Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Με το κινεζομαγαζο tomtop να προχωρήσω  ή να τρέξω?:laugh:

Έχει αγοράσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είχα παραγγείλει μια micro sd card από το συγκεκριμένο, ήρθε στην ώρα της χωρίς προβλήματα. Θεωρείται αξιόπιστος κινέζος. Αν όμως θέλεις να πάρεις κάτι αξίας >22€, δεν ξέρω αν προσφέρει επιλογή τριγωνικής αποστολής για να γλιτώσεις το τελωνείο. Εννοείται πληρώνεις με paypal παντού και πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xiaomi Redmi note5 64/4 απο σκρουτζομαγαζο πριν 3 μηνες. στα 200ε. πλεον νομιζω το χουν στα 180. Δειτε ομως πρωτα το ριβιου των unboxholics "το καλυτερο κινητο στα 250 ευρω" λεγεται ο τιτλος. Μετα απο μενα το πηραν και αλλοι 3 φιλοι μου δεν εχωακουσει πουθενα παραπονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ κάτοχος του παραπάνω κινητού.

Πιστεύω κι εγώ πως είναι η καλύτερη επιλόγη στα λεφτά αυτά. Μια χαρά κινητό! Και σε επιδόσεις και σε κάμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιστεύω ότι αυτή η συσκευή θα χρηματοδοτήσει το r&d της xiaomi για 20 χρόνια.Το έχω και εγώ και 2 ακόμα άτομα της οικογένειάς μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει καποιος εμπειρια απο το gearbest και priority line?

Παραγγειλα Pocophone F1,απο 7 νοεμβρη δειχνει στο tracking οτι εχουν δεχθει τα instruction data.

Περα απο αυτο,αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λεει οτι θα ερθει με DHL απο γερμανια και διαβασα οτι παιζει να περασει τελωνειο ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με priority line έρχεται με τρένο για αυτό ίσως να καθυστερεί λίγο. Τελωνείο δεν θα έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Dant3 έγραψε:

Παραγγειλα Pocophone F1,απο 7 νοεμβρη δειχνει στο tracking οτι εχουν δεχθει τα instruction data.

Περα απο αυτο,αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λεει οτι θα ερθει με DHL απο γερμανια και διαβασα οτι παιζει να περασει τελωνειο ετσι.

Παρόμοιο θέμα είχα κι εγώ με τα τακάκια, ήρθαν μέσω Γερμανίας και "κόλλησε" λανθασμένα η παράδοση λόγω τελωνείου. Επικοινώνησα με το τηλέφωνο της DHL για θέματα τελωνείου, είδαν την μπαρούφα και αποδέσμευσαν το δέμα απλά είχα μια καθυστέρηση τεσσάρων ημερών από την ημερομηνία που κανονικά θα τα έπαιρνα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Dant3 έγραψε:

Περιμενω μια action cam απο gearbest με priority line,απ οτι με συμβουλεψε ανθρωπος που ασχολειται πολυ με τις εν λογω αγορες θα ερθει χωρις τελωνιο.

Χρονος παραλαβης ,χοντρικα στο μηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα