HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 και σημερα και χθες την εχω στην πυλωτη να ξεκουραζεται..! ο μπουφος προχθες πηγα και την εκανα μπανακι και εχει 2 μερες το νερο το ριχνει με τους κουβαδες απο τον ουρανο στην σαλονικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Την πήρα για δουλειά στο κέντρο και γυρνώντας της αγόρασα μια ζελατινούλα double bubble που την είχα γυμνούλα τόσο καιρό... Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την τσεκάρω αλλά της πηγαίνει και γαίνεται να κάνει καλή δουλειά... Της έριξα και ένα καλό σκουπισματάκι να φύγουν τα νερά και την άφησα να ξεκουραστεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 με την μηχανη μου τιποτα ,με το παπακι μου καναμε τα παπακια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 70km με βροχή.. και λίγο σκούπισμα μετά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Έβαψα μασκα πηρούνια και μιση ζάντα..για τη μηχανή άλλου γνωστου άγνωστου βέβαια Α ξεβιδωσα και κατι βιδες 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Σημερα: τιποτα Εχθες: τιποτα το τελευταιο ΣΚ: τιποτα τις τελευταιες 10 μερες: τιποτα τα Χριστουγεννα και μετα: τιποτα τον τελευταιο εναμιση μηνα: τιποτα and so on... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Κλειστή στο γκαραζ, περιμένουμε να δούμε πόσο θα βρέχει το βράδυ και αν θα πάμε στην δουλειά παρέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Κόλισα ένα αυτοκολιτάκη που έλειπε (το πήρα από την Yamaha εργοστασιακό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Απλα την σκεφτομουν.......δεμενος μεσα στο ακινητο αυτοκινητο προς Αθηνα , στην οδο Μαρνης. @αμησετα κι αφησετα! Και γυρω να πεφτει η βροχα.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον jimparac Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 την άφησα στη βροχή να πλυθεί, γιατί εγώ έχω να την πλύνω από το καλοκαίρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 την άφησα στη βροχή να πλυθεί, γιατί εγώ έχω να την πλύνω από το καλοκαίρι! Ε ματ ειναι δε θα φαινεται θα χει και περλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 την άφησα στη βροχή να πλυθεί, γιατί εγώ έχω να την πλύνω από το καλοκαίρι! Ρίξε και λίγο σαμπουάν πάνω της για καλύτερα αποτελέσματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Την άφησα στην βροχή. Μούσκεμα το νερό σήμερα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 κουμπωσα την εξωλεμβια και ετοιμαζομαι για βολτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Locatelli 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Τπτ απολυτως... Εβαλα το μικρο στο γκαραζ...Την ειδα... Και λεω να της αγορασω 4 πισινα λαστιχακια απο Αγγλια να την γλυκανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ετοιμαζομαι με την sprinterara να κατεβω για καφε.. Δεν παλευεται ολη μερα βροχη και ακομη δεν σταματησε αλλα ΔΕΝ ΝΙΟΘΟΥΜΕ.. Χιονια βροχη παντως καιρου παπια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Κολυμπαμε με το Ερ δυο μερες τωρα. Με τις κωλοαπεργιες κινδυνευει η σωματικη μας κατασταση. Εμ,δεν ειμαστε του δημοσιου,να παιρνουμε αδεια απο την σημαια. Και τις δυο μερες στο παρκιν καλο σκουπισμα στεγνωμα,σπρευ σιλικονης,ενα χαδι και καληνυχτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 εγω εφερα στα ισα τη πισω ροδα γιατι δεν ηταν.. και η αλισιδα σε καθε αλλαγη εκανε κρα κου.. λαδοσα την αλλισιδα... μετρισα το βιμα του πισω γραναζιου μηπος και βαλω μεγαλυτερο.. βενζινι θα βαλω σε καμια ωρα.. και γενικα περασαμε αρκετες ωρες μαζι σημερα με το χτακι μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 εμενα δεν τα παει καλα με την βρωμα και τα λασπονερα και απο το να μου κανει παραπονα μετα την εχω για νανι απο την κυριακη, εξαλου μου εχει κανει την εξης συμφωνια οταν πρωτογνωριστικαμε και μου ειχε πει με αυστηρο υφος τα παρακατω "σου απαγορευω δια ροπαλου να με βγαλεις με βροχη" "ουτε καν ψιλοβροχο" "απεχθανομαι την βρωμα και θελω ΠΑΝΤΑ να ειμαι καθαρη" "απαιτω τα καλυτερα πραγματα επανω μου" "στα παραπανω δεν συμβιβαζομαι και ουτε ειμαι συζητησιμη" εεε μετα απο αυτην την συμφωνια πηρα τον παπιο (ο οποιος ειναι ακριβως το αντιθετο) εφαγα την βροχα μου και ειμαστε οικογενειακως ευτυχισμενοι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 2 βδομάδες βρέχει....και 1 μήνα περιμένω ενα ανταλακτικό για τον συμπλέκτη!!!Απολύτως τίποτα δεν εκανα δηλαδή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εφυγα ενα μισαωρο πιο μπροστα για δουλεια για να κανω ενα κυκλο το Ηρακλειο με την ομορφουλα μου. :D (Γάζι-παραλιακη-αεροδρομιο-εθνικη-Γάζι) ....και το καταευχαριστηθηκα!!!!! (μετα απο τρεις μερες με ιωσηηηηη) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εβαλα νεο λαδι στο μπροστινο (εχθες αλλαξα τσιμουχες-ξυστρες), αλλαξα λαδια, φιλτρο λαδιου, επλυνα φιλτρο αερα, αλλαξα τελικο εξατμισης,λαδωσα αλυσιδα, και εκανα 2-3 βολταρακια και δοκιμες, αυτα για σημερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εκλεισα ραντεβού για να κάνω σέρβις στα αμορτισέρ την άλλη βδομάδα και ρώτησα για προβολάκια. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι και δεν θέλω να μου πέσουν μαζεμένα τα έξοδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Διαβασα λιγο απο το manual,αλλα σχεδον πελαγωσα... Χθες την πηγα μια 15αρια κομματιαστα χιλιομετρα και λαδωσα κ την αλυσιδα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Πρώτη επαφή, το πρωί... Χάδι με ένα πανάκι για να της πάρω τα νεράκια που ο καιρός άφησε στη σελίτσα της! Κλειδί, και βουρ να βρω το e-shop Ρόδου. Το βρήκα μετά από κάποια περιττά χιλιόμετρα και πίσω σπίτι. Μετά από κανένα 40λεπτο, πάλι σκουπισματάκι την σέλα, και φόρεμα το αδιάβροχο. (Εγώ) Βρούμ (σχετικά αθόρυβα) και δουλειά. Στην επιστροφή, απλά απόλαυσα την δροσιά που έβγαλε και την διαύγεια του ουρανού, παρόλο που έβλεπα μόνο σύννεφα... Θέλω να την πλύνω σε κάποια φάση... Με τα νερά τόσες μέρες... μπλιαχ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες