Jump to content
dimitrishndsm

Κινέζικες μοτοσυκλέτες, Λύση στην κρίση;

228 ψήφοι

1. 1. Θα αγοράζατε κινέζικη μοτοσυκλέτα;

• Θα αγόραζα!
      52
    • Δεν θα αγόραζα
      164

Recommended Posts

Τα αβαφα πλαστικα ειναι και αλλων εταιριων το φετιχ μαλλον ....ενος φιλου απ το χωριο,δεν τον ξερετε :_whistling:

Ειλικρινα απορω με αυτους τους 50 που ψηφισαν οτι θα αγοραζαν κινεζο.Δεν μιλαμε για ενα κινητο που αξιζει 100 ευρω σε αντιθεση με ενα επωνυμο αντιστοιχων χαρακτηριστικων που κανει 500 ,ΑΛΛΑ το hardaware τους ειναι το ιδιο και στο δευτερο πληρωνεις σε μεγαλο ποσοστο ΚΑΙ την μαρκα.

Μην μου πει καποιος απ τους 50 οτι θα επαιρνε κουτα ενα lada αντι ενος fiat,ford,toyota μεταχειρισμενου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

PP την επόμενη φορά να τελειώνουμε ρε φίλε με αυτά τα προβλήματα :laugh::laugh:

Κατσε καπου αναπαυτικα και κανε τη σουμα γιατι εγω δεν αντεξα :grin:

https://www.ilmberger-carbon.de/CarbonE/S_1000_XR_ab_2015.aspx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Όσο εγώ θα τσεκάρω την δική σου πηγή, τσέκαρε εσύ την δική μου:laugh:

https://conquestcarbon.com/shop/product-category/bmw-performance-parts/bmw-s1000xr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Σπρει σιλικονης η λιγο βαζελινη και ολα καλα.....υπερβολες μωρε  αυτα τα carbon :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 ώρες, το μέλος Manolisp έγραψε:

εγω κολλαω στο αεροψυκτο,θελω υγροψυκτο,αλλιως θα ηταν η 1η μου επιλογη το yamaha

Απολύτως τίποτα δεν θα πάθει επειδή είναι αερόψυκτο. Ίσα-ίσα... θα γλιτώσεις κι από την πιθανότητα να σου χαλάσει το ψυγείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 47 λεπτά, το μέλος TKM έγραψε:

Απολύτως τίποτα δεν θα πάθει επειδή είναι αερόψυκτο. Ίσα-ίσα... θα γλιτώσεις κι από την πιθανότητα να σου χαλάσει το ψυγείο.

Και συμπληρώνω, ούτε να αστοχήσει η φλάντζα που συγκρατεί το ψυκτικό στον χώρο του, ούτε να χαλάσει η αντλία νερού, ούτε να υπάρχει διαρροή κάπου σε κάποια σωλήνωση ή ένωση, ούτε να χάσει η τάπα, ούτε θα αλλάζεις ψυκτικό κάθε δυο χρόνια, ούτε καν θα έχεις την έγνοια του ψυκτικού, ούτε θα χαλάσει ποτέ το βεντιλατέρ ή ο διακόπτης του, ούτε θα χαλάσει ποτέ ο θερμοστάτης ροής...

Για πολύ μικρή διαφορά στην απόδοση, μάνι-μάνι δες ποσες πολυπλοκότητες γλυτώνεις.

Και επιπλέον τα αερόψυκτα, την παλεύουν πολύ καλύτερα όταν δουλεύουν στάσιμα ή σε πολύ μικρές ταχύτητες, γιατί η ζέστη στις ψύκτρες, δημιουργεί φυσική ροή, ενώ ένα υδρόψυκτο χρειάζεται βεντιλατέρ για τέτοιες καταστάσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Παιδια απο τη μια βλεπω διαθεση για αντιλογο στα λεγομενα μου, αλλα απο την αλλη λετε το ιδιο πραγμα με μενα τελικα. Η Κινα πουλαει επειδη ειναι φτηνη. Πολυ απλα.

Και οσο ακολουθει αυτο το μοντελο θα ειναι και ποιοτικα υποδεεστερη. Γιατι φτηνο και καλο ειναι μονο το φαγητο της μανας μας. 

Τωρα βεβαια υπαρχουν και καποια ευρωπαϊκα εργοστασια που πουλανε ποιοτικα υποδεεστερα προϊοντα, αλλα αυτοι τα πουλανε και ακριβα... Αυτοι ειναι μαγκες. :_whistling: 

Μην προσβληθειτε οι δυο απο πανω, κι εγω για ΚΤΜ κοιταω πλεον. Οποτε ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα. :baby:  :laugh:

:tooth: 

Ζωγράφισες :painting: ρε μεγάλε...... :respekt:

πριν 13 ώρες, το μέλος TKM έγραψε:

πριν 12 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Και συμπληρώνω, ούτε να αστοχήσει η φλάντζα που συγκρατεί το ψυκτικό στον χώρο του, ούτε να χαλάσει η αντλία νερού, ούτε να υπάρχει διαρροή κάπου σε κάποια σωλήνωση ή ένωση, ούτε να χάσει η τάπα, ούτε θα αλλάζεις ψυκτικό κάθε δυο χρόνια, ούτε καν θα έχεις την έγνοια του ψυκτικού, ούτε θα χαλάσει ποτέ το βεντιλατέρ ή ο διακόπτης του, ούτε θα χαλάσει ποτέ ο θερμοστάτης ροής...

Για πολύ μικρή διαφορά στην απόδοση, μάνι-μάνι δες ποσες πολυπλοκότητες γλυτώνεις.

Και επιπλέον τα αερόψυκτα, την παλεύουν πολύ καλύτερα όταν δουλεύουν στάσιμα ή σε πολύ μικρές ταχύτητες, γιατί η ζέστη στις ψύκτρες, δημιουργεί φυσική ροή, ενώ ένα υδρόψυκτο χρειάζεται βεντιλατέρ για τέτοιες καταστάσεις.

Γιατί όπως λέει κι ένα πολύ σοφό φιλαράκι μου: "ό,τι δεν υπάρχει, δε χαλάει". :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε ρε παιδια;επειδη εχει περισσοτερα εξαρτηματα μπορει να χαλασει κ πιο ευκολα;γιατι αυτο λετε πιο πανω,αν ειναι ετσι να παρω 1 ποδηλατο,γιατι δεν προκειται να χαλασει η μηχανη του ποτε,αφου δεν εχει.

Αν ηταν ετσι ολες οι μηχανες ( αυτοκινητα κ.α. ) θα ηταν αεροψυκτες.Τα υδροψυκτα ειναι πιο αξιοπιστα απο αποψη υπερθερμανσης οτι κ να κανουμε,δεν ειναι επιχειρημα τον χαλασει το ψυγειο ή οτιδηποτε αλλο,αν χαλασει πολυ απλα το φτιαχνουμε,δεν κυκλοφορουμε ετσι.

οπως μου ειπε καποιος φιλος,παρε honda που δεν χρειαζεται να αλλαζεις τα λαδια του συμφωνα με τα χιλιομετρα που πρεπει κ να τα αλλαζει πιο μετα δεν παθαινει τιποτα,ενω τα κινεζικα πρεπει να τα αλλαζεις κανονικα ή κ πιο νωρις.

Αυτο ειναι επιχειρημα επιλογης τωρα;

μιλαμε για την αξιοπιστια μιας συγκεκριμενης εταιρειας κ τιποτα περισσοτερο,αν εχει καποιος εμπειρια αποτην συγκεκριμενη θα ηταν πιο αντικειμενικη η απαντηση του,απο οποιεσδηποτε εικασιες

Τροποποιήθηκε από τον Manolisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Manolisp έγραψε:

Ολες οι μηχανες ( αυτοκινητα κ.α. ) θα ηταν αεροψυκτες

Ψευδές συμπέρασμα: Το αν ένα μοτέρ θα γίνει αερόψυκτο ή θα γίνει υδρόψυκτο, εξαρτάται από τι θέλουμε να πετύχουμε με το μοτέρ, τι χρήση σκοπεύουμε να του δώσουμε.

Παραπάνω σου έγραψα, γιατί είναι καλύτερο ένα αερόψυκτο μοτέρ, όταν δεν μας ενδιαφέρει η απόδοση αλλά το να κάνουμε την απλή δουλειά μας με ένα απλό μηχανάκι.

ΔΕΝ σου έγραψα τι είναι καλύτερο για κινητήρες υψηλών επιδόσεων ή για οχήματα με διαφορετικό σκοπό χρήσης ή για κινητήρες οχημάτων ΓΕΝΙΚΑ.

Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά τι σου γράφουν, για ποιό πράγμα ισχύει αυτό που σου γράφουν, πρόσεξε τις διαφορές στις έννοιες, κατάλαβε τις έννοιες, και μην βιάζεσαι ''ρε μπαμπά''.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον απ'οτι καταλαβα μεχρι 11 ps τα βγαζουν αεροψυκτα κ μετα υδροψυκτα κ 2ον για τη χρηση που το θελω εγω το καλοκαιρι κ σε μερη με ανηφορες προτιμω το υδροψυκτο,ωστε να μην υπαρχει φοβος υπερθερμανσης στα 10 χιλιομετρα ανηφορας κ δικαβαλια ή βολτες σε αποστασεις 100-150 km δικαβαλια κ με αρκετες ανηφορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσα και τοσα μηχανακια κυκλοφορουν τοσα χρονια που ειναι αεροψυκτα και εχουν αφησει ιστορια.
Τι xt, τι dr, τι xr τι παπια, τι το ενα τι το αλλο. Τοσα και τοσα απιστευτα αξιοπιστα μοντελα που εχουν γυρισει την Ελλαδα και τον κοσμο ειναι αεροψυκτα.
Αλλα εσυ εχεις κολλησει οτι η αεροψυξη δεν κανει "στα δυσκολα" επειδη θα κανεις δικαβαλα και θα πηγαινεις σε ανηφορες.

Η υδροψυξη στις μοτοσυκλετες εφαρμοστηκε κατα βαση για να βγαινουν πιο δυνατα μοτερ.
Περα απο αυτο ειναι τζαμπα πολυπλοκοτητα, βαρος και πηγη ζημιων(ειτε μηχανολογικων ειτε απο πτωση).

Στη δικη σου περιπτωση, μονο προβληματα μπορει να σου δημιουργησει.
Αν θες καταλαβε το. Αλλιως κανε ο,τι ειναι.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζήτημα αερόψυκτο vs υδρόψυκτο είναι ανάλογα το τι θέλει να πετύχει ο κατασκευαστής του κινητήρα. Για μηχανάκια του στυλ πάω στη δουλειά μου οικονομικά, οι 10 ίπποι του αερόψυκτου με τους 12 του υδρόψυκτου δεν σώνουν την παρτίδα.

Άμα ήθελα τέτοιο μηχανάκι θα κοιτούσα αερόψυκτο λόγω απλότητας.

Σαν παρένθεση, οι πιο δημοφιλείς diesel για βάρβαρες ζέστες και αντίξοα κλίματα είναι αερόψυκτοι... Εγώ προσωπικά έβρασα υδρόψυκτο φορτηγό, το αερόψυκτο δεν καταλάβαινε τίποτα :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

Τοσα και τοσα μηχανακια κυκλοφορουν τοσα χρονια που ειναι αεροψυκτα και εχουν αφησει ιστορια.
Τι xt, τι dr, τι xr τι παπια, τι το ενα τι το αλλο. Τοσα και τοσα απιστευτα αξιοπιστα μοντελα που εχουν γυρισει την Ελλαδα και τον κοσμο ειναι αεροψυκτα.
Αλλα εσυ εχεις κολλησει οτι η αεροψυξη δεν κανει "στα δυσκολα" επειδη θα κανεις δικαβαλα και θα πηγαινεις σε ανηφορες.

Η υδροψυξη στις μοτοσυκλετες εφαρμοστηκε κατα βαση για να βγαινουν πιο δυνατα μοτερ.
Περα απο αυτο ειναι τζαμπα πολυπλοκοτητα, βαρος και πηγη ζημιων(ειτε μηχανολογικων ειτε απο πτωση).

Στη δικη σου περιπτωση, μονο προβληματα μπορει να σου δημιουργησει.
Αν θες καταλαβε το. Αλλιως κανε ο,τι ειναι.

επισης δεν ειναι λιγα κ αυτα που εχουν κολλησει απο υπερθερμανση κ ας ειχαν κ brand name,για μενα στα 12 Ps να ειναι υδροψυκτο ειναι πλεονεκτημα κ μονο,το crypton το 135 δεν βγαζει πανω 13 Ps,αλλα εχει κ εκεινο ψυγειο,ειναι κ αυτο λαθος;αποτελει πηγη προβληματων κ μονο για οσους το χρησιμοποιουν μονο μεσα στην πολη για λιγα χιλιομετρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι παρα πολυ λιγα. Μηχανακι που κολλαει απο υπερθερμανση δεν ειναι αξιοπιστο οπως καταλαβαινεις.
Το crypton-x εχει ψυγειο επειδη ετσι εκρινε ο κατασκευαστης. Δεν αποτελει παραδειγμα για αλλα μηχανακια.

Αεροψυκτα που υπερθερμαινονται δεν παιζουν πλεον εκτος αν μιλαμε για χρεπια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το πούμε και απλούστερα:

Πάρε ένα παπί, ντάλα καλοκαίρι, με σωστά λάδια και σε καλή κατάσταση, και κράτα το 10 λεπτά γκαζωμένο σε στάση.

Άμα καταφέρεις να το κολλήσεις, σου κάνω δώρο την επισκευή :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος CptAngel έγραψε:

Ειναι παρα πολυ λιγα. Μηχανακι που κολλαει απο υπερθερμανση δεν ειναι αξιοπιστο οπως καταλαβαινεις.
Το crypton-x εχει ψυγειο επειδη ετσι εκρινε ο κατασκευαστης. Δεν αποτελει παραδειγμα για αλλα μηχανακια.

Αεροψυκτα που υπερθερμαινονται δεν παιζουν πλεον εκτος αν μιλαμε για χρεπια.

αυτο λεω κ εγω,ψυγειο εχει γιατι ετσι εκρινε ο κατασκευαστης,δεν σημαινει οτι μονο προβληματα θα εχει αυτο στον κατοχο του

πριν 57 λεπτά, το μέλος exppii έγραψε:

Να το πούμε και απλούστερα:

Πάρε ένα παπί, ντάλα καλοκαίρι, με σωστά λάδια και σε καλή κατάσταση, και κράτα το 10 λεπτά γκαζωμένο σε στάση.

Άμα καταφέρεις να το κολλήσεις, σου κάνω δώρο την επισκευή :laugh:

το θεμα δεν ειναι τα 10 λεπτα στους κοφτες,γιατι εχω δει κ σχεδον μισαωρο στον κοφτη να μην καταλαβαινει τιποτα,αλλα στην δικαβαλια μετα απο αρκετα χιλιομετρα οταν ζεσταθει δεν τραβαει κ ταμα να κανεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 28 λεπτά, το μέλος stavros-2stroker έγραψε:

Τότε πάρε keeway που θα είναι καλύτερο

εγω δεν σου μιλησα ειρωνικα φιλε,γιατι εσυ με αυτον τον τροπο απαντας,επειδη δεν συμφωνω σε οσα γραφονται ειναι περιεργο;η ερωτηση μου ηταν για την αξιοπιστια αυτης της εταιριας απο πραγματικη εμπειρια κ οι απαντησεις ξεκινησαν για ψυγεια κ αεροψυκτα με κατεβατα.Δεν με ενδιαφερει ουτε το 1,ουτε το αλλο,αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια ας την πει,αν εχει αλλη προταση ας την πει,αλλα μεχρι εκεκ,οχι να προσπαθει να με κανει να συμφωνησω ντε κ καλα με τις αποψεις του,αυτο δεν γινεται,οπως σε κανεναν αλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 38 λεπτά, το μέλος Manolisp έγραψε:

αυτο λεω κ εγω,ψυγειο εχει γιατι ετσι εκρινε ο κατασκευαστης,δεν σημαινει οτι μονο προβληματα θα εχει αυτο στον κατοχο του

Δε ξερω γιατι δυσκολευεσαι τοσο. Το ενα ο κατασκευαστης εκρινε οτι χρειαζεται υδροψυξη και την εβαλε και ολα καλα.
Στο αλλο ο κατασκευαστης κρινει οτι ΔΕΝ χρειαζεται υδροψυξη, επειδη σε οποιοδηποτε σεναριο χρησης θα ειναι οκ. Παλι ολα καλα.
Απλα στο υδροψυκτο εχεις τα του ψυγειου να σε ανησυχουν, ενω στο αεροψυκτο... δεν τα εχεις.

πριν 38 λεπτά, το μέλος Manolisp έγραψε:

το θεμα δεν ειναι τα 10 λεπτα στους κοφτες,γιατι εχω δει κ σχεδον μισαωρο στον κοφτη να μην καταλαβαινει τιποτα,αλλα στην δικαβαλια μετα απο αρκετα χιλιομετρα οταν ζεσταθει δεν τραβαει κ ταμα να κανεις

Καλα σοβαρα τωρα πιστευεις οτι ο ΚΟΦΤΗΣ ειναι πιο light κατασταση απο το δικαβαλο ταξιδι?
Νομιζω εχεις πολυ μπερδεμενα τα πραγματα στο μυαλο σου και τζαμπα κανουμε κυκλους.
Αν θες ακου αυτα που σου λεμε, αλλιως κανε ο,τι καταλαβαινεις. Αλλα καλυτερα κανε το πρωτο..

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Manolisp έγραψε:

1ον απ'οτι καταλαβα μεχρι 11 ps τα βγαζουν αεροψυκτα κ μετα υδροψυκτα κ 2ον για τη χρηση που το θελω εγω το καλοκαιρι κ σε μερη με ανηφορες προτιμω το υδροψυκτο,ωστε να μην υπαρχει φοβος υπερθερμανσης στα 10 χιλιομετρα ανηφορας κ δικαβαλια ή βολτες σε αποστασεις 100-150 km δικαβαλια κ με αρκετες ανηφορες

Δεν πρόκειται να πάθει καμιά υπερθέρμανση το αερόψυκτο. Τόσα έχουν περάσει από τα χέρια μου - από Yamaha YBR 125 και παπί Honda C50 μέχρι Enfield 500 παλιά και καινούρια. Ουδέποτε κανένα παρουσιάσε πρόβλημα οφειλόμενο στην αερόψυξη!

Αντίθετα, το υδρόψυκτο Mini Cooper 1000 που είχα παλιά... ζεσταινόταν μέχρι σκασμού και με τρόμαζε! - λόγω λαθεμένης εξ αρχής τοποθέτησης του ψυγείου.

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το πρώτο σου post ρώτησες για 2 μηχανές. Η μία αερόψυκτη. Εφόσον είσαι τόσο αδιάλλακτος με ποια λογική να ρωτήσεις για το wolf; Να πεις ότι σε επιβεβαιώναμε ότι τα αερόψυκτα δεν κάνουν για αυτό που το θέλεις να πω οκ, αλλά έχεις 10-15 άτομα να σου λένε ότι δεν ισχύει αυτό που πιστεύεις. Πάρε το keeway ρε συ. Προμοταρουμε την yamaha ή την sym νομίζεις; δεν μας ενδιαφέρει... Έκανες μια ερώτηση, απαντήσαμε αυτό που πιστεύουμε και απλά το συνεχίζουμε γιατί σε forum μπήκες, μιλάμε αρκετά εδώ,αυτή είναι η φάση μας. Καλές επιλογές. 

(τώρα που ξαναδιαβασα το αρχικό σου post είδα ότι σε ξενίζει και το ταμπούρο πίσω στο wolf, το οποίο είναι το καλύτερο πίσω φρένο που έχω χρησιμοποιήσει σε 125, και έχω οδηγήσει 4-5 σύγχρονα και 2-3 πιο παλιά) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Manolisp

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση επιμονη. 

Ειναι 5-6 "βλακες"  που ουσιαστικα γραφουν τα ίδια,  που ξερουν τι λενε και γραφουν ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και εσυ συνεχιζεις να υποστηριζεις το δικο σου. 

Δεν θες να το καταλαβεις και προσπαθεις με επιχειρήματα  που στα ανατρεπουν να τους αποδειξεις οτι ειναι αυτοι λαθος. 

Πες μου γιατι; 

Αφου δεν σε πειθουν πανε παρε το κιγουει και οπως διαολο το λενε και κανε το γούστο σου. 

Προφανως και συφωνω με τα παιδια που λενε οτι στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ  περιπτωση ο αεροψυκτος ειναι καλυτερος

Εσυ κανε οτι νομιζεις. 

Επιγραματικα να πω πως με το αεροψυκτο αν κανεις 10 χιλιομετρα  ανηφορα δικαβαλος θα ειναι κομπλε. 

Με το υδροψυκτο στην ιδια ανηφορα ετσι και σταματήσει  να εχει υγρα το μοτερ, ειτε απο διαρροη, ειτε γιατι χαλασε η αντλία  θα κανεις 4 χλμ απο τα 10 και θα παρεις το μοτερ σε μασιφ κατασταση...  Ολα κολλημενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος Manolisp έγραψε:

εγω δεν σου μιλησα ειρωνικα φιλε,γιατι εσυ με αυτον τον τροπο απαντας,επειδη δεν συμφωνω σε οσα γραφονται ειναι περιεργο;η ερωτηση μου ηταν για την αξιοπιστια αυτης της εταιριας απο πραγματικη εμπειρια κ οι απαντησεις ξεκινησαν για ψυγεια κ αεροψυκτα με κατεβατα.Δεν με ενδιαφερει ουτε το 1,ουτε το αλλο,αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια ας την πει,αν εχει αλλη προταση ας την πει,αλλα μεχρι εκεκ,οχι να προσπαθει να με κανει να συμφωνησω ντε κ καλα με τις αποψεις του,αυτο δεν γινεται,οπως σε κανεναν αλλον

Γράφεις ότι διαθέτεις 2500€ για την αγορά καινούριου και ότι είσαι μεταξύ 21 μοντέλων εκ των οποίων το ένα πλέον δεν πωλείται καινούριο , άρα μένει μόνο το keeway .

Εκτός από το keeway σε αυτή την κατηγορία και εύρος τιμής υπάρχουν το daytona panther 125 , daytona oldtown 125 , daytona rock 125 και το ys 125 το οποίο αυτή την στιγμή είναι σε προσφορά στα 2300 . Όλα τα παραπάνω είναι αερόψυκτα και κάποια άτομα σου πρότειναν  ως καλύτερο το YS125 λόγω της αξιοπιστίας το προκατόχου του (YBR) και της Υamaha γενικά. Στη συνέχεια εξέφρασες την δυσαρέσκεια σου για το ότι το ys είναι αερόψυκτο , σου εξήγησαν τα θετικά χαρακτηρίστηκα του αερόψυκτου αλλά η γνώμη σου παραμένει η ίδια . Αυτό σημαίνει ότι θεωρείς καλύτερο το keeway , οπότε σου ξαναλέω (ξαναγράφω καλύτερα ...) Πάρε το keeway που θεωρείς ότι είναι καλύτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα