Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

και σημερα και χθες την εχω στην πυλωτη να ξεκουραζεται..!

ο μπουφος προχθες πηγα και την εκανα μπανακι και εχει 2 μερες το νερο το ριχνει με τους κουβαδες απο τον ουρανο στην σαλονικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την πήρα για δουλειά στο κέντρο και γυρνώντας της αγόρασα μια ζελατινούλα double bubble που την είχα γυμνούλα τόσο καιρό...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την τσεκάρω αλλά της πηγαίνει και γαίνεται να κάνει καλή δουλειά...

Της έριξα και ένα καλό σκουπισματάκι να φύγουν τα νερά και την άφησα να ξεκουραστεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαψα μασκα πηρούνια και μιση ζάντα..για τη μηχανή άλλου γνωστου άγνωστου βέβαια :lipssealed: Α ξεβιδωσα και κατι βιδες :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα: τιποτα

Εχθες: τιποτα

το τελευταιο ΣΚ: τιποτα

τις τελευταιες 10 μερες: τιποτα

τα Χριστουγεννα και μετα: τιποτα

τον τελευταιο εναμιση μηνα: τιποτα

and so on...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλειστή στο γκαραζ, περιμένουμε να δούμε πόσο θα βρέχει το βράδυ και αν θα πάμε στην δουλειά παρέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα την σκεφτομουν.......δεμενος μεσα στο ακινητο αυτοκινητο προς Αθηνα , στην οδο Μαρνης.

@αμησετα κι αφησετα!

Και γυρω να πεφτει η βροχα....

Τροποποιήθηκε από τον jimparac

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την άφησα στη βροχή να πλυθεί, γιατί εγώ έχω να την πλύνω από το καλοκαίρι!

Ε ματ ειναι δε θα φαινεται :crazy: θα χει και περλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την άφησα στη βροχή να πλυθεί, γιατί εγώ έχω να την πλύνω από το καλοκαίρι!

Ρίξε και λίγο σαμπουάν πάνω της για καλύτερα αποτελέσματα... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τπτ απολυτως...

Εβαλα το μικρο στο γκαραζ...Την ειδα... Και λεω να της αγορασω 4 πισινα λαστιχακια απο Αγγλια να την γλυκανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμαζομαι με την sprinterara :shoot: να κατεβω για καφε.. Δεν παλευεται ολη μερα βροχη και ακομη δεν σταματησε αλλα ΔΕΝ ΝΙΟΘΟΥΜΕ.. Χιονια βροχη παντως καιρου παπια :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολυμπαμε με το Ερ δυο μερες τωρα. Με τις κωλοαπεργιες κινδυνευει η σωματικη μας κατασταση. Εμ,δεν ειμαστε του δημοσιου,να παιρνουμε αδεια απο την σημαια.

Και τις δυο μερες στο παρκιν καλο σκουπισμα στεγνωμα,σπρευ σιλικονης,ενα χαδι και καληνυχτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εφερα στα ισα τη πισω ροδα γιατι δεν ηταν.. και η αλισιδα σε καθε αλλαγη εκανε κρα κου..

λαδοσα την αλλισιδα... μετρισα το βιμα του πισω γραναζιου μηπος και βαλω μεγαλυτερο..

βενζινι θα βαλω σε καμια ωρα.. και γενικα περασαμε αρκετες ωρες μαζι σημερα με το χτακι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα δεν τα παει καλα με την βρωμα και τα λασπονερα και απο το να μου κανει παραπονα μετα την εχω για νανι απο την κυριακη,

εξαλου μου εχει κανει την εξης συμφωνια οταν πρωτογνωριστικαμε και μου ειχε πει με αυστηρο υφος τα παρακατω

"σου απαγορευω δια ροπαλου να με βγαλεις με βροχη"

"ουτε καν ψιλοβροχο"

"απεχθανομαι την βρωμα και θελω ΠΑΝΤΑ να ειμαι καθαρη"

"απαιτω τα καλυτερα πραγματα επανω μου"

"στα παραπανω δεν συμβιβαζομαι και ουτε ειμαι συζητησιμη"

εεε μετα απο αυτην την συμφωνια πηρα τον παπιο (ο οποιος ειναι ακριβως το αντιθετο) εφαγα την βροχα μου και ειμαστε οικογενειακως ευτυχισμενοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 βδομάδες βρέχει....και 1 μήνα περιμένω ενα ανταλακτικό για τον συμπλέκτη!!!Απολύτως τίποτα δεν εκανα δηλαδή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφυγα ενα μισαωρο πιο μπροστα για δουλεια για να κανω ενα κυκλο το Ηρακλειο με την ομορφουλα μου. :D (Γάζι-παραλιακη-αεροδρομιο-εθνικη-Γάζι) ....και το καταευχαριστηθηκα!!!!! (μετα απο τρεις μερες με ιωσηηηηη) :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβαλα νεο λαδι στο μπροστινο (εχθες αλλαξα τσιμουχες-ξυστρες), αλλαξα λαδια, φιλτρο λαδιου, επλυνα φιλτρο αερα, αλλαξα τελικο εξατμισης,λαδωσα αλυσιδα, και εκανα 2-3 βολταρακια και δοκιμες, αυτα για σημερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκλεισα ραντεβού για να κάνω σέρβις στα αμορτισέρ την άλλη βδομάδα και ρώτησα για προβολάκια. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι και δεν θέλω να μου πέσουν μαζεμένα τα έξοδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβασα λιγο απο το manual,αλλα σχεδον πελαγωσα...

Χθες την πηγα μια 15αρια κομματιαστα χιλιομετρα και λαδωσα κ την αλυσιδα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη επαφή, το πρωί... Χάδι με ένα πανάκι για να της πάρω τα νεράκια που ο καιρός άφησε στη σελίτσα της! Κλειδί, και βουρ να βρω το e-shop Ρόδου. Το βρήκα μετά από κάποια περιττά χιλιόμετρα και πίσω σπίτι. Μετά από κανένα 40λεπτο, πάλι σκουπισματάκι την σέλα, και φόρεμα το αδιάβροχο. (Εγώ) Βρούμ (σχετικά αθόρυβα) και δουλειά. Στην επιστροφή, απλά απόλαυσα την δροσιά που έβγαλε και την διαύγεια του ουρανού, παρόλο που έβλεπα μόνο σύννεφα... Θέλω να την πλύνω σε κάποια φάση... Με τα νερά τόσες μέρες... μπλιαχ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα