Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

εβαλα τις βασεις για το διβαλιτσο.

΄Ελα ρε... Βαλίτσες της ΚΤΜ θα βάλεις ?

ναι! κατεληξα σ αυτες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλά λεφτά ρε φίλε. 500€ για δυό βαλίτσες. Άσε που το φλωρεύουν λίγο το μηχανάκι. Αντί να βγάλεις τους καθρέφτες έβαλες και βαλίτσες ? (αστειεύομαι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά λεφτά ρε φίλε. 500€ για δυό βαλίτσες. Άσε που το φλωρεύουν λίγο το μηχανάκι. Αντί να βγάλεις τους καθρέφτες έβαλες και βαλίτσες ? (αστειεύομαι)

590

οι αλλλες επιλογες ηταν της  sw moteck και της hepco & becker.

250 και 350 αντιστοιχα. δεν ξερω γιατι αλλα κατεληξα εκει, τωρα οτι εγινε-εγινε :P

ΥΓ δεν μπορω χωρις καθρεφτες... :)

Τροποποιήθηκε από τον Αλομπαρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βενζίνη πάλι σήμερα, γιατί αδειάσαμε. Είναι τα λεφτά που δίνω πιο ευχάριστα από τα υπόλοιπα, γιατί σημαίνει ότι βόλταρα αρκετά και τελείωσε η βενζίνη..! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑινουργια ντιζα κοντερ,φιλτρο αερα,λαδια,μπουζι και 5 ευρω βενζινα οικονομιιιιιιιαααααα...:yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν αλλαζεις μπουζι κοιτας κ τα διακενα του μπουζι η τα βαζεις ετσι μεσα?Παιζει ρολο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα απο χθες συνεχιζω το βαψιμο ξυλων ραμποτε για το μινι αποθηκακι του μοτο ωστε να βγει απο την υπογα μια

και καλη μιας και με σκαλοπατια δεν μπορω να κανω τπτ εφ οσων ειναι και διχρονο που επηρεαζεται απο βροχες, υγρασια κτλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα προβλημα με την ρυθμιση επαναφορας στο αριστερο καλαμι.

Σημερα ειπα να ασχοληθω να δω τι φταιει για να μην τρεχω στην wp  για σερβις,..

Το βρηκα.. Εφταιγε το ρυθμιστηρι, καθως ειχε φυγει απο την θεση του ενα πλαστικο πειρακι.. 

20150808_124409.jpg

20150808_124438.jpg

Ελα ομως που το ρυθμιστηρι  εχει δυο μπιλακια μεσα για να μετρας τα ''κλικ''.

20150808_125745.jpg

Και αφου εχω κανει γαματη δουλεια,  τα εχω κουμπωσει ολα πανω κλπ, κατι με τρωει και θελω να κανω μλκια.. 

Ξαναβγαζω το ρυθμιστηρι  μαζευω τα μπιλακια, κανω οτι θελω να κανω και παω να το ξανακουμπωσω... 

Το πιανω με το μυτοτσιμπιδο, πιεζω τα μπιλακια μεσα.  παω να το βαλω στην θεση του... και καπως γλυστρισε το ρυθμιστηριι απο το μυτοτσιμπιδο και εφυγαν τα μπιλακια στο πατωμα..... 

Παρ τα @@@ μου Λιακο.. Αντε βρεστα... Βρηκα το ενα.. Οποτε τωρα πρεπει να παω απο τον Τασουλη να δω αν το εχει αυτο σαν ανταλλακτικο ή πρεπει να παρω πακετο και το αλουμινιο... :frusty:

Καλα να παθω... Γιατι ηθελα να το ξαναβγαλω χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο.. :giljotiini:

οταν αλλαζεις μπουζι κοιτας κ τα διακενα του μπουζι η τα βαζεις ετσι μεσα?Παιζει ρολο?

Υποτιθεται οτι πρεπει να το κοιταξεις αν ειναι εντος οριων..

Εγω παντως οποτε μετρουσα καινουριο μπουζι (ανεξαρτητα το οχημα) ηταν παντα αυτο που οριζει ο κατασκευαστης. Οποτε πλεον δεν ασχολουμαι.. Βγαζω παλιο μπουζι,βαζω καινουριο και τελιωνει η υποθεση εκει.. (για μενα) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από πολλά χρόνια εντούρο με το CB το μπροστινό φτερό (το μισό βασικά) αποφάσισε να πετάξει και μείναμε έτσι για μερικές ημέρες.

6q6hzxZ.jpg

Μέχρι σήμερα που κολλήθηκε

vTZjWTi.jpg

Και βάφτηκε

5olaGSu.jpg

ΥΓ  Μια φώτο για τον γιαμαχάκια, το GTS που πετυχαίνω συχνά μπροστά μου.

XQsnWUX.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργαρα το κολλησες εσυ? ή το πηγες σε μάστουρι? Αν πηγες σε μαστορα ποσο κοστισε?

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
γιατι μπορω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε ρωτησω... Αυτο το προβλημα πως καταλαβες οτι το εχεις? :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγινε κολαουζο στην μανα περαστηκαν νεες βιδες γιατι οι προηγουμενοι αποφασηαν να βαλουν ιντσας και γ@μιθηκαν ολα....

Σημερα θα παρω την σελα απο ενα αλλο glx θα βαψω καποια πλαστικα, θα γινει το φλοτερ, θα ηθελα να φερω και ενα ψαλιδι απο astrea που εχω, το περιβλημα του φαναριου , και κατι ακομα...

Ξερετε κανεναν που να θελει να ανταλλαξει μπροστινο απο supra ετοιμο για glx και ψαλιδι astrea με αυτα του glx γιατι σιγα σιγα θελω να το κανω ετσι6663846_3_b.jpg

:crazy:

Τροποποιήθηκε από τον propapias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε ρωτησω... Αυτο το προβλημα πως καταλαβες οτι το εχεις? :baby:

Πηγα να αλλαξω την επαναφορα και το ρυθμιστηρι εκανε μονο 3 κλικ  αριστερα.  γενικα ηταν μαγκωμενο. 

Σε συζητησεις που ειχα με δυο ατομα μου ειχαν πει οτι μαλλον εχει μπουκωσει το βαλβιδακι στο κατω μερος,   αλλα με το που πηρα στα χερια την ταπα καταλαβα οτι το προβλημα ηταν εκει πανω. Βασικα καποιος ειχε παει τερμα δεξια  το ρυθμιστηρι,  ειχε ξεβιδωθει απο το αλουμινιο ( φουλ γρηγορη επαναφορα)   και ετσι οταν εγω το πηγαινα αριστερα αυτο πηγαινε να βιδωσει ( αναποδο σπειρωμα) και πατουσε στραβα, οποτε μαγκωνε. 

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έδωσα σε ένα φίλο, αφού δεν θα μπορώ να καβαλήσω για ένα μήνα τουλάχιστον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαμπίκο την αλυσίδα, ρύθμιση προφόρτισης, φουλάρισμα μέχρι το χείλος...μένει το φόρτωμα και το κλειδί στην μιζα και τα μυαλά στο μπλέντερρρρρρ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα απο μια μινι διημερη εξορμηση στο Γυθειο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξα μπουζι αφου το μισο εμεινε μεσα στην κεφαλη, μετα πηγαμε στην μαντρα και βρηκα μια καλη ποδια που θελει γυαλισμα διακοπτες, σελα, φλας stanley, φαναρι stanley μονο που ειναι βαμενο και θα ηθελα να μου πειται πως να τα ξεβαψω, καπακι βολαν απο C, 2 καρμπ, ενα φλοτερ και θα ηθελα να μου πειτε πως να το ανοιξω, καπακι κεφαλης μανιβελα, μια μπροστινη γυαλιστερη ζαντα, ενα ψαλιδι με βαση εξατμισης και ολο και κατι θα ξεχασα :tongue:

Τροποποιήθηκε από τον propapias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες περασα το καρμπ αλλα δεν μπορουσε να δουλεψει σημερα θα το βγαλω και θα σκεφτω να βαλω ενα 16αρι απο C, ηρθε ενα ξαδερφος μου απο την Γερμανια τελος παντων και μου ειπε πως εχει στην αποθικη του ενα C 6V μια sebring χρυσοταμπελη ενα ακομα μοτερ και πολλα αλλα και πως ολα αυτα μου τα δινει :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααχχχ πολλα...

Αφου τη Παρασκευη το μεσημερι με αφησε η μιζα , την ελυσα , επισκευαστηκε χθες σε ηλεκτρολογο , μπηκαν και καινουργια καρβουνακια και πλεον οχι με μιση μιζιά αλλα με ενα απαλο αγγιγμα(σα το Καζολιν ενα πραγμα!) στο μπουτόν παιρνει λιγο πριν προλαβει ο εγκεφαλος να δωσει εντολη στο δαχτυλο!!!

Καλυτερα απ'οταν το πρωτοειχα αγορασει στα 12.500χλμ του!!!!

Αλλαξα και το υλικο στο τελικο της εξατμισης που ειχε να αλλαχθει πανω απο 1μιση χρονο και καπως εσκασε μπορω να πω :thumbsup:

Την αγγελεια πρεπει να βρω να τη σβησω γιατι με την κατασταση που επικρατει σιγα μη το δωσω για να παω σε κατι που δε ξερω τι θα βγαλει τη στιγμη που το drz ειναι α-ψο-γο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινούρια λάστιχα σήμερα, σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για βαλκάνια

Γιωργο ποια εβαλες?

εβαλα τις βασεις για το διβαλιτσο.

΄Ελα ρε... Βαλίτσες της ΚΤΜ θα βάλεις ?

ναι! κατεληξα σ αυτες....

περιμενουμε φοτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα