Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Την ξεσκέπασα να την δω και εξαγριώθηκα.. Γιατι; Γιατι έπρεπε να γινει υπολογισμός εξόδων για να φέρω ξανα την μηχανή σε επίπεδο που οδηγείται με ασφάλεια. Σύνολο~230-250 χωρίς εργατικά συνεργείου. Ευχαριστώ τους τους κλέφτες γιατι με εκαναν να διαπιστώσω ποσο πολύ μου αρέσει η μηχανή μου.

ps: ουτε aftermarket αυτοκόλλητο από εδω και περα...

q1kFgGe.jpg

Τροποποιήθηκε από τον kafao1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πλυσιμο και καθαρισμα τα τσιμουχακια στις μπουκαλες. Της παρηγγειλα και προστατευτικο για τον θαλαμο διαστολης. Ετοιμοπολεμο το μωρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

q1kFgGe.jpg

Να τους κοπουν τα χέρια κλπ, μακάρι κανεις να μη βρεθεί στη θέση σου, αλλά τι σχεση εχει ουτε αφτερ μαρκετ αυτοκόλλητο απο δω και πέρα ?

ειχες καποια αφτερμαρκετ πραγματα αξίας πανω π.χ καμια τρόμπα ακτινική, μανετες κλπ?

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ξεσκέπασα να την δω και εξαγριώθηκα.. Γιατι; Γιατι έπρεπε να γινει υπολογισμός εξόδων για να φέρω ξανα την μηχανή σε επίπεδο που οδηγείται με ασφάλεια. Σύνολο~230-250 χωρίς εργατικά συνεργείου. Ευχαριστώ τους τους κλέφτες γιατι με εκαναν να διαπιστώσω ποσο πολύ μου αρέσει η μηχανή μου.

ps: ουτε aftermarket αυτοκόλλητο από εδω και περα...

τι λες τώρα ρε φίλε....

Να τους κοπούν τα χέρια ρε πστμ..

Πάνο αν βλέπεις έχουν κόψει τα πάντα,οπότε η το κόστος ανεβαίνει έτσι κ αλλιώς.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τους κοπουν τα χέρια κλπ, μακάρι κανεις να μη βρεθεί στη θέση σου, αλλά τι σχεση εχει ουτε αφτερ μαρκετ αυτοκόλλητο απο δω και πέρα ?

ειχες καποια αφτερμαρκετ πραγματα αξίας πανω π.χ καμια τρόμπα ακτινική κλπ?

Ειχα βάλει aftermarket τιμονι της rizoma σε απόχρωση μεταξύ κόκκινου και burned orange της rizoma (που εκανε δυστυχώς αυτο που λέμε μπάμ) και aftermarket μανετες. Δεν νομίζω οτι αν ειχα καμιά ακτινική που ηταν φθαρμένη θα έκαναν τίποτα. Απλά τους γυάλισε και το ρίμαξαν.

Δεν θέλω να αρχίσω κατάρες ούτε να αυτομαστιγώνομαι που την άφησα το βράδυ σε πεζοδρόμιο.

Πάω να βάλω την κιθάρα για πούλημα μπας και καλύψω τίποτα. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα βάλει aftermarket τιμονι της rizoma σε απόχρωση μεταξύ κόκκινου και burned orange της rizoma (που εκανε δυστυχώς αυτο που λέμε μπάμ) και aftermarket μανετες. Δεν νομιζω οτι αν ειχα καμια ακτινική που ηταν φθαρμενη θα εκαναν τιποτα. Απλά τους γυάλισε και το ρίμαξαν.

Συμφωνώ μαζί σου προσπαθώ να σε καταλάβω ομως μια σημείωση απο μένα . Και για μαμα πράγματα μια χαρα σου κάνουν τη καλή αμα έρθει παραγγελία.

περαστικά αδερφέ.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα βάλει aftermarket τιμονι της rizoma σε απόχρωση μεταξύ κόκκινου και burned orange της rizoma (που εκανε δυστυχώς αυτο που λέμε μπάμ) και aftermarket μανετες. Δεν νομιζω οτι αν ειχα καμια ακτινική που ηταν φθαρμενη θα εκαναν τιποτα. Απλά τους γυάλισε και το ρίμαξαν.

Με αυτη τη λογικη να μην βαζουμε τιποτα που ομορφαινει το μηχανακι μας, να μην του βαζουμε ουτε εξατμισεις και να το εχουμε παντα απλυτο για να μην τραβαει κανενα βλεμα. Δεν στεκει αυτο...

Κριμα παντως. Τι θα γινει με τα γ@μιδια αυτα τελευταια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτη τη λογικη να μην βαζουμε τιποτα που ομορφαινει το μηχανακι μας, να μην του βαζουμε ουτε εξατμισεις και να το εχουμε παντα απλυτο για να μην τραβαει κανενα βλεμα. Δεν στεκει αυτο...

Κριμα παντως. Τι θα γινει με τα γ@μιδια αυτα τελευταια?

Κοίτα κακά τα ψέματα,τα άφτερ είναι που τραβάνε πιο πολύ.Τα περισσότερα άφτερ δε,κουμπώνουν σε πολλά μηχανάκια,διάφορων μαρκών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον Gen οτι τα after είναι δίκοπο μαχαίρι.. Ομορφαίνουν το μηχανάκι αλλά τραβάνε και πολλά βλέμματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα μπορουσα ποτε να εχω μηχανη και να την αφηνω στο δρομο (δεν μιλαω συγκεκριμενα για το παιδι απο πανω γιατι δεν ξερω καν που την βαζει)

βλεπω σε διαφορες πολεις πολλους να τις εχουν χυμα εξω και σκεφτομαι οτι εγω την εχω σε κλειστο δικο γκαραζ κλειδωμενη και σκεπασμενη και αγχωνομαι για των αλλων τις μηχανες.

πολυ τραγικο παντως αυτο που εκαναν. αν υπολογισεις ολες τις ντιζες μιλαμε για μεγαλη ζημια.

δεν το θετικα (οσο μπορεις). δεν στην σηκωσαν ολοκληρη.

ον τοπικ.

τις περασα στις ζαντες λευκες - ζαχαρη ταινιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον Gen οτι τα after είναι δίκοπο μαχαίρι.. Ομορφαίνουν το μηχανάκι αλλά τραβάνε και πολλά βλέμματα...

Μα κι εγω αυτο εγραψα στην ουσια... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα μπορουσα ποτε να εχω μηχανη και να την αφηνω στο δρομο (δεν μιλαω συγκεκριμενα για το παιδι απο πανω γιατι δεν ξερω καν που την βαζει)

βλεπω σε διαφορες πολεις πολλους να τις εχουν χυμα εξω και σκεφτομαι οτι εγω την εχω σε κλειστο δικο γκαραζ κλειδωμενη και σκεπασμενη και αγχωνομαι για των αλλων τις μηχανες.

πολυ τραγικο παντως αυτο που εκαναν. αν υπολογισεις ολες τις ντιζες μιλαμε για μεγαλη ζημια.

δεν το θετικα (οσο μπορεις). δεν στην σηκωσαν ολοκληρη.

ον τοπικ.

τις περασα στις ζαντες λευκες - ζαχαρη ταινιες.

Ξέρεις Σπύρο μου,γνωρίζω πολλά άτομα που στην πολυκατοικία ή σπίτι τους δεν υπάρχει γκαραζ.Δεν υπάρχει και κανένα κοντά γιατί είναι όλα τα σπίτια παλιά ας πούμε.

τι θα κάνεις;Δεν θα πάρεις μηχανή ή θα την παρκάρεις σε άλλη "γειτονιά" ;

Κανείς απο αυτούς δεν κοιμάται εύκολα το βράδυ,αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειπα το αντιθετο. απλα ειπα πως εγω που την εχω κλειδωμενη και φοβαμαι. αν την ειχα στο δρομο δεν ξερω αν θα κοιμομουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα γινει με τα γ@μιδια αυτα τελευταια?

Πραγματικά πολύ κλέψιμο έχει πέσει.... Και δεν τους πιάνουν κιόλας ρε π@ύστη μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την βουτηξα στις λασπες και βουτηξα και εγω μαζι. Σημαντικο μαθημα ποτε μην προσπαθεις να περασεις λασπολακο με πετρουλες δικαβαλος με 15ετιας λαστιχα με ενα lead ss.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Ε ναι λοιπον, τη καναματα πήρα, αλλαχτηκε η φλάντζουλα, δε τρέχει η βενζίνη σα σταλακτίτη που στάζει, τη ξαναρυθμισε γιατι ηταν πλουσιο το μειγμα τελικά ειπε.

Και νομιζω οτι τη ρυθμισε πολύ ωραία, γιατι μπορώ να αφήνω το γκάζι και να κόβει νορμάλ, και οχι να κανει σα να κατεβάζει ταχύτητα, παιρνει πανευκολα μπροστά, τραβάει όμορφα, ολα καλα...

Βέβαια. Ξέχασα να σας πω. ολα τα παραπάνω ειναι αλήθεια, εκτος απο του οτι συνεχίζει να σταζει το καρμπ ΚΑΙ απο κάπου αλλού, απλά πολύ λιγο και θέλει κανα 2-3 λεπτά να το κοιτάς για να το πάρεις πρέφα. (ναι το εκανα, γιατι ειμαι μανιακός με το θέμα..)

Και φυσικά μολις σε 2 βδομάδες, που θα εχω δει τι κάνει και η κατανάλωση, θα του τη ΞΑΝΑΜΑΤΑπαω, να φτιαξει κ αυτο... καταντάει αστέιο το θέμα. :lipssealed::mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού ξεφορτώθηκα μερικά καλώδια από έναν παλιό συναγερμό. :grin:

0030_zpsnx3iljnn.jpg

Της πέταξα τα παλιοπάπουτσα και μπήκαν φρέσκα μαύρα και sticky !!!

33_zpsbnkkmzmh.jpg

Πείτε μου μεγειά κοπρίτες :tooth:

SPORTSMART2_deta_zpsu1a5rity.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα