Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Τσιμπιμενη την έχουν την τιμή του σμτ ακόμα. Τώρα για την τιμή του adventure πρακτικά το απλό θα πρέπει να είναι και ένα χιλιάρικο κάτω σε σχέση με αυτά που δημοσιευονται. Ασ ελπίσουμε να κρατήσουν την τιμή του εξωτερικού. 14 και 15 χιλιάρικα αντίστοιχα. Το δεν το βλέπω. Για αλλά λέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Έχω κάτι ονειρώξεις τελευταίος, που δεν λέγονται. Θέλω test drive, τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Έχω κάτι ονειρώξεις τελευταίος, που δεν λέγονται. Θέλω test drive, τώρα. μετα να δεις ονειρωξεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Να λοιπον μια μαλακια στο νεο ΚΤΜ . Διασταση πισω ελαστικου... 170/60-17 Αντε βρες λαστιχο. ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; 17άρης πίσω; Πάει το 21/18; Αίσχος. Θα γίνω γραφικός αλλά....950S και ξερό ψωμί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; 17άρης πίσω; Πάει το 21/18; Αίσχος. Θα γίνω γραφικός αλλά....950S και ξερό ψωμί. Σταματα την γκρινια. Υπαρχει και το R που βγαινει κανονικα με 21/18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Σταματα την γκρινια. Υπαρχει και το R που βγαινει κανονικα με 21/18 Είχα ξεχάσει ότι θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις. Τι λέγαμε; Δε λέω ωράιο είναι, εκσυγχρονισμένο εμφανισιακά, πια ανάλαφρο στο μάτι, αλλά για εμένα........... 950S και ξερό ψωμί μαμώ το Ντακάρ μου μέσα μαμώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 απλα μου φαινετε οτι πρεπει να αλλαξω dream bike. Για ελλαδα θα ειναι το απολυτο μηχανακη. γρηγορο οπου εχει δρομο (ΑΟ) OFF οπου ΔΕΝ εχει δρομο(δεν χρειαζετε να εισαι σε βουνο μια βολτα νεα φιλαδελφια μενιδι και τελος μεταμορφοση θα σας πεισει. Χωμα απλα σπερνει, το ονειρεομουνα σε κατι παραλιες στα κυθηρα που απλα δεν εφτανες με αλλη ον οφφ μηχανη. Αλλα η τιμη ανσμενεται.................πολυ κλαμα οποτε dislike γιατι ειμαι κομπλεξικος!!!! bandit for ever (ας ειχα τα λεφτα και σου λεγα εγω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; 17άρης πίσω; Πάει το 21/18; Αίσχος. Επιτελους θα στριβει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Να λοιπον μια μαλακια στο νεο ΚΤΜ . Διασταση πισω ελαστικου... 170/60-17 Αντε βρες λαστιχο. Michelin Anakee 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 950S και ξερό ψωμί μαμώ το Ντακάρ μου μέσα μαμώ! αυτο ακριβως βεβαια το καινουριο οσο παει και μου καλοφαινεται περισσοτερο (μαλλον φταιει κ ο τσαμπικος λιγο που μου τα εχει κανει τουμπανα) ,αλλα περιμενω να το δω απο κοντα πρωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ελα ελα, εχω ανεκδοτο λεμε Απο το σαιτ της ΚΤΜ http://www.ktm.com/gb/news-events/news/all/details/ktm-1190-adventure.html#.UP12yazvat9 1190 Adventure £12,595: • LC8 V-twin cylinder with double ignition, the latest Keihin motor management, electronic fuel injection with ride-by-wire and anti-hopping clutch • Performance: 110 kW/150hp, torque: 125Nm • 15,000km/9320 miles inspection intervals • Low fuel consumption • 230 kg with a full tank Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον Alarm 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Για λίγα σε παρακαλώ, με το εργαλείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 ειπα πως θα εχουν και τα δυο μοντελα σταμπιλιζατερ στον στανταρ εξοπλισμο ? Να ενα πολυ καλο βημα μπροστα στα μηχανακια της KTM. Hταν κατη που δεν ειχε βαλει ουτε στο SMR ουτε στο SMT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλά, έτσι και δεν είχε δείκτη βενζίνης θα ήταν τραγικό. Ευτυχώς όμως. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ντάξει, δε λέω, πολύ ωραίο κι αναβαθμισμένο και ανανεωμένο...... αλλά πολλά τα κιλά και τα κυβικά! Εδώ το 990 έχουμε και είναι too much ώρες-ώρες. ΔΙς Νοτ φορ Γκρις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ντάξει, δε λέω, πολύ ωραίο κι αναβαθμισμένο και ανανεωμένο...... αλλά πολλά τα κιλά και τα κυβικά! Εδώ το 990 έχουμε και είναι too much ώρες-ώρες. ΔΙς Νοτ φορ Γκρις! τα κιλα ειναι μολις 3-4 παραπανω απο το παλιο Ορεστη. Ενα χεσιμο το πρωι και ενα κατουρημα. Πολλα δεν ειναι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 τα κιλα ειναι μολις 3-4 παραπανω απο το παλιο Ορεστη. Ενα χεσιμο το πρωι και ενα κατουρημα. Πολλα δεν ειναι. αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα......με πεθανες παναθεμα σε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες + διαφωτιστικές φωτο αλλά βάλτε google translate γιατί τα γερμανικά δεν παλεύονται! http://www.ktmteamwest.com/website/index.php?option=com_content&view=article&id=513:ktm-1190-adventure-2013&catid=45:adventure&Itemid=125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ενω το καντραν σε γενικες γραμμες ειναι ωραιο, το στροφομετρο με τις γραμμες καθε 250 rpm φαινεται καπως.. Χτυπαει περιεργα στο ματι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mokelle 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Επειδή βλέπω πολλούς ιδιοκτήτες CBR-RR να γλυκοκοιτάζουν το νέο Adventure, είπα να προστεθώ και εγώ σε αυτούς.... Φαίνεται να είναι πλήρες πακέτο, δυνατό, ελαφρύ, φορτωμένο με ηλεκτρονικά και με όλα τα πλεονεκτήματα των 950/990 να έχουν διατηρηθεί ή βελτιωθεί. Ακόμα και η τιμή του αν επαληθευτεί είναι σχετικά "καλή" και το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ο θερμοσίφωνας που έχει για τελικό...αλλά όπως σε όλα τα ΚΤΜ αυτό βελτιώνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ενω το καντραν σε γενικες γραμμες ειναι ωραιο, το στροφομετρο με τις γραμμες καθε 250 rpm φαινεται καπως.. Χτυπαει περιεργα στο ματι! Ισχυει αυτο αδελφε μου. Φαινεται πλεον πολυ φορτομενο ναουμε. Επειδή βλέπω πολλούς ιδιοκτήτες CBR-RR να γλυκοκοιτάζουν το νέο Adventure, είπα να προστεθώ και εγώ σε αυτούς.... Φαίνεται να είναι πλήρες πακέτο, δυνατό, ελαφρύ, φορτωμένο με ηλεκτρονικά και με όλα τα πλεονεκτήματα των 950/990 να έχουν διατηρηθεί ή βελτιωθεί. Ακόμα και η τιμή του αν επαληθευτεί είναι σχετικά "καλή" και το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ο θερμοσίφωνας που έχει για τελικό...αλλά όπως σε όλα τα ΚΤΜ αυτό βελτιώνεται... Welcome aboard ναουμε :P Ολα ωραια και καλα. Aπλα δεν σου βγαζει την γγγκκκαυλα που σου βγαζει το SMT . Εμενα τουλαχιστον. Μου δειχνει πιο αλητια, πιο ετοιμο για δραση το SMT. Ασχετο αν το αξιοπιο εγω η οχι. Λεω τι βλεπει το ματι μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ρε μη τα κοιτάτε...χαλάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ισχυει αυτο αδελφε μου. Φαινεται πλεον πολυ φορτομενο ναουμε. Welcome aboard ναουμε :P Ολα ωραια και καλα. Aπλα δεν σου βγαζει την γγγκκκαυλα που σου βγαζει το SMT . Εμενα τουλαχιστον. Μου δειχνει πιο αλητια, πιο ετοιμο για δραση το SMT. Ασχετο αν το αξιοπιο εγω η οχι. Λεω τι βλεπει το ματι μου :D Που ΄σαι ηδονοβλεψία, εσύ. :D Για τα service του adv, ξέρουμε τίποτα ; χρόνους κτλ. Πολύ μου το συζητάς για το SMT, άλλαξε γνώμη ρε και δεν θες να το πεις ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ρε παιδες κατοχοι του smt ειναι οντως παμφαγο οπως γκρινιαζει κ καταριεται ενας φιλος ? σε μια κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι με ενα γεμισμα σε ταξιδι του βγαζει βαρια γυρω στα 200 χλμ κ οχι σπασμενος, δν εχω παει μαζι του ποτε βολτα αλλα μου φανηκε λιγο υπερβολικος, κ δεν ειναι τετοιος !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ρε παιδες κατοχοι του smt ειναι οντως παμφαγο οπως γκρινιαζει κ καταριεται ενας φιλος ? σε μια κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι με ενα γεμισμα σε ταξιδι του βγαζει βαρια γυρω στα 200 χλμ κ οχι σπασμενος, δν εχω παει μαζι του ποτε βολτα αλλα μου φανηκε λιγο υπερβολικος, κ δεν ειναι τετοιος !! Αναλογα ποιον θα ρωτησεις. Οι μισοι λενε οτι ο κινητηρας πινει τα αντερα του, αλλοι παλι λενε πως η καταναλωσεις ειναι νορμαλ. Και δεν μιλαω για ατομα που εχουν την μηχανη, αλλα ιδικτητες με LC8 κινητηρες. Απο οσο εχω καταλαβει παντως μια 7λιτρα/100 θα την βλεπεις πιστευω. Και μην μου αρχισει παλι κανεις τις παπαριες περι επιδοσεων, κυβικων και καταναλωσης. 100 αλογα βγαζει, οχι 250 :P Απο οσο δειχνει η ιστορια τουλαχιστον, οι κινητηρες της KTM δεν ειναι και τοσο οικονομικη στο θεμα καταναλωσης παντως. Απλα υπαρχει η καραμελα οτι αγοραζεις μια μηχανη αγωνιστικων προδιαγραφων... Νεο μελος αγορασε το SMT, να μας πει και αυτος τις καταναλωσεις του εντος και εκτος πολης. ;) Για τα service του adv, ξέρουμε τίποτα ; χρόνους κτλ. Το μονο που αναγραφεται ειναι οτι διπλασιαστηκαν οι περιοδοι για σερβις. Τωρα τι παει να πει αυτο δεν ξερω. Οπως μου ειπε ο φιλτατος GEE, ισως εννοουν μονο τα λαδια. Θα δουμε μολις δημοσιευτει το users manual. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες