leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Αφου το εχουμε πει τοσες φορες. Τα σουτζουκι δεν εχουν φρενα :P Δεν έχουν και τα καλύτερα, αλλά με έχουν σώσει αρκετές φορές! Πάντως έχω δεί αρκετές φορές μηχανές με πανίσχυρα μπροστινά να πέφτουν μόνες τους σε ξαφνικά πετάγματα οχημάτων μπροστά! όχι πως εα΄ν είχα τα φράγκα δεν θα έβαζα και εγώ beringer φρένα... αλλά να... κουβέντα να γίνεται! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ο τύπος κάνει το όνειρο μου, πραγματικότητα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ψαχνω ενα βιντεο που ειχε ποσταροστει πιο παλια. Οn board καμερα με στυριξη στο στηθος με multi 1200 χωρις ζελατινα,σε τοπικο αγωνα σε βουνο καπου στο εξωτερικο.Ηταν μεγαλο βιντεο καπου στα 10 λεπτα αν θυμαμαι καλα..Ηταν ο γρηγοροτερος γυρος αυτοςστο βιντεο. Εχω ψαξει μεχρι την σελιδα 168 (αναποδα) και δεν βρηκα τιποτα... Θυμιζει σε κανεναν κατι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ψαχνω ενα βιντεο που ειχε ποσταροστει πιο παλια. Οn board καμερα με στυριξη στο στηθος με multi 1200 χωρις ζελατινα,σε τοπικο αγωνα σε βουνο καπου στο εξωτερικο.Ηταν μεγαλο βιντεο καπου στα 10 λεπτα αν θυμαμαι καλα..Ηταν ο γρηγοροτερος γυρος αυτοςστο βιντεο. Εχω ψαξει μεχρι την σελιδα 168 (αναποδα) και δεν βρηκα τιποτα... Θυμιζει σε κανεναν κατι? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Σαν να πηγαινει πιο γρηγορα το πλανο απο οτι δινει η ταχυτητα του κοντερ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Σαν να πηγαινει πιο γρηγορα το πλανο απο οτι δινει η ταχυτητα του κοντερ. Σε μίλια είναι το κοντέρ και μπερδεύεσαι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Τοπικός αγώνας το pikes peak; :P :P :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Παρτε το! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2015 από τον Chris1981 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Να σαι καλα αυτο ακριβως εψαχνα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 http://youtu.be/XpkbbGLOpjc Sent from my ST26i Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 http://youtu.be/XpkbbGLOpjc Sent from my ST26i Πολυ αργοστροφος οδηγος.Το μηχανακι χαραμιζεται.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Πολυ αργοστροφος οδηγος.Το μηχανακι χαραμιζεται.. Δεν κάνει καλά κατεβάσματα ώστε ο κινητήρας να φρενάρει! Όπως βλέπουμε για να φρενάρει ο κινητήρας πριν τις στροφές πρέπει να κατεβάζει 2-3 ταχύτητες! Αργεί λίγο στα ανεβάσματα και με παίρνει ο ύπνος! Επίσης κόβει πολύ πριν την στροφή! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Δεν κάνει καλά κατεβάσματα ώστε ο κινητήρας να φρενάρει! Όπως βλέπουμε για να φρενάρει ο κινητήρας πριν τις στροφές πρέπει να κατεβάζει 2-3 ταχύτητες! Αργεί λίγο στα ανεβάσματα και με παίρνει ο ύπνος! Επίσης κόβει πολύ πριν την στροφή! Ακριβως αυτο,το μονο θετικο ειναι οι γραμμες του που και αυτες τις χανει πολλες φορες.Επισης τι ειναι αυτο καινουριο που παιζει με το γκαζι μεσα σε καθε στροφη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Μέλι στάζετε όμως :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Μέλι στάζετε όμως :P Εμείς φταίμε? Που να δεις σε άλλα βίντεο του, που σε μοτοβόλτα, στην πορεία πηγαίνει άσκοπα με 2-3 σχέσεις κάτω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Συγνώμη - μέρες που είναι - αλλά εγώ με τον ήχο της / του ......@@@@ωσα..... Είμαι καλά γιατρέ μου ???????????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://youtu.be/rNMPXvMJCtU Το παλικάρι ξυνει κατω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2015 από τον Vasilis_n Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο τη θέση της κάμερας (στήθος) φαίνεται πως ο τύπος μένει όρθιος και στρίβει τη μηχανή από κάτω του. Αυτό σημαίνει πολύ μεγαλύτερες κλίσεις από ότι χρειάζεται και πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος να του φυγει το μπροστινό. Σημαίνει βέβαια ότι είναι και παλαβός :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2015 από τον xaotikos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 εκτος απο ασχετος ειναι κ βλακας ετσι οπως παει μεσα απο χωρια 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ άτσαλη η οδήγηση του και το μόνο που προσπαθεί είναι να ξύσει στην έξοδο, απλά για να πει ότι έξυσε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι λετε θα το φερουν Ελλαδα? Απο το 14' κυκλοφορεί στην Αμερικη Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον Vasilis_n Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες