Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Τελικα μονο οδηγικα και απο επιδοσεις ειναι καλο αυτο το μηχανακι . Απο αξιοπιστια μηδεν (η μαλλον θελει μπολικη τυχη) και απο ομορφια ....αστο καλυτερα .

Με την γλυκα θα μεινουμε τελικα .Δεν πειραζει . Μπας και βαλουν μυαλο εκει στην Αυστρια .

Θα τα βλεπει αυτα η ducati και θα γελαει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μλκ αλαρμιε με την γλυκα θα μεινεις :tooth: :tooth: :tooth:

:wallbash::ranting::swear:

χεχε

Τελικα μονο οδηγικα και απο επιδοσεις ειναι καλο αυτο το μηχανακι . Απο αξιοπιστια μηδεν (η μαλλον θελει μπολικη τυχη) και απο ομορφια ....αστο καλυτερα .

Με την γλυκα θα μεινουμε τελικα .Δεν πειραζει . Μπας και βαλουν μυαλο εκει στην Αυστρια .

Θα τα βλεπει αυτα η ducati και θα γελαει .

Ε τωρα ομορφια... για μενα ειναι πιο ομορφο απο το Ducati . Για αλλους οχι. Αλλα θα συμφωνησω πως εχει καποια γνωστα θεματακια. Δεν εχω ψαξει τι εχει φτιαχτει στο μοντελο του 2014.

Σιγουρα οχι το φιλτρο αερα λοιπον.

Τωρα ρε Χαμπιδη, τα εχουμε πει, ειναι διαφορετικα μηχανακια απο το Ducati, ιδικα το "R" . Δεν νομιζω πως καποιος που θελει τις δυνατοτητες του "R" θα κοιτουσε για

εναλλακτικη ενα Multi.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως το R απεχει αρκετα απο το Μουλτι.

Το απλο 1190 οχι και τοσο ομως . Σιγουρα ειναι πιο Ονοφαδικο το ΚΤΜ απο το Ντουκατι αλλα κυριως μοτερικα μοιαζουνε αρκετα .

Αλλα και παλι το απλο το 1190 ειναι πισω και απο το GS 1200 LC (που υποτιθετε ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια ) και ας εχει - 25 αλογα το BMW .

Τεσπα , δεν ειναι αυτο το θεμα μας .

Παρακολουθω το Κατεμι απο την πρωτη μερα που βγηκε, εφτασα κοντα στο να το παρω, το οδηγησα , το ξαναοδηγησα,μου αρεσε οδηγικα αλλα τελικα δεν δινω φραγκο για αυτο.(ισως καποτε το σκεφτω για μεταχειρισμενο) Τον λογο ας τον ψαξουν εκει στην Αυστρια ,γιατι μαλλον χασανε αρκετους πελατες με τα καμωματα τους. Δεν το συγκρινω αμεσα με το Ντουκατι, το συγκρινω ομως με το BMW και το Caponord ισως και πλεον εχει χασει στα δικα μου τα ματια μπροστα σε αυτα τα δυο.

Εδω 2 ατομα γνωριζω που το πηραν , ο ενας κατι ψιλοπροβληματα απο το στρωσιμο κι ολας (τα χουμε ξαναπει) και ο αλλος παλευει για να το κρατισει κανοντας διαφορες πατεντες για την ζεστη .Το θελει, του αρεσει αλλα δεν παλευεται η οδηγηση του το καλοκαιρι και ψαχνει πατεντες .

Παντως αυτος αν αποφασισει να το πουλισει ,ισως το παρω εγω :grin::crazy:

Σε μπερδεψα ε? Εγω να δεις πως μπερδευτικα :tooth: :tooth:

Για μενα παντως ΘΑ ηταν το ιδανικο μηχανακι αυτο το ΚΤΜ. Το λεω και μονος μου,μου το χουνε πει και φιλοι μου που με γνωριζουν οδηγικα και γενικα τα γουστα μου . Ειναι ψηλο On-off .Περιπου σαν το GS που τοσο αγαπαω αλλα πιο σπορ με περισσοτερη δυναμη που μου λειπει απο το GS .....ΑΛΛΑ .....εχει πολλα αλλα .Οποτε ασ το καλυτερα :grin:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μπερδεψα ε? Εγω να δεις πως μπερδευτικα :tooth: :tooth:

Τι ειπε τωρα.... :tooth:

http://printindoulia.blogspot.ch/2010/12/blog-post_23.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xampo εδω που τα λεμε και το ducati δεν το λες και το πιο αξιοπιστο, απο σασμαν, κεφαλες και ηλεκτρικα εχει βουηξει ο κοσμος, ειδικα στα πρωτα μοντελα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xampo εδω που τα λεμε και το ducati δεν το λες και το πιο αξιοπιστο, απο σασμαν, κεφαλες και ηλεκτρικα εχει βουηξει ο κοσμος, ειδικα στα πρωτα μοντελα...

Καμια σχεση με τα 1190 .

Συμφωνω ,εχει βγαλει θεματακια και ο Ντουκος .

Με την δευτερη σχεση στο σαζμαν -κεφαλες και κατι ηλεκτρικα .Το δικο μου εκαψε εναν αισθητηρα ενδειξης σχεσης κιβωτιου και αυτο ηταν ολο.

Βγαλανε 3 ανακλησεις για ολα τα 1200 αρια και τελος .Τουλαχιστον δεν εχω ακουσει-δει απο γνωστο-φιλο τιποτα .Σε κανεναν δεν εβγαλε το παραμικρο.

Δεν ειπα πως ειναι τερας αξιοπιστιας κανενα μοντελο, αλλα αυτο που συμβαινει στο 1190 ειναι τραγικο.Βγαζει ασχημο ονομα στην αγορα και αυτο δεν ειναι καλο για τις πωλησεις του . Αυτο ειναι που εννοω .

Μπορει στην πραξη να παρω ενα 1190 και να μην μου βγαλει τιποτα στα 80.000 χιλιομετρα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oκ βρήκα ένα thread κατόχων

http://advrider.com/forums/showthread.php?t=899972&page=17

Εκτός απ'το πρόβλημα με το φίλτρο που είναι αρκετά σοβαρό, τα υπόλοιπα είναι διάφορα σπαστικά μικροπροβλήματα, που όμως σε τόσο ακριβή μηχανή θα έπρεπε να έλειπαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oκ βρήκα ένα thread κατόχων

http://advrider.com/...=899972&page=17

Εκτός απ'το πρόβλημα με το φίλτρο που είναι αρκετά σοβαρό, τα υπόλοιπα είναι διάφορα σπαστικά μικροπροβλήματα, που όμως σε τόσο ακριβή μηχανή θα έπρεπε να έλειπαν.

Μπορεις να βρεις και εδω. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=906504

Παντως αν ψαχνεις για προβληματα για ολες τις μηχανες θα βρεις. Το να ειναι καμμενη μια λαμπα πχ η κατι τετοιο απλα τα αγνοω. Οπως το να εχεις 1000 μηχανες και μια να εχει ενα θεμα, παλι το αγνοω. Προβλημα θεωρω οταν κατι ισχυει για ολες τις μηχανες.

Οπως ειπες τα υπολοιπα (η περισσοτερα ) ειναι μικρα σπαστικα προβληματα. Οπως το σταντ στο 2013 (νομιζω ειναι πλεον οκ, δεν ειμαι σιγουρος). Οπου 1-2 ατομα βρηκαν την μηχανη τους καταχαμη γιατι ειχε σπασει το σταντ μονο του. Μικρο προβλημα μεν, μπορει να κοστισει αρκετα δε. Νομιζω εχει γινει ανακληση.

Σημασια εχει αυτο που ειπα, αν ψαξεις "Problems 1200 GS" θα βρεις παλι ενα καρο, ακομα και για honda αν ψαξεις , παλι θα βρεις κατι λιγα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως θεωρω πολυ πιο αποτρεπτικα τα προβλημα τα του multi παρα του ktm, στο κατω κατω στο ktm παιρνεις απο την αρχη ενα φιλτρο και παει το σοβαρο προβλημα, αλλα στο multi να βλεπεις το μηχανακι με το μοτερ στον παγκο απο σασμαν η κεφαλες το θεωρω χειροτερο

δυστυχως καποιο απο τα δυο (η ακομα καλυτερα και τα δυο) δεν μπορω να τα εχω, καθως και τα δυο μου αρεσουν πολυ, αλλα αν ηταν να επιλεξω δεν θα ηταν η "διαφορα" στην αξιοπιστια τους που θα με εκανε να επιλεξω, αυτο θελω να πω, θα ηταν το οπτικο και το οδηγικο κυριως κομματι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοια θέματα είναι που μας κάνουν εμάς τους Γιαπωνεζοκατόχους να μην αισθανόμαστε μειονεκτικά... Ξέρεις ρε παιδί μου... Θα σε πάει και θα σε φέρει όσο ρημάδι και αν είναι... :D

Τροποποιήθηκε από τον funk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρές αλλαγές(μεγαλύτερο ρεζερβουάρ,φέρινγκ,οθόνη κ.ά) σε μια ανανεωμένη(;),πιο touring εκδοχή του 1190.

http://www.visordown...tted/25124.html

69051.jpeg

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ καλή η ρουφιάνα...είχα την τύχη να την οδηγήσω για κάποια λεπτά και ακόμα τη θυμάμαι..

Εδώ κάποιες περισσότερες πληροφορίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρές αλλαγές(μεγαλύτερο ρεζερβουάρ,φέρινγκ,οθόνη κ.ά) σε μια ανανεωμένη(;),πιο touring εκδοχή του 1190.

http://www.visordown...tted/25124.html

69051.jpeg

Εγω αλλαγες δεν βλεπω μεγαλες. Λιγο διαφορετικα καγκελα απο τα μαμα που που απλα πανε πιο πανω. Και διαφορετικα καπακια στο ντεποζιτο εκει που κουμπωνουν τα γονατα. Στο οποιο σημειο τα μοντελα 13 και 14 πονανε αφου σε λιγους μηνες αφηνουν σημαδια. Για αυτο και πουλανε εξτρα (οπως παντα) ζελατινα για να ντυσεις αυτο το σημειο.

Τωρα το καντραν δεν φαινεται για να πουμε και η ζελατινα βλεπω πως κανει μονο μια μικρη κουρμπα προς το πανω.

Ελπιζω να φτιαξουν καποια θεματα σοβαρα παρα να ασχολουντε με μαλακιες παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..............

Ελπιζω να φτιαξουν καποια θεματα σοβαρα παρα να ασχολουντε με μαλακιες παντως.

Οι μαλακιούλες εντυπωσιάζουν περισσότερο και κοστίζουν λιγότερο.................... :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μαλακιούλες εντυπωσιάζουν περισσότερο και κοστίζουν λιγότερο.................... :rtfm:

Τα θεωρω μαλακιες ρε Παναγιωτη γιατι δεν ειναι κατι που δεν μπορεις να φτιαξεις εσυ. Καγκελα εχεις 5-6 επιλογες. Ζελατινες το ιδιο. Ε τωρα το ντεποζιτο, 23αρι ειναι κανονικα, νομιζω πως ειναι υπερ αρκετο.

Ηλεκτρικα θεματα ομως που σε στελνουν στα συνεργια και ρουλεμαν δεν ειναι κατι που διορθωνεις ευκολα μονος.

Αλλα οπως ειπες... οι μαλακιουλες εντυπωσιαζουν. :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να ανοίξω καινούριο θρέντ γράφω εδώ.

Εδώ και κανα δυο μήνες έχω παρατηρήσει το εξής ανησυχητικό : Μετά τα 180-190 χλμ/ώρα το τιμόνι αρχίζει και κουνάει έντονα δεξια αριστερά σε βαθμό

που να με φοβίζει ιδιαίτερα.

Σημειωτέον οταν το είχα πρωτοπάρει το είχα ανοίξει μέχρι 260+(στρωμένο εννοείται) και δεν είχα κανένα θέμα.

Την πρώτη φορά που μου το έκανε ήμουν φορτωμένος με σάκο στη σέλλα και τα λάστιχα είχαν λίγο παραπάνω πίεση απτο κανονικό και είπα κάτι από αυτά

θα έφταιξε.

Προχθές όμως πάλι τα ιδια.

Τί μπορεί να φταίει ρε παιδιά?Δε λέω δεν το πάω καθε μέρα τάπα για να με ενοχλει σε μόνιμη βάση απτην άλλη όμως δε λέει να απογειωθείς και με καμιά

200άρα στο κοντέρ.

Θα παρακαλούσα πολύ μην κάψουμε την ερώτηση με απαντήσεις τύπου "ΚΤΜ ειναι χαλάει,πέτα το " και άλλα τέτοια.

:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ελαστικα για αλλαγη ή θελουνε κανα εκτος πολης χιλιομετρο να φτιαξουνε;

Μηπως κανα κοπανηματακι στη ζαντα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Continental φορας μαλλον (εκτος κι αν τα αλλαξες τα μαμα που φοραει το μηχανακι σου. )

Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια αλλα μαλλον ειναι απο το μπροστινο σου λαστιχο. Βαλε ΑΛΛΑ λαστιχα αλλης εταιριας . Την εχω παθει 2 φορες . Και ποσοι ακομα .

Στο GS μου που το πηρα καινουργιο με τα continental επανω το μπροστινο μου κουνουσε σαν πο&τανα . Τα πεταξα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα