Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

Πως και με τι μπορώ να κολλήσω ένα τέτοιο led http://www.ebay.com/itm/20W-DC-10V-12V-2000mA-High-Power-White-LED-Light-Lamp-Chip-2000-2200LM-/171265782557?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&hash=item27e03c731d πάνω στην πλάκα αλουμινίου που θέλω να το βάλω γιατί ψάχνομαι για μια πατέντα και κολάω σε αυτό το σημείο τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα επιτέλους θερμοαγώγημο αυτοκόλλητο μιας και αυτά τα led πρέπει να κάθονται σε μεταλλική επιφάνεια για να αποβάλουν την θερμότητα που παράγουν.

Σκέπτομαι να αλλάξω τα led μέσα από τα προβολάκια της μηχανής και από 10w να βάλω 20w και έτσι από 900lm το καθένα να φτάσουν τα 2000lm, η διάφορα πιστεύω θα είναι αρκετή. Ψάχνοντας όμως στο eBay βρίσκω 20w led αλλά όχι power supply που χρειάζονται σε 20w και 12v όλα είναι πάνω από 36v έχει δοκιμάσει κάνεις τίποτα παρόμοιο ώστε αν δεν δουλεύει το power supply σε 12v να μην τα παραγγείλω άδικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν συνδέσω αυτά τα led http://www.ebay.com/itm/20W-DC-10V-12V-2000mA-High-Power-White-LED-Light-Lamp-Chip-2000-2200LM-/171265782557?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&hash=item27e03c731d επάνω στην μπαταρία δεν θα ανάψουν κανονικά σαν μια απλή λάμπα? επιπλέον θα έχουν θέμα όπως πχ να καούν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να πάρω ένα φακό ultrafire cree led από ebay αλλά από αγγλία τον πασάρουν ως 1800 lumens ενώ ο κινέζος ως 2200 lumens. Μιλάμε για τον ίδιο φακό. Τι παίζει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράσσο με βάση το διθειούχο μολυβδαίνιο,ιδανικό για μπιλιοφόρους κλπ.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφει ότι είναι για μπιλιοφόρους , όποιος ξέρει ακριβώς τι γράφω χρησιμοποιείται εκεί να απαντήσει

edit τελικά απάντησε ο karellen

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πειτε..

cinquecento η seicento?

(καλα κ τα 2 κουβαδες ειναι)

Ο πατέρας μου έχει cinquecento του '97...17 χρόνια ζήτημα να του'χει αλλάξει 2-3 φορές λάδια,και δεν νιώθει τίποτα.Καίει λιγότερο από μηχανάκι και γενικά είναι σκυλί.Ίσως ο καλύτερος ιταλικός κουβάς,αν εξαιρέσουμε το βαρύ τιμόνι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πειτε..

cinquecento η seicento?

(καλα κ τα 2 κουβαδες ειναι)

Τεράστιες διάφορες δεν έχουν,σε ολα ειναι λιγο καλύτερο όμως το sei,χώρους επιδόσεις κτλ

Είχα πριν χρόνια ένα 1100 και ήταν πολύ καλο εργαλείο,οικονομικό με ελάχιστες ζημιές,το πήρα με 17.000km και το έδωσα με 92.000,χάνοντας ελάχιστα χρήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καταλυτες των αυτοκινητων θεωρουνται αναλωσιμοι? Με την εννοια να αλλαζονται καθε 100.000-150.000χλμ( δλδ λεω πλακα θα μου κανουν) ή παιζει προβλημα στον συγκεκριμενο? Μιλαμε για αμαξι του 08!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καταλυτες των αυτοκινητων θεωρουνται αναλωσιμοι? Με την εννοια να αλλαζονται καθε 100.000-150.000χλμ( δλδ λεω πλακα θα μου κανουν) ή παιζει προβλημα στον συγκεκριμενο? Μιλαμε για αμαξι του 08!

Δεν λειτουργούν σωστά εφ όρου ζωής,κάποια στιγμή θα χρειαστούν αντικατάσταση. Συνήθως κάπου στα 150-200.000 χιλιόμετρα,ή και νωρίτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λειτουργούν σωστά εφ όρου ζωής,κάποια στιγμή θα χρειαστούν αντικατάσταση. Συνήθως κάπου στα 150-200.000 χιλιόμετρα,ή και νωρίτερα.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει φτασει καν τα 100.000 και στο σερβισ καπου στα 90-95χιλιαδες το "προβλεψαν" και ειπαν στα 100 θελει αλλαγμα και ο καινουριος μανισιος λεει κανει 1000ευρο?? Τοσο κανουν γενικα? γιατι μου φαινονται πολλα σε λιγα χλμ....ποσο κανει μια ολοσωμη :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει φτασει καν τα 100.000 και στο σερβισ καπου στα 90-95χιλιαδες το "προβλεψαν" και ειπαν στα 100 θελει αλλαγμα και ο καινουριος μανισιος λεει κανει 1000ευρο?? Τοσο κανουν γενικα? γιατι μου φαινονται πολλα σε λιγα χλμ....ποσο κανει μια ολοσωμη :D

Πρίν τα 100.000 χιλιόμετρα είναι νωρίς. Να φανταστείς έχω υπ'όψιν 3 οχήματα,με 130,150 και 160 χιλιάδες χιλιόμετρα,και δεν έχουν αλλάξει ακόμα καταλύτη. Είναι ακριβοί οι καταλύτες,όντως,το χιλιάρικο δεν είναι τρελό ποσό. Ψάξε καλύτερα σε forum για το μοντέλο σου,να σου πούν μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρίν τα 100.000 χιλιόμετρα είναι νωρίς. Να φανταστείς έχω υπ'όψιν 3 οχήματα,με 130,150 και 160 χιλιάδες χιλιόμετρα,και δεν έχουν αλλάξει ακόμα καταλύτη. Είναι ακριβοί οι καταλύτες,όντως,το χιλιάρικο δεν είναι τρελό ποσό. Ψάξε καλύτερα σε forum για το μοντέλο σου,να σου πούν μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση.

140€ μαζί με τοποθέτηση βάλαμε στο baleno όταν βρήκε απο κάτω και ξεκόλλησαν τα "σωθηκά" του.

Τροποποιήθηκε από τον strokt up

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γνήσιοι παίζουν ανάμεσα στα 600-900 ευρώ.

...και είναι οι καλύτεροι ως προς τους ρύπους (αν βεβαίως δουλεύει σωστά και ο αισθητήρας λ)

Συνήθως χαλάνε είτε γιατί έσπασε το κεραμικό τους (χτύπημα σε ράμπα όταν ήταν ζεστός) είτε γιατί δηλητηριάστηκε (κακό καύσιμο, με μόλυβδο ή μοτέρ που περνούσε στην εξαγωγή μείγμα βενζίνης και λαδιού).

ΔΕΝ υπάρχει πρόβλεψη για αντικατάσταση καταλύτη.

Συνεργείο που έκανε μέτρηση και ο καταλύτης είναι ΟΚ σήμερα, δεν μπορεί καν να προβλέψει τι θα γίνει μισή ώρα μετά από την έξοδο από το συνεργείο!

Εκτός κι αν έχει ήδη πρόβλημα ο καταλύτης οπότε ανέφεραν πως πρέπει να αντικατασταθεί στο επόμενο service.

Κοίτα και σε μεταλλικό καταλύτη, αλλά ζήτα γραπτή εγγύηση πως τα καυσαέρια θα είναι σωστά μετά την τοποθέτηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γνήσιοι παίζουν ανάμεσα στα 600-900 ευρώ.

Δεν υπάρχει λόγος να μπεί γνήσιος πιστεύω.Άσε που 600-900€ δεν κανει ολοκληρο το baleno τωρα πια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα