Jump to content
mm 2 1/2

Τιτλοι τελους για το Bikenet.gr

Recommended Posts

Όντως, οι έλληνες αυτοδιαιρούμαστε ένα πράμα, σαν τις αμοιβάδες, ένα άλλο αρχαίο ζωικό είδος :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν σχολιαζαν εδω και οι υπαιτιοι του κλεισιματος τού bikenet παλι τα ιδια με ολους εδω θα ελεγαν...."Φταιει καποιος αλλος,ποτέ εγω"...και παει λεγοντας αφηνοντας την ιντερνετικη κοινοτητα ολοενα και πιο ανουσια και ηλιθια.Το χειροτερο ειναι οτι δεν γινεται τιποτα πριν πεθανει αλλά ολοι σπευδουν για τον επικηδειο "Κουραγιο,RIP,ελαφρυ το χωμα,δυναμη"...τα γνωστα...και η ζωη συνεχιζεται(ακριβως ίδια ομως)!!!

Παπαρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο forum αυτό σπάνια εως ποτέ έμπαινα...είναι πραγματικά κρίμα όμως να φτάνει κάποιος να κλείσει αυτό που ο ίδιος δημιούργησε με τόσο κόπο.

Απο αυτά που διάβασα,καταλαβαίνω πως το πρόβλημα είναι οτι το forum εξελίχθηκε σε κάτι που ο δημιουργός του δεν ήθελε να εξελιχθεί.Έφυγαν τα ιδρυτικά μέλη,χάθηκαν απο τις πρώτες σελίδες του forum οι ιδέες πανω στις οποίες βασίστηκε,ξεχάστηκαν οι αξίες στις οποίες στηρίχθηκε.Εγώ αυτό που καταλαβαίνω απο τα γραφόμενα του,είναι πως κατάντησε ξένος στο ίδιο του το δημιούργημα.Θα μπορούσε να μην είχε φτάσει σε αυτό το σημείο,αν λειτουργούσε στα ελληνικά forum ενεργά ο διαχειριστής.Αλλά όταν το κάνει,τον βγάζουμε "φασίστα","χουντικό" και άλλα τέτοια ωραία

Δεν υποστηρίζω την παρέμβαση σε βαθμό που όσα γράφονται να φαίνονται κατευθυνόμενα και επιτηδευμένα.Αλλά με συγχωρείτε,δεν μπορεί σε κάθε thread να βγάζουμε το αχτι μας για ο,τι μας κατέβει,απο πολιτική μέχρι την κοσμοθεωρία του καθενός.Οφείλουμε να κρατάμε ζωντανή την ουσία ενος μοτοσυκλετικού forum,και να διατηρούμε την ύλη του μέσα στα πλαίσια του χαρακτήρα του.Βεβαίως και υπάρχει χώρος για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος,αλλά όταν αυτά κυριαρχούν στην ύλη (οπως γίνεται σήμερα στα περισσότερα μοτοσυκλετικά forum),έρχεται σύντομα ο κορεσμός και τότε αρχίζουν τα νεύρα και οι χαρακτηρισμοί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα....ηταν πραγματικα αξιολογο φορουμ και ειχε πολλα μελη με αριστες γνωσεις πανω στο θεμα ¨μοτοσυκλετα¨".... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς παραδειγματισμο ολων μας θα συμπληρωνα. :/

συμφωνω απολυτα διοτι πιστευω πως θα πρεπει να διορθωσω πολλα πραματα στον ευατο μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω πως σκεφτεσαι λιγο περιπλκα και πως τα πραγματα ειναι αρκετα πιο απλα :)

Ίσως.

Αλλά το πιο απλό είναι αυτό:

Θα μπορούσε να μην είχε φτάσει σε αυτό το σημείο,αν λειτουργούσε στα ελληνικά forum ενεργά ο διαχειριστής.Αλλά όταν το κάνει,τον βγάζουμε "φασίστα","χουντικό" και άλλα τέτοια ωραία

Αλλά με συγχωρείτε,δεν μπορεί σε κάθε thread να βγάζουμε το αχτι μας για ο,τι μας κατέβει,απο πολιτική μέχρι την κοσμοθεωρία του καθενός.... να διατηρούμε την ύλη του μέσα στα πλαίσια του χαρακτήρα του.

Τεχνικό θέμα, εκδρομή, review μοτο ή προϊόντος...μένει εκεί με διαγραφή των άσχετων posts με πρατήρηση από τους διαχειρηστές σε άσχετα posts ή σε posts όπου υπάρχει φαγωμάρα.

Θέλει χρόνο θέλει δουλειά και σε κάποιους ίσως να μην αρέσει και η κατα κάποιο τρόπο λογοκρισία και αυστηρή επιτήρηση. Από την άλλη εκεί που διαβάζεις τις εντυπώσεις για ένα κράνος βαριέσαι να προσπερνάς 3-4 σελίδες με άσχετα posts χαβαλέ.

Ο ιδρυτής του bikenet πήρε μια απόφαση. Δικό του το καρπούζι δικό του και το μαχαίρι. Του εύχομαι να μην το μετανιώσει αργότερα και να έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Σίγουρα προσωπικά δεν είμαι σε θέση να κρίνω αυτή την επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι εδω και 3 χρονια σε διαφορα ελληνικα μοτοφορουμ.

Παντου βασιλευει η κλικα.

Θυμαμε στο πρωτο που ημουνα καποιοι μεχρι τοτε προβατα και θετικα ατομα,σηκωσαν μπαιρακι τα μαζεψαν εφυγαν και εκαναν το δικο τους φορουμ.

Στις συναντησεις παντα σχολιαζαν το φαινομενο της κλικας που υπηρχε στο πρωην φορουμ,αλλα δεν εβλεπαν οτι και αυτοι εχτιζαν κλικες.Σημερα 3 χρονια μετα αυτο το φορουμ φυτοζωεί και σχεδον ουτε οι διαχειριστες δεν μπαινουν.

Σε ενα άλλο φορουμ παλι,παλι τα ιδια,

Τηλεφωνηματα απο μελη για prive καφεδακια καταστασεις αρρωστες που μπρος στην βιτρινα ολα ηταν ζορικα και τέλεια και στα παρασκηνια βασιλευε η κλικα και η διαπλοκη.

Η τυχη ολων των ελληνικων φορουμ θα ειναι αυτη απο την στιγμη που μπαινουν σε αυτα θεματα πολιτικα τα οποια ναι μεν προσδιδουν επισκεψιμοτητα,αλλα απο την αλλη δημιουργουνται διαμαχες μεταξυ των μελων και δημιουργουνται κλικες.

Μου εβρισες την εταιρια που γουσταρω?Κανω μια μαζωξη και σου αλλαζουμε τα φωτα.

Ειπες κακο για την πολιτικη μου παραταξη?Την γ@@σες...................

Τελος θα ηθελα να πω το εξης.

Ο φιλος καλα εκανε και το εκλεισε το φορουμ αφου αυτο πιστευε οτι επρεπε να κανει,αλλα γιατι τοσα χρονια ανεχωνταν στο φορουμ του τον καθε ηλιθιο(οπως λεει) που ποσταρε φατσουλες?

Το ηλεκτρονικο περιοδικο που εκδιδει σε τι ειδους αναγνωστες απευθυνετα αραγε?

Αυτό όντως είναι μια αλήθεια και συμβαίνει και πέρα από τα φόρουμς...

Αυτό έχει μια λογική και όντως συμβαίνει. Απλά πηγάζει από την οικονομική στενότητα και την γενικότερη ψυχολογική πίεση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Βέβαια είμαστε και λαός που γουστάρει να κάνει χαβαλέ κι μπλα μπλα.

Ξερόλες και εγωιστές πάντα είμασταν αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τα πράγματα έχουν αγριέψει. Τα νεύρα το ζόρι η αγανάκτηση και όλα τα κακά επακόλουθα συχνά αντανακλούνται σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και forum. Στο fb και τα όμοια του βλέπεις πως οι μισοί κάνουν την επανάσταση τους στον τοίχου κι οι άλλοι μισοί προσπαθούν να φανούν αισιόδοξοι και πως περνούν καλά.

Στα forum βλέπεις μια τσατίλα μια επιθετικότητα σε οτιδήποτε είναι αντίθετο με την άποψη μας. Μας έχουν σπείρει το μίσος και την έχθρα με πολύ έξυπνο και υποχθόνιο τρόπο.

Έχουν περάσει οι καιροί όπου ο καθ ένας πόσταρε τις μετατροπές τους τις βελτιώσεις του και τις ωραίες βόλτες του. Η βενζίνη ακριβή και οι αξιόλογες μετρατροπές που άλλοτε χαρούμενος θα ήθελες να μοιραστείς και να καμαρώσεις απαιτούν πολλές φορές ένα δυο ή και παραπάνω μηνιάτικα.

Τρέχεις για να κερδίσεις μερικά παραπάνω ευρώ να πληρώσεις χαράτσια τέλη και το γάλα του μωρού. Αγωνιάς τσαντίζεσαι και κουράζεσαι ψυχολογικά πολύ πιο εύκολα. Που χρόνος και διάθεση λοιπόν να ανοίξεις ένα βιβλίο, να το διαβάσεις και στη συνέχεια να το μοιραστείς ποστάρωντας. Ακόμη και το search στο net για μια ξιόπιστη πηγή πληροφόρησης χρειάζεται χρόνο και διάθεση.

Σκεφτείτε πολύ απλά πως κάποιος αυτή τη στιγμή ανοίγει ένα topic και ποστάρει πως μόλις παρέλαβε το ολοκαίνουριο multistrada του από την αντιπροσωπεία. Όλοι θα του γράψουμε τις καλύτερες ευχές αλλά πολλοί απο εμάς θα σκεφτούμε. "Τον φούστη εμείς δεν έχουμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ κι αυτός αγόρασε Multi" Μπορεί να μην είναι κακοπροέρετη αυτή η σκέψη αλλά όλο αυτό που σκεφτόμαστε θα βγει στα γραφώμενα μας παρακάτω.

Ο κάτοχος θα νιώσει όλη αυτή την αγανάκτηση και την αποστροφή μας και θα εκνευρεστεί θα μπει δε διαδικασία άμυνας και ίσως να σταματήσει εκεί ή να περάσει και στην επίθεση. Φυσικά η αγνάκτηση δεν θα είναι προς τον φίλο που θα έχει πάρει το multi αλλά θα πηγάζει από αλλού. Στην τελική το αγόρασε ο άνθρωπός δεν το έκλεψε. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα στο μυαλό μου απλά αναφέρω τυχαία μια ακριβή μοτοσυκλέτα.

Διαίρει και βασίλευε

Έτσι, συμφωνώ...σημεία των καιρών. Τίποτα δεν γλυτώνει από αυτό, αυτό που λέγεται περιρέουσα νευρικότητα στα πάντα...όλα μας φταίνε και τρογώμαστε με τα ρούχα μας....και το κυριότερο είναι πως εκεί που έχουμε ένα κοινό, έστω και κατά προσέγγιση, σημείο αναφοράς....ακόμη και στα φόρουμς όπου υποτίθεται μπαίνουμε εθελοντικά και δωρεάν (δηλαδή τι θέλουμε, να μας το επιβάλουνε και να το πληρώνουμε....ότι κι αν είναι αυτό...έτσι θα διατηρούμε σε καιρούς κρίσης και ανεπάρκειας την αξιοπρέπειά μας?)....πάλι εκεί κάτι γίνεται κι αντί να συσπειρωθούμε διασπώμαστε σε χειρότερο βαθμό....

Ίσως.

Αλλά το πιο απλό είναι αυτό:

Τεχνικό θέμα, εκδρομή, review μοτο ή προϊόντος...μένει εκεί με διαγραφή των άσχετων posts με πρατήρηση από τους διαχειρηστές σε άσχετα posts ή σε posts όπου υπάρχει φαγωμάρα.

Θέλει χρόνο θέλει δουλειά και σε κάποιους ίσως να μην αρέσει και η κατα κάποιο τρόπο λογοκρισία και αυστηρή επιτήρηση. Από την άλλη εκεί που διαβάζεις τις εντυπώσεις για ένα κράνος βαριέσαι να προσπερνάς 3-4 σελίδες με άσχετα posts χαβαλέ.

Ο ιδρυτής του bikenet πήρε μια απόφαση. Δικό του το καρπούζι δικό του και το μαχαίρι. Του εύχομαι να μην το μετανιώσει αργότερα και να έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Σίγουρα προσωπικά δεν είμαι σε θέση να κρίνω αυτή την επιλογή.

Κι όπως το λες εδώ....επέρχεται η κούραση....χάνεται η υπομονή και η συγκέντρωση σε κάτι καλό, όσο καλό εν πάση περιπτώση το θεωρεί ο δημιουργός του....και τελικά ενώ σε τέτοιες κρίσιμες συγκυρίες όπου τις βλέπεις να εξελίσοντε, φτάνεις να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις και το μυαλό θέλει κάτι άλλο πιο δημιουργικό...

Και τελικά, κάτι χάνεται...αυτό είναι το δια ταύτα....μαζί με τα ξερά καίγοντε και τα χλωρά...όποια από τα 2 κι αν είναι αυτά....Από τα μεγαλύτερα στην ζωή, στην καθημερινότητά μας...η δουλειά μας, η οικογένειά μας, το μπαράκι μας με φίλους, οι φίλοι, κτλ και ένα φόρουμ στο τέλος τέλος....αυτό θέλουμε...?

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ψυχικη επενδυση στο ιντερνετ εαν ξεπερναει την σημασια μιας απλοικης ασχολιας και μεγενθυνεται σε σημασια , πρεπει να αντιμετωπιζεται αμεσα και δραστικα.GET A LIFE ελεγαν και οι αρχαιοι προγονοι μας.

get-a-life-scraps26.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή, τον ξέρω τον Κώστα, ήμουν κι εγώ στο message board του Moto,

Ούτε που το ήξερα το σάιτ. Έμπαινα συχνά στο messageboard του μοτό το 2001,

Τον Νίκο παραπάνω τον ήξερα από το message board του μοτό, καθώς ήταν γιος φίλου που έκανα μέσα στο ΜΒ του moto. Eσένα Μάκης όμως δεν σε θυμάμαι είναι η αλήθεια. Εγώ τότε έμπαινα εκεί ως apriliaνός (αν σου θυμίζει κάτι) και ήξερα σχεδόν όλα τα παιδιά του bikenet (τα αρχικά μέλη τουλάχιστον όπως και τους διαχειριστές του που είχαμε συναντηθεί σε κάποιους καφέδες ή άλλες συναντήσεις)

Ημουν θυμάμαι από την αρχή γραμμένος κι εκεί αλλά κάποια στιγμή είχαν αλλάξει την βάση δεδομένων και χάθηκαν οι παλιοί λογαριασμοί. Πέρασε ένα διάστημα και ξαναγράφτηκα ξανά το 2007 νομίζω έχοντας σπασμωδικά πότε αρκετά ενεργή παρουσία, και πότε πιο αραιή.

Εκεί μέσα όλοι έμαθαν κάτι. Από λίγα έως πολλά γιατί υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν το κάτι παραπάνω από έναν άλλον. Όλοι συμβάλλανε θετικά (αλλά και αρνητικά γιατί πάντα υπάρχει και το ανάποδο) Σε γενικές γραμμές όμως ήταν ΟΚ το φόρουμ.

Θυμάμαι που κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν, ο CD με πρόσβαλε σε ένα τόπικ για κάτι που είπα και πιστεύω χωρίς λόγο γιατί δεν είχα πει τίποτα περίεργο. Ίσως το έκανε επειδή είχαμε μια γνωριμία, ίσως επειδή με θεωρούσε και μένα ένα από κεινους που δεν γούσταρε στο bikenet... δεν ξέρω.... και του είχα απαντήσει με πμ και με ωραίο τρόπο φυσικά στο ποστ που έκανε, ότι ο τρόπος που με προσέβαλε χωρίς λόγο, ήταν άκομψος.

Δεν μου απάντησε ποτέ, αλλά και δεν ασχολήθηκε ποτέ ξανά μαζί μου (είτε θετικά είτε αρνητικά) Εγώ το εξέλαβα αυτό σαν μια τύπου συγνώμη που δεν ήθελε απλά να το γράψει. ΟΚ.... κανένα πρόβλημα μαζί του.

Από κει και πέρα, για μένα, δεν ξέρω αν έκανε καλά που κατέβασε το φόρουμ έτσι απλά. Αλλά δεν θα τον κρίνω κιόλας καθώς δεν ήξερα/ξέρω τι έπαιζε/παίζει παραμέσα. Οπότε, αφού ήταν δική του επιλογή, δεκτή. Κρίμα όμως, γιατί ήταν ένα ωραίο μοτοσυκλετιστικό καφενεδάκι (με την καλή έννοια πάντα) που πρόσφερε γνώσεις, κουβεντούλα, πειράγματα, χαβαλέ κι ότι ακόμα μπορεί να είχε ένα φόρουμ.

Εμένα πάντως θα μου λείψει ως φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ CD, Constantinos Dallas δηλαδή, Κώστας για τους φίλους. Καιρό έχετε να με διαβάσετε, το ξέρω, και αυτό ήταν το πρώτο σημάδι παρακμής αυτού του χώρου εδώ και χρόνια - άσχετα αν το λοξοκοιτούσα θέλοντας να αποφύγω εξελίξεις σαν αυτές που διαβάζετε σήμερα. Σταμάτησα να γράφω εγώ, σταμάτησε ο Ντίνος, ο Δημήτρης, ο Θωμάς, ο Θοδωρής, ο Μιχάλης, ο Γιάννης, ο Μανούσος, ο Σάββας, ο Γιώργος, ο Πάνος, ο Κώστας. Σταμάτησαν τα παιδιά από τα βόρεια. Σταμάτησε και η Αλεξάνδρα και η Ντίνα. Ο Χρήστος, ο Διονύσης, η Κωνσταντίνα - παρά τη θέλησή τους οι τελευταίοι, αλλά χάθηκαν. Μας έλειψαν. Η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη.,,,

Αυτό κρατώ εγώ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακη, εκει ειναι που μου τα χαλανε τα ελληνικα φορουμ. Πολυ μπλα μπλα περι ανεμων και υδατων και ελαχιστα ταξιδια/τεχνικα θεματα.

Ρε συ,σε ενα φορουμ γενικο δε γινεται να αναπτυχθει πολυ αυτη η κατηγορια.Ειδικα σε ελληνικο μιας και ολοι μας θελουμε να πιστευουμε πως αυτο που καβαλαμε ειναι το καλυτερο!.....Εγω για παραδειγμα,το φορουμ μας το βλεπω πιο πολυ σα παρεα,ειδικα τωρα που ειμαι μακρια,θα μπω,θα διαβασω,θα γελασω,θα ενημερωθω γενικα.Οχι μονο για την μηχανη.......Για θεματα της μηχανης μου πρωτα θα κοιταξω σε φορουμ που ειναι αποκλειστικα για Τ ή ΚΤΜ τωρα και μετα εδω!Εχω μαθει βεβαια και αρκετα πραγματα απο εδω,οπως συντηρηση κτλπ....Απο φιλο που γνωριζα προσωπικα ηρθα εδω και στη συνεχεια γνωρισα κ αλλους με τους οποιους ακομα μιλαω και οταν ημουν στην Ελλαδα ημασταν σχεδον καθε μερα μαζι!...Γι αυτο πιστευω οτι πρεπει να προωθηθει ο χαρακτηρας της παρεας,μιας παρεας που εχει κοινο την αγαπη για την μηχανη και οχι μια παρεα που ο καθενας προσπαθει να πεισει τον αλλον ποια ειναι καλυτερη κτλπ......Γνωμη μου,ισως να ειναι και λαθος αλλα αυτο πιστευω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω χανονται ζωες καθε μερα και υπαρχουν στη ζωη 1002 αλλα πραγματα πολυ πιο σημαντικα απο ενα φορουμ, περαστικα μας θεος χωρεστο και ζωη σε μας :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον Νίκο παραπάνω τον ήξερα από το message board του μοτό, καθώς ήταν γιος φίλου που έκανα μέσα στο ΜΒ του moto. Eσένα Μάκης όμως δεν σε θυμάμαι είναι η αλήθεια. Εγώ τότε έμπαινα εκεί ως apriliaνός (αν σου θυμίζει κάτι) και ήξερα σχεδόν όλα τα παιδιά του bikenet (τα αρχικά μέλη τουλάχιστον όπως και τους διαχειριστές του που είχαμε συναντηθεί σε κάποιους καφέδες ή άλλες συναντήσεις)

Ημουν θυμάμαι από την αρχή γραμμένος κι εκεί αλλά κάποια στιγμή είχαν αλλάξει την βάση δεδομένων και χάθηκαν οι παλιοί λογαριασμοί. Πέρασε ένα διάστημα και ξαναγράφτηκα ξανά το 2007 νομίζω έχοντας σπασμωδικά πότε αρκετά ενεργή παρουσία, και πότε πιο αραιή.

Εκεί μέσα όλοι έμαθαν κάτι. Από λίγα έως πολλά γιατί υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν το κάτι παραπάνω από έναν άλλον. Όλοι συμβάλλανε θετικά (αλλά και αρνητικά γιατί πάντα υπάρχει και το ανάποδο) Σε γενικές γραμμές όμως ήταν ΟΚ το φόρουμ.

Θυμάμαι που κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν, ο CD με πρόσβαλε σε ένα τόπικ για κάτι που είπα και πιστεύω χωρίς λόγο γιατί δεν είχα πει τίποτα περίεργο. Ίσως το έκανε επειδή είχαμε μια γνωριμία, ίσως επειδή με θεωρούσε και μένα ένα από κεινους που δεν γούσταρε στο bikenet... δεν ξέρω.... και του είχα απαντήσει με πμ και με ωραίο τρόπο φυσικά στο ποστ που έκανε, ότι ο τρόπος που με προσέβαλε χωρίς λόγο, ήταν άκομψος.

Δεν μου απάντησε ποτέ, αλλά και δεν ασχολήθηκε ποτέ ξανά μαζί μου (είτε θετικά είτε αρνητικά) Εγώ το εξέλαβα αυτό σαν μια τύπου συγνώμη που δεν ήθελε απλά να το γράψει. ΟΚ.... κανένα πρόβλημα μαζί του.

Από κει και πέρα, για μένα, δεν ξέρω αν έκανε καλά που κατέβασε το φόρουμ έτσι απλά. Αλλά δεν θα τον κρίνω κιόλας καθώς δεν ήξερα/ξέρω τι έπαιζε/παίζει παραμέσα. Οπότε, αφού ήταν δική του επιλογή, δεκτή. Κρίμα όμως, γιατί ήταν ένα ωραίο μοτοσυκλετιστικό καφενεδάκι (με την καλή έννοια πάντα) που πρόσφερε γνώσεις, κουβεντούλα, πειράγματα, χαβαλέ κι ότι ακόμα μπορεί να είχε ένα φόρουμ.

Εμένα πάντως θα μου λείψει ως φόρουμ.

16/2/2012 aneta merikoi apo edo mesa mporeite na grapsete kai sto my bike parea me ton Alex 1150

ALX αυτου του ιδους η συμπεριφορες νομιζω εφεραν το τελος του φορουμ , που ειναι χειροτερες και απ το να βριζεις .

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eσένα Μάκης όμως δεν σε θυμάμαι είναι η αλήθεια. Εγώ τότε έμπαινα εκεί ως apriliaνός (αν σου θυμίζει κάτι) και ήξερα σχεδόν όλα τα παιδιά του bikenet (τα αρχικά μέλη τουλάχιστον όπως και τους διαχειριστές του που είχαμε συναντηθεί σε κάποιους καφέδες ή άλλες συναντήσεις)

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω το nick ήταν makiscbr. Έμπαινα κάποια περίοδο καθημερινά. Θυμάμαι τον βασιλάκο με το aprillia, την Λία με το sv που έπεσε, το άλλο παιδί που έσπασε επιγονατίδα σε μια πόρτα. Ναι σε θυμάμαι σαν απριλιανό. Είχα πάει μια φορά σε συνάντηση στο μέρος που συναντιώντουσταν μια φορά την εβδομάδα και γνώρισα τον patman, τον XX, το άλλο παιδί με το πράσινο zx9 κλπ και είχα συναντήσει 2 παιδιά για να τους δίξω την διαδρομή Διόνυσος-Νέα Μάκρη που τότε την έκανα καθημερινά. Θυμήθηκα γιατί έκοψα. Με έπιασε η μέση μου, οπότε έκοψα τα πολλά με τις μηχανες.

Εξαιρετικό αυτό που είπε ο ktmpower "συμφωνω απολυτα διοτι πιστευω πως θα πρεπει να διορθωσω πολλα πραματα στον ευατο μου". Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο θέμα αυτό θα έπρεπε να κάνει πρώτα ο καθένας μας. Την αυτοκριτική του. Πριν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους άλλους, ίσως να πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τους ευατούς μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

16/2/2012 aneta merikoi apo edo mesa mporeite na grapsete kai sto my bike parea me ton Alex 1150

ALX αυτου του ιδους η συμπεριφορες νομιζω εφεραν το τελος του φορουμ , που ειναι χειροτερες και απ το να βριζεις .

Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Ήταν πολύ προσβλητικό για ένα ολόκληρο φόρουμ και για τα μέλη του αυτό που είπε ο τύπος και του απάντησα κατάλληλα όμορφα κι ωραία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω το nick ήταν makiscbr. Έμπαινα κάποια περίοδο καθημερινά. Θυμάμαι τον βασιλάκο με το aprillia, την Λία με το sv που έπεσε, το άλλο παιδί που έσπασε επιγονατίδα σε μια πόρτα. Ναι σε θυμάμαι σαν απριλιανό. Είχα πάει μια φορά σε συνάντηση στο μέρος που συναντιώντουσταν μια φορά την εβδομάδα και γνώρισα τον patman, τον XX, το άλλο παιδί με το πράσινο zx9 κλπ και είχα συναντήσει 2 παιδιά για να τους δίξω την διαδρομή Διόνυσος-Νέα Μάκρη που τότε την έκανα καθημερινά. Θυμήθηκα γιατί έκοψα. Με έπιασε η μέση μου, οπότε έκοψα τα πολλά με τις μηχανες.

Εξαιρετικό αυτό που είπε ο ktmpower "συμφωνω απολυτα διοτι πιστευω πως θα πρεπει να διορθωσω πολλα πραματα στον ευατο μου". Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο θέμα αυτό θα έπρεπε να κάνει πρώτα ο καθένας μας. Την αυτοκριτική του. Πριν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους άλλους, ίσως να πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τους ευατούς μας.

μπορεις να με λες στελιο.και πραγματικα οτι δυσκολοτερο ειναι να καταλαβεις τα λαθη σου να τα δεχτεις χωρις "@@" δικαιολογιες και να προσπαθησεις να γινεσαι καλυτερος, και αυτο αφορα καθε τομεα της ζωης!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημεία των καιρών..

Ένα Forum είναι και αυτό μια μικρή κοινωνία. Και αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας είναι άρρωστη βαρια δυστυχώς..

Πάσχουμε και απο Παιδεία και απο τρόπους και απο γνώσεις και απο υπομονή πλέον και απο χρήμα και απο δουλειά και απο τα΄πάντα..

Καλή δύναμη σε όλες τις υγιείς δυνάμεις που παλεύουν για κατι καλύτερο..

Η αλήθεια είναι πως δεν σκοτίζομαι ιδιαίτερα για αυτό το φορουμ που έκλεισε, ούτε για οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο. Το κάθε φόρουμ είναι απλά οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, δεν έχει καμία άλλη αξία σαν ηλεκτρονική βάση. Αξία πρακτική ίσως έχει μόνο για τον κάθε διαχειριστή-ιδιοκτήτη αν κομίζει όφελος απο επισκεψιμότητα-διαφημίσεις κλπ.

Αν η ίδια η κοινωνία αποκαταστήσει την ελπίδα της και το μέλλον της αυτά ξαναδημιουργούνται εύκολα την επόμενη μέρα.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα να γράψω κι εγώ μια άλλη άποψη;

Τα άτομα που περιγράφει ότι ''βάζουν φατσούλες κ.ο.κ.'' είναι άτομα της προσωπικής του παρέας. Άτομα που ο ΙΔΙΟΣ μη-διορθώνοντας άφησε να κάνουν ότι θέλουν εκεί μέσα.

Το 2007 έβαλε ψηφοφορία, ψηφίστε τον σπάμερ του μήνα. Βγαίνει πανηγυρικά πρώτος ο Χ, και δεύτερη μια κοπελίτσα που είχε λίγο καιρό που έγραφε. Ο Χ ήταν φίλος με τον οποίο έπιναν μπύρες σε μαγαζί στα εξάρχεια. Η κοπελίτσα 20 χρονών τότε, σαν κοπελίτσα εεε δεν έγραφε και πως χρονίζουμε εκκεντροφόρους σε RC212V , πιο ανάλαφρα πράγματα έγραφε, πράγματα που θα έγραφε μια κοπελίτσα, ε δεν τα έλεγες και σπαμ.

Ε μπαν ένα μήνα η κοπελίτσα από τα ποστ (μπορούσε δλδ μόνο να διαβάσει), καμία επίπτωση ο Χ, τουλάχιστον καμία δεν φάνηκε έξω, γιατί ίσως ειπώθηκε μεταύ τους κάποια κουβέντα ''κόψε κι εσύ λίγο''. Επίσημα για τον Χ, είπε ''επειδή αυτός ξεπερνάει τα όρια του σπαμ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ τι ποινή θα του βάλουμε'' και φυσικά όσο είδατε εσείς Αρειανούς...

Αυτό είναι ΕΝΑ μόνο παράδειγμα, μια και έγραφα τακτικά, θυμάμαι ΠΟΛΛΑ ακόμα...

Του ανθρώπους που ειρωνευόντουσαν, που ήταν θεοί, που τα ξέραν όλα, ΔΕΝ τους έφερε κάποιος άλλος. Ο ίδιος τους έφερε, ο ίδιος τους ενθάρυνε να μείνουν και να συμπεριφέρονται έτσι. Οι φιλοι του, που ''κερδίσαν την εμπιστοσύνη του'' ήταν αυτοί που τα κάνανε αυτά.

Κι εγώ έχω γράψει με άσχημο λόγο πολλές φορές. Και ντρέπομαι που το έκανα. Από ένα σημείο και μετά όμως προσπάθησα να δείξω συγκράτηση γράφοντας πιο ουδέτερα.

Αν θα έκανα την κριτική μου όμως, θα έλεγα ΠΡΩΤΑ τι έκανα άσχημο εγώ, όχι τι κάναν οι άλλοι. Και κείμενα τύπου ''ο κακός κόσμος που μαζεύτηκε στο φόρουμ μου'' , όταν εγώ ο ίδιος τους μάζεψα, ο ίδιος τους στήριξα, ο ίδιος τους άφησα να πνίγουν οποιονδήποτε άλλο σοβαρό πήγαινε να πει κάτι με αποτέλεσμα να φεύγουν τελικά οι σοβαροί και να μένουν οι ''φατσούλες, καλημέρες, γυμνές'' δεν τα βλέπω και πολύ σωστά, γιατί λένε την μισή αλήθεια.

Φυσικά δικό του το φόρουμ, ότι θέλει κάνει, απόλυτα σεβαστό εκ της πράξεως, αλλά η δικαιολογία ήταν λίγο δάκρυα κροκοδείλια νομίζω.

Τέσπα, θεός σχωρέστο, μια φορά οι άνθρωποι που γράφαν τεχνικά και ταξιδιωτικά, δεν χάνονται επειδή χάθηκε ένα φόρουμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον εδώ μέσα πολλές φορές έχω δει να ποστάρονται συναντήσεις και αυτό είναι κάτι θετικό. Δυστυχώς δεν έχω έρθει σε καμία!!!! αλλά πιστεύω ότι όταν θα σταματήσουν τα ποστ με τις συναντήσεις θα έρθει και ο κορεσμός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι απλά χρειάζεται ψυχραιμία και μέτρο. Μέτρο σε όλα ώστε να μην έρθει ο κορεσμός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κάθε ένας είναι υπέυθυνος για τις απόψεις τις πράξεις και τις αποφάσεις του.

Καλά κάνετε και έχετε άποψη για το θέμα, αλλά θα ήθελα να σταθώ στο ανθελληνικό του πράγματος.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω πόσο σάπιος λαός είμαστε και πόσο παρτάκηδες.

Τι νομίζετε? πως σ'όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι καλύτεροι? Απλά έξω υπάρχουν θεσμοί που αποτρέπουν όσα εδώ επιβάλουν.

Όσοι ξέρετε από τουρίστες, βλέπετε πόσο καθίκια γίνονται εδώ που τους παίρνει.

Όπως εμείς είμαστε μια μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας, έτσι κι η Ελλάδα είναι μια μικρογραφία της παγκόσμιας "Δυτικής" που η ίδια εφηύρε.

Αμερικανάκια γίναμε όλοι, άπληστοι, σημάδια παγκοσμιοποίησης.

Γι'αυτό λοιπόν, μια χαρά είμαστε, και δεν εννοώ Ελληνάρες με Μακεδονίες, Αρχαίες Ελλάδες και σχετικά εθνικής υπερηφάνιας.

Αν δεν είχαμε τα αρνητικά μας δε θα είχαμε και τα θετικά μας. Πακέτο πάει, χωρίς να σημαίνει πως δε μπορούμε να βελτιωθούμε, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Δεν έχω έμπνευση, σήμερα να γράψω κι άλλα.

Σόρρυ για το οφ-τόπικ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγώ την άποψή μου.

Τα φόρουμ και οι κάθε είδος κοινότητες δεν μπορεί να κλείνουν με απόφαση του διαχειριστή τους.

Είναι απρέπεια απέναντι σε όσους παραμένουν ενεργοί διαβάζοντας ή γράφοντας.

Ξορκίζω αυτά τα εγωιστικά του στυλ "δεν είναι όπως το ονειρεύτηκα", "μεταβλήθηκε σε κάτι άλλο που δεν μου άρεσε", "έχασε τη φυσιογνωμία του" κλπ.

Σιγά τώρα.

Όλα στη ζωή παίρνουν το δρόμο τους και αυτονομούνται.

Αν ο διαχειριστής κουράστηκε μπορεί να το δώσει σε άλλους που έχουν ενδεχομένως τη διάθεση και τα χρήματα να το συνεχίσουν.

Δίνεις τους κωδικούς και η κοινότητα συνεχίζει να υπάρχει όσο υπάρχουν χρήστες. Απλά πράγματα.

Το να την εξαφανίζεις-καταργείς δείχνει άλλα πράγματα.

Πολύ περισσότερο όταν επικαλείσαι λόγους ποιότητας και άλλα τέτοια.

Δεν ήμουν χρήστης του συγκεκριμένου φόρουμ αλλά πιστεύω ότι είναι λάθος, που δεν μεταβιβάστηκε η διαχείριση του σε άλλους που θα είχαν όρεξη να το πάνε παρακάτω.

Βεβαίως, δεν σκοτώνεις τις δημιουργίες σου γιατί μετά από χρόνια άλλαξες εσύ ο ίδιος και πια δεν σου λένε τίποτα. Θα βρεθούν άλλοι που ίσως βρουν κάτι ενδιαφέρον. Μόνο εάν η επισκεψιμότητα-συμμετοχή πέσει πολύ χαμηλά πεθαίνει μια κοινότητα, ομάδα, παρέα.

Αυτά από μένα ως σκέψεις με αφορμή το φόρουμ που μας άφησε χρόνους και για κλείσω θα επαναλάβω ότι ποτέ δεν "σκοτώνεις" κάτι που το θέλει ο κόσμος και είναι ζωντανό. Το αφήνεις να εξελιχθεί και ας πάει σε κατευθύνσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To έχω γράψει και αλλού: Πολύ σημασία δίνετε στο ίντερνετ!!!

Έκλεισε ένα φόρουμ? Εντάξει, τι έγινε...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε? Τι θα γινόταν εάν έκλεινε το ΜΒ? Άλλοι θα απαντούσαν "νταξ, τι έγινε...", και άλλα θα έλεγαν "όχι ρε γαμώτο, με ποιον θα συζητάω για μο/τα θέματα και όχι μόνο??". Για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα εξηγήσω τι έγινε τουλάχιστον για μένα.

Ήταν ένα forum που καθημερινώς έμπαινα και 50 φορές μέσα. Ακόμα και τώρα που έχει κλείσει, ασυναίσθητα πατάω το κουμπί για να μπω να διαβάσω.

Δυστυχώς, έχασα ξαφνικά επαφή με τόσους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξέρω από κοντά, αλλά λέγαμε πολλά μέσω της σελίδα αυτής. Και γούσταρα πολύ να μιλώ και να ανταλλάσσω σκέψεις μαζί τους.

Τώρα χωρίς καμία ειδοποίηση, δεν μπορώ να τους βρω, ούτε είχαμε την ευκαιρία να συνεννοηθούμε ώστε να βρεθούμε σε κάποιο άλλο δικτυακό χώρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα