xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 πες κανα αλλο...πες...δεν...τσου λεμε! Κι εγω το περιμενα για μπαμ αλλά δεν... και το hypermotard θα ηθελα για μια στριφτερη βολτα , και ενα KTM 450 exc χωματινο και ενα HP2 megamoto της τεραστιας BMW ....κατι αλλο δεν μου ερχεται προς το παρων αλλα τι να λεμε τωρα, εννοειται οτι ολα αυτα μπροστα στο GS ειναι απλα οδοντοκρεμες και να χαμε να λεγαμε τι εννοεις οτι περιμενες για μπαμ αλλα δεν? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Με μια Hayabusουλα θα ηθελα να βολταρω χαλαρα, βεβαια δεν ειναι και κατι το τοσο δυσκολο αλλα προς το παρον δεν εχει κανενας γνωστος μου να μου τη δωσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 ενα Varadero γιατι αυτο τον καιρο σκεφτομαι την αγορα του αλλιως το νεο CBR1000RR και το VTR1000 SP2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Μ1,RCV213V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Καμια τσοπερια με τα τιμονια που πανε στο θεο να δω πως διαολο στριβουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 honda c50 αλλα γνησιο 50αρι χωρις μετατροπες γιατι το δικο μου απο τοτε που το θυμαμαι ηταν 72cc και μια hayabusa εχω ακουσει πολλα για αυτη και θελω επιτελους να δω πως ειναι να εισαι αναβατης σε μια τετοια κυρια (μονο που το δευτερο το κοβω να αργει λιγακι λογο ηλικιας) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 οποιαδήποτε ss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Έγω μια τέτοια να δώ πως στρίβει..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Moto Guzzi V12 είμαι περίεργος για τον ήχο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 1198R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 1.Honda VFR 1200F 2. Kawasaki ZX-12R 3. Horex VR6 To πρώτο λόγω αντικρουόμενων απόψεων, το δεύτερο γιατί μου άρεσε πάντα, αλλά από hypersport δεν...(θεωρούνταν από τα πιο στριφτερά) και το τρίτο λόγω μοτέρ κυρίως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Aprilia RS 250 Ducati Hypermotard Ducati Desmosedici RR Αυτάααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 το ντρημμπαηκ μου.. μια απο τα ιδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Ολες! οποια μηχανη μπορουσα ,θα ηθελα να οδηγησω γιατι καθε μια ειναι διαφορετικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisLifan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 crypton x 135,sym wolf 250 και κανενα εντουρακι αμα λαχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Βέβαια αν και έχω οδηγήσει πριν από πολλά χρόνια ένα rd350 θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου και με ένα suzuki σαμουράι 750cc 2Τ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Μα φυσικά τον έρωτα της ζωής μου, που ποτέ δεν απέκτησα! (απωθημένο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) οπως λεει και η παροιμια η περιεργια σκοτωσε τη γατα αλλα δεν βαριεσαι...!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2012 από τον makiswolf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Ένα 1150 GS... με τις περίεργες αναρτήσεις, γιατί όλο ακούω πως στρίβει καλά και θέλω να το διαπιστώσω.... ...έλεγα παλιά πριν το αγοράσω! :P Αλλά αυτά είναι εξωτικά μηχανάκια..οπότε πάμε σε ένα γήινο. Θέλω να οδηγήσω ένα ZZtop 1400 να δω αν πάει καθόλου.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Το δεύτερο όνειρο μου!!! Την Hayabousa!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Ένα ZZR 1400 να δω πως είναι η φάση στα 300+ Ένα KTM EXC 250 2T για να δω πως είναι ένα ελαφρύ δίχρονο σε μονοπάτι. Ένα Aprilia SRV 850 για να δω πως πάει το ταχύτερο σκούτερ παραγωγής Ένα Honda Goldwing 1800 για να δω αν είναι πολυθρόνα με ρόδες ή μια άνετη μηχανή τουρισμού Ενα Kawasaki ZX-10R 05' για να δω πως ήταν ένα απο τα πιο δυνατα και απότομα 1000άρια παραγωγής ever.. Ένα Honda Wave 110 για να δω αν το πιο οικονομικό σε βενζίνη δίκυκλο αυτή τη στιγμή πάει βήμα.. Ένα Honda NC 700 για να δω αν αξίζει κάτι στην οδήγηση για τόση οικονομία Και πολλά άλλα.. Γενικά έχω πολλές απορίες με τις μηχανές, είμαι περίεργος σαν τη γάτα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Ένα KTM EXC 450 από 2008-2010 γιατί μάλλον θα είναι το επόμενο. Και μάλλον βρήκα ποιανού θα πάρω βόλτα............... Έτσι δεν είναι TC DRIFT ???????? :blush2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 θα ηθελα να οδηγησω τα παρακατω γι ανα δω πωσ σταματανε και πως μπορουν να μην ξεμπαζονουν την ασφαλτο το πρωτο διχρονιλικι cr 500 cc το δευτερο samurai 750cc και αυτο το διαολο που πεταει hayabusa 1340 !!turbo!! (αν δεν εχει τουρμπο δεν το θελω ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες