Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Ειπαμε Σπυρο, 85+30 τα μεταφορικα...

Ολοι οι ........ κ@λ@φ@ρδοι ειναι... φούστηδες, ξέρω ξέρω... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγω το αγορασα προσφατα απο εκει μαζι με αλλο ενα ιδιο για φιλο οποτε μοιραστηκαμε και τα μεταφορικα.Περιπου 8-10 μερες μεχρι την παραλαβη, αψογη εξυπηρετηση και το κρανος απιστευτο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες... :ok: και που΄σαι...Φορεσε τις μεσα στο σπιτι να τις συνηθισεις...γιατι αν ανεβεις στη μοτο με αυτες 1η φορα φορεμενες σε βλεπω για πολλα κολπα... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις φορεσα, ανεβηκα και στο ποδηλατο στο μπαλκονι και πηγα να κανω trial :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις φορεσα, ανεβηκα και στο ποδηλατο στο μπαλκονι και πηγα να κανω trial :tooth:

Πόσους οροφους κατω εισαι τωρα που γραφεις; :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με εχει στοιχειωσει,ταιριαζει στο νεο μοτορι χρωματικα,ειναι στο νουμερο μου και δε μου περισσευει ουτε ευρω εδω που μας εφτασαν...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με εχει στοιχειωσει,ταιριαζει στο νεο μοτορι χρωματικα,ειναι στο νουμερο μου και δε μου περισσευει ουτε ευρω εδω που μας εφτασαν...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! :lipssealed:

Ουτε εγω εχω μια τωρα, αλλα ελπιζω το καλοκαρι να συνεχισουν να υπαρχουν καλες ευκαιριες, και να καταφερω ν αλλαξω το κουρασμενο μου Nolan.

Το καλο μ εμενα ειναι οτι δεν εχω φαει κολλημα με καμια μαρκα, αν και θα προτιμουσα το παρακατω...

kak5.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

galaxy-s3-blue5.jpg

αυτό το απο πάνου..το S τρίο

Στα 150 ευρώ 6 ημερών(φρέσκο πράμα για μεταχείρω) με απόδειξη αγοράς φυσικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω αγορασα προσφατα το S το τριο!! Αλλα μου πηγε μια διακοσαρου, καθοτι ηταν της κουτας!!

Πολυ καλο κινητο φαινεται, εχω παθει πλακα συγκριτικα με το παλιο που ειχα, και για 200 ευρω μην το πεις ουτε του παπα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω αγορασα προσφατα το S το τριο!! Αλλα μου πηγε μια διακοσαρου, καθοτι ηταν της κουτας!!

Πολυ καλο κινητο φαινεται, εχω παθει πλακα συγκριτικα με το παλιο που ειχα, και για 200 ευρω μην το πεις ουτε του παπα!!

με φωναξες? :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα