basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 παιδια σας ευχαριστω ολους !!τα χαμηλα λαστιχα καλα ειναι το μονο προβλημα ειναι οτι νιωθεις τις λακουβες ΛΙΓΟ παραπανω !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Μανη,πετρα κ μεταλλο... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Μεσημεριανή χαλαρή βολτούλα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfk 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να ανεβάσω και εγώ μίαΚάλυμνος 2015!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2015 από τον thomasfk 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 παιδια σας ευχαριστω ολους !!τα χαμηλα λαστιχα καλα ειναι το μονο προβλημα ειναι οτι νιωθεις τις λακουβες ΛΙΓΟ παραπανω !!!Τυχερός είσαι αν τις νιώθεις λίγο παραπάνω.........Εγώ τις νιώθω ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω μπορώ να πωΑυτή η γούβα, όμως, μπήκε στο Hall of fameΗ μπροστά "ζάντα" Και η πίσω Καλή φάση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Λήμνος,Ιερός Ναός Αγίου Σώζοντα Θα μου πείτε τώρα που είναι ο Ναός,αλλά δεν έχει σημασία.:P 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosKef 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Ένα 250 στο κήπο. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Ένα 250 στο κήπο.Μπας και σπουδαζεις Πάτρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Φωτογραφίες από την χθεσινή βόλτα στην ορεινή Χαλκιδική με τον kpapageo. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Τυχερός είσαι αν τις νιώθεις λίγο παραπάνω.........Εγώ τις νιώθω ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω μπορώ να πωΑυτή η γούβα, όμως, μπήκε στο Hall of fameΗ μπροστά "ζάντα" Και η πίσω Καλή φάσηΣε νιωθω. Και στο αντρεσσακι μου τα ιδια εχω καταφερει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosKef 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Μπας και σπουδαζεις Πάτρα;Ναί πατρα σπουδάζω είσαι από εδώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Όχι πλέον, έκανα ένα έτος στους μηχ-μηχ και θυμάμαι ένα WR250 με αυτά τα χρώματα, γιαυτό σε ρωταω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosKef 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Όχι πλέον, έκανα ένα έτος στους μηχ-μηχ και θυμάμαι ένα WR250 με αυτά τα χρώματα, γιαυτό σε ρωταω ;)Μηχ-Μηχ είμαι οπότε το πιο πιθανό είναι να ήταν το δικό μου. Δεν κυκλοφορούν και πολλά άλλωστε δυστυχώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τυχερός είσαι αν τις νιώθεις λίγο παραπάνω.........Εγώ τις νιώθω ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω μπορώ να πωΑυτή η γούβα, όμως, μπήκε στο Hall of fameΗ μπροστά "ζάντα" Και η πίσω Καλή φάσηοχι ευτυχως ,ακομη δεν καταντησαν ετσι οι ζαντες μου !υποψειν οτι αν σκασεις σε λακουβα με δευτερο ατομο η ζημια διπλασιαζεται !! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2015 από τον innova_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 οχι ευτυχως ,ακομη δεν καταντησαν ετσι οι ζαντες μου !υποψειν οτι αν σκασεις σε λακουβα με δευτερο ατομο η ζημια διπλασιαζεται !!Ευτυχώς ήμουν μόνος μου. Αν είχα και δεύτερο άτομο παίζει να ήμασταν ακόμα μέσα στη γουβα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τυχερός είσαι αν τις νιώθεις λίγο παραπάνω.........Εγώ τις νιώθω ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω μπορώ να πωΑυτή η γούβα, όμως, μπήκε στο Hall of fameΗ μπροστά "ζάντα" Και η πίσω Καλή φάσηοι ζαντες του innova ειναι σαν να ειναι φτιαγμενες απο τσιγαροχαρτο. στραβωνουν πολυ ευκολα. ποτε δεν περναγα απο λακουβες και γενικα δε το δουλευα πολυ το ιννοβα, αλλα ομως παλι στραβωσανε οι ζαντες. πρεπει να εχεις πανω απο 2.50 λαστιχα για να εισαι ανετος στις λακουβες. με το dinamik στην ιδια κατασταση, δεν ειχα ποτε προβλημα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 οι ζαντες του innova ειναι σαν να ειναι φτιαγμενες απο τσιγαροχαρτο. στραβωνουν πολυ ευκολα. ποτε δεν περναγα απο λακουβες και γενικα δε το δουλευα πολυ το ιννοβα, αλλα ομως παλι στραβωσανε οι ζαντες. πρεπει να εχεις πανω απο 2.50 λαστιχα για να εισαι ανετος στις λακουβες. με το dinamik στην ιδια κατασταση, δεν ειχα ποτε προβλημα.Σωστος! Εγώ ο καημένος ήμουν σε άγνωστο δρόμο και έκανα και προσπέραση και δεν τη πρόλαβα :(Το πισω 2.50 είναι :Ρ που να ήταν και πιο μικρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 2.50 μπορει να ειναι, αλλα εχει χαμηλο προφιλ ομως. καλο το χαμηλο προφιλ, ειναι ομορφο, αλλαζει ευκολα κατευθυνση αλλα δε κανει για καθημερινο παπι στους δρομους που εχουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Μερικες οδηγίες για καλύτερες φωτο!!http://www.superstreetbike.com/scenes/best-way-photograph-your-bike?src=SOC&dom=fb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 Μηχ-Μηχ είμαι οπότε το πιο πιθανό είναι να ήταν το δικό μου. Δεν κυκλοφορούν και πολλά άλλωστε δυστυχώς. Με πρόλαβε ο funky. Όταν είδα και στην υπογραφή σου το peugeot λέω "δεν μπορεί!".Κάάάάποτε πάρκαρε ένα μαύρο CBF 250 πίσω σου στα ΑΠ αν θυμάσαι. Να τον χαίρεσαι τον yamahaρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 Πρεπει να μπει εδω το νεο αποκτημα δεν γινεται αλλιως :D 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Mε'γεια και καλες βολτες ktm power!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Καλοριζικο! Ανοιξε του και καινουριο θεματακι, να ευχηθουμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 http://spirospapas.photoshelter.com/gallery-image/aprilia/G00009FBNqjwdfVc/I0000MCKmoJBFU4cΔεν φαινεται η φωτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω ακομη και μετα απο τοσ καιρο μαζι της σε καθε φαναρι που σταματαω την χαιδευω στο ντεποζιτο..ερωτας πραγματικος . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2015 από τον Spiros Papas κειμενο 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες