GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Με το κινεζομαγαζο tomtop να προχωρήσω ή να τρέξω? Έχει αγοράσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Είχα παραγγείλει μια micro sd card από το συγκεκριμένο, ήρθε στην ώρα της χωρίς προβλήματα. Θεωρείται αξιόπιστος κινέζος. Αν όμως θέλεις να πάρεις κάτι αξίας >22€, δεν ξέρω αν προσφέρει επιλογή τριγωνικής αποστολής για να γλιτώσεις το τελωνείο. Εννοείται πληρώνεις με paypal παντού και πάντα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Έχω αγοράσει και εγώ μια action cam.Προχωράς άφοβα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Xiaomi Redmi note5 64/4 απο σκρουτζομαγαζο πριν 3 μηνες. στα 200ε. πλεον νομιζω το χουν στα 180. Δειτε ομως πρωτα το ριβιου των unboxholics "το καλυτερο κινητο στα 250 ευρω" λεγεται ο τιτλος. Μετα απο μενα το πηραν και αλλοι 3 φιλοι μου δεν εχωακουσει πουθενα παραπονο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Κι εγώ κάτοχος του παραπάνω κινητού. Πιστεύω κι εγώ πως είναι η καλύτερη επιλόγη στα λεφτά αυτά. Μια χαρά κινητό! Και σε επιδόσεις και σε κάμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Έχει βγει και το καινούριο Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64/4 στα 205€, αν σ'ενδιαφέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Το πιστεύω ότι αυτή η συσκευή θα χρηματοδοτήσει το r&d της xiaomi για 20 χρόνια.Το έχω και εγώ και 2 ακόμα άτομα της οικογένειάς μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 Εχει καποιος εμπειρια απο το gearbest και priority line? Παραγγειλα Pocophone F1,απο 7 νοεμβρη δειχνει στο tracking οτι εχουν δεχθει τα instruction data. Περα απο αυτο,αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λεει οτι θα ερθει με DHL απο γερμανια και διαβασα οτι παιζει να περασει τελωνειο ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 Με priority line έρχεται με τρένο για αυτό ίσως να καθυστερεί λίγο. Τελωνείο δεν θα έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Dant3 έγραψε: Εχει καποιος εμπειρια απο το gearbest και priority line? Παραγγειλα Pocophone F1,απο 7 νοεμβρη δειχνει στο tracking οτι εχουν δεχθει τα instruction data. Περα απο αυτο,αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λεει οτι θα ερθει με DHL απο γερμανια και διαβασα οτι παιζει να περασει τελωνειο ετσι. Παρόμοιο θέμα είχα κι εγώ με τα τακάκια, ήρθαν μέσω Γερμανίας και "κόλλησε" λανθασμένα η παράδοση λόγω τελωνείου. Επικοινώνησα με το τηλέφωνο της DHL για θέματα τελωνείου, είδαν την μπαρούφα και αποδέσμευσαν το δέμα απλά είχα μια καθυστέρηση τεσσάρων ημερών από την ημερομηνία που κανονικά θα τα έπαιρνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Dant3 έγραψε: Εχει καποιος εμπειρια απο το gearbest και priority line? Παραγγειλα Pocophone F1,απο 7 νοεμβρη δειχνει στο tracking οτι εχουν δεχθει τα instruction data. Περα απο αυτο,αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λεει οτι θα ερθει με DHL απο γερμανια και διαβασα οτι παιζει να περασει τελωνειο ετσι. Περιμενω μια action cam απο gearbest με priority line,απ οτι με συμβουλεψε ανθρωπος που ασχολειται πολυ με τις εν λογω αγορες θα ερθει χωρις τελωνιο. Χρονος παραλαβης ,χοντρικα στο μηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες