landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Λοιπον κοιταξα για μασκε παρτυ.........ημερομηνιες πιθανες 2 η 9 μαρτιου σαββατο εννοειτε !!!!!!!!!!! θα γινει χαμος........... απο μουσικη θα εχουμε τα παντα!!!! μεχρι και (70ς 80ς) Karellen ακουει? κανένα بیدمشک θα έχει ή πάλι ψολ@ρία??? εγώ βρήκα τι θα ντυθώ ,αλλά δεν σας λέω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον κοιταξα για μασκε παρτυ.........ημερομηνιες πιθανες 2 η 9 μαρτιου σαββατο εννοειτε !!!!!!!!!!! θα γινει χαμος........... απο μουσικη θα εχουμε τα παντα!!!! μεχρι και (70ς 80ς) Karellen ακουει? αν είναι, θα έρθω με μαγιό, σαγιονάρα, χωρίς κράνος και ζελέ στο μαλλί θα ντυθώ κάγκουρας! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον Apisteftos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 κανένα بیدمشک θα έχει ή πάλι ψολ@ρία??? εγώ βρήκα τι θα ντυθώ ,αλλά δεν σας λέω!!! Άσε, να σου προτείνω εγώ? Ντύσου: "Νίκος Ρίζος", ή "απαρατήρητος". :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) κανένα بیدمشک θα έχει ή πάλι ψολ@ρία??? εγώ βρήκα τι θα ντυθώ ,αλλά δεν σας λέω!!! εγω ξερω να πω? χαχαχα http://www.kefitoys....cebook&vmcchk=1 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Εγώ θέλω να ντυθώ Σωτήρας : Αρχίζω να αφήνω μουστάκι,με την καράφλα κάτι θα κάνουμε ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Λοιπον κοιταξα για μασκε παρτυ.........ημερομηνιες πιθανες 2 η 9 μαρτιου σαββατο εννοειτε !!!!!!!!!!! θα γινει χαμος........... απο μουσικη θα εχουμε τα παντα!!!! μεχρι και (70ς 80ς) Karellen ακουει? Βαγγέλη θα ανέβω για πάρτη σου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Εγώ θέλω να ντυθώ Σωτήρας : Αρχίζω να αφήνω μουστάκι,με την καράφλα κάτι θα κάνουμε ! Σάββα, βάλε και κάνα κράνος καλού-κακού. Ξέρω 'γω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Να κατεβω κι εγω καμμια καταδρομικη? Θα ντυθω γεμιστο τσουρεκι. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Να κατεβω κι εγω καμμια καταδρομικη? Θα ντυθω γεμιστο τσουρεκι. :P Εγώ θα είμαι η γέμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Μπράβο στους διοργανωτές της πίτας. Πέρα απο την πίτα,το καλό είναι οτι βλέπεις και κουβεντιαζεις με μέλη τα οποία έχεις αρκετό καιρό να τα δεις. Αντε και περισσότεροι του χρόνου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Σάββα, βάλε και κάνα κράνος καλού-κακού. Ξέρω 'γω ? Μπά, θέλω να φάω ξύλο, το κάνω γιατί στο όμορφο Κράτος που ζώ ακόμα πρέπει νάμαι μαζοχιστής για να επιβιώσω ! Θέλω και άλλους φόρους και άλλες περικοπές ...βαράτε στο κεφάλι...βαράτε...τη βρίσκω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Πέρα απο την πίτα,το καλό είναι οτι βλέπεις και κουβεντιαζεις με μέλη τα οποία έχεις αρκετό καιρό να τα δεις. Ναι...απο το προηγουμενο βραδυ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 κανένα بیدمشک θα έχει ή πάλι ψολ@ρία??? εγώ βρήκα τι θα ντυθώ ,αλλά δεν σας λέω!!! σε μασκέ θα είμαι αυτή που λένε "η Βασίλω πρώτη" !!! δεν τις χάνω τέτοιες ευκαιρίες να γελάσω!!!! Να κατεβω κι εγω καμμια καταδρομικη? Θα ντυθω γεμιστο τσουρεκι. :P απλή σοκολάτα η γέμιση ή κάστανο???? να φέρω καμιά εκατοστή μαχαιροπήρουνα να σου την "πέσουμε" όλοι μαζί αν πρόκειται για τη γνωστή επωνυμία....;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Μπράβο στους διοργανωτές της πίτας. Πέρα απο την πίτα,το καλό είναι οτι βλέπεις και κουβεντιαζεις με μέλη τα οποία έχεις αρκετό καιρό να τα δεις. Αντε και περισσότεροι του χρόνου.. Εσύ δεν μου συστήθηκες, Μιλήσαμε λίγο νομίζω, αλλά δεν ήξερα ότι είσαι ο moto99. Τα λένε αυτά ρε παιδί! σε μασκέ θα είμαι αυτή που λένε "η Βασίλω πρώτη" !!! δεν τις χάνω τέτοιες ευκαιρίες να γελάσω!!!! απλή σοκολάτα η γέμιση ή κάστανο???? να φέρω καμιά εκατοστή μαχαιροπήρουνα να σου την "πέσουμε" όλοι μαζί αν πρόκειται για τη γνωστή επωνυμία....;) Εσύ ήσουν εκείνη η τινκερμπελ που γυρνούσε μέσα στο μαγαζί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Εσύ δεν μου συστήθηκες, Μιλήσαμε λίγο νομίζω, αλλά δεν ήξερα ότι είσαι ο moto99. Τα λένε αυτά ρε παιδί! Εσύ ήσουν εκείνη η τινκερμπελ που γυρνούσε μέσα στο μαγαζί? οπ! τι πρέπει να απαντήσω τώρα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 οπ! τι πρέπει να απαντήσω τώρα???? καλά εσύ ξέρεις τι θα ντυθείς αν πας στο μασκέ, ε! ούτε στολές ούτε τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 καλά εσύ ξέρεις τι θα ντυθείς αν πας στο μασκέ, ε! http://www.mybike.gr...ost__p__1361662 ούτε στολές ούτε τίποτα! Δεν ξέρεις... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 οπ! τι πρέπει να απαντήσω τώρα???? Εσύ ξέρεις. Η ερώτηση ήτανε παγίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Τινκερμπελ, ή αλλιως timberland :tease: :tease: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Όποιος θέλει να κατακτήσει την Tinkerbell στο πάρτι μασκέ παρακαλείται να ντυθεί Peter Pan και να είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με τον Captain Hook. (τί λέω;;; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Bλεπω ξανα και ξανα τις φωτογραφιες.. Και σκεφτομαι.. :think: Το ποσο ομορφος μπορει να ειμαι.. Μα καλα δεν υπαρχω.. Ξεχειλιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Τινκερμπελ, ή αλλιως timberland :tease: :tease: το αλλο δεν το λεμε δημοσια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Bλεπω ξανα και ξανα τις φωτογραφιες.. Και σκεφτομαι.. :think: Το ποσο ομορφος μπορει να ειμαι.. Μα καλα δεν υπαρχω.. Ξεχειλιζω Ααααα!! Την έχεις ψωνίσει για τα καλά εσύ. Ξεκολλάς καθόλου μπροστά από τον καθρέφτη? Η εκει βγάζεις την ημέρα σου :crazy: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Γι' αυτό και γω θα σου βάλω σως για να γλυστράει.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον Optimus Prime Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες