Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Τσιμπιμενη την έχουν την τιμή του σμτ ακόμα. Τώρα για την τιμή του adventure πρακτικά το απλό θα πρέπει να είναι και ένα χιλιάρικο κάτω σε σχέση με αυτά που δημοσιευονται. Ασ ελπίσουμε να κρατήσουν την τιμή του εξωτερικού. 14 και 15 χιλιάρικα αντίστοιχα. Το δεν το βλέπω. Για αλλά λέμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω κάτι ονειρώξεις τελευταίος, που δεν λέγονται.

Θέλω test drive, τώρα.

μετα να δεις ονειρωξεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να λοιπον μια μαλακια στο νεο ΚΤΜ . Διασταση πισω ελαστικου... 170/60-17

Αντε βρες λαστιχο.

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

17άρης πίσω; Πάει το 21/18;

Αίσχος.

Θα γίνω γραφικός αλλά....950S και ξερό ψωμί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αίσχος.

Θα γίνω γραφικός αλλά....950S και ξερό ψωμί.

Σταματα την γκρινια. Υπαρχει και το R που βγαινει κανονικα με 21/18 :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταματα την γκρινια. Υπαρχει και το R που βγαινει κανονικα με 21/18 :crazy:

:blush:

Είχα ξεχάσει ότι θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις.

Τι λέγαμε;

Δε λέω ωράιο είναι, εκσυγχρονισμένο εμφανισιακά, πια ανάλαφρο στο μάτι, αλλά για εμένα........... 950S και ξερό ψωμί μαμώ το Ντακάρ μου μέσα μαμώ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα μου φαινετε οτι πρεπει να αλλαξω dream bike. Για ελλαδα θα ειναι το απολυτο μηχανακη. γρηγορο οπου εχει δρομο (ΑΟ) OFF οπου ΔΕΝ εχει δρομο(δεν χρειαζετε να εισαι σε βουνο μια βολτα νεα φιλαδελφια μενιδι και τελος μεταμορφοση θα σας πεισει. Χωμα απλα σπερνει, το ονειρεομουνα σε κατι παραλιες στα κυθηρα που απλα δεν εφτανες με αλλη ον οφφ μηχανη. Αλλα η τιμη ανσμενεται.................πολυ κλαμα οποτε dislike γιατι ειμαι κομπλεξικος!!!! :crazy: bandit for ever (ας ειχα τα λεφτα και σου λεγα εγω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αίσχος.

Επιτελους θα στριβει!!!! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να λοιπον μια μαλακια στο νεο ΚΤΜ . Διασταση πισω ελαστικου... 170/60-17

Αντε βρες λαστιχο.

Michelin Anakee 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

950S και ξερό ψωμί μαμώ το Ντακάρ μου μέσα μαμώ! :tooth:

αυτο ακριβως :_rock-on:

βεβαια το καινουριο οσο παει και μου καλοφαινεται περισσοτερο (μαλλον φταιει κ ο τσαμπικος λιγο που μου τα εχει κανει τουμπανα) ,αλλα περιμενω να το δω απο κοντα πρωτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ελα, εχω ανεκδοτο λεμε :tooth::rotfl:

Απο το σαιτ της ΚΤΜ http://www.ktm.com/gb/news-events/news/all/details/ktm-1190-adventure.html#.UP12yazvat9

1190 Adventure £12,595:

• LC8 V-twin cylinder with double ignition, the latest Keihin motor management, electronic fuel injection with ride-by-wire and anti-hopping clutch

• Performance: 110 kW/150hp, torque: 125Nm

• 15,000km/9320 miles inspection intervals

• Low fuel consumption

• 230 kg with a full tank

:tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπα πως θα εχουν και τα δυο μοντελα σταμπιλιζατερ στον στανταρ εξοπλισμο ? :grin:

Να ενα πολυ καλο βημα μπροστα στα μηχανακια της KTM. Hταν κατη που δεν ειχε βαλει ουτε στο SMR ουτε στο SMT.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, έτσι και δεν είχε δείκτη βενζίνης θα ήταν τραγικό. Ευτυχώς όμως.

ktmadv2013.jpg

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξει, δε λέω, πολύ ωραίο κι αναβαθμισμένο και ανανεωμένο......

αλλά πολλά τα κιλά και τα κυβικά!

Εδώ το 990 έχουμε και είναι too much ώρες-ώρες.

ΔΙς Νοτ φορ Γκρις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξει, δε λέω, πολύ ωραίο κι αναβαθμισμένο και ανανεωμένο......

αλλά πολλά τα κιλά και τα κυβικά!

Εδώ το 990 έχουμε και είναι too much ώρες-ώρες.

ΔΙς Νοτ φορ Γκρις!

τα κιλα ειναι μολις 3-4 παραπανω απο το παλιο Ορεστη.

Ενα χεσιμο το πρωι και ενα κατουρημα. Πολλα δεν ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα κιλα ειναι μολις 3-4 παραπανω απο το παλιο Ορεστη.

Ενα χεσιμο το πρωι και ενα κατουρημα. Πολλα δεν ειναι.

αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα......με πεθανες παναθεμα σε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες + διαφωτιστικές φωτο αλλά βάλτε google translate γιατί τα γερμανικά δεν παλεύονται!

http://www.ktmteamwest.com/website/index.php?option=com_content&view=article&id=513:ktm-1190-adventure-2013&catid=45:adventure&Itemid=125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω το καντραν σε γενικες γραμμες ειναι ωραιο, το στροφομετρο με τις γραμμες καθε 250 rpm φαινεται καπως.. Χτυπαει περιεργα στο ματι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή βλέπω πολλούς ιδιοκτήτες CBR-RR να γλυκοκοιτάζουν το νέο Adventure, είπα να προστεθώ και εγώ σε αυτούς.... :blush2:

Φαίνεται να είναι πλήρες πακέτο, δυνατό, ελαφρύ, φορτωμένο με ηλεκτρονικά και με όλα τα πλεονεκτήματα των 950/990 να έχουν διατηρηθεί ή βελτιωθεί. Ακόμα και η τιμή του αν επαληθευτεί είναι σχετικά "καλή" και το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ο θερμοσίφωνας που έχει για τελικό...αλλά όπως σε όλα τα ΚΤΜ αυτό βελτιώνεται... :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω το καντραν σε γενικες γραμμες ειναι ωραιο, το στροφομετρο με τις γραμμες καθε 250 rpm φαινεται καπως.. Χτυπαει περιεργα στο ματι!

Ισχυει αυτο αδελφε μου. Φαινεται πλεον πολυ φορτομενο ναουμε.

Επειδή βλέπω πολλούς ιδιοκτήτες CBR-RR να γλυκοκοιτάζουν το νέο Adventure, είπα να προστεθώ και εγώ σε αυτούς.... :blush2:

Φαίνεται να είναι πλήρες πακέτο, δυνατό, ελαφρύ, φορτωμένο με ηλεκτρονικά και με όλα τα πλεονεκτήματα των 950/990 να έχουν διατηρηθεί ή βελτιωθεί. Ακόμα και η τιμή του αν επαληθευτεί είναι σχετικά "καλή" και το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ο θερμοσίφωνας που έχει για τελικό...αλλά όπως σε όλα τα ΚΤΜ αυτό βελτιώνεται... :punk:

Welcome aboard ναουμε :P

Ολα ωραια και καλα. Aπλα δεν σου βγαζει την γγγκκκαυλα που σου βγαζει το SMT . Εμενα τουλαχιστον. Μου δειχνει πιο αλητια, πιο ετοιμο για δραση το SMT. Ασχετο αν το αξιοπιο εγω η οχι. Λεω τι βλεπει το ματι μου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχυει αυτο αδελφε μου. Φαινεται πλεον πολυ φορτομενο ναουμε.

Welcome aboard ναουμε :P

Ολα ωραια και καλα. Aπλα δεν σου βγαζει την γγγκκκαυλα που σου βγαζει το SMT . Εμενα τουλαχιστον. Μου δειχνει πιο αλητια, πιο ετοιμο για δραση το SMT. Ασχετο αν το αξιοπιο εγω η οχι. Λεω τι βλεπει το ματι μου :D

Που ΄σαι ηδονοβλεψία, εσύ. :D

Για τα service του adv, ξέρουμε τίποτα ; χρόνους κτλ.

Πολύ μου το συζητάς για το SMT, άλλαξε γνώμη ρε και δεν θες να το πεις ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδες κατοχοι του smt ειναι οντως παμφαγο οπως γκρινιαζει κ καταριεται ενας φιλος ? σε μια κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι με ενα γεμισμα σε ταξιδι του βγαζει βαρια γυρω στα 200 χλμ κ οχι σπασμενος, δν εχω παει μαζι του ποτε βολτα αλλα μου φανηκε λιγο υπερβολικος, κ δεν ειναι τετοιος !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδες κατοχοι του smt ειναι οντως παμφαγο οπως γκρινιαζει κ καταριεται ενας φιλος ? σε μια κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι με ενα γεμισμα σε ταξιδι του βγαζει βαρια γυρω στα 200 χλμ κ οχι σπασμενος, δν εχω παει μαζι του ποτε βολτα αλλα μου φανηκε λιγο υπερβολικος, κ δεν ειναι τετοιος !!

Αναλογα ποιον θα ρωτησεις. Οι μισοι λενε οτι ο κινητηρας πινει τα αντερα του, αλλοι παλι λενε πως η καταναλωσεις ειναι νορμαλ.

Και δεν μιλαω για ατομα που εχουν την μηχανη, αλλα ιδικτητες με LC8 κινητηρες. Απο οσο εχω καταλαβει παντως μια 7λιτρα/100 θα την βλεπεις πιστευω.

Και μην μου αρχισει παλι κανεις τις παπαριες περι επιδοσεων, κυβικων και καταναλωσης. 100 αλογα βγαζει, οχι 250 :P

Απο οσο δειχνει η ιστορια τουλαχιστον, οι κινητηρες της KTM δεν ειναι και τοσο οικονομικη στο θεμα καταναλωσης παντως.

Απλα υπαρχει η καραμελα οτι αγοραζεις μια μηχανη αγωνιστικων προδιαγραφων...

Νεο μελος αγορασε το SMT, να μας πει και αυτος τις καταναλωσεις του εντος και εκτος πολης. ;)

Για τα service του adv, ξέρουμε τίποτα ; χρόνους κτλ.

Το μονο που αναγραφεται ειναι οτι διπλασιαστηκαν οι περιοδοι για σερβις. Τωρα τι παει να πει αυτο δεν ξερω.

Οπως μου ειπε ο φιλτατος GEE, ισως εννοουν μονο τα λαδια. Θα δουμε μολις δημοσιευτει το users manual.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα