. Αντί να βγάλεις τους καθρέφτες έβαλες και βαλίτσες ? (αστειεύομαι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολλά λεφτά ρε φίλε. 500€ για δυό βαλίτσες. Άσε που το φλωρεύουν λίγο το μηχανάκι. Αντί να βγάλεις τους καθρέφτες έβαλες και βαλίτσες ? (αστειεύομαι)590οι αλλλες επιλογες ηταν της sw moteck και της hepco & becker.250 και 350 αντιστοιχα. δεν ξερω γιατι αλλα κατεληξα εκει, τωρα οτι εγινε-εγινε :PΥΓ δεν μπορω χωρις καθρεφτες... :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2015 από τον Αλομπαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
emio 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Βόλτα 30 χλμ γιατί σε λίγο προβλέπετε πολύ μεγάλο σέρβις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 Βενζίνη πάλι σήμερα, γιατί αδειάσαμε. Είναι τα λεφτά που δίνω πιο ευχάριστα από τα υπόλοιπα, γιατί σημαίνει ότι βόλταρα αρκετά και τελείωσε η βενζίνη..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 ΚΑινουργια ντιζα κοντερ,φιλτρο αερα,λαδια,μπουζι και 5 ευρω βενζινα οικονομιιιιιιιαααααα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 οταν αλλαζεις μπουζι κοιτας κ τα διακενα του μπουζι η τα βαζεις ετσι μεσα?Παιζει ρολο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 καινούρια λάστιχα σήμερα, σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για βαλκάνια 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 βασικα απο χθες συνεχιζω το βαψιμο ξυλων ραμποτε για το μινι αποθηκακι του μοτο ωστε να βγει απο την υπογα μιακαι καλη μιας και με σκαλοπατια δεν μπορω να κανω τπτ εφ οσων ειναι και διχρονο που επηρεαζεται απο βροχες, υγρασια κτλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Ειχα προβλημα με την ρυθμιση επαναφορας στο αριστερο καλαμι.Σημερα ειπα να ασχοληθω να δω τι φταιει για να μην τρεχω στην wp για σερβις,..Το βρηκα.. Εφταιγε το ρυθμιστηρι, καθως ειχε φυγει απο την θεση του ενα πλαστικο πειρακι.. Ελα ομως που το ρυθμιστηρι εχει δυο μπιλακια μεσα για να μετρας τα ''κλικ''. Και αφου εχω κανει γαματη δουλεια, τα εχω κουμπωσει ολα πανω κλπ, κατι με τρωει και θελω να κανω μλκια.. Ξαναβγαζω το ρυθμιστηρι μαζευω τα μπιλακια, κανω οτι θελω να κανω και παω να το ξανακουμπωσω... Το πιανω με το μυτοτσιμπιδο, πιεζω τα μπιλακια μεσα. παω να το βαλω στην θεση του... και καπως γλυστρισε το ρυθμιστηριι απο το μυτοτσιμπιδο και εφυγαν τα μπιλακια στο πατωμα..... Παρ τα @@@ μου Λιακο.. Αντε βρεστα... Βρηκα το ενα.. Οποτε τωρα πρεπει να παω απο τον Τασουλη να δω αν το εχει αυτο σαν ανταλλακτικο ή πρεπει να παρω πακετο και το αλουμινιο... Καλα να παθω... Γιατι ηθελα να το ξαναβγαλω χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο.. οταν αλλαζεις μπουζι κοιτας κ τα διακενα του μπουζι η τα βαζεις ετσι μεσα?Παιζει ρολο? Υποτιθεται οτι πρεπει να το κοιταξεις αν ειναι εντος οριων..Εγω παντως οποτε μετρουσα καινουριο μπουζι (ανεξαρτητα το οχημα) ηταν παντα αυτο που οριζει ο κατασκευαστης. Οποτε πλεον δεν ασχολουμαι.. Βγαζω παλιο μπουζι,βαζω καινουριο και τελιωνει η υποθεση εκει.. (για μενα) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Μετά από πολλά χρόνια εντούρο με το CB το μπροστινό φτερό (το μισό βασικά) αποφάσισε να πετάξει και μείναμε έτσι για μερικές ημέρες. Μέχρι σήμερα που κολλήθηκεΚαι βάφτηκε ΥΓ Μια φώτο για τον γιαμαχάκια, το GTS που πετυχαίνω συχνά μπροστά μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιωργαρα το κολλησες εσυ? ή το πηγες σε μάστουρι? Αν πηγες σε μαστορα ποσο κοστισε? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2015 από τον HLIAS γιατι μπορω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Μάστορας το έκανε, 30ευρώ μαζί με το βάψιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Τίποτε δεν έκανα . 20 μέρες άνευ μοτό και μου λείπει τόσο μα τόσο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Ειχα προβλημα με την ρυθμιση επαναφορας στο αριστερο καλαμι.Να σε ρωτησω... Αυτο το προβλημα πως καταλαβες οτι το εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγινε κολαουζο στην μανα περαστηκαν νεες βιδες γιατι οι προηγουμενοι αποφασηαν να βαλουν ιντσας και γ@μιθηκαν ολα....Σημερα θα παρω την σελα απο ενα αλλο glx θα βαψω καποια πλαστικα, θα γινει το φλοτερ, θα ηθελα να φερω και ενα ψαλιδι απο astrea που εχω, το περιβλημα του φαναριου , και κατι ακομα...Ξερετε κανεναν που να θελει να ανταλλαξει μπροστινο απο supra ετοιμο για glx και ψαλιδι astrea με αυτα του glx γιατι σιγα σιγα θελω να το κανω ετσι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2015 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ειχα προβλημα με την ρυθμιση επαναφορας στο αριστερο καλαμι.Να σε ρωτησω... Αυτο το προβλημα πως καταλαβες οτι το εχεις? Πηγα να αλλαξω την επαναφορα και το ρυθμιστηρι εκανε μονο 3 κλικ αριστερα. γενικα ηταν μαγκωμενο. Σε συζητησεις που ειχα με δυο ατομα μου ειχαν πει οτι μαλλον εχει μπουκωσει το βαλβιδακι στο κατω μερος, αλλα με το που πηρα στα χερια την ταπα καταλαβα οτι το προβλημα ηταν εκει πανω. Βασικα καποιος ειχε παει τερμα δεξια το ρυθμιστηρι, ειχε ξεβιδωθει απο το αλουμινιο ( φουλ γρηγορη επαναφορα) και ετσι οταν εγω το πηγαινα αριστερα αυτο πηγαινε να βιδωσει ( αναποδο σπειρωμα) και πατουσε στραβα, οποτε μαγκωνε. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2015 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Την έδωσα σε ένα φίλο, αφού δεν θα μπορώ να καβαλήσω για ένα μήνα τουλάχιστον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 λαμπίκο την αλυσίδα, ρύθμιση προφόρτισης, φουλάρισμα μέχρι το χείλος...μένει το φόρτωμα και το κλειδί στην μιζα και τα μυαλά στο μπλέντερρρρρρ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα απο μια μινι διημερη εξορμηση στο Γυθειο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αλλαξα μπουζι αφου το μισο εμεινε μεσα στην κεφαλη, μετα πηγαμε στην μαντρα και βρηκα μια καλη ποδια που θελει γυαλισμα διακοπτες, σελα, φλας stanley, φαναρι stanley μονο που ειναι βαμενο και θα ηθελα να μου πειται πως να τα ξεβαψω, καπακι βολαν απο C, 2 καρμπ, ενα φλοτερ και θα ηθελα να μου πειτε πως να το ανοιξω, καπακι κεφαλης μανιβελα, μια μπροστινη γυαλιστερη ζαντα, ενα ψαλιδι με βαση εξατμισης και ολο και κατι θα ξεχασα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2015 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Χθες περασα το καρμπ αλλα δεν μπορουσε να δουλεψει σημερα θα το βγαλω και θα σκεφτω να βαλω ενα 16αρι απο C, ηρθε ενα ξαδερφος μου απο την Γερμανια τελος παντων και μου ειπε πως εχει στην αποθικη του ενα C 6V μια sebring χρυσοταμπελη ενα ακομα μοτερ και πολλα αλλα και πως ολα αυτα μου τα δινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Ααααχχχ πολλα... Αφου τη Παρασκευη το μεσημερι με αφησε η μιζα , την ελυσα , επισκευαστηκε χθες σε ηλεκτρολογο , μπηκαν και καινουργια καρβουνακια και πλεον οχι με μιση μιζιά αλλα με ενα απαλο αγγιγμα(σα το Καζολιν ενα πραγμα!) στο μπουτόν παιρνει λιγο πριν προλαβει ο εγκεφαλος να δωσει εντολη στο δαχτυλο!!!Καλυτερα απ'οταν το πρωτοειχα αγορασει στα 12.500χλμ του!!!! Αλλαξα και το υλικο στο τελικο της εξατμισης που ειχε να αλλαχθει πανω απο 1μιση χρονο και καπως εσκασε μπορω να πω Την αγγελεια πρεπει να βρω να τη σβησω γιατι με την κατασταση που επικρατει σιγα μη το δωσω για να παω σε κατι που δε ξερω τι θα βγαλει τη στιγμη που το drz ειναι α-ψο-γο !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 καινούρια λάστιχα σήμερα, σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για βαλκάνιαΓιωργο ποια εβαλες? εβαλα τις βασεις για το διβαλιτσο.΄Ελα ρε... Βαλίτσες της ΚΤΜ θα βάλεις ?ναι! κατεληξα σ αυτες....περιμενουμε φοτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες