Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Παγώσαμε όλοι χειμωνιάτικα και χρυσές δουλειές οι ζελατίνες! :tooth:

δεν ξερω για εσας αλλα εγω με -2,5 που εκανα μια βολτα δεν αισθανθηκα τιποτα στο σωμα μου. μονο λιγο τα ακροδακτυλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παγώσαμε όλοι χειμωνιάτικα και χρυσές δουλειές οι ζελατίνες! :tooth:

Η τρίτη ίδια..... :peep:

ΘΩΜΑΣ ΝΑΥΤΙΛΟΣ σου λέει τίποτα η αγορά ζελατίνας ?

Τοιμάσου για πατουσιές ! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι συνέβη ω! σεβάσμιε γέροντα? Κάναμε την υπέρβαση και περασαμε από τη φάση της αυστηρής οικονομίας και περικοπών στην τοιαύτη τοιούτη των ανεξέλεγκτων εξοπλισμών? :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι συνέβη ω! σεβάσμιε γέροντα? Κάναμε την υπέρβαση και περασαμε από τη φάση της αυστηρής οικονομίας και περικοπών στην τοιαύτη τοιούτη των ανεξέλεγκτων εξοπλισμών? :crazy: :crazy:

Ενεργούμε πάντα βάση Σχεδίου ως αυστηροί και πάντα προγραμματισμένοι Τζαπανέζοι δίδοντας έμφαση πρωτίστως εις τα θέματα ασφαλείας μετέπειτα σε θέματα χλιδής !

Μοτοσακό τζέτ, κρανάκι αγοράσθηκε, σειρά έχει η ζελατίνα ούτως ώστε με την έναρξη των επιχειρήσεων μετά τη λήξη της αγρανάπαυσης και της χειμερινής περιόδου να είμαστε εις θέσιν να αναλάβουμε και πάλι δράση ! :grin:

Πάντα με τις οδηγίες πλεύσεως του αξιότιμου Ναυτίλου βεβαίως βεβαίως και του ζωντανού του ! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

iiii.jpg

Today :D

τα εχω και εγω σε μαυρο.

πηρα medium αλλα ηθελα large τελικα. μπορει να σε ενοχλει λιγο το μικρο δακτυλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα εχω και εγω σε μαυρο.

πηρα medium αλλα ηθελα large τελικα. μπορει να σε ενοχλει λιγο το μικρο δακτυλο

και εγω τα εχω και επισης τα πηρα σε xl ενω ηθελα xll τελικα, παντως δεν θα τα χαρακτηριζα ζεστα ! τωρα θα παρω αυτα http://www.aliexpress.com/item-img/2013-Motorcycle-Gloves-Winter-Warm-Waterproof-Windproof-Protective-Gloves-100-Waterproof-Free-Shipping/1467349342.html# ΄ή αυτα http://www.banggood.com/Motorcycle-Warm-Cold-Winter-Gloves-Sensing-Touch-Screen-Mobile-Phone-p-946950.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζεστά; Ουτε καν. Έκανα μια βόλτα με -2 και όταν έφτασα σπίτι έκοψα τα δάχτυλα.

Γενικότερα δεν είναι χειμωνιάτικα. Γιατί έχουν τρύπες παντού για να παίρνει αέρα το χέρι. Καλοκαιρινά θα τα έλεγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου ποσταρω τη μικρομετροσυλλογη μου αυριο. Κατι τετοιες παπαριτσες κι εγω τις γουσταρω τρελα! :tooth:

Tα ειχα βρει σε μια παλια ξυλινη κασετινα εργαλειων. Δυστυχως ηταν τοσο παλια και σκοροφαγωμενα τα ξυλα που διελυσε. Τα μικρομετρα ακολουθησαν σχολαστικο καθαρισμο και λιπανση και δουλευουν σαν καινουργια.

image_2.jpg

Φυσικα υπαρχει αυτο εδω, ως πιο συγχρονο μηχανικο

DSC00185.jpg

Κι εχω κι ενα ηλεκτρονικο στη δουλεια. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και η δικιά μου μιας και τα πήρα σχετικά πρόσφατα (εκτός από το 0-1" που το έχω καιρό), τα ποστάρω και δω.

21mrfxe.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιες οι συλλογές αγόρια... εγώ ξεκινησα με αυτο το μικρούλι, καθότι ότι σκεφτομαι να κανω μεχρι τωρα δεν πάει πάνω απο εκατοστο στη μέτρηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας μαμησες..... :tooth:

Αν σου πω και πόσο τα πήρα τότε θα πονέσεις :lipssealed: ...... 25 € το ένα σε δημοπρασία. :mB_kalo_e:

Είναι NOS (New Old Stock) Mitutoyo και κοστίζουν αρκετά λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σου πω και πόσο τα πήρα τότε θα πονέσεις :lipssealed: ...... 25 € το ένα σε δημοπρασία. :mB_kalo_e:

Είναι NOS (New Old Stock) Mitutoyo και κοστίζουν αρκετά λεφτά.

Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτες οι π@παριτσες που βλεπω στις τελευταιες σελιδες... :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτες οι π@παριτσες που βλεπω στις τελευταιες σελιδες... :crazy:

Μικρόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας μαμησες..... :tooth:

Να ετοιμαστούμε να του κάνουμε μια καταδρομική ...... :_zorro::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όργανα μέτρησης ακριβείας.

Κάθε ένα μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια χιλιοστό του χιλιοστού. Λόγω της μεγάλης ακρίβειας δεν έχουν μεγάλο εύρος κλίμακας μέτρησης. Δηλαδή δεν μετράς με ένα μικρόμετρο τα πάντα. Το εύρος μέτρησης του κυμαίνετε σε μερικές δεκάδες χιλιοστά για το κάθε όργανο, μπορεί δηλαδή να είναι 0 έως 25 χιλιοστά, 25-50 και ούτω κάθε εξής. Μπορεί να δώσει μέτρηση ακριβείας για αμελητέες φθορές σε άξονες, και να μετρησει πολύ λεπτά πράγματα, ψιλά ελάσματα, σύρματα, ακόμα και, το πάχος μιας κόλας χαρτιού

Αρκεί το πάχος του μετρούμενου αντικειμένου να είναι μέσα στο εύρος μέτρησης του οργάνου. Ούτε παχύτερο ούτε λεπτότερο

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όργανα μέτρησης ακριβείας.

Κάθε ένα μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια χιλιοστό εκατοστό του χιλιοστού. Λόγω της μεγάλης ακρίβειας δεν έχουν μεγάλο εύρος κλίμακας μέτρησης. Δηλαδή δεν μετράς με ένα μικρόμετρο τα πάντα. Το εύρος μέτρησης του κυμαίνετε σε μερικές δεκάδες χιλιοστά για το κάθε όργανο, μπορεί δηλαδή να είναι 0 έως 25 χιλιοστά, 25-50 και ούτω κάθε εξής. Μπορεί να δώσει μέτρηση ακριβείας για αμελητέες φθορές σε άξονες, και να μετρησει πολύ λεπτά πράγματα, ψιλά ελάσματα, σύρματα, ακόμα και, το πάχος μιας κόλας χαρτιού

Χιλιοστά του χιλιοστού μόνο τα ηλεκτρονικά, σαν αυτό που έχει o Hayabusas.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα εντουρο !!!! :grin: :grin: :grin:

οχι μηχανακι ομως..... :mB_kalo_e:

20150110_154508_zps687f2ec2.jpg

20150110_153720_zpsfa2ead49.jpg

20150110_165308_zps71cf0eb1.jpg

20150110_165219_zps9c93efc3.jpg

Κατι που το ηθελα απο καιρο. Με αυτο βγαζω απο το μυαλο μου την αγορα εντουρο μοτοσυκλετας για αρκετο καιρο, αφου δεν υπαρχουν και τα φραγγα τωρα.

Παρολα αυτα εγω τις βολτες μου στην φυση θα τις κανω που τοσο μου αρεσουν και λειτουργουν και σαν βαλβιδα ανακουφισης.

Εχω και ενα trekking της ιδιας μαρκας. Για αυτο ανταλλαξα ενα αλλο trekking που ειχα πιο φτηνο (μην ρωτατε γιατι ειχα δυο trekking, ειναι απλο: χωρισα)

Στην ασφαλτο δεν ειναι και τοσο ευκολο να απολαυσεις ποδηλατο με τοσα αυτοκινητα και καυσαεριο. Παω μονο παραλιακα απο τον ποδηλατοδρομο.

Ετσι τωρα με δυο ποδηλατα διαφορετικων χρησεων (ψωναρα :crazy::blush2: ) Δεν βλεπω να σταματαω το πεταλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα εντουρο !!!! :grin: :grin: :grin:

20150110_154508_zps687f2ec2.jpg

Παρολα αυτα εγω τις βολτες μου στην φυση θα τις κανω που τοσο μου αρεσουν και λειτουργουν και σαν βαλβιδα ανακουφισης.

Ωραίος ο Πάνος.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα