Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Προημερών με παίρνει τηλέφωνο ένας. - Ιέλα, ου Κούστας είσ'? - Ναι, ποιός είναι? - Είμ' ο **** (δε θυμάμαι όνομα), για την αγγιλία παίρν' - Ναι, πες μου φίλε μου. - Τό 'χς ακόμα ή τού 'δωσες? - Όχι, τό 'χω ακόμα. - Διν πλιέται, α? Σ' είχα πάρ' τηλέφουνου και πριν κάτ' μήνες. - Δε θυμάμαι, πες μου τί θες. - Πούσου του δίνς? - Το γράφω στην αγγελία φίλε μου, 5.000 - Πουλλά ρε φίλε, τριλός είσι? - Ε, μην το πάρεις, υπάρχουν τόσα να βρεις. - Ρι σύ, έχου ένα Μπέβερλυ (αυτό μόνο το πρόφερε σωστά), τα κάνουμι ανταλλαγή? - Όχι φίλε μου, δεν ενδιαφέρομαι. - Οϊ ρε συ, Μπέβερλυ μιλάμ' Μπέβερλυ, πουλύ καλού εργαλείου. - Έχω σκούτερ για το κάθε μέρα. Άλλωστε γράφω στην αγγελία ότι ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή μόνο με συγκεκριμένο μοντέλο και χρώματα. - Ουϊ ουϊ ουϊ, Μπέβερλυ σ' λέω, του καλύτερου. - Σ' ευχαριστώ φίλε μου, αλλά όπως σου είπα δεν ενδιαφέρομαι για σκούτερ και αν ενδιαφερόμουνα δε θα έπαιρνα Μπέβερλυ. Εδώ λογικά η κουβέντα θα έκλεινε με ένα "άντε γεια"......... αλλά νομίζετε........ - Ντάξ', γεια αλλά ξανασκέψου του και πάρε μι τηλέφουνου φιλαράκ'. Σι πιριμέν'..... Μπέβερλυ σ' λέω...... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δεν είναι μόνο στο car.gr. Πριν από 2 χρόνια που έψαχνα για παπί μου σπάσανε τα νεύρα. Ο πρώτος ενώ είχαμε δώσει τα χέρια και μου είχε κάνει κάποια διευκόλυνση, δύο ώρες μετά με πήρε τηλ. μου είπε ότι η γυναίκα του δεν συμφωνούσε με την διευκόλυνση, του ζήτησα χρόνο για να βρω όλα τα λεφτά, μου τον έδωσε και μερικές μέρες αργότερα με πήρε τηλ ξανά και μου ανέβασε την τιμή. Φυσικά του τάχωσα τηλεφωνικά, αλλά το πιο ωραίο ήταν ότι δεν κατάλαβε γιατί του τάχωσα. Με τον δεύτερο αφού στο πρώτο ραντεβού είδα το μηχανάκι, δώσαμε νέο τηλεφωνικό ραντεβού για προκαταβολή. Δεν με πήρε αλλά για κακή του τύχη τον συνάντησα τυχαία λίγη ώρα μετά, τον σταμάτησα και μου δικαιολογήθηκε ότι το ήθελε ο γαμπρός του, ενώ ο ίδιος μου είχε πει ότι το είχε για πούλημα εδώ και 2 μήνες. Εφυγα χωρίς να μιλήσω αυτή τη φορά, γιατί αν μιλούσα θα γινόμασταν κώλος. Το συμπέρασμα: Εχουμε γίνει κότες, δεν κρατάμε το λόγο μας και δεν σεβόμαστε κανένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Χμ εχω πουλησει 2 μηχανακια στο car.gr και εχω αγορασει 3? Δεν ξερω αν ημουν τυχερος αλλα δεν ειχα ποτε καποιο ουσιαστικο προβλημα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 καλημέρα, πριν από λίγες μέρες πούλησα το αμάξι με αγγελία που έβαλα στο car. Πρέπει να πω ότι ήμουν τυχερός αφού είμαι στο εξωτερικό και κατάφερα να τα βρω με το παλικάρι. Κάναμε τα παζάρια μας, λίγο κατέβηκα εγώ λίγο ανέβηκε αυτός και αφού τα βρήκαμε στα λόγια όταν ήρθα για λίγες μέρες το είδε μηχανικός κτλ και σε μία και μισή μέρα τέλειωσε. Με πήραν και άλλοι τηλ και τους είχα στην αναμονή σε περίπτωση που χαλάσει από το παλικάρι για να μην κλείσω πόρτες(αλλά τους το έλεγα ότι έχω σχεδόν συμφωνήσει) Περίεργα είχα και εγώ αφού είχα mail από Ακτή Ελεφαντοστού και ζητούσαν στοιχεία λογαριασμού paypal για να βάλουν τα λεφτά(όσα και αν έλεγα).... Και μια κ@λ@γρια που μου έλεγε μ@λ@κίες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την πώληση αλλά και τυχερός αφού ο αγοραστής είναι σοβαρός άνθρωπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Eγώ είχα το XLR 2 μήνες στο car.gr μέχρι να πουληθεί. Και το πήρε ο πρώτος που ήρθε και το είδε από κόντα. Άπειρα τηλέφωνα αλλά ποτέ δεν ερχόταν κανένας να το δει. Ένας ήρθε κι αυτός κατέβηκε από τον Βόλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ένας ήρθε κι αυτός κατέβηκε από τον Βόλο Ααααα... γι' αυτό του έπιασες τον κ@λο στην τιμή...!!! Μάλιστα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Ααααα... γι' αυτό του έπιασες τον κ@λο στην τιμή...!!! Μάλιστα... Λολ. φυσιολογικά του το έδωσα:P. Αφου ηταν πιστόλι το μοτόρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 το θεμα μου ειναι οτι εγω τους δινω οσα ακριβως μου εχουν ζητησει και ολα επιτοπου και μετρητα. δεν τους εχω κανει ποτε παζαρια και ουτε τους εχω φερθει π00στικα.. τεσπα.. αφου ειναι ετσι κ αυτοι, αποφασισα να γινω κ εγω αλλιως.. απο δω και περα παζαρια και αγιος ο θεος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ενα μοτερ εχω πολυησει μεσω καρ και ενα αυτοκινητο. το αυτοκινητο το εδωσα προσφατα.ενα μηνα δεν με επαιρνε κανεις και ο πρωτος που με πηρε (εμενε κοντα) το πηρε.ηρθε το ειδε και ηθελε αμεσα να το παρει αλλα χρειαζοταν κατι γραφειοκρατικα. το θεμα ειναι οτι ημουν ξηγημενος και του ειπα τι χρειαζοταν(ηταν παλιο αυτοκινητο) και του ειπα,στο δινω 1100 και σου κανω λαδια και ιμαντες που ηθελε ,αλλιως 1000 και παρε το ετσι. επισης το εβαλα σε τιμη που ηταν ισορροπημενη.ουσιαστικα ουτε εγω το πουλησα πανω απο το κανονικο του(αντε κανα 1200αρι να το εδινα στη καλυτερη αν το κουραζα,αλλα για 200Ε δεν θα εμπαινα στη διαδικασια) ουτε μου επιασε τον κ@λο. η αληθεια ειναι οτι αν βαλεις σωστη τιμη τα παντα πουλιουνται(σχεδον) με το μοτερ με παιρναν ολο πιτσιρικια κτλ.οι πιο πολλοι απο επαρχια.ενας εστειλε ενα φιλο του να το παρει αλλα επειδη δεν ηθελε να κανει 1 χλμ σε χωρια(το ειχα στο χωριο μου το μοτερ) δεν το πηρε.τελικα το εστειλα με καραβι σε εναν. Τωρα θα δω που θα παρω σε λιγο καιρο μεταχειρισμενο τι λενε... Παντως ενα παλικαρι με sv που το πηρα ακουγοταν πολυ καλος και οτι το προσεχε το μηχανημα(αν και το εχει καιρο στο καρ και φανηκε οτι ειχε λιγο απελπιστει γιατι δεν πρεπει να τον επαιρναν τηλεφωνα) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 το θεμα ειναι οτι στην αρχη ειναι ολοι τους ενταξει.. ναι σου λενε ελα να το δεις κ τετοια κ στο τελος σου τα γυρνανε.. τεσπα. απλα επιμενουμε.. Παιδια να ρωτησω κτ ακομα για τις αγγελιες.. Μηχανακι απο εμπορο να εμπιστευτω να παρω? Εννοειται οτι θα το δει και μηχανικος μου, αλλα δεν ξερω γιατι εχω ακουσει διαφορα. Τι με συμβουλευετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αναλογα τον εμπορο... να το δει μηχανικος και να δεις βιβλιαρακι και γενικα οτι γραπτο υπαρχει γιατι αλλαζουν συχνα πυκνα τα χιλιομετρα... απο βυνιο μην παρεις παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 AUTO MOTO PLACE >>>>> ΑΧΑΡΝΩΝ 368 γι αυτον ξερεις κατι? ή αν ξερει καποιος αλλος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 το θεμα ειναι οτι στην αρχη ειναι ολοι τους ενταξει.. ναι σου λενε ελα να το δεις κ τετοια κ στο τελος σου τα γυρνανε.. τεσπα. απλα επιμενουμε.. Παιδια να ρωτησω κτ ακομα για τις αγγελιες.. Μηχανακι απο εμπορο να εμπιστευτω να παρω? Εννοειται οτι θα το δει και μηχανικος μου, αλλα δεν ξερω γιατι εχω ακουσει διαφορα. Τι με συμβουλευετε? Από έμπορο απέφυγέ το. Θα το πληρώσεις ακριβότερα και δε θα είσαι και σίγουρος τί παίρνεις (γυρνάνε χιλιομετρητές, αφαιρούν πολύτιμα αξεσουάρ που είχε ο ιδιώτης επάνω και τα κρατάνε για την πάρτη τους, αγοράζουνε τρακαρισμένα τα επισκευάζουνε και τα πουλάνε ως "τεφαρίκια".....). ΜΑΚΡΙΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο έμπορας είναι ένα ον, που είναι ικανό να σου πουλήσει μια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ελαττωματική μοτοσυκλέτα, χωρίς να σου πει το πρόβλημα, και όλο αυτό για να βγάλει 50 ευρώ παραπάνω. Και το βράδυ να πάει σπίτι του και να κοιμηθεί ξέγνοιαστος και επιπλέον ευτυχισμένος που έβγαλε 50 ευρώ παραπάνω. Από την άλλη βέβαια και ο μέσος νεοέλληνας, το ίδιο είναι σε όλα του, αλλά τέσπα, για τον έμπορο λέμε τώρα. ΑΠΕΦΥΓΕ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2012 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 με τόση προσφορα σε μεταχειρισμένα γιατί κάποιος να πάει σε έμπορο, με λίγη έρευνα θα δεις ότι από ιδιώτη βρίσκεις τα πάντα 15% χαμηλότερα, οι έμποροι έχουν πάντα τον μηχανικό τους για να κάνει τα κολπάκια τους, αυτός που αγόρασε το αμάξι μου έφερε φίλο του ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και έβαλε υπολογιστή για να δει άν πείραξα χιλιόμετρα, άρα στον χώρο τους είναι σαφές ότι τέτοια συμβαίνουν, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 με τόση προσφορα σε μεταχειρισμένα γιατί κάποιος να πάει σε έμπορο, με λίγη έρευνα θα δεις ότι από ιδιώτη βρίσκεις τα πάντα 15% χαμηλότερα, οι έμποροι έχουν πάντα τον μηχανικό τους για να κάνει τα κολπάκια τους, αυτός που αγόρασε το αμάξι μου έφερε φίλο του ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και έβαλε υπολογιστή για να δει άν πείραξα χιλιόμετρα, άρα στον χώρο τους είναι σαφές ότι τέτοια συμβαίνουν, και να τα είχες πειράξει τα χλμ, κανεις δεν μπορει να εντοπίσει μια τετοια επέμβαση, περισσότερο το έκανε με σκοπό να σε ψαρώσει για να ομολογήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Ρε παλικάρια,για να μην ανοίγω νέο θέμα...πετυχαίνω πολύ συχνά το συγκεκριμένο έμπορο(Σταπουντζής) στις αγγελίες.Έχει πάρα πολλές μηχανές,οι περισσότερες suzuki (είναι και επίσημος dealer του Σφακιανάκη όπως αναφέρεται στο site) και κυρίως vstrom...αν δείτε στη σελίδα του στο car,έχει τόσες πολλές που σου κάνει εντύπωση.. Πέρα από αυτό,τα παράδοξα είναι δύο:1.σε όλων σχεδόν την περιγραφή γράφει με μικρές παραλλαγές το γνωστό ''ποιηματάκι'' που θα διαβάσετε εδώ και 2.έχει κάποιες μηχανές όπως η προηγούμενη με πολύ λίγα χλμ και αρκετά καλή τιμή.Η δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα που έχουμε προς τους εμπόρους με αναγκάζει να αναρωτιέμαι:μπορεί να είναι όντως τα χλμ τόσα λίγα;;Και επειδή αποκλείεται να ξέρετε με σιγουριά,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει συναναστραφεί ή έχει ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παλικάρια,για να μην ανοίγω νέο θέμα...πετυχαίνω πολύ συχνά το συγκεκριμένο έμπορο(Σταπουντζής) στις αγγελίες.Έχει πάρα πολλές μηχανές,οι περισσότερες suzuki (είναι και επίσημος dealer του Σφακιανάκη όπως αναφέρεται στο site) και κυρίως vstrom...αν δείτε στη σελίδα του στο car,έχει τόσες πολλές που σου κάνει εντύπωση.. Πέρα από αυτό,τα παράδοξα είναι δύο:1.σε όλων σχεδόν την περιγραφή γράφει με μικρές παραλλαγές το γνωστό ''ποιηματάκι'' που θα διαβάσετε εδώ και 2.έχει κάποιες μηχανές όπως η προηγούμενη με πολύ λίγα χλμ και αρκετά καλή τιμή.Η δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα που έχουμε προς τους εμπόρους με αναγκάζει να αναρωτιέμαι:μπορεί να είναι όντως τα χλμ τόσα λίγα;;Και επειδή αποκλείεται να ξέρετε με σιγουριά,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει συναναστραφεί ή έχει ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο.. μολονοτι δεν ασχολουμαι και τοσο πολυ τα τελευταια χρονια με μεταχειρα(ειτε απο το car.gr ειτε απο αλλου...) αυτο που εχω δει και με προβληματιζει ειναι οτι ολες μα ολες οι μοτο που πωλουνται απο εμπορους και αντιπροσωπειες εχουν πολυ λιγα χλμ....Δε σας κανει εντυπωση?Ειναι τυχαιο?Ενταξει για ενα μοντελο 5ετιας...αλλα μηχανες 8 ετων και βαλε....Κατι δε μου παει καλα...ΧΩρια το οτι σε αλλες αγγελιες(βλ..Χ.Ε. κτο) ορισμενες απο αυτες τις μοτοσυκλετες ειναι προς πωληση με πολυ λιγοτερα χλμ...( ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2013 από τον NORMANN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Εδώ υπάρχουν οδηγίες στο ίντερνετ για το πως γυρίζουν τα χιλιόμετρα ρε παιδιά, δεν θα τα ξέρουν οι έμποροι; Δεν πιστεύω πως η δυσπιστία προς αυτούς είναι αβάσιμη με τόσα που έχουμε δεί τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα, τα χιλιόμετρα φαίνονται κι από άλλα πράγματα αλλά ένας γενικός έλεγχος πάντα επιβάλλεται, είτε είναι έμπορος είτε ιδιώτης (που ούτε κι αυτοί είναι καλύτεροι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 μολονοτι δεν ασχολουμαι και τοσο πολυ τα τελευταια χρονια με μεταχειρα(ειτε απο το car.gr ειτε απο αλλου...) αυτο που εχω δει και με προβληματιζει ειναι οτι ολες μα ολες οι μοτο που πωλουνται απο εμπορους και αντιπροσωπειες εχουν πολυ λιγα χλμ....Δε σας κανει εντυπωση?Ειναι τυχαιο?Ενταξει για ενα μοντελο 5ετιας...αλλα μηχανες 8 ετων και βαλε....Κατι δε μου παει καλα...ΧΩρια το οτι σε αλλες αγγελιες(βλ..Χ.Ε. κτο) ορισμενες απο αυτες τις μοτοσυκλετες ειναι προς πωληση με πολυ λιγοτερα χλμ...( ) αυτο ακριβως.Σε μηχανες 10ετιας+ παντα ο εμπορος πουλαει αυτη με τα πιο λιγα χιλιομετρα(γυρω στις 30-35.000 συνηθως). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Ρε παλικάρια,για να μην ανοίγω νέο θέμα...πετυχαίνω πολύ συχνά το συγκεκριμένο έμπορο(Σταπουντζής) στις αγγελίες.Έχει πάρα πολλές μηχανές,οι περισσότερες suzuki (είναι και επίσημος dealer του Σφακιανάκη όπως αναφέρεται στο site) και κυρίως vstrom...αν δείτε στη σελίδα του στο car,έχει τόσες πολλές που σου κάνει εντύπωση.. Πέρα από αυτό,τα παράδοξα είναι δύο:1.σε όλων σχεδόν την περιγραφή γράφει με μικρές παραλλαγές το γνωστό ''ποιηματάκι'' που θα διαβάσετε εδώ και 2.έχει κάποιες μηχανές όπως η προηγούμενη με πολύ λίγα χλμ και αρκετά καλή τιμή.Η δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα που έχουμε προς τους εμπόρους με αναγκάζει να αναρωτιέμαι:μπορεί να είναι όντως τα χλμ τόσα λίγα;;Και επειδή αποκλείεται να ξέρετε με σιγουριά,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει συναναστραφεί ή έχει ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο.. πλακα κανεις ρε λεωνιδα δεν βλεπεις στην αγγελια που ποσταρες οτι γραφει πως το μηχανακι εχει 9668 χλμ και στις φωτο κατω-κατω σ`αυτη με το service book γραφει 3ο service 12.000 χλμ. ρε τον π@π@ρα ουτε σωστα ψεματα δεν μπορει να πει χα! χα! χα! να και για του λογου το αληθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 δε το καταλαβες καλα γατο, στα 12000 δε εχει σφραγιδα, ειναι για να του πει ποτε να παει τελευταιο σερβις το '11= ολα τα ζουμια αλλαγη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 δε το καταλαβες καλα γατο, στα 12000 δε εχει σφραγιδα, ειναι για να του πει ποτε να παει τελευταιο σερβις το '11= ολα τα ζουμια αλλαγη ναι ρε αγγελε εχεις δικιο δεν το ειδα καλα,ειδες οποιος βιαζεται να το παιξει ξυπνιος τι παθαινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Και βιαστικός και φασαριόζος Δε βλέπω πάντως ακόμα κάποιον που να είχε συναλλαγές με τον έμπορο. Mr Slow,δεν τίθεται θέμα για το αν ξέρουν/μπορούν να αλλάξουν τα χλμ,είναι αυτονόητο!Όσο για το μηχανικό,σίγουρα κάτι παραπάνω από εμάς θα δει αλλά και πάλι δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του για το όποιο ''κακό παρελθόν'' της εκάστοτε μηχανής...θέλω να πω πως ακόμα κι αν σου δώσει το ΟΚ δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να είσαι 100% ήσυχος ότι θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Αλλη μια περιπτωση θα ταν να το κανει επιτηδες επειδη θελει να ανεβασει την τιμη ωστε να σε κανει να το προτεινεις εσυ... ξέρεις κάτι....??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες