stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Πααιδια καλησπερα..Πηγα τις προαλλες να ανανεωσω τη ασφαλεια στο gilera κια το γραφειο της εταιριεας ειχε μια ανακοινωση με ΜΕΓΑΛΑ γραμματα οτι:ατυχηματα και ζημιες δεν καλυπτονται απο καμια ασφαλιστικη αν το οχημα δεν εχει περασει απο ελενχο ΚΤΕΟ....το αναφερω για να να σας ενημερωσω μην σας τυχει τπτ και ψαχνεστε.(μακρυα απο εμας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 κτέο θα το περάσω όταν έρθει η ώρα του και όχι όταν γουστάρει η ασφαλιστική !!!!! εμένα είναι 1η κυκλοφορία Σεπτ. του 2011 και ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα του... υπάρχει το συμβόλαιο / συμφωνητικό, που δεν γράφει κάτι σχετικό... αν υπάρξει πρόβλημα θα τους τρέχω κι εγώ με δικηγόρους.... για τυχόν αλλαγές στους όρους του ασφαλιστηρίου μου, θα πρέπει να με ενημερώσουν - και όχι "έβαλα πινακίδα στο γραφείο μου, δεν την είδες ?" δεν θα περνάω από τα γραφεία της ασφαλιστικής κάθε μέρα να δω αν αλλάξανε κάτι !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) με το κτεο τι παίζει?εμένα είναι πρώτη άδεια 02/2009, πότε πρέπει να περάσει κτεο? εδιτ: άκυρο το βρήκα...2013 :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2012 από τον Attreidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 κτέο θα το περάσω όταν έρθει η ώρα του και όχι όταν γουστάρει η ασφαλιστική !!!!! εμένα είναι 1η κυκλοφορία Σεπτ. του 2011 και ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα του... υπάρχει το συμβόλαιο / συμφωνητικό, που δεν γράφει κάτι σχετικό... αν υπάρξει πρόβλημα θα τους τρέχω κι εγώ με δικηγόρους.... για τυχόν αλλαγές στους όρους του ασφαλιστηρίου μου, θα πρέπει να με ενημερώσουν - και όχι "έβαλα πινακίδα στο γραφείο μου, δεν την είδες ?" δεν θα περνάω από τα γραφεία της ασφαλιστικής κάθε μέρα να δω αν αλλάξανε κάτι !!!! δεν ειναι ακριβως ετσι... Υπάρχει ο νομος, αλλά ειναι :yawn: ! http://www.mybike.gr/topic/52599-%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%84%ce%b1/page__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 όταν αυτό απαιτείται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ακόμα δεν απαιτείται να περάσει κτέο...άρα ? έχω καταλάβει λάθος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 εμενα μου εδωσαν το προσωρινο.σε 2 με 3 μερες θα εχω το αυθεντικο..θα σας ενημερωσω αν λεει κατι για το κτεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) κτέο θα το περάσω όταν έρθει η ώρα του και όχι όταν γουστάρει η ασφαλιστική !!!!! εμένα είναι 1η κυκλοφορία Σεπτ. του 2011 και ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα του... υπάρχει το συμβόλαιο / συμφωνητικό, που δεν γράφει κάτι σχετικό... αν υπάρξει πρόβλημα θα τους τρέχω κι εγώ με δικηγόρους.... για τυχόν αλλαγές στους όρους του ασφαλιστηρίου μου, θα πρέπει να με ενημερώσουν - και όχι "έβαλα πινακίδα στο γραφείο μου, δεν την είδες ?" δεν θα περνάω από τα γραφεία της ασφαλιστικής κάθε μέρα να δω αν αλλάξανε κάτι !!!! Έχε υπόψην ότι πολλές ασφαλιστικές έχουν στους όρους που έχεις υπογράψει, ότι μπορούν ανα πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξουν τους παραπάνω όρους χωρίς να χρειαστεί να σε ενημερώσουν, και ότι το να ενημερωθείς είναι δική σου ευθύνη. Και απο αυτό που έστειλε ο innova 04, βλέπω πως υποχρεούσε και εσύ να κάνεις ΚΤΕΟ στην μηχανή σου: Ειδικά όταν το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου χρησιμοποιείται για την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου τότε το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου και μόνο για τους σκοπούς της έκδοσης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα ισχύει για δύο (2) μήνες επιπλέον της αναγραφόμενης ημερομηνίας ισχύος του.» Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Και απο αυτό που έστειλε ο innova 04, βλέπω πως υποχρεούσε και εσύ να κάνεις ΚΤΕΟ στην μηχανή σου: αυτό από ότι κατάλαβα λέει ότι: το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου που θα έχει εκδοθεί για τη μοτό αν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για να βγάλω ασφάλεια (και μόνο γι αυτό) θα μπορεί να με καλύψει 2 μήνες παραπάνω από τη λήξη του αν δηλ. το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου λήγει στις 15/02/2013 εγώ θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω έως και τις 14/04/2013 για να βγάλω ασφάλεια αν κάνω λάθος πείτε μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ το καταλαβαίνω ανάποδα... Πως αν παρόλο που δεν έχει έρθει η ημερομηνία να περάσεις ΚΤΕΟ, εσύ το περάσεις νωρίτερα για να βγάλεις ασφάλεια τότε κρατάει το χαρτί του ΚΤΕΟ για 2 μήνες παραπάνω... Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτό από ότι κατάλαβα λέει ότι: το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου που θα έχει εκδοθεί για τη μοτό αν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για να βγάλω ασφάλεια (και μόνο γι αυτό) θα μπορεί να με καλύψει 2 μήνες παραπάνω από τη λήξη του αν δηλ. το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου λήγει στις 15/02/2013 εγώ θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω έως και τις 14/04/2013 για να βγάλω ασφάλεια αν κάνω λάθος πείτε μου..... Ναι, αλλά 15/4/2013 θα περνάς ΠΑΛΙ ΚΤΕΟ. Το νοημα του νομου ειναι οτι παρατεινεται 2 μηνες ΑΤΥΠΑ η ισχυς του, λογω των διαδικασιων /ραντεβου / μπάχαλο στα ΚΤΕΟ. Αν στουκάρεις 20/4/2013, και πας στην ασφαλεια για αποζημίωση, θα σου ζητησουν ΚΤΕΟ. αν εχει ληξει 15/2/2013, τοτε βρισκουν - με το νομο - πάτημα...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ναι - εντάξει και λογικό να ζητάνε να έχεις περάσει κτεο και μπράβο τους, δεν φέρνω αντίρρηση σε αυτά, αντιθέτως χαίρομαι ! αλλά : να ζητάνε το δελτίο όταν θα έχεις υποχρέωση από το νόμο να έχεις βγάλει, όχι να τρέξω εγώ τώρα σε κτεο να ζητάω έλεγχο, όταν δεν είναι η σειρά της μοτό μου !!! δηλαδή αν έχω όχημα, το οποίο σύμφωνα με το νόμο πρέπει να έχει "περάσει" το κτέο (έχει έρθει ή έχει περάσει η "σειρά" του) και θέλω να το ασφαλίσω, να μην μου του ασφαλίζουν αν δεν έχει "περάσει" επιτυχώς από τον έλεγχο, γιατί αυτό θα μαρτυρά την ακαταλληλότητά του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ναι - εντάξει και λογικό να ζητάνε να έχεις περάσει κτεο και μπράβο τους, δεν φέρνω αντίρρηση σε αυτά, αντιθέτως χαίρομαι ! αλλά : να ζητάνε το δελτίο όταν θα έχεις υποχρέωση από το νόμο να έχεις βγάλει, όχι να τρέξω εγώ τώρα σε κτεο να ζητάω έλεγχο, όταν δεν είναι η σειρά της μοτό μου !!! δηλαδή αν έχω όχημα, το οποίο σύμφωνα με το νόμο πρέπει να έχει "περάσει" το κτέο (έχει έρθει ή έχει περάσει η "σειρά" του) και θέλω να το ασφαλίσω, να μην μου του ασφαλίζουν αν δεν έχει "περάσει" επιτυχώς από τον έλεγχο, γιατί αυτό θα μαρτυρά την ακαταλληλότητά του ε, ναι σαφώς. εδω στο νησί, θα περάσουμε ΚΤΕΟ, όταν βγάλει ο ήλιος κέρατα. Εως τότε, φρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rouky007 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ρε παίδες ξέρει κάνεις πως μαθαίνουμε πότε πρέπει να περάσουμε ΚΤΕΟ??? :idea: Έμενα η άδεια είναι ένατος το 2009!!! :rtfm: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 102 ευρώ / 6μηνο πλήρωσα με Διεθνή Ένωση σήμερα. Καλή τιμή νομίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Αυτο που γραφεται στο link ειναι οτι ειναι προαπαιτουμενο για να σε ασφαλισουν. Που γραφει οτι αν δεν το εχεις δε θα σε καλυψουν σε περιπτωση ατυχηματος, παροτι το εχεις ασφαλισει? Γιατι απο αυτο στο link που διαβασα, η ασφαλιστικη ειναι προφανως υπευθυνη οταν ασφαλιζει χωρις να το ζηταει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες