GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 Αφου για βαλιτσα προς το παρον δεν υπαρχει προοπτικη,βγηκε η πισω σχαρα-βαση και μπηκαν χειρολαβες. Ερχεται και η κοντη βαση πινακιδας να δεσει το γλυκο....και στα νερα δωρεαν λουσιμο @Gouky7 δεν τα βγαζω τα ανακλαστικα που να χτυπιεσαι κατω 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 Δεν πειράζει ρε Γιώργη, το σημαντικό είναι να παίρνει μπροστά 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Δεν πειράζει ρε Γιώργη, το σημαντικό είναι να παίρνει μπροστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2019 Έρωτας είναι λοιπόν.... Νομίζω το παρακανα με τις αλοιφές και τα κεριά και είναι αδύνατον να φωτογραφηθεί, πρέπει να βρω επαγγελματία...! 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2019 Κάτι πρέπει να γίνει με το πλαστικό εκτρωμα εκεί στην βάση της πινακίδας... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2019 Η ουρα φωναζει για αλλαγη..... μαζι γραφαμε seat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2019 Ναι γειά σας, είμαι ο elpimerozen, σας γράφω απο το μέλλον και η μηχανή μου μόλις έγινε 10 φορές πιο όμορφη.(συγγνωμη αλλα έπρεπε να το κάνω για λόγους ψυχικής ηρεμίας) 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2019 Κι αν δε σε σταματήσουν επειδή δεν μπορούν να δουν την πινακίδα, εγώ απλώνω και τα ρούχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος seatcowl έγραψε: Ναι γειά σας, είμαι ο elpimerozen, σας γράφω απο το μέλλον και η μηχανή μου μόλις έγινε 10 φορές πιο όμορφη. Υπαρχει ετοιμο κιτ βλεπω. Οχι προφανως να γινει οπως στο φοτοσοπ (εκει λειπει και κομματι απο το υποπλαισιο, κλειδαρια, φωτα), αλλα προς αυτην την κατευθυνση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo7979 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 (τροποποιήθηκε) https://flic.kr/p/STEV77 λιμνη κρεμαστων Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2019 από τον geo7979 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2019 Το υποπλαίσιο δυστυχώς είναι κομμάτι του πλαισίου και δεν το κόβω με τίποτα! Κάποια στιγμή κάτι θα κάνω και εκεί πίσω αλλά δεν έχω βρει τι. Σίγουρα είναι ομορφότερη κομμενη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 (τροποποιήθηκε) Να και η δικιά μου!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2019 από τον BLATS 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 (τροποποιήθηκε) γεια σας κ από εμένα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2019 από τον Kosmas_13 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Την 6/9/2018 at 10:50 ΜΜ, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Ρε δε τη παρκάρεις δίπλα στο Berlin στο Παγκράτι ε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: γεια σας κ από εμένα Εκείνο το κόκκινο στο βάθος σου κλέβει την παράσταση........ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Ρε δε τη παρκάρεις δίπλα στο Berlin στο Παγκράτι ε; Χάχα όχι όχι ούτε καν στα βόρεια παίζουμε μπάλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2019 Καλοταξιδο Κοσμα....ο νεος χαμπος εχεις γινει Ελπιζω να βρηκες λιμανι να δεσεις !! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος GeorStrat έγραψε: Καλοταξιδο Κοσμα....ο νεος χαμπος εχεις γινει Ελπιζω να βρηκες λιμανι να δεσεις !! Να μη δοκιμάσω και ένα 1000XR? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: Να μη δοκιμάσω και ένα 1000XR? Μονο αυτο εχει μεινει ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 Την 14/4/2019 at 1:15 ΠΜ, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: γεια σας κ από εμένα Φίλε Κώστα εχεις πάρει από τα πιο όμορφα ΚΤΜ να ξέρεις!!το είχα καβαλισει(μονο) Στην έκθεση μοτοσυκλέτας στο ελληνικό και είχα πάθει πλάκα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 ουτε ταξιδευουν ουτε στριβουν τα 250αρια λενε, @@ μπλε! κανει και τα 2 πολυ καλα! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2019 Και τριβαλιτσο έτοιμο... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2019 μεγαλώνει η παρέα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2019 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: και λεζάντα "ειναι πολλά τα άλογα" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες