HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε τo Σαββατο 2/2/13, και ωρα 20:30 στο OCCASIONS * στο Ελληνικό , (Λ. Βουλιαγμένης 43-45 (πάνω από το MEGA Βασιλόπουλο)) για να κόψουμε την πίτα μας και να ανταλλάξουμε ευχές. Έχουμε εξασφαλίσει καλύτερες τιμές, μεγάλο χώρο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης για τις μοτοσυκλέτες μας. Ενδεικτικά οι τιμές παρακάτω. ** Ποτό: 5€ Μπύρα: 3€ Αναψυκτικά/Χυμοί : 2€ Πιτσα: 4€ Επίσης όποιος θέλει να παίξει μουσική μπορεί να φέρει τον υπολογιστή του και να βάλει μουσική. Ενισχυτές, ηχεία, κλπ υπάρχουν στο κατάστημα. Τα δωρα ειναι τα εξης: Α)O τυχερος που θα κερδισει το φλουρι εχει δωρο τα παρακατω 1) Πακέτο service για laptop ή desktop (καθαρισμός και τοποθέτηση νέας θερμοαγώγιμης, format και εγκατάσταση προγραμμάτων) 2) Κάρτα MicroSD - MiniSD - SD χωρητικότητας 2GB Προσφορα απο το καταστημα fix-it και πιο συγκεκριμμενα απο τον Giorgos-S Β) Μετα απο κληρωση.Ενα μπουκαλι εμφιαλωμενο λευκο κρασι προσφορα απο το μελος karellen (Νικος) Γ) Μετα απο κληρωση.Ενα μπουκαλι εμφιαλωμενο ροζε κρασι προσφορα απο το μελος karellen (Νικος) Ισως υπαρξουν κι αλλα :) Στην κληρωση εγω σαν Ηλιας, δεν θα συμμετασχω, για προφανεις λογους! Θα χαρούμε να σας δούμε και να γνωριστούμε με νέα μέλη :) Δηλώσεις συμμετοχής:( προσθέστε το όνομα σας στην λίστα, ανάλογα με το που είχε μείνει.) ***HLIAS * :Για προβολή του χάρτη κανε κλικ στην λέξη OCCASIONS **: Αν υπάρχει κάποιος, που θέλει να έρθει αλλά δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους, παρακαλώ να μου στείλει πμ για να ενημερωθώ. Μην ντραπεί, σκοπός είναι να πάμε να περάσουμε 2-3εις ώρες καλά :) *** : Παρακαλώ πολύ, κάντε έναν κόπο και γράψτε το όνομά σας στην λίστα Όσα περισσότερα ονόματα, τόσο το καλύτερο για να έχουμε μια εικόνα των ατόμων που θα έρθουν. Μην ξεχνάτε έχουμε να παραγγείλουμε και πίτα :) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2013 από τον HLIAS 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikos! **: Αν υπάρχει κάποιος, που θέλει να έρθει αλλά δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους, παρακαλώ να μου στείλει πμ για να ενημερωθώ. Μην ντραπεί, σκοπός είναι να πάμε να περάσουμε 2-3εις ώρες καλά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) HLIASApisteftikos! Masif Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikos! MasifΣάββας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikos! MasifΣάββαςGee πολυ καλη η ιδεα του συγκεκριμενου χωρου ,ειδικα αν μαζευτουμε μπολικα ατομα Ηλια αν ειναι ευκολο μονο εξηγησε μου που ειναι γιατι φοβαμαι οτι θα χαθω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikosMasifΣάββαςAlexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Κρίμα, θα δουλεύω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 **: Αν υπάρχει κάποιος, που θέλει να έρθει αλλά δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους, παρακαλώ να μου στείλει πμ για να ενημερωθώ. Μην ντραπεί, σκοπός είναι να πάμε να περάσουμε 2-3εις ώρες καλά :) Λιάκο δε στέλνεις ένα ταξάκι να 'ρθει να με πάρει από την Καλαμάτα γιατί βαριέμαι τη μηχανή; Καρασπάμ,το ξέρω,σε μία ώρα σβήστε το. ΥΓ. Θα το παλαίψω πολύ να έρθω γιατί 2 Φεβρουαρίου, της Παναγίας, είναι τοπική γιορτή εδώ και είμαστε κλειστά. Καλύτερη μέρα δε θα μπορούσατε να βάλετε!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Mεχρι ποια μερα η δηλωση συμμετοχων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikosMasifΣάββαςAlexwhoMidnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Mεχρι ποια μερα η δηλωση συμμετοχων? Σπυρο, δεν υπαρχει οριο :) Απλα οπως και να εχει θελω να εχω μια γενικη εικονα για την πιτα.. Αυτος ειναι ο μονος μας περιορισμος, σαν χωρος μαγαζιου και σταθμευσης ειναι πολυ μεγαλος και δεν μας νοιαζει. Απλα μην γινει βλακεια και ξεμεινουμε απο πιτα. ΥΓ. Θα το παλαίψω πολύ να έρθω γιατί 2 Φεβρουαρίου, Νικο Καρελεν, ελπιζω να ερθεις :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 εγω δεν απαντω ακομα για να δω τι θα κανω .... Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ γιατι ηδη βγαλατε ενα ατομο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Λιάκο δε στέλνεις ένα ταξάκι να 'ρθει να με πάρει από την Καλαμάτα γιατί βαριέμαι τη μηχανή; Καρασπάμ,το ξέρω,σε μία ώρα σβήστε το. ΥΓ. Θα το παλαίψω πολύ να έρθω γιατί 2 Φεβρουαρίου, της Παναγίας, είναι τοπική γιορτή εδώ και είμαστε κλειστά. Καλύτερη μέρα δε θα μπορούσατε να βάλετε!! Πές εσύ ότι θέλεις και έρχομαι να σε πάρω, θάχει και μουσικούλα δικιά μας, ξέρεις εσύ, έχουμε τα μέσα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 του alexwho μαλλον δεν του αρεσει η παρεα μου... HLIASApisteftikosMasifΣάββαςGeeAlexwhoMidnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikosMasifΣάββαςAlexwhoMidnekGeeDant3 Αυτη ειναι διορθωμενη με ολους μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) HLIASApisteftikos! MasifΣάββαςGeeAlexwhoMidnekJimijo Φωτορεπόρταζ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ηλία να γράψουμε αν θα φέρουμε και έξτρα άτομο; Επίσης ο χώρος που θα αφήσουμε τις μηχανές θα είναι το υπόγειο πάρκινγκ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 HLIASApisteftikos! MasifΣάββαςGeeAlexwhoMidnekJimijoDant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ηλία να γράψουμε αν θα φέρουμε και έξτρα άτομο; Επίσης ο χώρος που θα αφήσουμε τις μηχανές θα είναι το υπόγειο πάρκινγκ; Καλο θα ηταν να το γραψετε. :) Για το παρκιν δεν νομιζω να σου πω την αληθεια. Το λογο τον ξερεις πιστευω. δεν μπορεις να κατεβασεις ενα καρο μηχανακια απο την ραμπα... Και στο υπαιθριο παρκιν θα ειναι μια χαρα ασφαλη ρε συ :) Ο σεκιουριτας θα εχει το νου του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Καλο θα ηταν να το γραψετε. :) Για το παρκιν δεν νομιζω να σου πω την αληθεια. Το λογο τον ξερεις πιστευω. δεν μπορεις να κατεβασεις ενα καρο μηχανακια απο την ραμπα... Και στο υπαιθριο παρκιν θα ειναι μια χαρα ασφαλη ρε συ :) Ο σεκιουριτας θα εχει το νου του. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Εγω δεν ξερω αν μπορεσω να ερθω γιατι θα δουλευω εκεινη την ημερα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν ξερω αν μπορεσω να ερθω γιατι θα δουλευω εκεινη την ημερα... :blink: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κανονιστε να βρειτε DJ..... η οποιος εχει lap top και εχει ορεξη να βαλει μουσικη ,ας το δηλωσει να αναλαβει την μουσικη επιμελεια.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Εγω δεν ξερω αν μπορεσω να ερθω γιατι θα δουλευω εκεινη την ημερα... Οχι ρε γαμώτ .................κριμα ρε Βαγγο ......... -_- :tease: :tease: :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 του alexwho μαλλον δεν του αρεσει η παρεα μου...HLIASApisteftikosMasifΣάββαςGeeAlexwhoMidnek χαχαχαχαα σορρυ ρε φιλε!!! ισα ισα που σε θελω γτ μαρεσει το μοτορι σου!!!απλα κοπιαρα του σαββα που δε σε ειχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες