Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Για πείτε ρε παλικάρια σε μένα τον άσχετο. Γιατί δεν μου εγκαθιστά πλέον εφαρμογές από το play store ? Φορτώνει συνέχεια αλλά δεν τις κατεβάζει. Κάνε μια διαγραφή-εκκαθάριση δεδομένων και ξαναδοκίμασε. Στα δικά μου τώρα,μετά το κράξιμο που έριξα αυτό το διάστημα στο minideal για το Lenovo μου,μου απάντησα εχθές να στείλω πίσω μόνο τη συσκευή και μου στείλουν αυτοί ταυτόχρονα μια άλλη... Για να δούμε,περιμένω επιβεβαίωση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Με EMS από κίνα 2 φορές πλήρωσε φίλος από 50+ ευρώ τελωνείο +12 ταχυδρομείο σπίτι του.Έκανε 4 μέρες να έρθει Ελλάδα και άλλες 17 στο τελωνείο μέχρι να έρθουν σπίτι του Από Αμερική με EMS άπειρες φορές δικές μου αγορές που φτάσανε και τα 600ευρώ ανά πακέτο δεν πλήρωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Κάνε μια διαγραφή-εκκαθάριση δεδομένων και ξαναδοκίμασε. Στα δικά μου τώρα,μετά το κράξιμο που έριξα αυτό το διάστημα στο minideal για το Lenovo μου,μου απάντησα εχθές να στείλω πίσω μόνο τη συσκευή και μου στείλουν αυτοί ταυτόχρονα μια άλλη... Για να δούμε,περιμένω επιβεβαίωση! Με την διαγραφή-εκκαθάριση δεδομένων δεν έγινε τίποτα. Με την απεγκατάσταση όμως και επανεγκατάσταση των υπηρεσιών Google play έστρωσαν όλα. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 ήταν το επόμενο βήμα που θα σου έλεγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Επειδή με το Android λίγο έχω ασχοληθεί. Το Link2SD αξίζει; Και τι προσφέρει με απλά λόγια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Επειδή με το Android λίγο έχω ασχοληθεί. Το Link2SD αξίζει; Και τι προσφέρει με απλά λόγια; Είναι εφαρμογή που μεταφέρει εγκατεστημένες εφαρμογές, από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική (Κάρτα μνήμης). Ναι αξίζει ειδικά αν έχεις λίγο εσωτερικό χώρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Μακη, δεν υπαρχεις απλα! Την επομενη φορα, ναλε καποιον αλλον να παρει κινητοι για εσενα. Οσα εχεις φερει για φιλους σου, ολα ηταν αψογα, 2 φορες αν δεν κανω καθος , που εφερες για εσενα, ειχαν θεματα. Μακαρι να πανε ολα καλα. Υπομονη. Το χοντακι σου τι κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Καλά είναι.έχει αναλάβει ρόλο παπιού αυτό το καιρό δυστυχώς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 πως το βλεπετε? http://www.ebay.com/itm/NEW-TECA-809B-8-CORE-CPU-3GB-RAM-32GB-5-inch-ANDROID-4-3-GPS-13MP-SMARTPHONE-/370960260864?pt=Cell_Phones&hash=item565ef45f00 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Είναι εφαρμογή που μεταφέρει εγκατεστημένες εφαρμογές, από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική (Κάρτα μνήμης). Ναι αξίζει ειδικά αν έχεις λίγο εσωτερικό χώρο... Τι διαφορά έχει από το Move to SD Card που δίνει το Android σαν επιλογή μόνο του σε ορισμένες εφαρμογές; Απλά σου δίνει την δυνατότητα να τις μεταφέρεις ανεξάρτητα από το αν το υποστηρίζουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Move to SD τις μεταφέρει στην εσωτερική μνήμη, όχι στο / (root partition) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Είναι εφαρμογή που μεταφέρει εγκατεστημένες εφαρμογές, από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική (Κάρτα μνήμης). Ναι αξίζει ειδικά αν έχεις λίγο εσωτερικό χώρο... και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετά την μεταφορά; ή κατά την διάρκεια λειτουργίας της εφαρμογής; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 πως το βλεπετε? http://www.ebay.com/...=item565ef45f00 καλά specs,αλλά noname και από ebay?δεν θα το ρίσκαρα... και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετά την μεταφορά; ή κατά την διάρκεια λειτουργίας της εφαρμογής; κανένα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 γιατι τα αλλα κινεζικα στυλ inew cubot κλπ ειναι names? inew εχω δει 2 απο κοντα και ειναι πολυ καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 υποτίθεται πως είναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 υποτίθεται πως είναι..... φαση θα εχει σε λιγο καιρο που θα σκασουν μυτη τα πρωτα lenovo στην Ελλαδα τωρα που η lenovo αγορασε με την motorola.αν δεν εχουν ηδη ερθει... θελω να δω τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 καλά specs,αλλά noname και από ebay?δεν θα το ρίσκαρα... κανένα.. Μπορώ πχ να βάλω και την εφαρμογή του gps πλήρως στην κάρτα; και δεν θα υπάρχει καθόλου καθυστέρηση στην λειτουργία; ή παιχνίδι με πολλά κινούμενα γραφικά κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 εγώ το gps στην κάρτα το έχω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 εγώ το gps στην κάρτα το έχω... εγω δεν εχω καρτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Good news!!! Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 10-03-2014 09:11 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-03-2014 05:44 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 22-02-2014 13:53 IPS Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον a.r.o.stakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αλλη μια παραγγελία έφυγε σήμερα, ΖΤΕ V956 απο το γνωστό πλέον μαγαζί. Το έχει πάρει κανείς σας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Εγώ κανά μήνα τώρα. Τα γραψα και πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αλλη μια παραγγελία έφυγε σήμερα, ΖΤΕ V956 απο το γνωστό πλέον μαγαζί. Το έχει πάρει κανείς σας; Στο link θα βρεις πληροφορίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379544 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 πωπω επαθα πλακα http://www.minideal.net/cubot-x6-smartphone-mtk6592-1-7ghz-android-4-2-with-5-0-inch-ogs-screen-1gb-16gb.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες