chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 απο που κ ποσο αν επιτρέπεται;επισης όταν μπορέσεις γράψε λιγο εντυπώσεις,κυρίως για τον θορυβοEίναι το 2ο που έχω αγοράσει (κλοπή το πρώτο). Για τα λεφτά του πολύ καλό, μέτριο στον θόρυβο, αλλά πολύ καλό στην πόλη σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, λόγω του κάμπριο! Καλά, πλήρως αφαιρούμενα μαξιλαράκια, δωρεάν πινλοκ, επιρίνιο και υποσιαγώνιο. Προσοχή αν πάρετε το ματ, είναι σαν το γκλος αλλά χωρίς βερνίκι, κάνοντας το χρώμα σε μικρο-κρούσεις και τριβές, να χαράσεται... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Μπορώ να παραθέσω link απο ηλεκτρονικό κατάστημα; Από εδώ.Μένω Θεσσαλονίκη, το πήρα απ΄το παραπάνω κατάστημα στην Αθήνα με αντικαταβολή (1 ευρώ τα έξοδα αποστολής).Με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω. Άσχετο, αλλά να πω επίσης ότι Θεσσαλονίκη σε όσα μοτομάγαζα πήγα και το έψαξα το βρήκα πολύ ακριβότερο. Έβρισκα το stunt πχ που υστερεί του ego στα 140€, και το ego κοντά στα 200.το link που εβαλες παντως ειναι το eshop του motomarket που εχει τις τιμες ενα 10% πανω απο του ηλεκτρνικου αλλα παντα κανει εκπτωση και ερχονται στα ιδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Προσοχή αν πάρετε το ματ, είναι σαν το γκλος αλλά χωρίς βερνίκι, κάνοντας το χρώμα σε μικρο-κρούσεις και τριβές, να χαράσεται...Ισχύει σ΄ όλα τα matte κράνη αυτό; Αρχικά το matte ήθελα γιατί μου αρέσει σαν υφή αλλά ιδιαίτερα για τον λόγο του ότι δεν αφήνει δαχτυλιές. Μετέπειτα μόλις το παρέλαβα μ΄άρεσε και το gloss και δεν μπήκα στην διαδικασία αλλαγής. (Ήταν και το τελευταίο στο νουμερό μου.)το link που εβαλες παντως ειναι το eshop του motomarket που εχει τις τιμες ενα 10% πανω απο του ηλεκτρνικου αλλα παντα κανει εκπτωση και ερχονται στα ιδιασSorry, λάθος link. Από εδώ το πήρα. Είχα την εντύπωση ότι ήταν απο Αθήνα αλλά είναι Πάτρα τελικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Όταν λέτε μέτριο στον θόρυβο;ταξίδι με 130χλμ/ω μπορεις να κανεις η ενοχλει μετα απο λιγο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Όταν λέτε μέτριο στον θόρυβο;ταξίδι με 130χλμ/ω μπορεις να κανεις η ενοχλει μετα απο λιγο;Κοίτα με γυμνό μηχανάκι, γενικά η άποψη μου είναι πως αν δεν δώσεις αρκετά φράγκα, συμβιβάζεσαι με ένα ποσοστό θορύβου...το συγκεκριμένο, λόγω του ότι δεν έχει παρά έναν μικρό μπροστινό αεραγωγό στο σαγώνι ( το κάμπριο αναλαμβάνει τα υπόλοιπα και είναι σε τέτοιο σημείο που δεν περνάει θόρυβος στα αυτιά), δεν παράγει πολύ θόρυβο. Στις ταχύτητας που λες, κλασσικές για Ε.Ο. δεν μπορώ να πω ότι ενοχλέι ιδιαίτερα, αλλά σαν σύγκριση έχω μόνο το Κ3 που είχα πριν. Βάλε και το υποσιαγώνιο που κόβει αέρα , άρα και θόρυβο και έχεις μια κάλη λύση. Επίσης έχει και ζελατίνα εσωτερική φιμέ. Θα του έβαζα 7/10 σαν σύνολο, ειδικά για την σχέση τιμή/ποιότητας/αξεσουάρ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Φιμε ζελατίνα στο Blade 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Είχα βάλει και εγ'ω παλαιότερα, αλλά δεν βλέπεις ρε γμτ το βράδυ καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Φιμε ζελατίνα στο Blade Shumi Πόσο και απο που? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Mega Stock Bazaar, 20€.26 κάνει κανονικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Ωραια ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas68gr 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 Για να δούμε τι λέει... Σε 2 μέρες θα έχει έρθει φαντάζομαι.Tιμη φιλε?? Και απο που το πηρες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2185 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 Εκτός απροόπτου Τρίτη θα έχω την Asus GTX 960 Strix 4G 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εκτός απροόπτου Τρίτη θα έχω την Asus GTX 960 Strix 4GΚαλορίζικη πόσο σου βγήκε;εμένα 260 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Λεφτά υπάρχουν !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2185 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Καλορίζικη πόσο σου βγήκε;εμένα 260 Επίσης Αύριο θα ξέρω πόσο θα μου βγει :-)Λογικά γύρω στα 270 280 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Επίσης Αύριο θα ξέρω πόσο θα μου βγει :-)Λογικά γύρω στα 270 280Μια χαρά.Καλοπαίχνιδη να ναι Λεφτά υπάρχουν !!! με τις κατάλληλες πωλήσεις κάτι γίνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Μια χαρά.Καλοπαίχνιδη να ναι με τις κατάλληλες πωλήσεις κάτι γίνεται.εγω εχω δυο ραμ ο λαλακας και καθονται και δεν τις εχω βαλει για πουλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 Μιας κ πιασανε τα κρυαhttp://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=1438 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.procrank.com/wp-content/uploads/2015/04/ddder3l.jpg Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) OΛοι γάντια τώρα με τα κρυα ε.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 OΛοι γάντια τώρα με τα κρυα ε.. Αδερφαρες παιδι μου... Εγω παντως πηρα αυτα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Με γεια! Από Τζωρτζόπουλο? Πόσο πήγαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες