Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1948 Indian Chief motorcycle comes back to life after 40 years!!!https://www.youtube.com/watch?v=Hy0BRcAk-kg Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 από τον Chris1981 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 αυτός ο Γκοτζίλας πια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 ολα τα καταπινει τελικα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Καταδίωξη αστυνομικού με μοτοσυκλέτα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Ένα γεμιστήρα άδειασε το άτομο ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 αντε μωρε, 125cc power! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=nBPeQG40sI4 Βαλτε το ενα σωστα γιατι δε το καταφερνω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 από τον Dant3 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Βαλτε το ενα σωστα γιατι δε το καταφερνω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 ενδιαφέρον αν και το σποραδικό απότομο κρύωμα της μονάδας Τύρβου μπορεί να έχει συνέπειες στη μακροζωία της φτερωτής Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 πωω το ειδα νωριτερα. ε τον τυπο, ουτε κρανος ουτε τιποτα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 πωω το ειδα νωριτερα. ε τον τυπο, ουτε κρανος ουτε τιποτα...Ξεβράκωτος τελείως .............ο θρύλος Παστράνα .................... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 τι επαθε ο versys στο 5:50?Ειχε τιποτα πετρελαια κατω ή απλά κρυο και γλίτσα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 τι επαθε ο versys στο 5:50?Ειχε τιποτα πετρελαια κατω ή απλά κρυο και γλίτσα? 12 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Εγω ουτε στο GTA San Andreas δεν μπορουσα να ανεβω αυτο το δρομο με σουζα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Εγω ουτε στο GTA San Andreas δεν μπορουσα να ανεβω αυτο το δρομο με σουζα θεος ο τυπος!!! στο gta με το που παταγε φρενο επεφτε, δεν ηταν καλα στημενο το mx 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) τι επαθε ο versys στο 5:50?Ειχε τιποτα πετρελαια κατω ή απλά κρυο και γλίτσα? Εγώ είμαι το άλλο Versys στο βίντεο και είμαι πίσω απ' τον Νίκο που έγραφε την διαδρομή. Παιδιά όλος ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει πάγο ενώ φαίνεται για νερό. Φτηνά την γλύτωσε και ο Κώστας που έπεσε, αλλά και εμείς γιατί άνετα μπορούσαμε να πέσουμε και οι τρεις ο ένας πίσω απ ' τον άλλο. Με τα πόδια δεν μπορούσαμε να σταθούμε όρθιοι να σηκώσουμε το Versys και να γυρίσουμε τις μηχανές. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 από τον Orlias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Εγώ είμαι το άλλο Versys στο βίντεο και είμαι πίσω απ' τον Νίκο που έγραφε την διαδρομή. Παιδιά όλος ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει πάγο ενώ φαίνεται για νερό. Φτηνά την γλύτωσε και ο Κώστας που έπεσε, αλλά και εμείς γιατί άνετα μπορούσαμε να πέσουμε και οι τρεις ο ένας πίσω απ ' τον άλλο. Με τα πόδια δεν μπορούσαμε να σταθούμε όρθιοι να σηκώσουμε το Versys και να γυρίσουμε τις μηχανές.Εχω πέσει κι εγώ από μαύρο πάγο...πολυ υπουλο και δε μπορεις να κανεις τιποτα,χανεις αστραπιαια τον ελεγχο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Ο Macaskill μας δειχνει αποδειξεις οτι εχει εξωγηινο DNA στον οργανισμο του... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Ο Macaskill μας δειχνει αποδειξεις οτι εχει εξωγηινο DNA στον οργανισμο του... στο 0:08 που βγαινει απο το παραθυρο μαζι με το ποδηλατο θα ετρωγα τα μουτρα μου... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) μαστερμπέισον γκόους κλάουντ http://www.youtube.com/watch?v=8jdh-Psq3Ec Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 από τον Mi_ka Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Εγω παντως χ@στηκα πανω μου, κι ας οδηγαει αλλος... @HLIASΑπο το 5:25 και μετα δειτε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Εγω παντως χ@στηκα πανω μου, κι ας οδηγαει αλλος... @HLIASΑπο το 5:25 και μετα δειτε......άμα πετύχεις κάπου πλάνα από το ISDE '92 (Αυστραλία) να δεις πως πηγαίνανε τα πάλαι πότε 80άρια μέσα σε πυκνό αμουδερό δάσος (όντως αμουδερό!)... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες