sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 ποσοι απο εμας εχουμε φιλους γνωστους κλπ οι οποιοι λογω οικον. προβληματων εχουν ανασφαλιστα οχηματα ? η ακομη ποσοι εχουν moto στο χωριο για 15-20 ημερες λειτουργιας το χρονο με αδεια κυκλοφ.πινακιδα . σημα τελων ? θα σας βρουν κ θα εχετε αυστηροτατες ποινες οσοι εχουν ανασφαλιστα οχηματα με βαρυτατες ποινες χρηματικες-διοικητικες -αφαιρεση διπλωματος-αδεια κυκλοφοριας-πινακιδων κλπ κλπ για περισσοτερα www. fpress.gr [αυτοκινητο] τωρα ειναι που δεν θα υπαρχει οχημα με πινακιδες στην επαρχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 τι θελει να πει ο ποιητης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 ουτε εγω καταλαβαινω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 το να εχεις ανασφαλιστο οχημα κ να το κινεις,ειναι παρανομο κ παπαρια.οποτε καταλαβαινω την κινηση.αλλα θα ισχυει κ για οσους δεν το κινουν?δλδ αν εχω κρατησει πινακιδες κ πληρωνω τα τελη κυκλοφοριας για να μπορω να παρκαρω νομιμως επι δημοσιων οδων(χωρις πινακιδες κ τελη ειναι παρανομο),πρεπει υποχρεωτικα να το εχω ασφαλισμενο? τωρα θα μου πεις,εφοσον ειναι σταθμευμενο πει δημοσιας οδου,πρεπει να ειναι κ ασφαλισμενο..αλλα οσο ναναι,μου ακουγεται παραξενο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 γενικώς ο νέος νόμος είναι για κλάματα...καθαρά εισπρακτικός. φαντάσου να έχεις μια παλιά μηχανή στο χωριό ή κάνα αμάξι μέσα στην πυλωτή ή στο γκαράζ και να μη θες να αποσύρεις πινακίδες.....με το ζόρι ασφάλιση για να σκονίζεται μέσα στο γκαράζ. ας φροντίσει το κράτος να διορθώσει τις άλλες μεγάλες πατάτες με τα κόλπα στο ΚΤΕΟ και στη ρυπαντική φορολογία και ας αφήσει τα πιο εύκολα για μετά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Αν έκανα σωστή......"μετάφραση" αυτών που θέλει να πει το παιδί, το ίδιο θέμα έχει αναλυθεί εδώ (το "ζουμί" ξεκινάει από το 12ο ποστ) : http://www.mybike.gr...B9%CE%BC%CE%BF/ επίσης καλό θα είναι να διαβάσετε κι αυτό : http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτό που θέλει να πει ο ποιητής, είναι πως σε λίγο θα μπει σε λειτουργία η βάση δεδομένων του υπουργείου μεταφορών που θα κάνει cross reference με τις βάσεις δεδομένων των ασφαλιστικών εταιριών και όταν βρίσκει κάποιον ανασφάλιστο θα γίνεται αυτά που περιγράφει στο 1ο ποστ. Μάλλον αυτοί που ποσταραν πάνω από εμένα δεν έχουν τρακάρει ποτέ με ανασφάλιστο (συνήθως αλλοδαπό, όχι ότι δεν υπάρχουν και Έλληνες) να δούνε την γλύκα. ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ απλά. Ξέρετε πόσα ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν? 1.000.000. Ξαναγράφω ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ. Πολύ καλά θα κάνουν να τους κόψουν τον κώλο. Ας γίνει και κάτι σωστό επιτέλους σε αυτήν την χώρα, ακόμα και αν είναι να ξεβολέψει μερικούς που θέλουν να έχουν οχήματα να σκονίζονται όπως διάβασα.. Εγώ την έχω πάθει 2 φόρες, την 1η ένα ρ/π (μεθυσμένος !@#$!@) ανασφάλιστος έπεσε πάνω μου στο αμάξι, και την 2η ένας παππούς σε ένα χωριό κοντά στον Εβρο όπου τα 8 στα 10 αυτοκίνητα είναι επίσης ανασφάλιστα.. Βαρέστε αλύπητα τώρα έχω όρεξη σήμερα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2012 από τον vdik 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Κουλο παντως μου ακουγετε , να ασφαλισω υποχρεωτικα οχημα στο οποιο διατηρω πινακιδες και το οποιο δεν κινω σε Δημοσιο χωρο ... Θα κρατησω ομως μια επιφυλαξη μιας και δεν ειναι γιγα τα Κουλα που εχω δει μεχρι τωρα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Έχει ξαναζητηθεί το θέμα και πρέπει να είναι αυτό που πόσταρε ο Original . Εγώ απ'ότι κατάλαβα είναι ότι το κράτος θα συνεργάζεται με τις ασφαλιστικές , θα βλέπει ποιά αυτοκίνητα έχουν πινακίδα και δεν έχουν ασφάλεια και θα πέφτει το πρόστιμο . Είτε εσύ το έχεις το αυτοκίνητο στο χωριό παρατημένο και το κινείς 2 μήνες το χρόνο είτε όχι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Εγώ να ρωτήσω, έστω ότι έχω ένα όχημα και πάω να καταθέσω πινακίδες, έχω πληρωμένα τα τέλη μου κανονικά. Πληρώνω κάτι? Επίσης μετά από 6 μήνες θέλω να το κυκλοφορήσω πάλι, πληρώνω κάτι για να ξαναπάρω πινακίδες ή είναι μόνο η βαβούρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 A έφτασε κι εδώ αυτή η ράδιο αρβύλα; Έλεος ρε παίδες, αυτό με την ''διασταύρωση'' το ακούμε από τα 80s και με τις υποδομές που έχει το ελληνικό κράτος σε μηχανοργάνωση, απλά δεν θα γίνει ποτέ. Ή αν γίνει, θα σταλούν 2 εκατομμύρια λάθος ειδοποιήσεις... Άμα το δείτε νόμο του ελληνικού κράτους στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, συζητείστε το, που και πάλι δεν θα είναι τεχνικά-πρακτικά δυνατό αλλά τέσπα... Έβγαλε κάποιος ένα hoax κάπου, διαδόθηκε στο ίντερνετ, και κάθεστε και λέτε αν είναι σωστό ή όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 A έφτασε κι εδώ αυτή η ράδιο αρβύλα; Έλεος ρε παίδες, αυτό με την ''διασταύρωση'' το ακούμε από τα 80s και με τις υποδομές που έχει το ελληνικό κράτος σε μηχανοργάνωση, απλά δεν θα γίνει ποτέ. Ή αν γίνει, θα σταλούν 2 εκατομμύρια λάθος ειδοποιήσεις... Άμα το δείτε νόμο του ελληνικού κράτους στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, συζητείστε το, που και πάλι δεν θα είναι τεχνικά-πρακτικά δυνατό αλλά τέσπα... Έβγαλε κάποιος ένα hoax κάπου, διαδόθηκε στο ίντερνετ, και κάθεστε και λέτε αν είναι σωστό ή όχι... Τόσο η τροχαία όσο και το Υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιούν ελέγχους και διασταυρώσεις, με στόχο να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους. Οι ασφαλιστικές εταιρίες και το υπουργείο οικονομικών θα μπούν σύντομα σε διαδικασίες κοινών διασταυρώσεων μέσω του ΚΕΠΥΟ αλλά και του συστήματος Τaxis, επειδή όπως όλα δείχνουν τα τελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα. Με τη χρήση του συστήματος αυτού, το υπουργείο θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει ποια οχήματα κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση και στη συνέχεια τους κατόχους τους, που θα επιβαρύνονται με σημαντικά πρόστιμα. hoax το autotriti? Ελπίζω πως όχι. Υποδομές? Φέτος αναγκαστικά όλοι κάναν δήλωση μέσω TAXIS. Άρα guess what υπάρχει η πινακίδα του οχήματός σου (εκτός εάν δεν το δηλώνεις, όχι εσύ γενικά μιλάω). Μακάρι να ξεκινήσουν αυτοί οι έλεγχοι θα είναι για το καλό όλων μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Ναι μνημείο εγκυρότητας, τι να σου πω... Άιντε βρε και στο MCN για να νέα μοντέλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) ειναι 100 % εγκληματικο να κυκλοφορεις με ανασφαλιστο οχημα εννοειται . ο αδελφος μου δουλευει 3 μηνες ελλαδα κ 9 στην γερμανια κ εχει ενα honda ax1 250 cc ,δηλαδη θα τον υποχρεωνει να ασφαλιζει το honda για 6 τουλαχιστον μηνες κ τους υπολοιπους 6 μηνες θα πρεπει να καταθετει πινακιδες στο κρατος [ εδω γελαμε χαχαχαχαχα κρατος χαχαχαχα ] ωραια θα απαιτησει λοιπον ο καθε ενας που θα ασφαλιζεται μονο για 6 μηνες κ θα καταθετει πινακιδες στην εφορια τους αλλους 6 μηνες , να πληρωνει και τελη κυκλοφοριας μονο για 6 μηνες κ οχι για 1 χρονο οπως γινεται σημερα σωστα ? ? ? ? ? να μπορει τοτε κ καποιος να ασφαλιζεται για οσο καιρο γουσταρει να κυκλοφορει κ αντεχει η τσεπη του , για 2 , 3 , 4 ,5 μηνες κλπ ........ αν γινει αυτο μιλαμε ειδικα επαρχια δεν θα κυκλοφορει νομιμο αμαξι , ολα θα ειναι χωρις πινακιδες - χωρις τελη πληρωμενα - ολα ανασφαλιστα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2012 από τον sotirisss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Ωραία κυκλοφορούν 1.000.000 ανασφάλιστα οχήματα τώρα θα κυκλοφορούν και 1.000.000 χωρίς πινακίδες και σήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Ωραία κυκλοφορούν 1.000.000 ανασφάλιστα οχήματα τώρα θα κυκλοφορούν και 1.000.000 χωρίς πινακίδες και σήματα... πολυ σωστα ,ετσι ακριβως θα γινει φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 hide your cars, hide your bikes! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 ωραια ρε εξυπνακιδες του ελληνικου μπουρδελοκρατους... χριστουγεννα... αγοραζω σημα.. σας πληρωνω /σας ταϊζω... Μετα απο μερικους μηνες χαλαει και το παραταω στην πιλωτη , τελειωνει η ασφαλεια και δε γουσταρω να πληρωσω.. αν σας φερω την γαμωπινακιδα θα μου δωσετε τα λεφτα μου πισω?? οχι?/? ε παρτε τα 3 μου .. .. πω την εχω σιχαθει αυτη την χωρα ρε φιλε ελεος δε παει αλλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 ωραια ρε εξυπνακιδες του ελληνικου μπουρδελοκρατους... χριστουγεννα... αγοραζω σημα.. σας πληρωνω /σας ταϊζω... Μετα απο μερικους μηνες χαλαει και το παραταω στην πιλωτη , τελειωνει η ασφαλεια και δε γουσταρω να πληρωσω.. αν σας φερω την γαμωπινακιδα θα μου δωσετε τα λεφτα μου πισω?? οχι?/? ε παρτε τα 3 μου .. .. πω την εχω σιχαθει αυτη την χωρα ρε φιλε ελεος δε παει αλλο Οτι ακριβως επαθα εγω (23 Γεναρη τη διαλυσα...) και οντως πηρα τα 3 μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 vdik μαλλον παρεξηγησες τα γραφομενα μου.εγω ειμαι σαφως εναντιων οσων κυκλοφορουν ανασφαλιστοι.κ εννοειται οσων δεν εχουν πληρωσει τελη κυκλοφοριας αλλα εχουν παρατησει το οχημα τους επι δημοσιων οδων,στερωντας θεσεις σταθμευσης απο οσους εχουν πληρωσει κ ειναι νομιμοι. αυτο που λεω ειναι οτι αν εχω ιδιοκτητο χωρο σταθμευσης κ εχω αφησει το αυτοκινητο μου εκει για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα κ δεν μετακινειται(πες οτι λειπω στο εξωτερικο για δουλεια 3-6-9 μηνες),αλλα δεν εχω παραδωσει πινακιδες κ εχω σαφως πληρωσει τα τελη,γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το ασφαλισω? αυτη ηταν η ενσταση μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 vdik μαλλον παρεξηγησες τα γραφομενα μου.εγω ειμαι σαφως εναντιων οσων κυκλοφορουν ανασφαλιστοι.κ εννοειται οσων δεν εχουν πληρωσει τελη κυκλοφοριας αλλα εχουν παρατησει το οχημα τους επι δημοσιων οδων,στερωντας θεσεις σταθμευσης απο οσους εχουν πληρωσει κ ειναι νομιμοι. αυτο που λεω ειναι οτι αν εχω ιδιοκτητο χωρο σταθμευσης κ εχω αφησει το αυτοκινητο μου εκει για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα κ δεν μετακινειται(πες οτι λειπω στο εξωτερικο για δουλεια 3-6-9 μηνες),αλλα δεν εχω παραδωσει πινακιδες κ εχω σαφως πληρωσει τα τελη,γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το ασφαλισω? αυτη ηταν η ενσταση μου! Πως μπορεί το κράτος να το επιβεβαιώσει αυτό που λες όμως, ότι δηλαδή το έχεις σε χώρο στάθμευσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δεν υπαρχουν καν δουλειες.. ειμαστε ανεργοι.... και ζητανε και αλλα....... νταβατζηδες..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) vdik μαλλον παρεξηγησες τα γραφομενα μου.εγω ειμαι σαφως εναντιων οσων κυκλοφορουν ανασφαλιστοι.κ εννοειται οσων δεν εχουν πληρωσει τελη κυκλοφοριας αλλα εχουν παρατησει το οχημα τους επι δημοσιων οδων,στερωντας θεσεις σταθμευσης απο οσους εχουν πληρωσει κ ειναι νομιμοι. αυτο που λεω ειναι οτι αν εχω ιδιοκτητο χωρο σταθμευσης κ εχω αφησει το αυτοκινητο μου εκει για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα κ δεν μετακινειται(πες οτι λειπω στο εξωτερικο για δουλεια 3-6-9 μηνες),αλλα δεν εχω παραδωσει πινακιδες κ εχω σαφως πληρωσει τα τελη,γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το ασφαλισω? αυτη ηταν η ενσταση μου! Συμφωνώ πως γι'αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να βρεθεί μια λύση.. καταλαβαίνεις πως ο παπάρας ο Έλληνας θα τρέξει να το εκμεταλλευτεί και αυτό. Ας πούμε για μένα μια λύση θα ήταν να γίνεται άμεσα η παράδοση / ανάληψη πινακίδων χωρίς γραφειοκρατία και χρήματα φυσικά, οπότε όταν λείπεις πας καταθέτεις και τέλος. Όταν θες να το κουνήσεις πας τις παίρνεις το ασφαλίζεις και το κουνάς. Όπως επίσης θα πρέπει να μπορείς να το ασφαλίσεις για λιγότερο από 6μηνο (νομίζω πως γίνεται σε ορισμένες ασφαλιστικές, σφαλίζουν με τον μήνα). Πως μπορεί το κράτος να το επιβεβαιώσει αυτό που λες όμως, ότι δηλαδή το έχεις σε χώρο στάθμευσης. Σιγά μην μπουν σε αυτήν την διαδικασία.. εδώ άλλα πράματα που ελέγχουν δεν μπορούν να το κάνουν αποτελεσματικά Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2012 από τον vdik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Πως μπορεί το κράτος να το επιβεβαιώσει αυτό που λες όμως, ότι δηλαδή το έχεις σε χώρο στάθμευσης. Μια εξίσου καλή ιδέα θα ήταν, επειδή το κράτος δε μπορεί να επιβεβαιωσει ότι δεν είμαστε κλέφτες και δολοφόνοι, να μας επιβάλεται μια ετήσια, τριμηνη ποινή φυλάκισης εξαγοράσιμη πάντα.... ετσι γιατί δεν ξέρουμε..... Μα τι λέτε??? πατε καλά???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Μια εξίσου καλή ιδέα θα ήταν, επειδή το κράτος δε μπορεί να επιβεβαιωσει ότι δεν είμαστε κλέφτες και δολοφόνοι, να μας επιβάλεται μια ετήσια, τριμηνη ποινή φυλάκισης εξαγοράσιμη πάντα.... ετσι γιατί δεν ξέρουμε..... Μα τι λέτε??? πατε καλά???? Κλασική νεοελληνική απάντηση που το τραβάει στο άλλο άκρο για να πει ...το απόλυτο τίποτα. Λύσεις υπάρχουν αν ήθελε το κράτος να τις δώσει....πχ συμβόλαια ασφάλισης με δίμηνη τρίμηνη διάρκεια ώστε να μην επιβαρυνόμαστε μήνες ασφάλισης χωρίς λόγο. Το ίδιο και για τα τέλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες