mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Τα ειχα. Ή αρκετα παρομοια (10-15 ευρω). Δεν θυμαμαι ακριβως γιατι ηταν μαυρα. Ξεσκιστηκαν στην αρχη αλλα αντεξαν. Τα πεταξα γιατι ειχαν γινει σαν πετρα και βρομουσαν απιστευτα. Συνολο 25-30 μηνες.Σεπτεμβρη πηρα κατι αλλα. Ξεσκιστηκαν και εκαναν τρυπες αναμεσα στα δαχτυλα. Αμα ειχα 8 δαχτυλα καλα θα ηταν. Πηγα απο κει μεσα στις γιορτες , μου λενε περνα απο αρχες του χρονου. Ακομα παω...Μλκιες. Δεν σωνεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Dell ultrasharp 2412M1920x1200 @ 60 HZ - IPS LEDΘα πάρω σύντομα άλλη μία για το dual monitor setup που θέλω. Για την ώρα θα κάνει παρέα στην HP 23xi που έχω μέχρι να πουληθεί :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) @spiros!! Σε αυτα τα λεφτα ειναι ολα της πλακας. Τα ακριβα φαινονται στον χρονο και στην βρομα που βγαζουν. Ειδικα καλοκαιρι....Αμα σε ενδιαφερει , τωρα που ανοιξα την τσαντα ,για εξοπλισμο να αγορασεις αμα τα βρεις καπου (φθηνα ειναι) εχω μαζι και κατι harbinger straps και μια αλυσιδα. Ειναι ψιλοξεσκισμενα και δεν τα χρησιμοποιω (και λιγο μεγαλα, το γυρνας πολυ στο καρπο μου! )Ειμαι υπερ του γυμνου χεριου αλλα χειμωνα πας στο smith και η μπαρα ειναι παγωμενη.Αυτα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2016 από τον mario27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 και εγω ειμαι υπερ του γυμνου χεριου αλλα οι καλοι στα χερια ειναι τραγικοι και δεν με αφηνουν.καθε βδομαδα βγαινουν και ξεφλουδιζουν και ξανα μανα απ την αρχη. πιο πολυ γι αυτο θελω τα γαντια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Μολις παρελαβα αυτο για τη κοπελα.Εκανε ενα μηνα να ερθει και λογω εορτων αλλα και γιατι πηγε αγγλια αντι για ελλαδα...Το κινητο για τα 59Ε που το πηρα,ειναι πολυ καλο.Φοραει σχεδον vanilla android χωρις καθολου κινεζικες εφαρμογες και 1-2 που δε χρειαζονται.Παρα το 1 γιγα ραμ,παει σφαιρα.και το φορτωσε με καμια 20αρια εφαρμογες.Οποιος θελει κατι απλο,το παιρνει με κλειστα ματια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το ζαχάρωνα καιρό τώρα,μού έκατσε και στο μέγεθος ταμάμ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2016 από τον karellen 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Μολις παρελαβα αυτο για τη κοπελα.Εκανε ενα μηνα να ερθει και λογω εορτων αλλα και γιατι πηγε αγγλια αντι για ελλαδα...Το κινητο για τα 59Ε που το πηρα,ειναι πολυ καλο.Φοραει σχεδον vanilla android χωρις καθολου κινεζικες εφαρμογες και 1-2 που δε χρειαζονται.Παρα το 1 γιγα ραμ,παει σφαιρα.και το φορτωσε με καμια 20αρια εφαρμογες.Οποιος θελει κατι απλο,το παιρνει με κλειστα ματια.Βαλε και το λινκ αν μπορεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Βαλε και το λινκ αν μπορεις..http://www.vickmall.com/doogee-x5-5-0inch-android-5-1-smartphone-2-5d-ips-hd-mt6580-quad-core-1-2ghz-1gb-ram-8gb-rom-3g-gps.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Και τοσο καιρο το σκεφτομουν να δωσω το Κ3 μου και παραγγειλα σημερα αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Σε χρυσαφι ,ετσι γιατι θελω να το παιζω ιστορια 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 racefoxx.com26 e συνολικά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Ρυθμιστές προφόρτισης. 35€ από μαγαζί στην Αθήνα που είναι εύκολο να το βρείτε αν δείτε την φωτό προσεκτικά. Τα πήρα γιατί η καστάνια και τα καρυδάκια τραυματίζουν τους μαμά ρυθμιστές και τώρα που θα βγει το μηχανάκι πρέπει να ρυθμιστούν αυτά. Συν ότι δίνει και ένα τόνο ομορφιάς. ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Θέλω να μου πει κάποιος αν είναι εύκολο να ρυθμίσεις τα καλάμια με αυτάΣε ένα R1 που είχε και δοκίμασα, δεν μπορούσα να το γυρίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Πολύ εύκολο. Στο GSXR που είχα, ρύθμιζα με ευκολία και δεν τραυμάτισα και τους μαμά ρυθμιστές. Αν δεν μπορούσες να το γυρίσεις κάτι άλλο θα έπαιζε. Μπας και ήταν στο τέρμα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Προσπάθησα και απο τις 2 μεριές, βέβαια δεν ήθελα να το ζορίσω πολύΕυχαριστώ για την απάντηση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στεφανος 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το ζαχάρωνα καιρό τώρα,μού έκατσε και στο μέγεθος ταμάμ.με γειές !! ποιό μοντέλο είναι ακριβώς και πόσο πήγε αν επιτρέπεται http://www.dji.com/product/phantom-3-advΥστερα από αρκετη σκέψη προχωρησα στην συγκεκριμενη αγορά.. Οι βόλτες πλέον θα έχουν έναν ακόμα λόγο ύπαρξης !!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2016 από τον Στεφανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Ευχαριστώ.Είναι το Laguna Seca D-dry και το πήρα 140€ λίγο φορεμένο από φίλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Και τοσο καιρο το σκεφτομουν να δωσω το Κ3 μου και παραγγειλα σημερα αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Σε χρυσαφι ,ετσι γιατι θελω να το παιζω ιστορια Σωστόστ. Και εγώ το ίδιο λεω να πάρω αλλά σε γκρι γιατί το χρυσαφί είναι πολύ iPhoneιστικο για καφετέρια και δε μ'αρεσει κι'ολας. Καλη υπομονη μεχρι να ερθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 απο crazy sundays.. Oποιος ψαχνει ακουστικά αξίζουν με χίλια τα 13 ευρω τους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veloujr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 απο banggood απο το motoraid στην αθηνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 απο crazy sundays.. Oποιος ψαχνει ακουστικά αξίζουν με χίλια τα 13 ευρω τους εχω τα ιδια κανα 6μηνο τωρα. πολυ value for money Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zikompikoulos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 απο banggood απο το motoraid στην αθηναεισαι ικανοποιημενος απο την καμερουλα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 εχω τα ιδια κανα 6μηνο τωρα. πολυ value for money2η φορα που τα παιρνω.. Ειχα τσιμπησει και κατι ποιο ακριβα στον μηνα πανω χαλασε το μικροφωνο.. Οτι καλυτερο αυτα τα ακουστικα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 απο crazy sundays.. Oποιος ψαχνει ακουστικά αξίζουν με χίλια τα 13 ευρω τους μεγειες. την επομενη δοκιμασε τα Sony MDR-ZX110, πολυ ανωτερα ποιοτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) μεγειες. την επομενη δοκιμασε τα Sony MDR-ZX110, πολυ ανωτερα ποιοτικα Πηγα στην ετοιμη λύση Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2016 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Ιδού το νέο μου διτροχο. Μεγάλη έξη το ποδήλατο. Αρχισε σαν γυμναστική και πλέον εχω φτάσει να βλέπω την μηχανή στην πυλωτή όταν φεύγω και να μην έχω..... τύψεις χαχαχα.Κάνω ποδήλατο λίγο πιο σοβαρά απο το 2010 περίπου με πολλα κενα ομως ενδιάμεσα μέχρι και εναμιση χρόνο πριν οπου αρχισε να ποδηλατω πιο συστηματικά. Η μεγαλύτερη απόσταση που εχω κάνει μέχρι στιγμής είναι 110χλμ σε 4ωρες και πλεον με τρωει ο κwlos μου να συμμετασχω σε ένα brevet τέλος του μήνα (Ελευσίνα-Νεμέα-Ελευσίνα)Για την ιστορία, το καμάρι μου ειναι ενα Merida Scultura 903 2014 team Lampre, full Tiagra 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες