Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Πρόσφατα μαζί με έναν καλό φίλο βγάλαμε το δίπλωμα για μηχανή (απεριόριστο κατευθείαν) κ είμασταν κ οι δύο στο κλίμα για αγορά μεταχειρισμένης μοτό φυσικά. Πόρωση αρκετή κ συζητήσεις επί συζητήσεων για το ποιες θα ήταν οι επιλογές μας. Προσωπικά τρώω πολλές ώρες στο forum εδώ κ διαβάζω σχεδόν τα πάντα, ασχέτως αν δεν παίρνω πολύ μέρος στις συζητήσεις. Του κολλητού του είχε καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα για μία GSXR600 την οποία μετά από ψάξιμο στην αγγελίες δεν δυσκολέυτηκε ιδιαίτερα να την κ σε πολύ καλή κατάσταση μάλιστα. Εγώ ήμουνα λίγο επιφυλακτικός με την μηχανή, όχι με την κατάσταση της, αλλά επειδή είνα η πρώτη του μηχανή αν θα είναι η κατάλληλη κ αντιπρότεινα κάτι σε ER. Να μην τα πολυλογώ, επειδή κ η γκ@βλα ήταν μεγάλη όπως καταλαβαίνεται προχώρησε σε αγορά ο φίλος. Την μηχανή την έχει εδώ κ μία βδομάδα περίπου την πηγαίνει σαν κότα όπως είναι το φυσιολογικό αλλά μου λέει ότι έχει ψιλοξενερώσει! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να θέλει να την κάνει ανταλλαγή με σκούτερ! Επειδή την έχει την τρέλα (με την καλή την έννοια) με τις μηχανές εγώ του προτείνω να την κρατήσει 2-3 μήνες για να την μάθει λιγάκι κ αν όντως δεν του προσφέρει όσα φανταζόταν να την αλλάξει με μία μηχανή μικρότερου κυβισμού κ όχι με σκούτερ. Η χρήση της μηχανής είναι κατά κύριο λόγο από κ πρός την δουλειά με το 95% των χιλιομέτρων μέσω περιφερειακού. Παρακαλώ ρίχτε ιδέες γιατί έχει φάει κόλλημα κ θα το σκοτώσει το μηχανάκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 οχι ρε μη κανει καμια τρελλα... οτι πρεπει ειναι για πρωτο μηχανακι το τζιξερ... τι καλυτερο??! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να το ανταλλάξει με μικρότερο, για παράδειγμα πολλοί κάτοχοι νίντζα 250 μετά από κάνα χρόνο άντε δύο ζητάνε ανταλλαγή με cbr, gsxr, r6 κτλ. Έτσι και θα ξεκινήσει σαν άνθρωπος και θα πάρει και τη διαφορά της τιμής. Να πεις στο φίλο σου (εάν φυσικά υπάρχει φίλος και δε τα γράφεις για σένα :P ) ότι πρώτα ξεκινάς να μπουσουλάς, μετά περπατάς και μετά τρέχεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 από τον mavridoul 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Να το αλλάξει βέβαια, τζίξερ για πρώτη μηχανή αντενδείκνεται... Να πάρει κάτι άλλο πιο μικρό να μάθει να οδηγάει και πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι θα ξαναπάρει κάτι παρόμοιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 εγω πιστευω οτι μιας και το πηρε... να το κρατησει.θα τον δυσκολεψει λιγο αλλα θα το μαθει αργα η γρηγορα.μεσα σε μια βδομαδα τι περιμενε?να επαιρνε σουζα τη μιση αθηνα?λογικο να ξενερωσει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 εγω οταν διαβασα τον τιτλο παντως νομιζα πως ηθελες βοηθεια για να διαλεξεις φιλο... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Εγώ είμαι αντίθετος εξ αρχής με την αγορά τέτοιας μηχανής από αρχάριο και ως πρώτη και μάλιστα για να πηγαίνει στη δουλειά όπως γράφει το παιδί πιο πάνω. Αφού το πήρε όμως ένιωσε στο πετσί του αυτά που θα του γράφαμε εδώ αν άνοιγε ένα τοπικ πριν την πάρει σχετικά με αυτό. Για μένα να τη δώσει και να πάρει μία άλλη του ίδιου στυλ σε 250 ή μια 400 σε γυμνό. Πρώτη μηχανή τζιξαρ 600 ρε παιδιά;;;;; είναι δυνατόν όλοι έχουμε γίνει ρόσιδες και μοτοτζιπίδες να ουμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Εγώ λέω να το δώσει, και να πάρει κανένα rsv4, το gixxer είναι για καφετερία μόνο, αν θες μπορώ να σου συστήσω συγκεκριμένο μέλος με εμπειρία στο θέμα για συμβουλές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Εφόσων έχει ξενερώσει, να το πουλήσει και να πάρει το 1000άρι να γουστάρει! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Να το ανταλλάξει με μικρότερο, για παράδειγμα πολλοί κάτοχοι νίντζα 250 μετά από κάνα χρόνο άντε δύο ζητάνε ανταλλαγή με cbr, gsxr, r6 κτλ. Έτσι και θα ξεκινήσει σαν άνθρωπος και θα πάρει και τη διαφορά της τιμής. Να πεις στο φίλο σου (εάν φυσικά υπάρχει φίλος και δε τα γράφεις για σένα :P ) ότι πρώτα ξεκινάς να μπουσουλάς, μετά περπατάς και μετά τρέχεις. Κ το δικό μου σκεπτικό κάπως έτσι είναι, να πάρει κάτι μικρότερο αφού γουστάρει τις μηχανές γιατί προβλέπω αν πάρει κανα σκούτερ να ξενερώσει ακόμα πιο πολύ κ να το φάει το γκαράζ... mavridoul με έκανες κ γέλασα με το υπονοούμενο σου :P . Φίλος έχει το θέμα κ πολύ καλός οπότε δεν θέλω να κάνει καμιά πατάτα (πέρα από αυτήν που έκανε) Να το αλλάξει βέβαια, τζίξερ για πρώτη μηχανή αντενδείκνεται... Να πάρει κάτι άλλο πιο μικρό να μάθει να οδηγάει και πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι θα ξαναπάρει κάτι παρόμοιο... Αχ, τα'λεγα εγώ αλλά η γκ@υλα ήταν μεγάλη εγω πιστευω οτι μιας και το πηρε... να το κρατησει.θα τον δυσκολεψει λιγο αλλα θα το μαθει αργα η γρηγορα.μεσα σε μια βδομαδα τι περιμενε?να επαιρνε σουζα τη μιση αθηνα?λογικο να ξενερωσει... Συμφωνώ ότι πρέπει να του δώσει λίγο χρόνο ανεξαρτήτως τι θα κάνει στο τέλος. Εξάλλου δεν είναι κ κανένας που έχει το μυαλό του πάνω απ'το κεφάλι του. 27 χρονών είναι κ γενικά πολύ προσεχτικός στους δρόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Εγώ λέω να το δώσει, και να πάρει κανένα rsv4, το gixxer είναι για καφετερία μόνο, αν θες μπορώ να σου συστήσω συγκεκριμένο μέλος με εμπειρία στο θέμα για συμβουλές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 δεν πειραζει δεν πειραζει θελει τραμπα με παπακιιι... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Frarad, πες του φίλου σου να το κρατήσει το μηχανάκι γιατί αλλιώς θα πάει για "σκότωμα" (το μηχανάκι ντε), κρίμα είναι (ιδίως σε τέτοιους δύσκολα οικονομικά καιρούς). Όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Dant3, τι περίμενε να μάθει/κάνει σε 1 'βδομάδα ? Να γίνει υπερ-παγκόσμιος ? Όλα εν καιρώ, υπομονή, επιμονή και προσοχή θέλει - Όλοι μας πιστεύω πως τις πρώτες εβδομάδες νιώθαμε "τρόμο" με την 1η μας μεγάλου κυβισμού μηχανή - είναι λογικό... Παρεμπιπτόντως, ποιος θυμάται την "1η του βόλτα" στην επιστροφή απο την αντιπροσωπεία/μάντρα ? Εεε, ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων να'ουμε μεταξύ τρόμου/χ@σίματος/δέους και ενθουσιασμού... Να επιμείνει , κανείς δεν ξεκίνησε "γνωρίζοντας", ο "φόβος" και το "ξενέρωμα" που αναφέρεις είναι λογικότατοι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 από τον klem578 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Δεν μας ειπες για ποιον λογο ξενερωσε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Δεν μας ειπες για ποιον λογο ξενερωσε.... δεν τραβαει ρε το μηχανακι.. που να πας με 600 κυβικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
err 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 φίλε μου πες στο φίλο σου ότι ακόμα και να γουστάρει τρελά η μηχανή αυτή είναι ΛΑΘΟΣ για τη χρήση που τη θέλει.Είναι καβλωμένος με την εξωτερική εμφάνιση αλλά είναι δύσχρηστη, καίει πολύ, και δε την ευχαριστιέσαι αν δεν τη βγάζεις τουλάχιστον μια φορα το μήνα εκτός πόλης.Θέλει λογική ρε παιδιά.Είναι για πίστα και για δρόμους με ανοιχτές στροφές.Άσε που για να την ευχαριστηθεί εκει θα πρέπει να έχει την κατάλληλη εμπειρία.Οπότε: για δικάβαλο δεν κάνει για ταξίδια δεν κάνει για την πολη εκει κ αν δεν κάνει για αρχάριο δεν κάνει όχι γτ δε θα τη μάθει αλλα γτ δε θα τη μάθει σωστά και θα τη φοβάται και θα δυσκολεύεται να στρίψει γτ θέλει σώμα κ ούτω καθεξής. Ακόμα και αν την κρατήσει επειδή μελλοντικά κάποια στιγμή θα αλλάξει θα καταλάβει τι έχανε. Και στο λέω εγώ που παίρνω το gsxr του αδερφού και πηγαίνω στην πίστα και σιχτιρίζω μέχρι να βγώ από την πόλη και τις κωλολακούβες και αν την πάρω για καμιά βόλτα ειδικά σε κλειστές στροφές κουράζει πολύ και οι άλλοι με τα street είναι κύριοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Aς πάει σε ένα riding school αρχικα, και έπειτα ας ψάξει όμορφες επαρχιακές διαδρομές να κάνει εκμάθηση... Μπορεί να καταπονείται ο κωλος του μές την πόλη αλλά τουλάχιστον θα έχει κατι να περιμένει μια η 2 φορές την εβδομάδα.. Και οι Σερρες δεν είναι μακριά... Και οι ανοιχτες στροφές πριν πας σέρρες πιστεύω ενδεικνύονται για ss μηχανή και ας ειναι λίγες.. Μετά πιστα και ξανα επιστροφή... Ας δει και αυτο το βίντεο που προτάθηκε σε άλλο ποστ το πρωι.. Πολύ καλό και κατατοπιστικό και πιστεύω θα τον βάλει στο τριπάκι http://www.youtube.com/watch?v=ZKpnJvqBe-s&list=FLs9S5x9BRZ02AxGafDeRLyA&feature=mh_lolz Aντε και καλοτάξιδος και σιδερένιος με την τζεσικα! Και να πάρει στολή/κράνος αν δεν έχει ήδη! Μεγειές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Frarad, πες του φίλου σου να το κρατήσει το μηχανάκι γιατί αλλιώς θα πάει για "σκότωμα" (το μηχανάκι ντε), κρίμα είναι (ιδίως σε τέτοιους δύσκολα οικονομικά καιρούς). Όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Dant3, τι περίμενε να μάθει/κάνει σε 1 'βδομάδα ? Να γίνει υπερ-παγκόσμιος ? Όλα εν καιρώ, υπομονή, επιμονή και προσοχή θέλει - Όλοι μας πιστεύω πως τις πρώτες εβδομάδες νιώθαμε "τρόμο" με την 1η μας μεγάλου κυβισμού μηχανή - είναι λογικό... Παρεμπιπτόντως, ποιος θυμάται την "1η του βόλτα" στην επιστροφή απο την αντιπροσωπεία/μάντρα ? Εεε, ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων να'ουμε μεταξύ τρόμου/χ@σίματος/δέους και ενθουσιασμού... Να επιμείνει , κανείς δεν ξεκίνησε "γνωρίζοντας", ο "φόβος" και το "ξενέρωμα" που αναφέρεις είναι λογικότατοι εδώ με το παπί που κινούμαι, την πρώτη μέρα ήμουν λίγο σαν χεσμένος. Δεν μας ειπες για ποιον λογο ξενερωσε.... Καταρχήν μου είπε ότι καίει πολύ...ΟΚ συμφωνώ ότι καίει αρκετά αλλά εφόσον δεν έχεις μάθει το μοτέρι σωστά κ κάνεις τις αλλαγές ταχυτήτων στις 3Κ στροφές δεν κάνεις κ την πιο ενδεδειγμένη χρήση. Μόλις το μάθει λιγάκι κ δουλεύει τον κινητήρα πιο σωστά πιστεύω θα το στρώσει. Τα συμπεράσματα τα έβγαλε με ένα γέμισμα κάτι το οποίο είναι πολύ βιαστικό. Επίσης ανέφερε πιάσιμο των καρπών μετά από αρκετή ώρα χρήσης καθώς κ δυσφορία στην "οικογένεια" από την τριβή με το τεπόζιτο.... Aς πάει σε ένα riding school αρχικα, και έπειτα ας ψάξει όμορφες επαρχιακές διαδρομές να κάνει εκμάθηση... Μπορεί να καταπονείται ο κωλος του μές την πόλη αλλά τουλάχιστον θα έχει κατι να περιμένει μια η 2 φορές την εβδομάδα.. Και οι Σερρες δεν είναι μακριά... Και οι ανοιχτες στροφές πριν πας σέρρες πιστεύω ενδεικνύονται για ss μηχανή και ας ειναι λίγες.. Μετά πιστα και ξανα επιστροφή... Ας δει και αυτο το βίντεο που προτάθηκε σε άλλο ποστ το πρωι.. Πολύ καλό και κατατοπιστικό και πιστεύω θα τον βάλει στο τριπάκι http://www.youtube.c...feature=mh_lolz Aντε και καλοτάξιδος και σιδερένιος με την τζεσικα! Και να πάρει στολή/κράνος αν δεν έχει ήδη! Μεγειές! Riding school είναι κάτι που θα το κάνω κι εγώ μόλις πάρω μηχανή κ απ'ότι διάβασα τον Οκτώβριο πρέπει να έχει στις Σέρρες κ θα είναι καλή εμπειρία. Ελπίζω να το κρατίσει μέχρι εκεί κ να μάθει κάποια πράγματα όπως πρέπει, ίσως μετά να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 εδώ με το παπί που κινούμαι, την πρώτη μέρα ήμουν λίγο σαν χεσμένος. Καταρχήν μου είπε ότι καίει πολύ...ΟΚ συμφωνώ ότι καίει αρκετά αλλά εφόσον δεν έχεις μάθει το μοτέρι σωστά κ κάνεις τις αλλαγές ταχυτήτων στις 3Κ στροφές δεν κάνεις κ την πιο ενδεδειγμένη χρήση. Μόλις το μάθει λιγάκι κ δουλεύει τον κινητήρα πιο σωστά πιστεύω θα το στρώσει. Τα συμπεράσματα τα έβγαλε με ένα γέμισμα κάτι το οποίο είναι πολύ βιαστικό. Επίσης ανέφερε πιάσιμο των καρπών μετά από αρκετή ώρα χρήσης καθώς κ δυσφορία στην "οικογένεια" από την τριβή με το τεπόζιτο.... Riding school είναι κάτι που θα το κάνω κι εγώ μόλις πάρω μηχανή κ απ'ότι διάβασα τον Οκτώβριο πρέπει να έχει στις Σέρρες κ θα είναι καλή εμπειρία. Ελπίζω να το κρατίσει μέχρι εκεί κ να μάθει κάποια πράγματα όπως πρέπει, ίσως μετά να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Ρε αμα δεν υπάρχει φίλος μην ντρέπεσαι! Θα σου βρούμε έναν! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Ρε αμα δεν υπάρχει φίλος μην ντρέπεσαι! Θα σου βρούμε έναν! αχαχαχαχαχαχα :D :D όχι δεν είμαι ο τρελός του forum, ούτε διχασμένοι προσωπικότητα ελπίζω σε καμιά βόλτα των Θεσσαλονικιών να γνωριστούμε κ να σας λυθούν οι απορίες. Κ να γίνουμε καλές φίλες :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Πες την φιλεναδα σου τότε να δει αυτο βιντεακι... Θα καυλώσει και θα θελει να το καβαλησει μετα(με στολη/κρανος μην ξεχνιομαστε) αφου το δει ολο. Και οσο και για την οικονομια, τερμα χαλαρα αμα παει ενα 6/100 θα καίει λογικά.. Δεν θα ναι και ασχημα. Ουτως η άλλως περιφερειακο θα κυκλοφορει κυριως.. Μονο σε αυτον τον δρομο να μην τρεχει.. Δεν παταει πουθενα το λαστιχο εκει και εχει πολυ κινηση, θελει προσοχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Μερικές φορές ο φόβος και η μη-εξοικείωση με το καινούριο (και επικίνδυνο αντικειμενικά) σπόρ της μηχανής δημιουργεί τέτοια συναισθήματα ξενέρας και απογοήτευσης. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο έπαθε και ο φίλος σου, αν πράγματι δηλαδή είχε τόση κ@vλα για μηχανές... Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά όταν πήρα τη πάπια πρώτη φορά, ήμουν με τα μυαλά στα κάγκελα, και πιο μικρός και πιο k@vlωμένος. Και σε πληροφορώ πως μόλις έγινε η μεταβίβαση και τη καβάλησα μου κόπηκαν τα πόδια από ένα τόσο μεγάλο άγχος, που σχεδόν το είχα μετανιώσει! Μετά από 1+ βδομάδα άρχισα να τη χαίρομαι. Παράδειγμα 2ο: με δανεική μηχανή που την λιγουρευόμουν πολύ καιρό. Μόλις μου παν ότι θα μου τη δανείσουν πάλι πετούσα. Μόλις πήρα το κλειδί: κόμπος στο στομάχι (καλά, πιο λογικό μιας και ήταν και ξένη και είχα αγχος..) Τέσπα, δεν λειτουργούν όλοι έτσι σίγουρα.. Αλλά μπορεί και το φιλαράκι σου να είναι τέτοιος τύπος.. Χαλάρωσε τον λίγο (με την καλή έννοια :P) και θα δεις σε ένα μηνα ή θα πετάει από χαρά ή θα καβαλάει το σκουτερ του άνετος :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Εγώ λέω να πάρει transalp ή μήπως Africa Twin Το καλό είναι πως θα συνηθίσει σe καμιά εβδομάδα στα δικύλινδρα για να χτυπήσει peningale. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Λογικό είναι να ξενερώσει χρησιμοποιώντας ένα SS για να πηγαίνει στην δουλειά του. Ας βρει κάνα χριστιανό να το κάνει τράμπα να πάρει κάτι πιο βολικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες