Jump to content
μάθο...

Πάλιουρες στα μοτοφορουμ...

Recommended Posts

Ποιο ειναι το πρωτο μοτοσυκλετιστικο Φορουμ που εγραψες ποστ;Το θυμασαι;Πότε ηταν;Ποιο Φορουμ;nickname;Συνεχιζεις να γραφεις εκει; :online2long:

Τοπικ για παλιουρες... και ποντικια... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εδώ στο mybike τέλος του 2007-αρχές του 2008.

Είχα μπει ψάχνοντας να βρω μάστορα για το vulcan μου στην Πάτρα, αλλά δεν ευτυχήσαμε.

Το συγκεκριμένο δεν είναι το πρώτο post στο link παρακάτω, μάλλον 2ο-3ο αλλά μπαίνω και το ξαναδιαβάζω καμιά φορά για να γελάσω : http://www.mybike.gr...post__p__264021 :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καπου στο 2007 στο παλιο xtz750.com με το ονομα mcrosog. Πιο παλια ειχε και ενα γκρουπ στα geocities του Yahoo...:P Σε ελληνικα δε γραφω αλλου, το Mybike μου αρεσε περισσοτερο οταν αποφασισα να ασχοληθω με μοτοφορουμ. Ειμαι γραμμενος και στο TDM Hellas αλλα δεν γραφω, εχω 5-6 ποστ. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mybike τελος του 2007 και συνεχιζω. Φετος κλεινω 5τια!!! Κοιτα να δεις πως περναν τα χρονια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Messaga board στο περιοδικο ΜΟΤΟ πριν πολλα χρονια!!

Σαν paitos απο τοτε :P

Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα μιας και στραβωσα με το περιοδικο (Εχω ολη την σειρα απο το 92 μεχρι το 2006)

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 2001 στο messageboard του περιοδικού μοτο σαν makiscbr (90%). Μετά το έχασα και γράφτηκα νομίζω το 2002 στο moto.gr, νομίζοντας αρχικά ότι είναι το ίδιο, σαν makiscbr(σίγουρα) αλλά πρέπει να έγραψα ελάχιστα ποστς. Όταν πήρα το guzzi και αναζοπηρώθηκε το πάθος μου για τις μοτοσυκλέτες το 2011, γράφτηκα αρχικά που άλλου στο guzzi forum, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά. Πήγα μία από Moto.gr αλλά δεν έκατσα και με οδήγησε ο googlis στο mybike.gr, που τελικά κόλησα. Δεν γράφω όλο αυτό το διάστημα πουθενά αλλού. Ωφείλω να πω ότι είναι ένα σάιτ φιλόξενο, που δεν υπάρχουν οργανωμένες κλίκες, υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης, δεν υπάρχουν κόμπλεξ τύπου παλιός ή νέος και έχει μια παρείστικη ατμόσφαιρα, με κοινό παρονομαστή την μοτοσυκλέτα και όχι μόνο. Καθώς καλώς ή κακώς είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας μου, οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στους παράγοντες, που πέραν των συντονιστών δεν ξέρω και ποιοι είναι. Αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε παρακαλώ Αλέξανδρε να με "banaρεις" από αυτό το forum, γιατί...

το πρώτο μοτοσυκλετιστικό μου post το έκανα εδώ...

Και μετά από πέντε χρόνια,

μπαίνω σαν επισκέπτης για να διαβάσω πέντε πράγματα που έχεις γράψεις εσύ, ο ioannis panagiotidis και ο stomu yamashta (αν γράψει)...

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω που έχουν χαθεί ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

Οι άνθρωποι-μοτοσυκλετιστές που θεωρούσα τιμή μου, να ανήκω στο χώρο που γράφουν...

Άνθρωποι που θα ήθελα να τους μοιάσω..

Να μπορώ κι εγώ να γράφω όπως γράφουν αυτοί!

Με τέτοιο πάθος για την μοτοσυκλέτα, για την μηχανή...

Για την μηχανή μου, την καύλα που αισθάνομαι πριν την καβαλήσω!

Τον χαβαλέ που γινόταν, γιατί ήταν όλα καλοπροέραιτα,

Την μάχη, γιατί, το δικό μου, ήταν έτσι ενώ, τα άλλα γιουβέτσι...

Για να γελάσουμε, να ευθυμήσουμε, να πειράξουμε, γιατί έτσι...

Έτσι ήταν κι έξω...

Fuck! τόσο πολύ μεγάλωσα από το 2007;

BAN THE MOTHERFUCKER!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ!

PS: Ο Blackhawk εξακολουθεί να παραμένει τραγικός! no offence...

Τροποποιήθηκε από τον liberal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο το 2008 εδω και μόνο σε αυτό το φόρουμ.

Παρακολουθώ αλλά σίγουρα με λιγότερη ενεργητικότητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2004 στο moto.gr.. λίγες μέρες πριν πάρω το μοτοδίπλωμα.. κανά 2 μέρες αργότερα και bikenet.gr όχι ότι έγραφα και τίποτα.. πιο πολύ μιας και τα διάβαζα που τα διάβαζα τόσο καιρό είπα να ρίξω και ιμα εγραφή :crazy:

στο mybike λίγο αργότερα δεν θυμάμαι πόσο..

χαζεύα και το μποαρντ του μοτο παλιά αλλά δεν έγραφα εκεί μιας και ήταν παρεάκι μεγάλοι φάση.. με XX και τα ρέστα.. και γω τότε ήμουν ψάρακας πιτσιρικάς με glx.. ε δεν κόλλαγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μessage board

Messaga board στο περιοδικο ΜΟΤΟ πριν πολλα χρονια!!

Σαν paitos απο τοτε :P

Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα μιας και στραβωσα με το περιοδικο (Εχω ολη την σειρα απο το 92 μεχρι το 2006)

Υπάρχει αλλά δεν ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στο περιοδικό moto. Το περιοδικό το έκλεισε και άνοιξαν άλλο ίδιο οι χρήστες του.

Κι εγώ εκεί ξεκίνησα το 2000 ως apriliaνός τότε (ως κάτοχος aprilia) Από το 2003 έως σήμερα, υιοθέτησα το ALX (και κατά ανάγκη πρόσθετα και το GS ) που ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσα από πιτσιρικάς στα ουφάδικα παιχνίδια (που έριχνες τάληρο) που σου επέτρεπαν να γράφεις όνομα μέχρι 3 χαρακτήρες όταν έκανες high score. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα αυτο το message board του ΜΟΤΟ εχει αναθρεψει πολλους. Και εγω εκει ξεκινησα το 2003 ειχαμε παει και κατι βολτες μαζι με αρκετα παιδια εχω φωτο που ετσι και τις βαλω θα γελασει και το παρδαλο εριφιο.

Τοτε εγραφα σαν "Peterpan". Μικρη διαφορα με το Pantheman.

Επισης για λιγο περαστικος απο moto.gr οπου εφυγα τρεχοντας απο εκει μεσα οταν διαπιστωσα ποση βλακεια και κλικαρια υπαρχει.

Ε και απο τοτε που γραφει και το προφιλ ειμαι ευτιχισμενος εδω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσα από πιτσιρικάς στα ουφάδικα παιχνίδια (που έριχνες τάληρο) που σου επέτρεπαν να γράφεις όνομα μέχρι 3 χαρακτήρες όταν έκανες high score. :crazy:

200px-Donkey_Kong_NES_Screenshot.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι νεαρός σε ηλικία αλλά νιώθω σαν απολίθωμα εδώ μέσα, όντας μέλος από το Φεβρουάριο του 2006 που γράφτηκα στο forum!

Εδώ ήταν το πρώτο μου μοτοσυκλετιστικό forum και κατ'επέκταση και το 1ο μου μοτοσυκλετιτικό post!

Το έχω πει και πιο παλιά -νομίζω υπήρξε ανάλογο απολιθωμένο topic mAtho :bash: αλλά που να το θυμάσαι ωσάν γεροξεκούτης που είσαι- ότι προσωπικά εδώ "ανδρώθηκα" μοτοσυκλετιστικά και τις μισές αντιλήψεις που έχω στην μοτοσυκλετιστική μου πορεία 6 χρόνια τώρα που οδηγάω(άσχετα αν οδηγώ παπί) της ισχυροποιήσα εδώ μέσα!

Δεν είμαι σε κάποιο άλλο forum!Είμαι εδώ γιατί με καλύπτει απόλυτα στους τομείς που με ενδιαφέρουν και σαν εγκυκλοπαίδεια και σαν περιεχόμενο μυαλών/αντιλήψεων κτλ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το '06 πρωτογραφτικα σε φορουμ , ενα Αμερικανικο με klx250/300 , μετα thumpertalk(μεγα σχολειο για ψηλοφτερους) μετα στο μοτο.γρ και το '07 μετα απο γνωριμια με τον ALX εδω !

Στην ουσια αυτο ηταν το πρωτο φορουμ που εμαθα πως λειτουργει το θεμα φορουμ γενικοτερα...

Ακολουθησαν κι αλλα , σε αλλα συνεχιζω , καποια αλλα τα ψιλοπαρατησα .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το '06 πρωτογραφτικα σε φορουμ , ενα Αμερικανικο με klx250/300 , μετα thumpertalk(μεγα σχολειο για ψηλοφτερους) μετα στο μοτο.γρ και το '07 μετα απο γνωριμια με τον ALX εδω !

Είσαι βύσμα δηλαδή εδω :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι βύσμα δηλαδή εδω :mB_kalo_e:

Ελλαδα , χωρις βυσμα δε πας πουθενα.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ειναι ετσι ξερω και εγω τον ALX απο το 2004 καθως και αλλους (Stomu κτλ)

Ολα για μια θεση στον Ηλιο :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... σε μερικες μερες θα κλεισω και εγω 6 χρονια απ την πρωτη μερα που ψαχνοντας στο google κατι οτιδηποτε σχετικο για τη φρεσκοαγορασμενη μου καψουρα τοτε ...αλλα σε ελληνικη γλωσσα ...επεσα πανω στo mybike !!!

.... 6 χρονια παρεουλα ρε παιδες ! Νομιζω οτι τους περισσοτερους εδω μεσα τους γνωριζω ολη μου τη ζωη! Προσωπικα ...αν ηταν πειραμα η ολη φαση με τα μοτο/φορουμ τόσα χρόνια ...εχει πετυχει εντελως! Ολη τη μερα κλεισμενος μεσα σε ενα μαγαζι ... 2500 χιλιαδες χιλ. μακρια απ τη πατριδα ....περιμενοντας να ρθει μια Κυριακη για να βολταρω το εργαλειο ...κι ομως μπορω να μοιραζομαι τις σκέψεις μου και τη γκαβλα για τις μοτοσυκλετες με φιλους που σχεδον όλους δεν τους εχω δει ουτε σε φωτογραφια!

....παντα όρθιοι συντροχοι !...ευχομαι οσα χρονια και αν περασουν .... να μενουμε παντα στα μυαλα .... ανέμελοι μηχανοβιοι!

.......... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη φορά έγραψα το 2008 στο moto.gr όπου έγραφα για 2 χρόνια περίπου, όσο είχα τη πάπια.

Ελεεινό forum εκείνο, μιας και όταν ρωτούσες κάτι λάμβανες 2 σωστές απαντήσεις και 10 ειρωνίες από τους ειδήμονες του στυλ "καλα, δεν ξέρεις τίποτα αγόρι μου.."

Ειδικά ένας συντονιστής του moto.gr την είχε παρει εργολαβία την ειρωνία...

Τροποποιήθηκε από τον eftaxias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα