Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 δεν ξέρω για το περιστατικό αλλά αν δεις την 2η παράθεσή μου, λέει ότι του αντικαθιστούν το φιλτρόκουτο με του 2014 το οποίο διορθώνει το πρόβλημα... τώρα για ανακλήσεις κτλ δεν έχω ιδέα... αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό να μην κάνει ανακλήσεις η ΚΤΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό να μην κάνει ανακλήσεις η ΚΤΜ... Ναι βεβαια... Πολυ περιεργο.. Γιατι και με το υποπλαισιο του SMT, αλλα και με τις τρομπες των 950/990 ετρεξε να βγαλει ανακλησεις, και να αντικαταστησει ολα τα προβληματικα.... Το χουμε ξαναδει το εργο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Xoληηηηη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Xoληηηηη Μα σε ολες τις σοβαρες βλαβες των μοτοσακων της, δεν αναλαμβανει ευθυνες.. Μπορει να διορθωνει το προβλημα στα μοντελα της επομενης χρονιας, οπως εκανε με το υποπλαισιο του SMT, που εβαλε ενισχυμενο, αλλα δεν αλλαζει το προβληματικο εξαρτημα/ανταλλακτικο σε αυτα που ειχαν θεμα.. Οπως εκανε και με το υποπλαισιο του SMT, που δεν εκανε ανακληση να βαλει το ενισχυμενο, οπως και με τις τρομπες του συμπλεκτη, που εσκαγαν σαν πυροτεχνηματα, και εξακολουθουσε να βαζει τις ιδιες μαμα τρομπες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 δεν ξέρω για το περιστατικό αλλά αν δεις την 2η παράθεσή μου, λέει ότι του αντικαθιστούν το φιλτρόκουτο με του 2014 το οποίο διορθώνει το πρόβλημα... τώρα για ανακλήσεις κτλ δεν έχω ιδέα... αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό να μην κάνει ανακλήσεις η ΚΤΜ... Γιωργη, επισημα απο την ΚΤΜ, δεν εχει γινει καμια αλλαγη το φιλτροκουτι απο το 2013 στο 2014. Η μονη παρατηρηση της ΚΤΜ στο θεμα αυτο ειναι πως κατι τετοιο συμφαβαινει μονο σε ακραιες περιπτωσεις οπου εχει παρα πολυ λεπτη σκονη... Οτι να ναι δηλαδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Στεφανακο εχεις παρει το Κτμ και μας το κρατας κρυφο? Από εμάς? Από εμένα? Τα πετάνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Κρίμα πάντως να πληρώνεις τόσα χρήματα κ να αγοράζεις μοτοσακό με τέτοια πιθανά προβλήματα λόγω ελλατωματικών εξαρτημάτων. Δεν είναι λίγα τα 12,000+ ευρω... για μηχανή η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε τερραιν με σκόνη, εφόσον ο αναβάτης τη χρησιμοποιεί για αυτό που λανσάρεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Προσπαθώ............ προσπαθώ πολύ, πάρα πολύ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Φημες φημες...Τα εχουμε ξαναπει οτι τα ΚΤΜ πλεον δεν χαλανε!Adventure bike my ass!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Εντάξει ρε παιδιά με πείσατε θα το πουλήσω και θα πάρω γιαπωνέζικο. :bye: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Kαι πολυ καλα θα κανεις .... Ποσο το δινεις? θα μου κανεις μια καλη τιμη ετσι??? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Προσπαθώ............ προσπαθώ πολύ, πάρα πολύ. :P έλα, άστο... let it out!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Κρίμα πάντως να πληρώνεις τόσα χρήματα κ να αγοράζεις μοτοσακό με τέτοια πιθανά προβλήματα λόγω ελλατωματικών εξαρτημάτων. Δεν είναι λίγα τα 12,000+ ευρω... για μηχανή η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε τερραιν με σκόνη, εφόσον ο αναβάτης τη χρησιμοποιεί για αυτό που λανσάρεται... Γι'αυτο παιρνεις το 950 εισαι αρχοντας κ σου μενουν κ τα ρεστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Εντάξει ρε παιδιά με πείσατε θα το πουλήσω και θα πάρω γιαπωνέζικο. :bye: Σου παίρνω το παλιομηχανάκι ανταλλαγή με trans×£% $&*...... Συγνώμη....έχασα τα λόγια μου :lol: Είναι τόσο εκπληκτικό που χάνεις τα λόγια σου Κ μάλιστα το καλό. Το γιαπωνέζικο. Το 1ης γενιάς. Κ επειδή είσαι κι εσύ πατρινόπουλο, άντε, δε θα σου ζητήσω επιπλέον χρήμα. Πότε θα βρεθούμε? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Σου παίρνω το παλιομηχανάκι ανταλλαγή με trans×£% $&*...... Συγνώμη....έχασα τα λόγια μου :lol: Είναι τόσο εκπληκτικό που χάνεις τα λόγια σου Κ μάλιστα το καλό. Το γιαπωνέζικο. Το 1ης γενιάς. Κ επειδή είσαι κι εσύ πατρινόπουλο, άντε, δε θα σου ζητήσω επιπλέον χρήμα. Πότε θα βρεθούμε? :D :D :D Το βλέπω το θρεντ να κατανταει του τυπου Japan vs Europe και να φτάνει τις 250 σελίδες :P Κσινο καλή η προσφορά σου. Θααααα το σκεφτω που ελεγε και ο Χ.Θεοφράστου παλια!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Σου παίρνω το παλιομηχανάκι ανταλλαγή με trans×£% $&*...... Συγνώμη....έχασα τα λόγια μου :lol: Είναι τόσο εκπληκτικό που χάνεις τα λόγια σου Κ μάλιστα το καλό. Το γιαπωνέζικο. Το 1ης γενιάς. Κ επειδή είσαι κι εσύ πατρινόπουλο, άντε, δε θα σου ζητήσω επιπλέον χρήμα. Πότε θα βρεθούμε? :D Έχεις μεγάλη καρδιά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ειχαμε εναν ευσεβη ποθο πως θα εβαζαν μυαλο οι Αυστριακοι αλλα αυτοι τον χαβα τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Σου παίρνω το παλιομηχανάκι ανταλλαγή με trans×£% $&*...... Συγνώμη....έχασα τα λόγια μου :lol: Είναι τόσο εκπληκτικό που χάνεις τα λόγια σου Κ μάλιστα το καλό. Το γιαπωνέζικο. Το 1ης γενιάς. Κ επειδή είσαι κι εσύ πατρινόπουλο, άντε, δε θα σου ζητήσω επιπλέον χρήμα. Πότε θα βρεθούμε? :D Mεγαλε .... ηρθες 2ος ... στην σειρα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 κανε μια χαρη στο ευατο σου δωσε ανταλαγη το ΚΤΜ + 3400ευρα για το nc 700 - 750 με ολα τα καλουδια του 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Στεφ ! Στο επομενο σερβις κανε μας την χαρη να εισαι εκει και να μας πεις πως ηταν τα πραγματα στο φιλτροκουτι. Πραγματικα το εχω απορια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σιγά μην χαλάνε................ και αυτά! Διαδόσεις από τους γιαπωνέζους είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δεν το λες άσχημο και με την Arrow Maxi Race-Tech ! Όμορφο και άσπαστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Η πορτοκολη σελλα ειναι τραγικη :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Η KTM είναι για τον π@@τσο ! Δεν διορθώνει ποτέ τις "παιδικές ασθένειες" γιατί ξέρει, ότι σαν μαλάκες, θα πάμε και θα τα ακουμπήσουμε, για να φτιάξουμε τα δικά της λάθη!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 2014 λοιπον... "Νεο" μοντελο εχει βγει λοιπον το οποιο θεωριτικα εχει διωρθωσει καποιες παιδικες ασθενειες... Καλα.... Ενα χρονο μετα λοιπον, αφου η ΚΤΜ εχει λαβει ενα τονο γραμματα απο πελατες της για το τεραστιο προβλημα με το φιλτρο αερα. Αφου εχουν επιστραφει πλεον δεκαδες μηχανες για αλλαγη κινητηρα καθως ειχαν καταστραφει απο την σκονη... Η ΚΤΜ συνεχιζει να αναφερει πως αυτο το προβλημα δεν της ειναι γνωστο και οχι μονο αυτο, συνεχιζει να πλασαρει το μοντελο του 2014 με ενα προβληματικο φιλτροκουτι. Λεω εγω τωρα. Σιγουρα το να μην αγορασεις μια καλη μηχανη για ενα φιλτρο αερα το οποιο κοστιζει 50 ευρω και λυνει το προβλημα ειναι χαζομαρα. To αγοραζεις και εισαι οκ. Απο την αλλη γιατι πρεπει o αγοραστης να μπει σε αυτη την διαδικασια και πανω απο ολα να γνωριζει για πιθανα βασικα προβληματα ? Αντε και νεες φωτογραφιες του 2014... Ευτυχες το 2014 . Και στα δικα σας. Απαραδεκτο για μηχανη 16.000 ευρω. Απλα απαραδεκτο. Η φωτογραφια ειναι απο εδω. http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=24095009&postcount=3 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες