ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Παγώσαμε όλοι χειμωνιάτικα και χρυσές δουλειές οι ζελατίνες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Παγώσαμε όλοι χειμωνιάτικα και χρυσές δουλειές οι ζελατίνες! δεν ξερω για εσας αλλα εγω με -2,5 που εκανα μια βολτα δεν αισθανθηκα τιποτα στο σωμα μου. μονο λιγο τα ακροδακτυλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Παγώσαμε όλοι χειμωνιάτικα και χρυσές δουλειές οι ζελατίνες! Η τρίτη ίδια..... ΘΩΜΑΣ ΝΑΥΤΙΛΟΣ σου λέει τίποτα η αγορά ζελατίνας ? Τοιμάσου για πατουσιές ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Τι συνέβη ω! σεβάσμιε γέροντα? Κάναμε την υπέρβαση και περασαμε από τη φάση της αυστηρής οικονομίας και περικοπών στην τοιαύτη τοιούτη των ανεξέλεγκτων εξοπλισμών? :crazy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Today :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Τι συνέβη ω! σεβάσμιε γέροντα? Κάναμε την υπέρβαση και περασαμε από τη φάση της αυστηρής οικονομίας και περικοπών στην τοιαύτη τοιούτη των ανεξέλεγκτων εξοπλισμών? :crazy: Ενεργούμε πάντα βάση Σχεδίου ως αυστηροί και πάντα προγραμματισμένοι Τζαπανέζοι δίδοντας έμφαση πρωτίστως εις τα θέματα ασφαλείας μετέπειτα σε θέματα χλιδής ! Μοτοσακό τζέτ, κρανάκι αγοράσθηκε, σειρά έχει η ζελατίνα ούτως ώστε με την έναρξη των επιχειρήσεων μετά τη λήξη της αγρανάπαυσης και της χειμερινής περιόδου να είμαστε εις θέσιν να αναλάβουμε και πάλι δράση ! Πάντα με τις οδηγίες πλεύσεως του αξιότιμου Ναυτίλου βεβαίως βεβαίως και του ζωντανού του ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Today :D τα εχω και εγω σε μαυρο. πηρα medium αλλα ηθελα large τελικα. μπορει να σε ενοχλει λιγο το μικρο δακτυλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikemart 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 τα εχω και εγω σε μαυρο. πηρα medium αλλα ηθελα large τελικα. μπορει να σε ενοχλει λιγο το μικρο δακτυλο και εγω τα εχω και επισης τα πηρα σε xl ενω ηθελα xll τελικα, παντως δεν θα τα χαρακτηριζα ζεστα ! τωρα θα παρω αυτα http://www.aliexpress.com/item-img/2013-Motorcycle-Gloves-Winter-Warm-Waterproof-Windproof-Protective-Gloves-100-Waterproof-Free-Shipping/1467349342.html# ΄ή αυτα http://www.banggood.com/Motorcycle-Warm-Cold-Winter-Gloves-Sensing-Touch-Screen-Mobile-Phone-p-946950.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Ζεστά; Ουτε καν. Έκανα μια βόλτα με -2 και όταν έφτασα σπίτι έκοψα τα δάχτυλα. Γενικότερα δεν είναι χειμωνιάτικα. Γιατί έχουν τρύπες παντού για να παίρνει αέρα το χέρι. Καλοκαιρινά θα τα έλεγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Ναι για καλοκαιρίνα τα πήρα είναι το 3ο συγκεκριμένο ζευγάρι που αγοράζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Θα σου ποσταρω τη μικρομετροσυλλογη μου αυριο. Κατι τετοιες παπαριτσες κι εγω τις γουσταρω τρελα! Tα ειχα βρει σε μια παλια ξυλινη κασετινα εργαλειων. Δυστυχως ηταν τοσο παλια και σκοροφαγωμενα τα ξυλα που διελυσε. Τα μικρομετρα ακολουθησαν σχολαστικο καθαρισμο και λιπανση και δουλευουν σαν καινουργια. Φυσικα υπαρχει αυτο εδω, ως πιο συγχρονο μηχανικο Κι εχω κι ενα ηλεκτρονικο στη δουλεια. :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Να και η δικιά μου μιας και τα πήρα σχετικά πρόσφατα (εκτός από το 0-1" που το έχω καιρό), τα ποστάρω και δω. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 ωραιες οι συλλογές αγόρια... εγώ ξεκινησα με αυτο το μικρούλι, καθότι ότι σκεφτομαι να κανω μεχρι τωρα δεν πάει πάνω απο εκατοστο στη μέτρηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 .... Μας μαμησες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Μας μαμησες..... Αν σου πω και πόσο τα πήρα τότε θα πονέσεις ...... 25 € το ένα σε δημοπρασία. Είναι NOS (New Old Stock) Mitutoyo και κοστίζουν αρκετά λεφτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν σου πω και πόσο τα πήρα τότε θα πονέσεις ...... 25 € το ένα σε δημοπρασία. Είναι NOS (New Old Stock) Mitutoyo και κοστίζουν αρκετά λεφτά. Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτες οι π@παριτσες που βλεπω στις τελευταιες σελιδες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτες οι π@παριτσες που βλεπω στις τελευταιες σελιδες... Μικρόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Μας μαμησες..... Να ετοιμαστούμε να του κάνουμε μια καταδρομική ...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 μακαρι να εβγαζα εξισου καλες φωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτες οι π@παριτσες που βλεπω στις τελευταιες σελιδες... Όργανα μέτρησης ακριβείας. Κάθε ένα μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια χιλιοστό του χιλιοστού. Λόγω της μεγάλης ακρίβειας δεν έχουν μεγάλο εύρος κλίμακας μέτρησης. Δηλαδή δεν μετράς με ένα μικρόμετρο τα πάντα. Το εύρος μέτρησης του κυμαίνετε σε μερικές δεκάδες χιλιοστά για το κάθε όργανο, μπορεί δηλαδή να είναι 0 έως 25 χιλιοστά, 25-50 και ούτω κάθε εξής. Μπορεί να δώσει μέτρηση ακριβείας για αμελητέες φθορές σε άξονες, και να μετρησει πολύ λεπτά πράγματα, ψιλά ελάσματα, σύρματα, ακόμα και, το πάχος μιας κόλας χαρτιού Αρκεί το πάχος του μετρούμενου αντικειμένου να είναι μέσα στο εύρος μέτρησης του οργάνου. Ούτε παχύτερο ούτε λεπτότερο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2015 από τον naftilos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Όργανα μέτρησης ακριβείας. Κάθε ένα μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια χιλιοστό εκατοστό του χιλιοστού. Λόγω της μεγάλης ακρίβειας δεν έχουν μεγάλο εύρος κλίμακας μέτρησης. Δηλαδή δεν μετράς με ένα μικρόμετρο τα πάντα. Το εύρος μέτρησης του κυμαίνετε σε μερικές δεκάδες χιλιοστά για το κάθε όργανο, μπορεί δηλαδή να είναι 0 έως 25 χιλιοστά, 25-50 και ούτω κάθε εξής. Μπορεί να δώσει μέτρηση ακριβείας για αμελητέες φθορές σε άξονες, και να μετρησει πολύ λεπτά πράγματα, ψιλά ελάσματα, σύρματα, ακόμα και, το πάχος μιας κόλας χαρτιού Χιλιοστά του χιλιοστού μόνο τα ηλεκτρονικά, σαν αυτό που έχει o Hayabusas. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Πηρα εντουρο !!!! :grin: οχι μηχανακι ομως..... Κατι που το ηθελα απο καιρο. Με αυτο βγαζω απο το μυαλο μου την αγορα εντουρο μοτοσυκλετας για αρκετο καιρο, αφου δεν υπαρχουν και τα φραγγα τωρα. Παρολα αυτα εγω τις βολτες μου στην φυση θα τις κανω που τοσο μου αρεσουν και λειτουργουν και σαν βαλβιδα ανακουφισης. Εχω και ενα trekking της ιδιας μαρκας. Για αυτο ανταλλαξα ενα αλλο trekking που ειχα πιο φτηνο (μην ρωτατε γιατι ειχα δυο trekking, ειναι απλο: χωρισα) Στην ασφαλτο δεν ειναι και τοσο ευκολο να απολαυσεις ποδηλατο με τοσα αυτοκινητα και καυσαεριο. Παω μονο παραλιακα απο τον ποδηλατοδρομο. Ετσι τωρα με δυο ποδηλατα διαφορετικων χρησεων (ψωναρα ) Δεν βλεπω να σταματαω το πεταλι. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Πηρα εντουρο !!!! :grin: Παρολα αυτα εγω τις βολτες μου στην φυση θα τις κανω που τοσο μου αρεσουν και λειτουργουν και σαν βαλβιδα ανακουφισης. Ωραίος ο Πάνος.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Αυτό το εντουράκι μάλιστα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες