Jump to content
Μανώλης93

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

Πηγαινε δειξε το σκριν σε ανθρωπο του νομου και πες του αν ειναι παρανομο και επικινδυνο και πες μου την απαντηση του.

Αν σου πει,δεν βλεπω κατι περιεργο,χαριζω το ραπτορ σε οποιον απαντησει πρωτος μετα το ποστ της απαντησης.

Οσο για το χτυπημα απο πισω,για πες μου σε περιπτωση που αλλαξει ο αλλος λωριδα οταν του καπνισει και παλι απο πισω δεν ειναι?αλλα ποιος φταιει?Υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παιδες 3 σελιδες τσακωνεστε για το ποιος φταιει.

1) Το βανακι εχει φλας. Ασχετα που κανει πρωτα λιγο δεξια. Απ οτι θυμαμαι στο βιβλιο ελεγε οτι οταν εχουμε μπροστα μας μεγαλο οχημα πρεπει να σκεφτομαστε οτι οταν θελει να στριψει ισως ανοιχτει.

2) Η μηχανη παει να κανει προσπεραση σε δρομο που δεν επιτρεπετε η προσπεραση παρα μονο αν αυτος που προσπερνας ειναι στην δεξια λωριδα. Οι διακεκομενες που εχει ειναι μονο για να στριψεις στο στενο κ οχι για να προσπερασεις. Επισης απαγορευεται η προσπεραση ακριβως πριν η επι του κομβου.

3) Δεν υπαρχει προσκρουση οχηματων. Η μηχανη επεσε απο τα φρενα και δεν ακουμπησε καν το Βαν.

Καθαρο λαθος του μοτοσυκλετιστη με βαση τον δικο μας ΚΟΚ.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο, η ερώτηση αυτή είναι από τις εξετάσεις, αν αναζητήσεις μόνο την ερώτηση θα την βρεις σε πολλά σάιτ.

Σε τι πρέπει να υπολογίζει ο οδηγός ενός οχήματος που ακολουθεί ένα βαρύ όχημα το οποίο θέλει να στρίψει δεξιά σε ένα δρόμο:

Το βαρύ όχημα πριν στρίψει θα μετακινηθεί στο αριστερό μέρος του δρόμου.

Το βαρύ όχημα θα πάρει θέση στο δεξιό άκρο του δρόμου.

Διάλεξα την 1η επιλογή και βγήκε σωστή.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δε μετραει για βαρυ οχημα το συγκεκριμενο.

Δηλαδη να παιρνω και εγω ετσι τις στροφες με το c4 sedan που εχω που ειναι 5 μετρα αυτοκινητο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του έκαναν σινιάλο να κάνει στην άκρη να τον προσπεράσουν!

Μαζεύεις όλο το κουράγιο ή την τρέλα σου, παίρνεις από service το Kawasaki σου (ένα ZX-10R πρέπει να είναι) και βγαίνεις στον αγαπημένο σου άδειο αυτοκινητόδρομο.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία, όπου υπάρχουν ακόμη τμήματα Άουτομπαν χωρίς όριο ταχύτητας.

Γεμίζεις λοιπόν 6η μαζεμένος σαν σαλιγκάρι πίσω από τη ζελατίνα και αρχίζεις να προσπερνάς por fuera (από την εξωτερική) τους πάντες και τα πάντα. Ο δρόμος στενεύει, το περιβάλλον θολώνει, διακτινίζεσαι σαν το Enterprise και ύστερα εμφανίζεται το «διαστημόπλοιο» των Klingon και σου χαλάει το κέφι.

Θέλει να προσπεράσει. Και έτσι αναγκάζεσαι, ενώ πας με 300 χλμ/ώρα, να κάνεις δεξιά. Με 300 χλμ/ώρα και δεξιά… Ταπείνωση!

Οι Klingon προσπερνούν και με άνεση μάλιστα. Ήταν σε ένα Audi RS6 ABT με 700 ίππους. Στέισον βάγκον, οικογενειακό σου λέει μετά. Ευτυχώς δεν πρόλαβε να δει αν έχει μέσα και τη γιαγιά…

Πηγή

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πεντέλη ΤΤ, μέρος 2ο.

Το πας πολυ καλα, μπραβο!!

Προσωπικα με αυτο το μηχανακι θα φοβομουν πολυ να κανω κατι τετοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πάνω που έψαχνα βίντεο για την αγαπημένη μου, ξαφνικά πετυχαίνω και αυτό!

Προχωρήστε το βίντεο στο 2:19

I like your bike, and I think you' re cute!!! :shock:

Είναι να μην σου βγει το όνομα τελικά! Για την μοτοσυκλέτα εννοώ! :grin:

Αν είναι να έχω τέτοιες επιτυχίες… καλύτερα να συνεχίσω να κυκλοφορώ με το παπί!!!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικά, ο τύπος του λέει για την ιστορία που του έκατσε

με μια κοπέλα που του είπε το "I like your bike, and I think you' re cute!!!"

false gay alarm man.....

it's all good..

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Έβαλαν μια κρυφή κάμερα σε ένα αδέσποτο σκύλο..."

https://youtu.be/GZGN3arSl1I

Δάκρυσα.

Μας γάμησες βραδιάτικο. Το άσχημο είναι ότι η πραγματικότητα είναι ακόμη χειρότερη δυστυχώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...