μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Τον βλεπω χαλαρα...κοβω και σκεφτομαι "ανετα το'χει"........κανει αναστροφη χωρις να συμβαινει ΤΙΠΟΤΑ,περναει με κοκκινο φυσικα και πλησιαζοντας βλεπω οτι δε φοραει ζωνη και μιλαει στο κινητο... Τον πιανω ακριβως στο αλλο φαναρι παω αριστερα στο παραθυρο και του λεω "εισαι πολυ ωραιος...θα σκοτωσεις κοσμο και γελας στο κινητο"...ξυνιζει τη μουρη σταματα να μιλα αφου λεει σε αυτον που μιλουσε "μισο λεφτο" και μου λεει "τραβααααα ρε απο δω".......... Εγω δεν αντεδρασα...εσυ ομως ρε φιλαρακι δεξια δεν κοιτας ποτέ;.... Μαλλον οχι αφου θα εβλεπες τους ΔΙ.ΑΣ που τσιμπησαν την ολη φαση στο προηγουμενο φαναρι... Για κοιτα τωρα το ροζ χαρτακι που εχεις στα χερια σου: Αναστροφή - οπισθοπορεία - κίνηση στην κεντρική διαχωριστική λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο - οδό ταχείας κυκλοφορίας 700 ευρωΜη χρήση ζωνών ασφαλείας σε παιδιά κάτω των 12 ετών στο μπροστινό κάθισμα ή και να μη χρησιμοποιεί ο οδηγός ή και να μην χρησιμοποιεί ο επιβάτης 350 ευρωΧρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση 100 ευρωΠαράβαση ερυθρού φωτός ή παράβαση ερυθρού φωτός που αναβοσβήνει ή παράβαση ερυθρού φωτός με την μορφή βέλους 700 ευρω Και επεμενες και στα παιδια οτι δεν μιλουσες στο κινητο και οτι εβγαλες τωρα μολις τη ζωνη για να κατεβεις στο περιπτερο και για το κοκκινο οτι ηταν πορτοκαλί....ενω οι απεναντι ειχαμε ΠΡΑΣΙΝΟ... Παντως δεν μπορεις να πεις ε;....Δεν σε εβρισα,σού χαμογελασα και περιμενα κι εγω στο περιπτερο για τσιγαρα,ετσι για να δω τη φατσα σου στη σουμα..... Α και μην ξεχασω...μην σε τσακωσω σε κανα φορουμ με γΛηγορα GTi να λες "μπατσοι μαλκ@κες" γιατι θα στα χωσω στη μουρη...εχω και πινακιδα...και οι Αστυνομικοι ηταν και ευγενεστατοι "Καλο σας μεσημερι" αφου σου πηραν και την Αδεια Κυκλοφοριας φευγοντας μην κανεις καμμια μ@λακια πανω στη φούρια σου... Αληθεια...γιατι δεν ειπες τιποτα φευγοντας...ως συνηθως στην Ελλαδα;;;Ή μηπως ειναι υπερανω καποιοι με ακριβα GT;....Καλο σου μεσημερι και που'σαι...προσεχε λιγο γιατι το παπι που ερχοταν με χιλια,οσο αδικο κι αν ειχε,delivery δουλευε και θα τον τσακιζες αν δεν εκανε ελιγμο...ουτε σταματησε ομως ειδες...αν και θα'πρεπε... 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παρακαλαω να μου συμβει στην Καβαλα που ολοι οι ΓΛΗΓΟΛΟΙ απο παπακια μεχρι HYNDAI GTI TOURBO το κοκκινο το βαφτισαν πρασινο.Εγω μεχρι στιγμης αρκουμε στην κινηση του χεριου μου ετσι η ετσι οταν ηδη τους φτανω στο επομενο φαναρι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον ger_zoym Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Α...και να σου θυμησω οτι στο ιδιο σημειο απο ιδια μαλακια καποιου αλλου,καρμπον με τη δικη σου,εφυγε ενα παιδι με Varadero που απλα πηγαινε στο δρομο του....ετσι γιατι "τραβα ρε απο δω"...γαϊδούρια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ααααααααααααααααααααχ, αγαλλίαση ! :shoot: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Μπραβο στους ΔΙΑΣ που δεν του χαριστηκαν!Αν και τα παιδια δουλευουν για 700€ κανουν καλα τη δουλεια τους. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Πραγματικα χαιρομαι που την επαθε (αν και μου φαινονται λιγα για τα πολλα κιλα μ@λ@κι@ που κουβαλαει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ο γνωστός αυνάνας ελληναράς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν καλά την δουλειά τους.Εύγε στα παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 .................................................................................................................................. κατεβεις στο περιπτερο και για το κοκκινο οτι ηταν πορτοκαλί....ενω οι απεναντι ειχαμε ΠΡΑΣΙΝΟ... Ωωωωωωππ!! εδω σε βρισκω αρκετα καλο, μεχρι αριστο οφειλω να ομολογησω.. .................................................................................................................................... Καλο σου μεσημερι και που'σαι...προσεχε λιγο γιατι το παπι που ερχοταν με χιλια,οσο αδικο κι αν ειχε,delivery δουλευε και θα τον τσακιζες αν δεν εκανε ελιγμο...ουτε σταματησε ομως ειδες...αν και θα'πρεπε... Συμφωνω και καλο του μεσημερι και απο μενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ,σαν να έτρωγα αυτά Άαααααααχχχχχχχχχχ !!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον tre 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ο γνωστός αυνάνας ελληναράς... Ναι ρε γμτ...βλεπεις οτι εκανες χοντρη μαλακι@...βλεπεις οτι σε ειδανε...πας και να βγεις και απο πανω...με καθε δικαιολογια και κλαψομουν@...ελεος ρε γμτ...πες οκ την εκανα να κανω τουμπεκι...αυτο με χαλαει ΠΟΛΥ ρε φιλε....και κερατας και δαρμενος σού λεει μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα σας την "σπάσω" λίγο, αλλά εντό είναι Ελλάντα και δυστυχώς θα συμβεί το παρακατω: Ο τύπος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί χωρίς άδεια και δίπλομα, δεν θα πληρώσει την κλήση και το χρέος θα πάει στην εφορία, που όμως δεν τον νοιάζει μιας και θα έχει και μερικές χιλιάδες € χρωστούμενα σαν κλασικός γιάπι... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον Αήρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis5570 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο κλασικος γληγολος και υπερανω ολων Ελληναρας που πηρε ενα γληγολο κουτι και νομιζει οτι επιασε τον παπα απ τα αρχ$#α. Οτι πιο πιο σιχαμερο εχει να επιδείξει η Ελληνικη ρατσα . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον babis5570 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Πριν από μία ώρα στο φανάρι της Προοδευτικής...εγώ με το αμάξι πρώτος στο κόκκινο φανάρι της Χρ.Σμύρνης έτοιμος να στρίψω αριστερά στη Λαμπράκη...πράσινο δικό μας,αργώ λίγο να ξεκινήσω γιατί χάζευα ακούγοντας τα χάλια μας(Φάμπρι)στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και με το που ξεκινάω,βολίδα μια βιαστική τύπισσα να ανηφορίζει-με κατακόκκινο προφανώς-τη Λαμπράκη σε ένα παλιό renault με άντρα συνοδηγό.Ο θάνατος ο ίδιος.Κορνάρω σαν τρελός από τα νεύρα,γκαζώνω και τη φτάνω μετά από λίγα μέτρα και από την τρομάρα της γιατί με έβλεπε από τον καθρέφτη,κοίταξε ίσα ίσα με το βλέμμα του ανθρώπου που ξέρει πως θα μπορούσε να είχε διαμελίσει κάποιον.Κόντεψε από την ταραχή της να πέσει σε ένα φορτηγό που ήταν μπροστά της τη στιγμή που τους πλάγιασα.Της είπα διάφορα (όχι βρισιές εξαιτίας του φύλλου της και της διάθεσής μου),έφυγα και δεν το συνέχισα,δε θα είχε και νόημα. Όσο για το περιστατικό που λέει ο Μathosalas,ακόμα χειρότερο(αν υπάρχει μαλακοκλίμακα που να διακρίνει με σαφήνεια το καλύτερο από το χειρότερο σε αυτά τα θέματα)αλλά νομίζω πως τέτοιοι άνθρωποι μόνο με κάποιο πραγματικά μεγάλο σοκ (πχ τραυματισμός τους ή φυλακή) ενδέχεται να συμμορφωθούν σε κάποιο βαθμό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 :worshippy: Μια άγρια χαρά και ικανοποίηση την ένιωσα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Αnd...Justice is served Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 καλα του κάναν στο μ...νόπανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Πες του από μένα ΄΄Δε σε χάλασε ψαρά!''. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωνσταντίνος 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Το τελικό ταμείο είναι άλλο ... Ποτέ μα ποτέ χαλαρά με την μηχανή σε διασταυρώσεις.. Δεν πα να εχει πράσινο , δεν πα να χει ο αλλος Stop .. δεν πα να κατέβηκε ο θεος ο ίδιος να ρυθμίσει την κυκλοφορία .. Προσοχή παιδιά .. η συνάντηση με τον "κύριο" στην διασταύρωση , θα μας κόστιζε πολύ ακριβότερα απο την κλήση που πήρε .. Πολύ ακριβότερα .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 πολυ ευχαριστο το σκηνικο το κακο ειναι οτι καθε μερα βλεπω απειρα τετοια μεσα στην ζουγκλα της Αθηνας και ποτε δεν εχω δει καποιον να την πληρωνει την μαλακια του οι ΔΙΑΣ συνηθως "περα βρεχει" καθως παντα και παντου κυκλοφορουν ατομα που μιλανε στο κινητο ,παραβιαζουν οι ειναι ξεκρανωτοι... μακαρι καποια στιγμη να δω κατι αντιστοιχο ,θα το ευχαριστηθω παρα πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 ..Δεν σε εβρισα,σού χαμογελασα και περιμενα κι εγω στο περιπτερο για τσιγαρα,ετσι για να δω τη φατσα σου στη σουμα.... Ρε τι μας λες αφού δεν καπνίζεις; Από την άλλη καλύτερα που έγραψες τσιγάρα, γιατί αν έβλεπα καπότες, τότε ήταν που δεν θα σε πίστευα με τίποτα....... :tooth: 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Tώρα το ότι τον ζωγράφισαν για 1850 (δια δύο φυσικά...) είναι διασταυρωμένο, ή απλά εικάζουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε τι μας λες αφού δεν καπνίζεις; Από την άλλη καλύτερα που έγραψες τσιγάρα, γιατί αν έβλεπα καπότες, τότε ήταν που δεν θα σε πίστευα με τίποτα....... :tooth: Τι μακακα εισαι... :lol: :lol: :lol: τιποτενιε ποταπε παλιο#$@$@#5 ...χρωστας καφε...χυθηκε και μαλιστα χωρις καποτα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον mAthosalas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Εγω θα φανω γραφικος αλλα θα το ξαναγραψω: Ντρεπομαι που με περνανε για τροχονομο, παντα ειχα ενα θεμα με αυτους που κανουν καταχρηση της στολης τους, αλλα με το κιτρινο γιλεκο και το ασπρο κρανος ξεγελιεται πολυς κοσμος και ολα τα ματια ειναι πανω μου. Δυσκολα να μη με δει καποιος ή να κανει μαλακια εναντιον μου στο δρομο, ειτε διασταυρωση ειτε ευθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες