Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Υ.Γ: Τσαμπικο, και το TC να εβγαζες, παλι του Gee θα φαινοταν πιο παιχνιδιαρικο... με 5.8λ/100 καταναλωση, δεν γ@μησε ποτε κανεις! :lol: :lol:

Δεν αρνηθηκα ποτε την κουλαμαρα μου σαν οδηγος. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

K το σκεφτηκα οτι πρεπει να παμε μαζι για ενα test ride καπου...

Κατι μου λεει οτι θες να το ξαναοδηγησεις.. Ε φανταστικε μου φιλε???

Πρεπει να παρεις αυτη την φορα το απλο, να μας γραψεις την διαφορες μεταξυ τους...

:whistling: :vv:

Και αν γραψεις σφυρα μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα ειναι εμμετικα γρηγορο για τετοια κατηγορια :ph34r:

το παταει το cbr :P? βασικα πρωτιμουσα το ντεσμο αλλα τελοσπαντων :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα νεο παιδια απο το μηχανακι? Το πηρε κανεις? Κανενα βιντεο καινουργιο? Καπιο προβλημα αξιοπιστιας? Κατι τελος παντων? Οτιδηποτε?????/ :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

2013-ktm-1190-adventure-action-05.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκουσα πως από Σεπτέμβρη θα ανεβάσουν τιμές..................... :secret:

Τρέχα να προλάβεις Χάμπο................

(δεν μπορώ να σε βλέπω αμήχανο ρε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι και γρηγορο τελικα

:2guns:

Μήπως το ντουκ το οδηγάει ο THEDOCTOR46, έτσι χεσμένα που πάει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα το ΚΤΜ ειναι πιο γρηγορο και στριφτερο απο το superbike της Ducati φιλε...Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε πια???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα το ΚΤΜ ειναι πιο γρηγορο και στριφτερο απο το superbike της Ducati φιλε...Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε πια???

Είσαι να γυρίσουμε ένα βίντεο? Εγώ με το βάρα και εσύ με τον τίγρη. Ετσι να αποδείξουμε σε όλους τους εμπαθείς, πως ο τίγρης είναι γρηγορότερος.............Α?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οσο φαινεται (δεν μπορω να βρω την πηγη που το διαβασα εχθες), η ΚΤΜ ετοιμαζει να προσκαλεσει ολους τους κατοχους στο συνεργειο για να προσθεθει στην σελα θερμομονοτικο υλικο.

Πολλα τα παραπονα οδηγων για το συγκεκριμενο προβλημα που παρουσιαζεται. Αρκετοι λενε πως πλεον η οδηγιση ειναι οδυνηρη αφου τα ποδια σου βρισκονται διαρκως στην φωτια οπως και ο πισινος.

Καποια ατομα δε, γραφουν πως δοκιμασαν να βαλουν θερμομονοτικο μονοι τους, αλλα το προβλημα της ζεστης συνεχισε να υπαρχει.

Απο οσο φαινεται η πανακριβη θερμενομενη σελα της ΚΤΜ μαλλον τελικα αχριστη ειναι αφου δεν νομιζω πως θα την χρειαστε ποτε κανεις.

Απο την δικη μου πλευρα, οπως εγραψα και πριν μερικες εβδομαδες, οντως στα ποδια υπηρχε αρκετη ζεστη. Εν κινηση τα πραγματα ηταν καλυτερα. Τωρα δεν θελω να ξερω τι θα γινει

αν σταματισεις σε 5-6 φαναρια μεσα στο κεντρο με 35-40 βαθμους... Σιγουρα ειναι λεπτομερια που δεν νομιζω πως αποτρεπει καποιον απο την αγορα της, αλλα ειναι κριμα να

εχεις ενα αβολο ταξιδι λογο της ζεστης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουυυυφ.Παλι καλα δηλαδη που πηρα Μουλτιστραντα γιατι αν ειχα παρει τελικα αυτο θα ειχε παρει φωτια ο λοκος μου.Σε 2 χρονακια που θα εχουν λυθει οι παιδικες ασθαινιες θα σε παρω μωρη αρρωστια ΚΤΜ και τοτε θα δεις τι θα παθεις !!!!

μεχρι τοτε ομως. DUCATI ΡΕ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειρωνικο σχολιο :

Πρεπει να δοκιμαζουν εξονυχιστικα τις μηχανες πριν τις βγαλουν στην παραγωγη ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πσσσ φλωροι :thumbsdown: . Παρτε 640 ρε να βρειτε την υγεια σας. Εγω κουβαλαω και ενα πιρουνακι μαζι και μετα το 20λεπτο που εχει ψηθει καλα το ποδι μου παιρνω και καμια μπουκια αμα πειναω :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...........

Πολλα τα παραπονα οδηγων για το συγκεκριμενο προβλημα που παρουσιαζεται. Αρκετοι λενε πως πλεον η οδηγιση ειναι οδυνηρη αφου τα ποδια σου βρισκονται διαρκως στην φωτια οπως και ο πισινος.

Καποια ατομα δε, γραφουν πως δοκιμασαν να βαλουν θερμομονοτικο μονοι τους, αλλα το προβλημα της ζεστης συνεχισε να υπαρχει.

Απο οσο φαινεται η πανακριβη θερμενομενη σελα της ΚΤΜ μαλλον τελικα αχριστη ειναι αφου δεν νομιζω πως θα την χρειαστε ποτε κανεις.

Απο την δικη μου πλευρα, οπως εγραψα και πριν μερικες εβδομαδες, οντως στα ποδια υπηρχε αρκετη ζεστη. Εν κινηση τα πραγματα ηταν καλυτερα. Τωρα δεν θελω να ξερω τι θα γινει

αν σταματισεις σε 5-6 φαναρια μεσα στο κεντρο με 35-40 βαθμους... Σιγουρα ειναι λεπτομερια που δεν νομιζω πως αποτρεπει καποιον απο την αγορα της, αλλα ειναι κριμα να

εχεις ενα αβολο ταξιδι λογο της ζεστης.

To πρόβλημα είναι υπαρκτό και όχι μόνο στην πόλη. Όταν το δουλεύεις όπως του αρμόζει (δηλαδή στο ρετιρέ του στροφομέτρου) οι ποσότητες ζέστης που σου έρχονται στους μηρούς είναι απίστευτες ακόμα και με ταχύτητες πολύ υψηλές. Μάιος ήτανε όταν το δοκίμασα και τα είδα όλα έγχρωμα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ταξιδέψω με αυτό Αύγουστο μήνα.

Από την άλλη βέβαια, είναι ιδανικό μηχανάκι για χειμερινό τουρισμό.......... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοι που τα λένε αυτά (για τις ζέστες) δεν έχουν δοκιμάσει μπεεμβέ.

Έχω δοκιμάσει εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει (ακόμα) ΚΤΜ. Η ζέστη που βγάζει ο μπόξερ το καλοκαίρι σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω. Αν και είμαι τύπος που υποφέρει από την ζέστη, σε αυτό το θέμα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν αυτά που ακούγονται για το νέο Αυστριακό όπλο είναι υπερβολές ή όχι θα το δείξει το μέλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω δοκιμάσει εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει (ακόμα) ΚΤΜ.

Για να σου δωσω ενα δειγμα. Το πρωτο καψιμο που απεκτησα απο το 640 ηταν οταν το ειχα κατω να κρυωνει μετα απο μικρη βολτα για 1μισι-2ωρες(μπορει και παραπανω) και οταν πηγα να το παρω δεν προσεξα πως ανεβηκα και ακουμπησα για κατι λιγοτερο απο 1 sec το λαιμο. Σκετη απολαυση ηταν. Καταλαβαινεις τι μπορει να κανει οταν ειναι εν λειτουργια :mB_kalo_e: Οταν περασει το 20λεπτο αμα εχεις μπλεξει σε καμια κινηση αρχιζεις και μιλας στον εαυτο σου η στον πισω και λες οτι νιωθεις το ποδι σου να ψηνεται. Οχι επειδη θα αλλαξει κατι, απλα επειδη πρεπει να εκδηλωσεις καπως την απελπισια σου :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να σου δωσω ενα δειγμα. Το πρωτο καψιμο που απεκτησα απο το 640 ηταν οταν το ειχα κατω να κρυωνει μετα απο μικρη βολτα για 1μισι-2ωρες(μπορει και παραπανω) και οταν πηγα να το παρω δεν προσεξα πως ανεβηκα και ακουμπησα για κατι λιγοτερο απο 1 sec το λαιμο. Σκετη απολαυση ηταν. Καταλαβαινεις τι μπορει να κανει οταν ειναι εν λειτουργια :mB_kalo_e: Οταν περασει το 20λεπτο αμα εχεις μπλεξει σε καμια κινηση αρχιζεις και μιλας στον εαυτο σου η στον πισω και λες οτι νιωθεις το ποδι σου να ψηνεται. Οχι επειδη θα αλλαξει κατι, απλα επειδη πρεπει να εκδηλωσεις καπως την απελπισια σου :what:

Βερμούδα φορούσες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βερμούδα φορούσες;

Ε ναι αμα ηταν να με εκαιγε ετσι μεσα απο κανα παντελονι θα οδηγουσα με στολη πυροσβεστη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα ρε μεγάλε και με παπί θα καείς έτσι...δεν λέμε για τέτοιο κάψιμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα ρε μεγάλε και με παπί θα καείς έτσι...δεν λέμε για τέτοιο κάψιμο...

Οχι καμια σχεση.. Εχω οδηγησει πολλες αλλες μηχανες δεν ειχαν καμια επαφη. Τελοσπαντων δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση να κανω λιγο χαβαλε ηθελα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοι που τα λένε αυτά (για τις ζέστες) δεν έχουν δοκιμάσει μπεεμβέ.

Ταυτόχρονη δοκιμή, ίδια μέρα, ίδια διαδρομή................ Μετά το ΚΤΜ, το BMW ήταν ΟΑΣΗ............ Μετά και από τα δύο, η Αφρικάνα ήταν....... clima. Και μιλάμε για 24 Μαΐου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα