A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Σιγά ρε μην γίνουμε και καρνάβαλοι για να οδηγάμε τα μηχανάκια μας! Ας βγάζουν τα μπουφάν γεμάτα με αντανακλαστικές ταινίες να τελειώνουμε. Να φοράς τώρα την παπαριά και να βγεις εθνική...να φουσκώνει σαν αλεξίπτωτο. αυτο ακριβως! οι εταιριες τι σκατα κανουν! βαζουν ενα αντανακλασικο στο σημα τους και τελος! ας αλλαξουν λιγο τα χρωματα τους σε ασπρα κιτρινα και ας το γεμισουν αντανακλαστικα χωρις να γινει αποκρια τις Πατρας! δεν συμφωνώ στην λυση του γιλεκου αλλα συμφωνω πως πρεπει να ειμαστε αρκετα ποιο ορατη απο οσο ειμαστε τωρα! να βγενουν μπουφανακια περισσοτερο διακριτικα απο τωρα! και αν εφαρμοστεί αυτο το μετρο θα δειτε ολες οι εταιριες θα βγαλουν τα μπουφαν σαν τα γιλεκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 το γιλέκο βγαίνει και σε δερμάτινο?? :crazy: θα προτείνω τα φτερά τις HDCH να βγούνε σε φωσφόριζε :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Ραψτο!!!! ή κολλα το με καποιο τροπο. Να κανω μια ερωτηση που απευθυνεται σε ολους. Εχετε παρατηρησει οταν κανουν εργα στο δρομο και υπαρχουν εργατες στο σημειο ποσο πιο ευκολα γινεται αντιληπτος ο εργατης που φερει το γιλεκο αυτο σε σχεση με καποιον αλλο που δεν το φοραει; Αν δεν το εχετε παρατηρησει δωστε σημασια την επομενη φορα που θα περνατε διπλα απο καποιο εργοταξιο. Όταν ο ήλιος είναι down, ναι γίνονται πιο αντιληπτοί. Πρωί όμως, είναι το ίδιο ορατοί, με και χωρίς το γιλέκο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει. Στο θέμα μας, μέσα στην πόλη για να πάω από το σπίτι στην κοπέλα μου, ή από το σπίτι στην καφετέρια, ή στη δουλειά που δουλεύω ντελίβερυ, δεν το φοράω κι ας γίνει και νόμος. Έξω σε ταξίδι το συζητάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Μπουφανάκι τέλει.....μπουφανάκι ντώσει Το δικό μου σε high vis. +30 euros στην τιμή. Αλλά απαιτείται και ασορτι κρανάκι και μποτούλα (μετά κολλάς και ένα μπλεζ 46 και γίνεσαι Φωσφωρίζω Ρόσσι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 κατι πουστια επαιξε ο ροσσι, θα ερθει μετα να ζητησει δικαιωματα πανω στις πωλησεις φωσφωριζε κιτρινε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 αυτο ακριβως! οι εταιριες τι σκατα κανουν!.............. Από το 2010 βγάζουν τέτοια μπουφάν. http://www.mybike.gr/topic/38332-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BD-4-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD/page__hl__macna__fromsearch__1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 προτεινω οι μοτοσυκλετιστες να φοράνε ενα μικρο φαρο , που θα περιστρέφετε και θα αναβοσβυνει, σαν αυτο που εχουν τα ασθενοφορα ,κολλημένο πανω στο κρανος!...να ναι και φθηνος ομως ετσι.... γυρω στ 400 ε καλα ειναι !... ε να μην βγαλει και η εταιρια που για το καλο μας θα το εξελιξει?.... να μην βγαλει και το TÜV που θα κοντρολαρει και θα πιστοποιησει αν ο φαρος λειτουργει σωστα?...ε να μην βγαλει και το κρατος λιγο ΦΠΑ ..που εχει τετοιες έξυπνες ιδεες για το καλο μας παντα? ...βεβαιως!...βεβαιως! ...χωρις πλακα τωρα!...επαναλαμβανω ....αν το κανουν υποχρεωτικο για τη νυχτα ...το βλεπω σωστη κινηση...εχει μια λογικη! ...αν και για τη μερα ...τοτε καθαρη υπερβολη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 είμαι σε δίλημμα να σωθούν χιλιάδες ζωες μαζί και των παιδιών μου στο μέλλον με τίμημα την πλήρη καταπάτησή τις ελευθερίας και ατομικών δικαιωμάτων η όχι?? Υπάρχει και άλλη λύση αλλα δεν συμφέρει τις εταιρίες.ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ Επειδή ο πλυθησμός πρέπει να είναι διανοητικά καθυστερημένος και ν'ανέχετε τα σχέδια της λέσχης Μπίντελμπέργκ και κατ' επέκταση δεν μπορεί να οδηγήσει,θα πρέπει η μειονότητα των σκεπτόμενων ν'ακολουθεί τη χούντα της πλειοψηφίας . Όπως και τα όρια ταχύτητας που είναι για ηλίθιους και πρέπει ν'ακολουθούμε τους ρυθμούς τους.Όποιος δεν βλέπει,να μην οδηγεί,γλυτώνει και το περιβάλον.Άσε που τόσο αργά που πάει,μάλλον δεν βιάζετε και μπορεί να πάρει και λεοφωρείο και ν' αφήσει τους δρόμους άδειους γι εμάς που 'βιαζόμαστε' Το μόνο που θα μας σώσει απο την αυτοματοποίηση είναι τα συμφέροντα των φαρμακευτικών που είναι και το πιο ισχυρό σήστημα εξουσίας.Άσε που και τα ταμεία χρειάζονται νεκρούς για να σωθούν κι αυτά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 είμαι σε δίλημμα να σωθούν χιλιάδες ζωες μαζί και των παιδιών μου στο μέλλον με τίμημα την πλήρη καταπάτησή τις ελευθερίας και ατομικών δικαιωμάτων η όχι?? Ζωη προσυμφωνημένη απο άλλους δεν ειναι ζωη.Το σωστό θα ήταν να υποχρεωθούν οι εταιρίες που παράγουν μπουφάν, να τα παράγουν με ένα συγκεκριμένο ανακλαστικό μοτίβο και να γίνουν υποχρεωτικα τα μπουφάν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Αν απαγορευτεί (κανονικά όχι στα χαρτιά) η διυήθηση, γιατί να πάρει κάποιος μηχανή για μες την πόλη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Αν απαγορευτεί (κανονικά όχι στα χαρτιά) η διυήθηση, γιατί να πάρει κάποιος μηχανή για μες την πόλη; Για να γίνει παράνομος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Διαφωνω με τον απο πανω. Τον Γαλλο εννοω. Φοραω κιτρινο γιλεκακι εδω και παρα πολυ καιρο (σχεδον 2 χρονια) Μαλιστα οχι απλως το φοραω αλλα το εχω ραψει στο μπουφαν. Γινομαστε απειρως πιο διακριτοι με τη χρηση του και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο ειναι κακο. Εγω ας πουμε θεωρω οτι εχω αυξησει τις πιθανοτητες αποφυγης ατυχηματος λογω του οτι καποιος δεν με ειδε. Η αφορμη αλλωστε αυτη ηταν. Σε ενα παρολιγο θανατηφορο συμβαν (για μενα) στην Κατερινη μετα τα μπινελικια που εριξα στον αχρηστο οδηγο του τζιπ που κοντεψε να με σκοτωσει μπορεσε και ψελλισε: "Δεν σε ειδα" 400 κιλα μαζα με αναμμενα φωτα πηγαιναν κατα πανω του και αυτος δεν με ειδε και εστριψε. Αυτο ηταν. Γυρισα σπιτι και το εραψα επανω στο μπουφαν. Για τα υπολοιπα αν δεν διαβασω ολες τις προθεσεις της επιτροπης εκτενεστερα δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Διακρίνω την ίδια φοβία που βλέπω παντού γύρω μου στην καθημερινότητα και στην οδική και μη. Σαν την ταμεία στο σούπερ-μάρκετ που συμφωνούσε με τον πάγκαλο οτι μαζί τα φάγαμε. Καταλαβαίνω το σόκ που έχεις περάσει απο το παραδειγμα που αναφέρεις γιατί εγώ πέρασα πολύ πρόσφατα 3 μήνες ξάπλα στο κρεβάτι αλλα δεν μπορώ να φυλακίσω το μυαλό μου στη φοβία.Έχω συνειδητοποιήσει οτι πρέπει να ζήσω σε μια κοινωνία με πολύ χαμηλό μορφωτικό επίπεδο,κρητικής σκέψεις και γούστου αλλα δεν ανέχομαι ν'ακολουθώ εγώ αυτόν τον κόσμο και να νομοθετούμε αναλόγος και να μην προσπαθήσει αυτός ο κόσμος ν'ακολουθήσει εμένα. Κι επειδή δεν μπορεί να το κάνει, καλήτερα να απαγορεύετε σ'αυτόν παρά σε μένα.Γι αυτό είπα παραπάνω ν' αφαιρεθούν τα μισά διπλώματα,αλλα δεν γίνετε γιατί θα πέσουν έξω οι αυτοκινητοβιομηχανίες και (να και η απειλή),θ' απολήσουν κόσμο. Ελπίζω να μην φοβάσαι και τη δραχμή και να ψηφίζεις σαμαρά Δηλαδή αν και με το φωσφορικό γυλέκο ο ίδιος γκαβούλιακας που δεν είδε το φώς της μηχανής κι έστριψε όπως είπες,δεν σε δεί πάλι, τι άλλο θα πρέπει να κόψουμε απο την προσωπική μας ελευθερία για να γλυτώσουμε; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2012 από τον mavro provato 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 ωραια τα λεει το προβατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Εγω το φοραω καιροοο τωρα. Σε περτικαλι ομως που μ αρεσει. Λετε να τους πειραζει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Σε ροζάκι θα είναι σκέτη τρέλα!!!! Και με λίγο χνουδάκι στις ραφές... Ουάου!!! "Et in Arcadia ego" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Κατι τετοια διαβαζω και αναθεωρω τα επαγγελματικα μου σχεδια για Γαλλια. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Διακρίνω την ίδια φοβία που βλέπω παντού γύρω μου στην καθημερινότητα και στην οδική και μη. Σαν την ταμεία στο σούπερ-μάρκετ που συμφωνούσε με τον πάγκαλο οτι μαζί τα φάγαμε. Καταλαβαίνω το σόκ που έχεις περάσει απο το παραδειγμα που αναφέρεις γιατί εγώ πέρασα πολύ πρόσφατα 3 μήνες ξάπλα στο κρεβάτι αλλα δεν μπορώ να φυλακίσω το μυαλό μου στη φοβία.Έχω συνειδητοποιήσει οτι πρέπει να ζήσω σε μια κοινωνία με πολύ χαμηλό μορφωτικό επίπεδο,κρητικής σκέψεις και γούστου αλλα δεν ανέχομαι ν'ακολουθώ εγώ αυτόν τον κόσμο και να νομοθετούμε αναλόγος και να μην προσπαθήσει αυτός ο κόσμος ν'ακολουθήσει εμένα. Κι επειδή δεν μπορεί να το κάνει, καλήτερα να απαγορεύετε σ'αυτόν παρά σε μένα.Γι αυτό είπα παραπάνω ν' αφαιρεθούν τα μισά διπλώματα,αλλα δεν γίνετε γιατί θα πέσουν έξω οι αυτοκινητοβιομηχανίες και (να και η απειλή),θ' απολήσουν κόσμο. Ελπίζω να μην φοβάσαι και τη δραχμή και να ψηφίζεις σαμαρά Δηλαδή αν και με το φωσφορικό γυλέκο ο ίδιος γκαβούλιακας που δεν είδε το φώς της μηχανής κι έστριψε όπως είπες,δεν σε δεί πάλι, τι άλλο θα πρέπει να κόψουμε απο την προσωπική μας ελευθερία για να γλυτώσουμε; Στην πρωτη παραγραφο τα ελεγες πολυ καλα... Στην δευτερη, λυπαμαι αλλα το γ@μησες, ψοφησε, και ασελγησες και πανω στο πτωμα... Κομματικοποιημενες φρασεις και πολιτικη κατηγοριοποιηση, για ενα ατομο που δεν ξερεις και πανω σε ενα thread για το ανακλαστικο γιλεκο??? Ελεος πια... Ελπιζω να εχεις συνελθει απο την ατυχια που σε κρατησε τοσο καιρο στο κρεβατι και να εχεις ξαναρχισει παλι τις βολτες ή τα trackdays. P.S. και επι του θεματος... Σιχαινομαι και εγω τα γιλεκα και δυσκολα το βλεπω να φοραω ποτε ενα γιατι πιστευω οτι οποιος δεν προκειτε να σε δει, δεν θα σε δει ακομα και αν εχεις τοσα φωτακια πανω οσα το δεντρο των χριστουγεννων στο Συνταγμα στην Αριστοτελους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στην πρωτη παραγραφο τα ελεγες πολυ καλα... Στην δευτερη, λυπαμαι αλλα το γ@μησες, ψοφησε, και ασελγησες και πανω στο πτωμα... Κομματικοποιημενες φρασεις και πολιτικη κατηγοριοποιηση, για ενα ατομο που δεν ξερεις και πανω σε ενα thread για το ανακλαστικο γιλεκο??? Ελεος πια... P.S. και επι του θεματος... Σιχαινομαι και εγω τα γιλεκα και δυσκολα το βλεπω να φοραω ποτε ενα γιατι πιστευω οτι οποιος δεν προκειτε να σε δει, δεν θα σε δει ακομα και αν εχεις τοσα φωτακια πανω οσα το δεντρο των χριστουγεννων στο Συνταγμα στην Αριστοτελους. Βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωή σας.Μην κολλάς στο δεύτερο πρόσωπο,δεν τον ξέρω τον άνθρωπο...πειρακτικά το λέω ... έχει γούστο να ψήφησες σαμαρά λέει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2012 από τον mavro provato Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Ο Σαμαράς μάλλον κολλάει στο θέμα λόγω όρασης... (βαρύ???) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Από το 2010 βγάζουν τέτοια μπουφάν. http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 δεν ειπα πως δεν υπαρχουν, αλλα και εσυ πρεπει να πεις πως εγω το εψαξα κιολας! δεν μπηκα σε ενα μοτο μαγαζο με εξοπλισμο και εβλεπα dainese alpinestars richa colori και αλλες μαρκες με τα χρωματα και τα αντανακλαστικα που λεμε εμεις τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Αν απαγορευτεί (κανονικά όχι στα χαρτιά) η διυήθηση, γιατί να πάρει κάποιος μηχανή για μες την πόλη; Στην Κοπεγχάγη πάντως δεν έχω πετύχει ούτε έναν που να το έχει κάνει. Τρία αυτοκίνητα μπροστά του στο φανάρι και αυτός εκεί από πίσω να περιμένει. Απλά λόγω συνήθειας και παιδείας είναι δύσκολο για το μυαλό μας να το συλλάβει. Όταν εκεί που έχεις μάθει να οδηγείς είναι μπάχαλο, το μπάχαλο θα σου φαίνεται και σωστό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) είμαι σε δίλημμα να σωθούν χιλιάδες ζωες μαζί και των παιδιών μου στο μέλλον με τίμημα την πλήρη καταπάτησή τις ελευθερίας και ατομικών δικαιωμάτων η όχι?? Κοίτα, κάποτε κάποιος εξέχων και βαθιά σοφός επαναστάτης ελευθερομασσόνος είχε πει το ιστορικό: "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." ήτη: "Όποιοι θυσιάζουν Βασική Ελευθερία για Προσωρινή Ασφάλεια, δεν τους αξίζει ούτε η Ελευθερία ούτε η Ασφάλεια" (Β. Φρανκλίνος, 1775) ενώ περίπου την ίδια εποχή κάποιος ντόπιος επαναστάτης Βαλκάνιος έλεγε "Κάλλιο ’ναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή". Διαλέγεις και παίρνεις για τα παιδιά σου - εγώ δεν θα αφήσω απογόνους. Το χειρότερο για την κρατούσα κλίκα είναι η άλλη ατάκα του τελευταίου "Οποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται καλά". Μη νομίζεις πως η ελευθερη σκέψη καταστέλλλεται με μια νομοθετική ρύθμιση - θέλει δεκαετίες σταδιακά βαθύτερης καταστολής. Έχεις κάνει ποτέ έρωτα "εκ της άλλης διόδου?" Αν θυμάσαι, δεν πας μπαμ και έξω γιατί θα αντιδράσει κάθετα η κοπελιά αλλά σιγά σιγά βάζεις δακτυλάκι και όλο και βαθύτερα και λοιπά ώστε όταν ωριμάσει το περιβάλλον επιβάλεις ότι .. επιβάλλεται τέλος πάντων... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ. Και αυτό το γράφει κάποιος που φοράει πάντα κράνος αλλά διαφωνεί με τη δια νόμου επιβολή του και φορούσα συχνά γιλέκο από επιλογή όταν δούλευα δικυκλιστής. Κάποια άλλα καθεστώτα δια λόγους "ερωτικής ασφάλειας" επεβάλλαν σταδιακά αντίστοιχα γιλέκα στο μισό πλυθησμό των περιοχών που εξουσιάζουν (και είναι θέμα καθαρά εξουσίας - μη μασάτε την ιδιοποίηση "θρησκευτικών λόγων", είναι ψέμματα και υποκριτική χρήση θρησκευτικών διδασκαλιών): ΟΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2012 από τον Mi_ka 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Καλά Μika έγραψες, έτσι? Παρομοίωση με Βενιαμίν Φραγκλίνο και πρωκτικό σεξ με συμπέρασμα την νοητική καταστολή. Το σχόλιο μου είναι πολύ λίγο... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η αφορμη αλλωστε αυτη ηταν. Σε ενα παρολιγο θανατηφορο συμβαν (για μενα) στην Κατερινη μετα τα μπινελικια που εριξα στον αχρηστο οδηγο του τζιπ που κοντεψε να με σκοτωσει μπορεσε και ψελλισε: "Δεν σε ειδα" 400 κιλα μαζα με αναμμενα φωτα πηγαιναν κατα πανω του και αυτος δεν με ειδε και εστριψε. Σχεδον το ιδιο επαθα και εγω αλλα με ελαχιστα χιλιομετρα.Πηγε να αλλαξει λωριδα και εγω ηδη βρισκομουνα στη γωνια του φαναριου του με αποτελεσμα να παμε παραλληλα (αγκαλιτσα) καπου στα 3-4 μετρα.... Και σκεψου οτι δεν ημουν καν στην κρυφη γωνια του,ειχα φωτα αναμμενα απο τα πιο δυνατα (στρομ) και ηταν μερα μεσημερι. Η απαντηση ηταν δε σε ειδα.....φυσικα η δικη μου απαντηση φανταζεστε ποια ηταν..... Το εχω παντα στη μπαγαζιερα και οπου θεωρω οτι πολλαπλασιαζω τις πιθανοτητες να με δουν,το φοραω. Για την επιστροφη απο χαλκιδικη μετα το απογευμα,δεν το συζηταω καν.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2012 από τον thagro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες