Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

Γιατί εσείς δλδ τι χρήση κάνετε?

Απλά δεν το χρησιμοποιώ σε κίνηση και μέρα μέσα στην αθήνα για κοντινά γτ για εκει εχω το παπι

Πιο πολλα χλμ εξω αλλα κανω και τα εντος αττικης οπως ολοι μας

Τροποποιήθηκε από τον Jeronimo.G

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φετος βγηκε αυτο το λαστιχο στις διαστασεις που φοραει η δικια μου κ πηγα το εβαλα. Το battlax s20 evo.

Εχω κανει καμια 500αρα χλμ στην Αθηνα, 320 στην εθνικη (Αθηνα-Λαρισα) και αλλα τοσα χλμ εδω στο επαρχιακο δικτυο απο τότε.

Ζεσταινεται καλα μετα απο καμια 500αρια μετρα και ειναι βεντουζα.

Στα μεγάλα μοτο δεν ξερω τι συμπεριφορα μπορει να εχει, αλλά εμενα μου αρεσει και μου δινει σιγουρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν λιγο πηγα να αλλαξω λαστιχα στο παπι και μιλωντας με τον λαστιχα μου ειπε πολυ καλα λογια, αλλα οτι το sd δεν θα το ζεσταινει αυτο το λαστιχο και δεν θα μου δειξει τον καλο του εαυτο, οποτε και δεν μου το προτεινει

Γιωργο εσυ ειχες τετοια θεματα;Απ οτι εχω δει μιλας για γρηγορο ζεσταμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο στο 2ο γυρο στα μεγαρα εμπαινα τερμα στις στροφες.

Τι δεν εχει γρηγορο ζεσταμα σου λεει?

εδω μια φορα στο λυκαβηττο το ειχα δωσει 2 γυρες στο παρκινγκ και ειχε ζεσταθει η μερια προς την οποια γυρναγε.

Εχει πολυ γρηγορο ζεσταμα.δε ξερω γιατι στο ειπε αυτο...

και εαν δε το ζεσταινει το sd εγω κουβαλαω κουβερτες μαζι μου στις βολτες? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω ρε γμτ, δεν ξερω...καταξιωμενος λαστιχας στον χωρο ειναι αυτος που μου το ειπε, βεβαια εσενα σε εμπιστευομαι σε αυτα τα θεματα, θα το συζητησουμε και απο κοντα καποια στιγμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αθηνα κεντρο οχι αλλα Αττικη οδο,Ν Μακρη Σουνιο και ΕΟ

τι να πω ρε γμτ, δεν ξερω...καταξιωμενος λαστιχας στον χωρο ειναι αυτος που μου το ειπε, βεβαια εσενα σε εμπιστευομαι σε αυτα τα θεματα, θα το συζητησουμε και απο κοντα καποια στιγμη

Ζεσταινεται για πλακα.μην ακους τον καθε ενα που θελει να πουλησει ενδεχομενως αλλο λαστιχο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζεσταινεται για πλακα.μην ακους τον καθε ενα που θελει να πουλησει ενδεχομενως αλλο λαστιχο!

αυτο σκεφτηκα κ εγω ειναι η αληθεια μολις μου το ειπε, και αν επιλεξω τα gpracer φοβαμαι οτι σε 5000 χλμ θα θελω λαστιχα παλι οπως με τα conti, αν αυτα βγαλουν γυρω στα 9-10 θα ειναι super

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως υπάρχει και η λύση των metzeler m7rr αν έχεις ενδοιασμούς. Τα φοράω λίγα χιλιόμετρα στο smt <1000 αλλά ζεσταίνονται γρήγορα και δεν έχω δει καμία αστάθεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά πέφτει πολύ θάψιμο στα Bridgestone στους λαστιχάδες.

Και ιδιαίτερα στα λάστιχα αυτοκινήτου!!

Παίζουν πολλές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και προφανώς, ο υπεύθυνος πωλήσεων της ΕΛΑΣΤΡΑΚ κάτι δεν κάνει καλά.....

Επειδή είμαι bridgestonάκιας, απαιτώ με έντονη πίεση για να μου φέρουν τα λάστιχα που θέλω.

Και στο αυτοκίνητο τα πράγματα είναι χειρότερα.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο σκεφτηκα κ εγω ειναι η αληθεια μολις μου το ειπε, και αν επιλεξω τα gpracer φοβαμαι οτι σε 5000 χλμ θα θελω λαστιχα παλι οπως με τα conti, αν αυτα βγαλουν γυρω στα 9-10 θα ειναι super

λιγο δυσκολα πιστευω, να φτασεις τα 10 :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά πέφτει πολύ θάψιμο στα Bridgestone στους λαστιχάδες.

Και ιδιαίτερα στα λάστιχα αυτοκινήτου!!

Παίζουν πολλές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και προφανώς, ο υπεύθυνος πωλήσεων της ΕΛΑΣΤΡΑΚ κάτι δεν κάνει καλά.....

Επειδή είμαι bridgestonάκιας, απαιτώ με έντονη πίεση για να μου φέρουν τα λάστιχα που θέλω.

Και στο αυτοκίνητο τα πράγματα είναι χειρότερα.........

Δεν παν να λενε ο,τι θελουν.Δαγκωτο Bridgestone και εγω στο αυτοκινητο μ'αυτα ειμαι! Ο καθε ενας την δουλεια του κοιταει.Ε εγω θα κοιταξω την ασφαλεια μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα gsx 1250 και τώρα φοράω τα dunlop sportsmart2..

..τα οποία μέσα σε 10.000 χλμ πάρα κάτι...Το πίσω οριακά έχει πέλμα αν και μπορώ να πω ότι ακόμα κρατάνε απίστευτα καλά..τουλάχιστον στο στεγνό!!! :grin:

Το αστείο είναι ότι το έχω φάει στο πλάι...δηλαδή έχω αυλάκι στο κέντρο...Αλλά όχι μεταξύ κέντρου και άκρης..

..Μιας και αποφεύγω την εθνική..και είμαι γενικά αρκετά στριφτερός! (Η Επίδαυρος και ο Ρώσος εξοχικά μου!)

Η επιλογή μου για τα επόμενα σκεφτόμουν να είναι τα S20 αλλά από αυτά που διαβάζω λέω να τα αποφύγω..Μιας και αυτά τα 10.000 εγίναν σε κάτι λιγότερο από 5 μήνες!

Ακούω τους δικηγόρους του διαβόλου...

1.Βάζω πάλι Dunlop...Μιας και είναι supersport που βγάζουν κάτι παραπάνω...2.Bridgestone γιατί πιστεύετε πως είναι τα κορυφαία(?)..

.................3.Το γυρίζω σε τουριστάδικο?

Δεν με ανησυχεί τόσο το κράτημα..αφού όλα τα χιλιόμετρα γίνονται εκτός των τειχών...Με την κορόνα φοβάμαι μην ξενερώσω!! :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα gsx 1250 και τώρα φοράω τα dunlop sportsmart2..

..τα οποία μέσα σε 10.000 χλμ πάρα κάτι...Το πίσω οριακά έχει πέλμα αν και μπορώ να πω ότι ακόμα κρατάνε απίστευτα καλά..τουλάχιστον στο στεγνό!!! :grin:

Το αστείο είναι ότι το έχω φάει στο πλάι...δηλαδή έχω αυλάκι στο κέντρο...Αλλά όχι μεταξύ κέντρου και άκρης..

..Μιας και αποφεύγω την εθνική..και είμαι γενικά αρκετά στριφτερός! (Η Επίδαυρος και ο Ρώσος εξοχικά μου!)

Η επιλογή μου για τα επόμενα σκεφτόμουν να είναι τα S20 αλλά από αυτά που διαβάζω λέω να τα αποφύγω..Μιας και αυτά τα 10.000 εγίναν σε κάτι λιγότερο από 5 μήνες!

Ακούω τους δικηγόρους του διαβόλου...

1.Βάζω πάλι Dunlop...Μιας και είναι supersport που βγάζουν κάτι παραπάνω...2.Bridgestone γιατί πιστεύετε πως είναι τα κορυφαία(?)..

.................3.Το γυρίζω σε τουριστάδικο?

Δεν με ανησυχεί τόσο το κράτημα..αφού όλα τα χιλιόμετρα γίνονται εκτός των τειχών...Με την κορόνα φοβάμαι μην ξενερώσω!! :blush2:

Με συναδελφικη εκτιμηση,

http://www.mybike.gr/topic/56058-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%c2%abbattlax-s20%c2%bb-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-bridgestone/page__view__findpost__p__1874533

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα S20 μου τα σύστησε ο elpimero και για το NC, και το σκέφτομαι σοβαρά. Αυτό θέλω. Ένα λάστιχο που να ζεσταίνεται γρήγορα και ένα έχει άριστο γράπωμα.

Τα Z8 που φοράω τώρα ακόμη και μετά από αρκετά χιλιόμετρα σε Ε.Ο. ζεστά δεν τα λες...

Και τώρα που το λέμε, πια είναι η θερμοκρασία λειτουργίας ενός πολιτικού λάστιχου; Υποθέτω πιο χαμηλή από ένα Sport. Λάθος; Όσο και να το έχω ψάξει απάντηση δεν βρίσκω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το NC δεν νομιζω οτι θα τα ζεσταινει τα S20, γιατι ουτε μεγαλο βαρος εχει, αλλα ουτε και δυναμη.

Αν ομως υποθεσουμε πως τα ζεσταινει, η φθορα τους θα ειναι αρκετα μεγαλυτερη σχετικα με αυτα που εχεις συνηθισει.

Το λεω αυτο, γιατι το NC ειναι ενα μηχανακι, που οσοι το πηραν, θα το πηραν κυριως με γνωμονα την οικονομια που προσφερει στην συντηρηση αλλα και την καθημερινη διαβιωση. Αν του φορας λαστιχα Supersport που θα αντεξουν το 60% των χιλιομετρων που θα αντεχαν τα μαμα, παει περιπατο αυτη η οικονομια.

Και γενικα, (απαντωντας και στο παλικαρι νωριτερα με το Bandit), τετοια λαστιχα, αν τα δουλευετε κυριως πολη ή/και εθνικη οδο, που η μοτο ειναι ορθια, θα τετραγωνισουν ασχημα, οποτ το προσδοκιμο ζωης μειωνεται ακομα περισσοτερο απο ο,τι αν υπηρχε φυσιολογικη φθορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσδιόρισε το μεγάλο βάρος, γιατί αν τα 230Kg δεν είναι μεγάλο τότε οδηγώ παπί!

Τα Z8 μετά από σχεδόν 15.000χλμ είναι σα να μην έχουν αγγίξει άσφαλτο. Θα πάνε από γήρας, όχι φθορά...

Δεν με απασχολεί αυτό. Προτιμώ να χαίρομαι τα στροφιλίκια χωρίς να πιάνεται η ψυχή μου όταν αρχίζει και γλιστράει...

Αν ένα λάστιχο βγάλει το πολύ 10 με 15.000 είμαι υπερευχαριστημένος. Και από την άλλη η καθημερινή μου μετακίνηση γίνεται με το metro οπότε δεν κάνω πλέον χιλιόμετρα καθημερινά...

Τα S20 η Bridgeston τα έχει στην κατηγορία Sport & Touring όπως είναι και τα Z8 η Metzeler...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα s20 εφοσον ειναι με 3 γομες, θεωρητικα δεν τετραγωνιζουν δυσκολοτερα?

(σχωρατε με αν λεω μακακιες, απο τα λιγα που ξερω λεω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτιδηποτε το οδηγας ορθιος θα τετραγωνισει διοτι απλα δεν φθειρονται αναλογα και τα πλαινα του ελαστικου.

Τα 230 κιλα ειναι σιγουρα αρκετα να φθειρουν τα s20. Μπορει να λειπει η ιπποδυναμη, αλλα η ροπη ειναι αρκετη.

Επισης, τα s20 δεν ειναι sportouring, αλλα σκετο sport. Sport touring ειναι τα T30 και ακομα πιο touring τα bt023.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζα οτι ηταν ~200 κιλα το NC... Τραγικο...

Ναι, υπαρχει βαρος για να ζεσταινονται τα ελαστικα, και εφ'οσον δεν εχεις θεμα να τα αλλαξεις στις 10-15.000 χιλιομετρα go for it. Νομιζω οτι τα 15.000 χιλιομετρα θα στα βγαλει.

Και οχι, δεν ειναι Sport-Touring ελαστικο. Ειναι Sport. Οπως ειναι και τα SportSmart II.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτιδηποτε το οδηγας ορθιος θα τετραγωνισει διοτι απλα δεν φθειρονται αναλογα και τα πλαινα του ελαστικου.

Τα 230 κιλα ειναι σιγουρα αρκετα να φθειρουν τα s20. Μπορει να λειπει η ιπποδυναμη, αλλα η ροπη ειναι αρκετη.

Επισης, τα s20 δεν ειναι sportouring, αλλα σκετο sport. Sport touring ειναι τα T30 και ακομα πιο touring τα bt023.

fyi

Τα Τ30 ειναι ο απογονος των ΒΤ023. Γι αυτο και τα Τ30 ζεσταινονται πιο ευκολα απο τα ΒΤ023.Οχι πως δεν θελουν το χρονο τους κι αυτα. Γιωργη το ξερεις καλυτερα εσυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζα οτι ηταν ~200 κιλα το NC... Τραγικο...

Ναι, υπαρχει βαρος για να ζεσταινονται τα ελαστικα, και εφ'οσον δεν εχεις θεμα να τα αλλαξεις στις 10-15.000 χιλιομετρα go for it. Νομιζω οτι τα 15.000 χιλιομετρα θα στα βγαλει.

Και οχι, δεν ειναι Sport-Touring ελαστικο. Ειναι Sport. Οπως ειναι και τα SportSmart II.

Το δικο μου γυρω στα 185 κιλα γεματο ειναι.

Δεν ειναι και κανα τερας δυναμης.

παρολα αυτα μια χαρα τα ζεσταινει.

Αρα και στο nc δε νομιζω να εχουν θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα