marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Παιδια καλησπερα. Εχω μια απορια σχετικα με τις αγγελιες του car.gr Πολλοι που βαζουν αγγελιες για τις μηχανες τους στο car.gr τις βαζουν γιατι θελουν να τις πουλησουν ή απλα θελουν να δουν ποσο μπορει να "πιασει" το μηχανακι τους στην αγορα? Κανω την εξης ερωτηση γτ μετα απο το πρωτο στραπατσο που επαθα (στο οποιο μου ακυρωσε την αγορα μια μερα πριν κανουμε την μεταβιβαση) ηρθε και το δευτερο περιεργο περιστατικο. Μετα απο ψαξιμο βρισκω ενα αλλο μηχανακι. Παω το βλεπω και αφου μ αρεσε ειχα κανονισει ενα ραντεβου για μεσα στην εβδομαδα να το παω στο μαστορα να δω αν ολα ειναι οκ για να το "κλεισω". Και εκει ερχεται το εξης παραδοξο! Παιρνω σημερα το πρωι τηλ τον ιδιοκτητη και του λεω ποτε θα τον βολευε για να το δει ο μηχανικος μου, παιρνω την εξης απαντηση.. "Ξερεις κατι? Τελικα δεν το δινω το μηχανακι.." Και αναρωτιεμαι τωρα εγω.. Εχει 'ξεφυγει' ο κοσμος ή απλα εγω πεφτω πανω σε π@π@ρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Γενικά παίζονται πολλά πλέον σε αγγελίες του car.gr .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Έχει ξεφύγει ο κόσμος ρε φίλε.. Και εμένα μου έχει τύχει να μου το κάνουν αυτό.. Πολύ σπαστικό... Ο λόγος δεν ξέρω ποιος είναι.. Μάλλον δεν έχουν κατασταλάξει στο οτι θέλουν να πουλήσουν το μηχανάκι τους, δεν εξηγείται διαφορετικά.. Ελλαδάρα ρεεε :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Για 1002 λογους μπορει να γινει κατι τετοιο. π.χ. Καποιος το εβαλε επειδη τον απολησανε και ειχε αναγκη τα λεφτα αλλα τελικα ξαναβρηκε δουλεια οποτε θα την κρατησει.Κατι απλω και καθημερινο σημερον ημερα. Αλλως μπορει να την πουλαει για να παρει αλλη αλλα τελικα να μην του βγαινουν τα μαρουλια για το καινουργιο. Και παει λεγοντας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Αλλη μια περιπτωση θα ταν να το κανει επιτηδες επειδη θελει να ανεβασει την τιμη ωστε να σε κανει να το προτεινεις εσυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Γενικά παίζονται πολλά πλέον σε αγγελίες του car.gr .. τι μπορει να παιζει ρε φιλε? γτ εγω εχω μπερδευτει.. Για 1002 λογους μπορει να γινει κατι τετοιο. π.χ. Καποιος το εβαλε επειδη τον απολησανε και ειχε αναγκη τα λεφτα αλλα τελικα ξαναβρηκε δουλεια οποτε θα την κρατησει.Κατι απλω και καθημερινο σημερον ημερα. Αλλως μπορει να την πουλαει για να παρει αλλη αλλα τελικα να μην του βγαινουν τα μαρουλια για το καινουργιο. Και παει λεγοντας.. την παρασκευη που ειδα το μηχανακι δεν το ηθελε και ειχε 3 μηνες να το κουνησει.. και σημερα πηρα τηλ και αλλαξε γνωμη.. δεν ειναι λιγο περιεργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 εμενα μου συμβαινει κατι αλλο κουλο. εχω βαλει αγγελια το αμαξακι με φωτο τιμες κτλ και με παιρνουν τηλ,δεν ρωτανε τιποτε παρα ποτε να το δουνε κλεινουμε ραντεβου λενε οκ και δεν ερχονται ποτε. πανω απο 20 φορες εχει συμβει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) τι μπορει να παιζει ρε φιλε? γτ εγω εχω μπερδευτει.. την παρασκευη που ειδα το μηχανακι δεν το ηθελε και ειχε 3 μηνες να το κουνησει.. και σημερα πηρα τηλ και αλλαξε γνωμη.. δεν ειναι λιγο περιεργο? Ένα παιδί είχε κανονίσει για να αγοράσει ένα μηχανάκι, βρεθήκανε και ο ιδιοκτήτης τον βάρεσε και τον έκλεψε.. Πλέον πρέπει να ψάχνεις πάάάάρα πολύ για να πάρεις μεταχειρισμένο και να συναντηθείς με κάποιον.. και πάντα με κάποιον φίλο-συγγενή.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον Sotos_STIGMA69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 εμενα μου συμβαινει κατι αλλο κουλο. εχω βαλει αγγελια το αμαξακι με φωτο τιμες κτλ και με παιρνουν τηλ,δεν ρωτανε τιποτε παρα ποτε να το δουνε κλεινουμε ραντεβου λενε οκ και δεν ερχονται ποτε. πανω απο 20 φορες εχει συμβει. που μενεις αδερφε? Ένα παιδί είχε κανονίσει για να αγοράσει ένα μηχανάκι, βρεθήκανε και ο ιδιοκτήτης τον βάρεσε και τον έκλεψε.. Πλέον πρέπει να ψάχνεις πάάάάρα πολύ για να πάρεις μεταχειρισμένο και να συναντηθείς με κάποιον.. και πάντα με κάποιον φίλο-συγγενή.. ΠΟΤΕ μονος μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Οσο εψαχνα μηχανη το επαθα πολλες φορες (4) σε φαση που να λεω μηπως κανω κατι λαθος εγω.Εκει που τα κανονιζαμε καλα καλα η μου ελεγαν ξερεις το μετανιωσα η εξαφανιζωντουσαν. Και μιλαω τωρα για περιστατικα που ειχαμε μιλησει πολλες φορες στο τηλεφωνο και τα ειχα κλεσει κανονικα το μηχανακι. Το κερασακι στην τουρτα ηταν ο τυπος να το μετανιωνει εξω απο την τραπεζα. Ρε εχει χαζεψει ο κοσμος λεμε. Αποφασισε ρε φιλε τι θες να κανεις και μην σκωτιζεις τα τετοια του κοσμου. Αλλα μιλαμε σε αυτον τον τομεα πρεπει να πηρα πρωτια , μιλαμε για πολυ γκαντεμια. Ευτυχως ομως βρεθηκε η καταλληλη και με αποζημιωσε για την υπομονη μου και αυτα που περασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 εμενα μου συμβαινει κατι αλλο κουλο. εχω βαλει αγγελια το αμαξακι με φωτο τιμες κτλ και με παιρνουν τηλ,δεν ρωτανε τιποτε παρα ποτε να το δουνε κλεινουμε ραντεβου λενε οκ και δεν ερχονται ποτε. πανω απο 20 φορες εχει συμβει. που μενεις αδερφε? κρητη ηρακλειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 ρε παιδια αν δεν ειναι σιγουροι, απλα να μην βαζουν αγγελια.. που μενεις αδερφε? κρητη ηρακλειο καλη τυχη και υπομονη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 θελει μεγαλη προσοχη πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 μεγαλη υπομονη θελει θα ελεγα εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 μπορεί το μηχανάκι να είχε προβλημα γι αυτό να μην ήθελε να το δει μάστορας..για το τελευταίο μιλάω που είπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δεν εχει ξεφυγει, απλα για να παρεις μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα πρεπει να βρέξεις κωλο, κατι σαν το ψάρεμα δηλαδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 προτιμω το ψαρεμα.. τουλαχιστον σε χαλαρωνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Η ''τελευταία αλλαγή'' όταν επιλέγεις ένα μοντέλο και βλέπεις τα χαρακτηριστικά της μοτό έχει σχέση με τις αλλαγές που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης στην αγγελία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ναι η τελευταία αλλαγή σημαίνει πότε άλλαξε κάτι ο ιδιοκτήτης στην αγγελία (τιμή, χαρακτηριστικό κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 εμενα μου συμβαινει κατι αλλο κουλο. εχω βαλει αγγελια το αμαξακι με φωτο τιμες κτλ και με παιρνουν τηλ,δεν ρωτανε τιποτε παρα ποτε να το δουνε κλεινουμε ραντεβου λενε οκ και δεν ερχονται ποτε. πανω απο 20 φορες εχει συμβει. ψάξε τα φιλαράκια σου.....μάλλον σε δουλεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ναι η τελευταία αλλαγή σημαίνει πότε άλλαξε κάτι ο ιδιοκτήτης στην αγγελία (τιμή, χαρακτηριστικό κλπ) ή απλα την αλλαξε για να φαινεται απο τις πρωτες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 ψάξε τα φιλαράκια σου.....μάλλον σε δουλεύουν. δεν νομιζω γιατι ειναι διαφορετικα τηλεφωνα και γνωριζω κ φωνες,εκτος αν βαλανε αλλους αλλα δεν νομιζω να μπαιναν σε τετοιο κοπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Μπορεί να νιώθει μόνος και να έχει ανάγκη για επικοινωνία...:D Έχει χαζέψει ο κόσμος λέμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Εμένα δόξα το Θεό δεν μου χει συμβεί τίποτα τέτοιο 2 φορές που χα συναλλαγές μέχρι σήμερα. Βέβαια στην μηχανή που χω για πούλημα αυτή τη στιγμή, με χουν πάρει 5-6 άτομα και κανείς δεν έχει ζητήσει έλεγχο, αλλά ρωτάνε κάτι άσχετα, παρ'ολο που η περιγραφή είναι πλήρης και έχω 10+ φωτογραφίες... Δε ξέρω τι να πω, απλά χρειάζεται λίγο προσοχή γενικώς σε αυτούς τους καιρούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες