st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Εγω σκευτομαι να παρω αυτο: Αξιζει λετε; Μαζί μ'αυτό πάρεις και μετοχές στην VIAKAL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μαζί μ'αυτό πάρεις και μετοχές στην VIAKAL Δεν θα ειναι λιγο καλυτερο απ' οτι το σκετο λαστιχο; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2015 από τον Nikodimos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν θα ειναι λιγο καλυτερο απ' οτι το σκετο λαστιχο; Εξαρτάται! Πολλά τέτοια είναι της πλάκας και μετά από μερικές χρήσεις αρχίζουν και χάνουν! Για να αξίζει η αγορά θα πρέπει να βρεις ένα της προκοπής όπου θα το συντηρείς κιόλας, δεν θα το αφήνεις στον ήλιο, θα το παπαριάζεις σε Viakal, καλό καθαρισμό κτλ! Και φυσικά απέφυγε τις πλαστικές συνδέσεις με το λάστιχο! Έχω ένα στο εξοχικό, κάπου το ψώνισε ο πατέρας μου πριν κάποια χρόνια, είναι βέβαια μεταλλικό αλλά είναι άψογο!Δεν θυμάμαι ονομασία! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2015 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εξαρτάται! Πολλά τέτοια είναι της πλάκας και μετά από μερικές χρήσεις αρχίζουν και χάνουν! Για να αξίζει η αγορά θα πρέπει να βρεις ένα της προκοπής όπου θα το συντηρείς κιόλας, δεν θα το αφήνεις στον ήλιο, θα το παπαριάζεις σε Viakal, καλό καθαρισμό κτλ! Και φυσικά απέφυγε τις πλαστικές συνδέσεις με το λάστιχο! Έχω ένα στο εξοχικό, κάπου το ψώνισε ο πατέρας μου πριν κάποια χρόνια, είναι βέβαια μεταλλικό αλλά είναι άψογο!Δεν θυμάμαι ονομασία! Δεν ξερω αν εχει να κανει αλλα εδω που μενω πινουμε νερο απο τη βρυση οποτε παιζει να μην εχει μεγαλο προβλημα με αλατα. Επισης εχει αυτην την εικονα που λεει οτι εχει κατι αφαιρουμενα φιλτρα: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2015 από τον Nikodimos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Χειμωνιάτικο γαντάκι... (τώρα που τελειώνει ο χειμώνας) Και αδιάβροχο (τώρα που τελειώνουν οι βροχές)... Τα σπάω;;;; χαχαχχαχαχχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Μετα την εξεταστικη... Πολυ καιρο τα κυνηγουσα αλλα οι τιμες ηταν απαγορευτικες.Πετυχα ομως τρομερη προσφορα τωρα 117 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Χειμωνιάτικο γαντάκι... (τώρα που τελειώνει ο χειμώνας) Και αδιάβροχο (τώρα που τελειώνουν οι βροχές)... Τα σπάω;;;; χαχαχχαχαχχα μεγειες...!!! τα αδιαβροχα ειναι παρα πολυ καλα! τα γαντια ομως ειναι σαν τον ΠΑΟΚ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Το ειχε προσφορα το Lidl πριν μερες και το τσιμπισα....Σε λιγες μερες θα κανω και ενα test-wash To έχω και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του! Μόνο πρόσεχε μη σου πέσει κάτω όταν τραβάς το λάστιχο (να το ξετυλίγεις όλο κρατώντας το πιεστικό) γιατί σπάει η θήκη του πιστολιού. Πήρα και γω κάτι για το Πάσχα! BOSCH GSB 10.8V 1x2Ah + 1x2.5Ah! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Καλοριζικο! Οι δυο μπαταριες παιζει να σου κρατησουν και μεχρι τα χριστουγεννα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Καλοριζικο! Οι δυο μπαταριες παιζει να σου κρατησουν και μεχρι τα χριστουγεννα.... Αν κρατήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα θα μου δώσουν καινούργιες γιατί έχουν 2 χρόνια εγγύηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Χωρις φορτιση εννοαω... Θα κρατησουν πολλα χρονια με μια τυπικη χρηση. 2 χρονια εγγυηση??? Καλο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 μεγειες...!!! τα αδιαβροχα ειναι παρα πολυ καλα! τα γαντια ομως ειναι σαν τον ΠΑΟΚ... Ότι τι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ότι τι; στην αρχη νομιζεις οτι ειναι μια χαρα κ μετα απο λιγο καιρο ειδικα μετα την πρωτη βροχη μαυρα χαλια οσο καλη ειναι στα ρουχα η δαινεσε το χαλια γαντια βγαζει... μακαρι βεβαια εσενα να σε βολεψουν Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Το λες γενικότερα για τα γάντια της Dainese ή για το συγκεκριμένο μοντέλο; Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω γάντια της Dainese και δεν έχω εμπειρία. Πάντως μου έκατσαν πολύ καλά. Με άφησε και ο τυπάς από το μαγαζί να τα πάρω μία βόλτα με τη μηχανή να τα δω γενικότερα. Βέβαια δεν κατάλαβα και πολλά γιατί ούτε και πάρα πολύ κρύο έκανε εκείνη τη μέρα ούτε έβρεχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Το λες γενικότερα για τα γάντια της Dainese ή για το συγκεκριμένο μοντέλο; Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω γάντια της Dainese και δεν έχω εμπειρία. Πάντως μου έκατσαν πολύ καλά. Με άφησε και ο τυπάς από το μαγαζί να τα πάρω μία βόλτα με τη μηχανή να τα δω γενικότερα. Βέβαια δεν κατάλαβα και πολλά γιατί ούτε και πάρα πολύ κρύο έκανε εκείνη τη μέρα ούτε έβρεχε. γενικοτερα το λεω ωραιος ο τυπος που σε αφησε κ τα δοκιμασες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο προχτες ειμαι ευτυχης κατοχος ενος ταμπλετ vero w10i 10.1 ιντσων και εχω χεστει απο τη χαρα μου Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον ΓιωργοςΚΤΜ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 γενικοτερα το λεω ωραιος ο τυπος που σε αφησε κ τα δοκιμασες! Γενικά είναι καλά παλικάρια. Σε μένα τουλάχιστον, έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις και τους προτιμώ χρόνια τώρα. Περισσότερο και από ιντερνετομάγαζα. Θα δείξει για το γαντάκι. Δεν περιμένω και θαύματα. Ξέρω ότι όσο κι αν σου λένε ότι είναι αδιάβροχα ή ζεστά, μετά από λίγη ώρα στο κρύο ή στην βροχή, κανένα γάντι δεν είναι τέλειο. Χρειάζεται βοήθεια (πχ χούφτες, θερμαινόμενα, ισοθερμικά). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Γενικά είναι καλά παλικάρια. Σε μένα τουλάχιστον, έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις και τους προτιμώ χρόνια τώρα. Περισσότερο και από ιντερνετομάγαζα. Θα δείξει για το γαντάκι. Δεν περιμένω και θαύματα. Ξέρω ότι όσο κι αν σου λένε ότι είναι αδιάβροχα ή ζεστά, μετά από λίγη ώρα στο κρύο ή στην βροχή, κανένα γάντι δεν είναι τέλειο. Χρειάζεται βοήθεια (πχ χούφτες, θερμαινόμενα, ισοθερμικά). η μαλ@κια με τα γαντια κ κυριος με τα δαινεσε ειναι οτι αμα φας καλη βροχη νερο δε θα περασει...αλλα μετα για 3 μερες δε θα τα φορας... μολις τα βγαλεις η υγρασια περναει μεσα κ δε μπενουν τα δαχτυλα... εσυ εχεις κ χουφτες κ αυτο βοηθαει πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μου λεει ενας κολλητος: -Εχω κατι καστανιες που δεν τις χρησιμοποιω, τις θες? -Και δεν τις δινεις, του λεω.... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μου λεει ενας κολλητος: -Εχω κατι καστανιες που δεν τις χρησιμοποιω, τις θες? -Και δεν τις δινεις, του λεω.... You suck! .... που λένε και οι Αμερικάνοι...lol 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 http://teespring.com/superdukeR 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μου λεει ενας κολλητος: -Εχω κατι καστανιες που δεν τις χρησιμοποιω, τις θες? -Και δεν τις δινεις, του λεω.... Ιησούς Χρηστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.......! Κολλητούληδες ακούτε οι άλλοι κολλητούληδες ? :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μου λεει ενας κολλητος: -Εχω κατι καστανιες που δεν τις χρησιμοποιω, τις θες? -Και δεν τις δινεις, του λεω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μου λεει ενας κολλητος: -Εχω κατι καστανιες που δεν τις χρησιμοποιω, τις θες? -Και δεν τις δινεις, του λεω.... Αν εχεις κανενα αλλο δυναμικλειδο τσεκαρε το να ειναι σωστο στη μετρηση, μπορει να το ειχε αφησει για καιρο εν αγνοια του σφιγμενο και να θελει καλιμπραρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες