spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 παιδια να ρωτησω. ηρθε ο εναντι της ΔΕΗ σημερα. οπως ξερουμε ο εναντι ερχεται με βαση περσινες χρεωσεις. φετος λοιπον το σπιτι ειναι σχεδον κλειστο. ηρθε λοιπον 235 ευρω.... και λεω εγω δεδομενου οτι δεν θα περασω τις 900 1000 κιλοβατωρες μεχρι τον εκκαθαριστικο να το αφησω τον εναντι απληρωτο? θα εχω κανενα θεμα? αν τα λεω σωστα θα πρεπει στον εκκαθαροστικο να ερθει καπου στα 150 οποτε γιατι να πληρωσω 235 τωρα? ε τι λετε? ( πρωτη φορα εχω συναλλαγες με δεη γι αυτο ρωταω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 κανενα προβλημα, πιο παλια πληρωνα λογαριαμο παρα λογαριασμο. Κοινως μη φοβασαι, δεν στο κοβουν. αλλαξα τακτικη ομως γιατι πια τσουζουν 2 λογαριασμοι ταυτοχρονα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: κανενα προβλημα, πιο παλια πληρωνα λογαριαμο παρα λογαριασμο. Κοινως μη φοβασαι, δεν στο κοβουν. αλλαξα τακτικη ομως γιατι πια τσουζουν 2 λογαριασμοι ταυτοχρονα! απλα σε εμενα , αν τα λεω σωστα , θα πρεπει να μου ερθει εκκαθαριστικος πολυ λιγοτερα με βαση τις κιλοβατωρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) .... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 από τον koukou Ακυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: απλα σε εμενα , αν τα λεω σωστα , θα πρεπει να μου ερθει εκκαθαριστικος πολυ λιγοτερα με βαση τις κιλοβατωρες. Εσύ θεωρείς ότι θα έχεις επιστροφή στον εκκαθαριστικό άρα θα δώσεις 250€ τώρα ενώ πιστεύεις ότι σε σύνολο τετραμήνου θα πλερώσεις 150€. Δεν ξέρω πού μένεις (άρα τι πληρώνεις δήμους κλπ πίπες) αλλά 150€ λογαριασμό ΔΕΗ παιζει να μην έχω δει ποτέ, πολύ περισσότερο τετράμηνο. Αν είσαι στριμωγμένος, μπορεί να πλερώσεις 150€ τώρα (έναντι λογαριασμού) και βλέπεις τι θα σου βγει να πλερώσεις στον εκκαθαριστικό. Ακόμα βέβαια και να μην πλερωσεις τίποτα, δεν στο κόβουν. Πρόσεξε μόνο μην είναι ο επόμενο άλλα 250€ και κληθείς τότε να πλερώσεις 500€. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος hayabusas έγραψε: Εσύ θεωρείς ότι θα έχεις επιστροφή στον εκκαθαριστικό άρα θα δώσεις 250€ τώρα ενώ πιστεύεις ότι σε σύνολο τετραμήνου θα πλερώσεις 150€. Δεν ξέρω πού μένεις (άρα τι πληρώνεις δήμους κλπ πίπες) αλλά 150€ λογαριασμό ΔΕΗ παιζει να μην έχω δει ποτέ, πολύ περισσότερο τετράμηνο. Αν είσαι στριμωγμένος, μπορεί να πλερώσεις 150€ τώρα (έναντι λογαριασμού) και βλέπεις τι θα σου βγει να πλερώσεις στον εκκαθαριστικό. Ακόμα βέβαια και να μην πλερωσεις τίποτα, δεν στο κόβουν. Πρόσεξε μόνο μην είναι ο επόμενο άλλα 250€ και κληθείς τότε να πλερώσεις 500€. Γιώργη μου θυμίζεις τη μάνα μου: να πλερώσω τα χαράτσα,πλερώνω τα ταξά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Δεν ξέρω πού μένεις (άρα τι πληρώνεις δήμους κλπ πίπες) αλλά 150€ λογαριασμό ΔΕΗ παιζει να μην έχω δει ποτέ, πολύ περισσότερο τετράμηνο. . Ελα σπιτι να σου δειξω λογαριασμους δικους μου.... 150-180 στο 4μηνο. Αλλα φυσικα ανυπαντρος, χωρις παιδια, εξτρα πλυντηρια κλπ. Και φαγητο στην κλασική ελληνιδα μανα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 41 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Ελα σπιτι να σου δειξω λογαριασμους δικους μου.... 150-180 στο 4μηνο. Αλλα φυσικα ανυπαντρος, χωρις παιδια, εξτρα πλυντηρια κλπ. Και φαγητο στην κλασική ελληνιδα μανα Κάτι μου θυμίζει αυτό! Το λοιπόν...ζητούνται δύο(ή και περισσότερες ) γυναίκες, όμορφες, έξυπνες, ψηλές, πιστές και με χιούμορ για δυναμικούς 35-38ηδες... δίδεται αμοιβή 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Εσύ θεωρείς ότι θα έχεις επιστροφή στον εκκαθαριστικό άρα θα δώσεις 250€ τώρα ενώ πιστεύεις ότι σε σύνολο τετραμήνου θα πλερώσεις 150€. Δεν ξέρω πού μένεις (άρα τι πληρώνεις δήμους κλπ πίπες) αλλά 150€ λογαριασμό ΔΕΗ παιζει να μην έχω δει ποτέ, πολύ περισσότερο τετράμηνο. Αν είσαι στριμωγμένος, μπορεί να πλερώσεις 150€ τώρα (έναντι λογαριασμού) και βλέπεις τι θα σου βγει να πλερώσεις στον εκκαθαριστικό. Ακόμα βέβαια και να μην πλερωσεις τίποτα, δεν στο κόβουν. Πρόσεξε μόνο μην είναι ο επόμενο άλλα 250€ και κληθείς τότε να πλερώσεις 500€. πριν 2 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Γιώργη μου θυμίζεις τη μάνα μου: να πλερώσω τα χαράτσα,πλερώνω τα ταξά Μου έφυγε ένα γαμώτο! πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Ελα σπιτι να σου δειξω λογαριασμους δικους μου.... 150-180 στο 4μηνο. Αλλα φυσικα ανυπαντρος, χωρις παιδια, εξτρα πλυντηρια κλπ. Και φαγητο στην κλασική ελληνιδα μανα Δεκτό ρε Λιάκο αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης. Ναούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Αααα δεν φταιω εγω. Εσυ ειπες οτι παιζει να μην εχεις δει ποτε. Ελα να βγαλεις και σελφι με τους λογαριασμούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 58 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Αααα δεν φταιω εγω. Εσυ ειπες οτι παιζει να μην εχεις δει ποτε. Ελα να βγαλεις και σελφι με τους λογαριασμούς Ρε παιδί σπίτι μου εννοώ! Γενικά σαφώς και έχω δει, πχ στο εξοχικό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Μια που πιάσατε τους λογαριασμούς τους ΔΕΗ... Αφαίρεσαν εκείνο το -15% σε αυτούς που πλήρωναν στην ώρα τους; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Μια που λέτε για ΔΕΗ, εχει βρει κανείς τρόπο να μην πληρώνει το ποσό της ΕΡΤ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 51 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε: Μια που πιάσατε τους λογαριασμούς τους ΔΕΗ... Αφαίρεσαν εκείνο το -15% σε αυτούς που πλήρωναν στην ώρα τους; Ναι αγορινα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Κι εγώ σε αυτόν που μου ήρθε δεν το είδα να αναγράφεται και απόρρησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 21/12/2017 at 7:05 ΠΜ, το μέλος hayabusas έγραψε: Εσύ θεωρείς ότι θα έχεις επιστροφή στον εκκαθαριστικό άρα θα δώσεις 250€ τώρα ενώ πιστεύεις ότι σε σύνολο τετραμήνου θα πλερώσεις 150€. Δεν ξέρω πού μένεις (άρα τι πληρώνεις δήμους κλπ πίπες) αλλά 150€ λογαριασμό ΔΕΗ παιζει να μην έχω δει ποτέ, πολύ περισσότερο τετράμηνο. Αν είσαι στριμωγμένος, μπορεί να πλερώσεις 150€ τώρα (έναντι λογαριασμού) και βλέπεις τι θα σου βγει να πλερώσεις στον εκκαθαριστικό. Ακόμα βέβαια και να μην πλερωσεις τίποτα, δεν στο κόβουν. Πρόσεξε μόνο μην είναι ο επόμενο άλλα 250€ και κληθείς τότε να πλερώσεις 500€. ειμαι σε ενα σπιτι που ζω μονος προς το παρον γιατι ειναι υπο ολοκληρωση . δε χρησιμοποιω παρα μονο εναν θερμοσυσσωρευτη και τηλεοραση υπολογιστη. τα υπολοιπα , φαγητο πλυντηρια κλπ γινονται σε αλλο σπιτι απο 12 οκτωμβρη που ηταν ο προηγουμενος εκκαθαριστικος μεχρι σημερα εχω καψει κατι λιγοτερο απο 600 κιλοβατωρες. (130 κανονικες και 470 νυχτερινο) αρα ποσο να ερθει? να καψω αλλες 300? εχω σου λεω 1000 συνολικα μεχρι τελος γεναρη που ειναι η καταμετρηση. δεν ειναι θεμα σφιγμενος η οχι αλλα γιατι να τα δωσω μπροστα και να τους εχω μεσα? τελος παντων δεν θα τον πληρωσω ... παντως πολυ λογαριασμο σε αυτο το σπιτι πληρωναμε την περιοδο του χειμωνα οταν και λειτουργουσαμε ολους τους θερμοσυσωρευτες. π.χ περυσι πληρωσαμε 650 ευρω ρευμα για το τετραμηνο του χειμωνα . τον υπολοιπο χρονο σκαρτα 100-120 ευρω... μην πειτε οτι ειναι πολυ το ρευμα που πληρωσαμε περυσι γιατι απλα το χρησιμοποιουμε και για θερμανση. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2017 πληρωσα τελη μεσω e banking . πως μπορω να δω αν εχουν περαστει στο taxis? μεχρι στιγμη οταν παταω τελη 2018 μου βγαζει κανονικα τα ειδοποιητηρια πληρωμων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2017 Θα πρέπει να περιμένεις κάποιες εργάσιμες μέχρι να περαστούν στο σύστημά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 ρε τσακαλοειδη να σας πω. ζαντες σιδερενιες αυτοκινητου,μαυρες ματ,με τι να τους φρεσκαρω το χρωμα? θελει κανα ειδικο σπρεητ ας πουμε?η κανω δουλεια και με ενα απλο μαυρο ακρυλικο? μηπως υψηλης θερμοκρασιας? τι λιετε εσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: ρε τσακαλοειδη να σας πω. ζαντες σιδερενιες αυτοκινητου,μαυρες ματ,με τι να τους φρεσκαρω το χρωμα? θελει κανα ειδικο σπρεητ ας πουμε?η κανω δουλεια και με ενα απλο μαυρο ακρυλικο? μηπως υψηλης θερμοκρασιας? τι λιετε εσεις? Απλό μαύρο. Πάρε κι ένα βερνίκι σπρέιτ κι είσαι κυριλές. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 το βερνικι λες ειναι απαραιτητο? ελεγα να το παραλειψω. σκεφτομαι,ενα χερι περασμα με ψιλο νερου 1000 πχ,ενα καλο πλυσιμο μετα,και βαψιμο με ακρυλικο μαυρο ματ.και τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 πριν 39 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: το βερνικι λες ειναι απαραιτητο? ελεγα να το παραλειψω. σκεφτομαι,ενα χερι περασμα με ψιλο νερου 1000 πχ,ενα καλο πλυσιμο μετα,και βαψιμο με ακρυλικο μαυρο ματ.και τελος. Δεν ξέρω κάτι σίγουρα απλά ο κουνιάδος έτσι το είχε κάνει και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 @Στέργιος Βήχος απλο σπρέυ για σιδερα-μεταλλα θελεις. τριβεις με 600-800 νερου και βαφεις. με 3-4ευρω σπρευ τις ειχα βαψει ασιμι το 2010, ακομα ειναι σαν καινουριες. βερνικι δεν ειχα ριξει. ολη η πικρα ειναι να μονωσεις τα λαστιχα γυρω-γυρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 Ακρυλικό σμάλτο θέλεις (enamel) και θυμήσου να κουνήσεις καλά το δοχείο. Αν μπορείς να το βάλεις 5 λεπτά σε χλιαρό νερό για να έχει καλύτερη ροή. Δεν χρειάζεται βερνίκι από πάνω, το σμάλτο κάνει καλή επιφάνεια. Δεύτερο χέρι μετά από 20'. Το τρίψιμο με ντουκόχαρτο είναι απαραίτητο μόνο αν έχεις σκουριές, σε αντίθεση με το πλύσιμο, που πρέπει να γίνει πολύ σχολαστικά για να φύγει όλη η μαυρίλα από τα φρένα και η μούργα του δρόμου. Καλό είναι να τις πλύνεις από την προηγούμενη μέρα και να τις αφήσεις να στεγνώσουν όλο το βράδυ, και το επόμενο πρωΐ τις βάφεις.Καλό είναι να μείνουν μετά την βαφή αρκετές ώρες στον ήλιο ή σε θερμοκρασία δωματίου, για να στεγνώσει καλά το χρώμα. Καλή επιτυχία! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2018 ok!καταλαβα. θενξ. εχουν κατι ψιλοσκουριες σε μερικα σημεια.θα τις εξυνα ουτος η αλλος με κανα 800-1000 νερου. οποτε κομπλε. μολις σταματησει να βρεχει τις πιανω. το καλο ειναι οτι εχω τα παλια λαστιχα πανω και εχω παραγγηλει ηδη τα καινουρια,οποτε δε θα χαρτωσω ουτε τη βαλβιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες