Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

τα περισσοτερα χιλιομετρα γινονται σε στριφτερο επαρχιακο, αλλα στο κεντρο τελειωνει :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οδηγα πιο πολυ πλαγιασμενος....

:thumbsup1::ok::rotfl: :rotfl:

βασικα ελεγα το επομενο μου λαστιχο να ηταν το Τ30 αλλα μετα απο το review που διαβασα μαλλον θα καταληξω στο S20 EVO!

Γιωργη κραταω και τις δικες σου εντυπωσεις απο το Τ30 βεβαια μεχρι τα Χριστουγεννα που θα γινει η αλλαγη!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμένω να γράψει καμιά εντύπωση κι ο Midnek από τα Μ7 και θα δω τι θα βάλω πάνω. Όπως είμαι τώρα είμαι ανάμεσα στα s20 και στα diablo rosso.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ιδιαιτερη λυπη διαπιστωσα οτι η Bridgestone και συγκεκριμενα το S20 EVO δεν βγαζει σε διαστασεις 160/60/17. Αρα παμε για τα Τ30!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους .

Τελικά έχει κανείς βάλει σε παραπλήσια μηχανή με το bandit 1250 τα S20 Evo να μας πει εντυπωσεις ?

Τα pilot road 3 που φοράω τώρα έχουν το καλό ότι αν και έχουν γράψει έως τώρα 11,000 χλμ σε ένα χρόνο ακριβώς δειχνουν να έχουν πολύ ψωμί ακόμα ... αλλά δεν μου αρέσει η αισθησή τους και γλυστράνε έντονα. Έως Σεπτέμβριο θα έχω εύκολα φτάσει τα 15.000 οπότε στάνταρ θα θέλω άλλα την άνοιξη το αργότερο .

Είμαι ανάμεσα στα S20 ( μόνο μείον βγάζουν λίγα χλμ ) στα Μ5 & στα pilot road 4 εάν είναι βελτιωμένα από τα 3 .

Πάντως αν τα νέα S20Evo αντέχουν για 15.000 χλμ θα πάω για αυτά κατευθείαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 15KKm με S20Evo μου φαίνονται απίθανα.

Θεωρώ πως μπορείς να βγάλεις 10 ή 11Kkm αλλά θα κρατούν καλύτερα στο τέλος της ζωής τους από το μισοφαγωμένα τουριστικά.

Για βαριά μηχανάκια σα το δικό σου, αναζήτησε S20E (ουσιαστικά S20 με ενισχυμένο σκελετό).

Αν δε σκέφτεσαι να πας εξωτερικό, στους Ελληνικούς δρόμους σαπούνια επέλεξε μαλακό ελαστικό τύπου S20 και άσε τα τουριστικά για αναβάτες που δεν ψάχνονται ή κάνουν πολλά χιλιόμετρα σε εθνικές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνω γύρω στα 15,000χλμ τον χρόνο.

Πέρυσι είχα καταλήξει να βάλω τα S20 αλλά επειδή όλοι με bandit 650 όμως ... είχαν βάλει τα ίδια και ήταν ευχαριστημένοι είπα και εγώ να τα δοκιμάσω.

Η χρήση είναι νορμάλ

60% εθνική

20% επαρχιακό

20% πόλη ανοικτό δρόμο ( βραδια )

Εξωτερικό θα πάω τώρα με αυτά που φοράω κ γυρνώντας θα έχω γύρω στα 15,000χλμ στα michelin pilot road 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην επομενη αλλαγη ελεγα να βαλω τα Evo.

ομως δε βγαζει πισω διασταση 160.

Ετσι λεω να βαλω μπροστα το evo και πισω το απλο.

Δε πιστευω να εχω θεμα(καμια παρενεργεια οταν εχεις διαφορετικο τελειως λαστιχο μπροστα και πισω),μιας και χοντρικα τα ιδια λαστιχα ειναι τα προηγουμενα με τα καινουργια απλα με καποιες μικροαλλαγες...

ο λογος που σκεφτομαι να το κανω ειναι γιατι το μονο παραπονο που εχω,ειναι να ειχε λιγο πιο πολυ πληροφορηση το μπροστινο και το εχουν βελτιωσει αυτο απο οτι διαβασα στο evo.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο 17000χλμ αλλαχθηκε ΜΟΝΟ το πισω λαστιχο το οποιο εκανε μια ραβδωση στην κορωνα και δυστυχως δεν μπορουσε να περιμενει οχι μονο τα x-mas αλλα τις 25 του μηνου. Το μπροστινο εχει φθασει με ποσοστο φθορας 20% οποτε μετα απο συμβουλη φιλων εμεινε! Του χρονου βλεπουμε!

Και βεβαιως μπηκε ξανα S20 :mB_kalo_e::wub::punk::worshippy::thumbsup::yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: (To S20 EVO δυστυχως δεν βγαινει σε 160)

Το απογευμα εχει Σουνιο βολτιτσα για "στρωσιμο"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους .

Τελικά έχει κανείς βάλει σε παραπλήσια μηχανή με το bandit 1250 τα S20 Evo να μας πει εντυπωσεις ?

Τα pilot road 3 που φοράω τώρα έχουν το καλό ότι αν και έχουν γράψει έως τώρα 11,000 χλμ σε ένα χρόνο ακριβώς δειχνουν να έχουν πολύ ψωμί ακόμα ... αλλά δεν μου αρέσει η αισθησή τους και γλυστράνε έντονα. Έως Σεπτέμβριο θα έχω εύκολα φτάσει τα 15.000 οπότε στάνταρ θα θέλω άλλα την άνοιξη το αργότερο .

Είμαι ανάμεσα στα S20 ( μόνο μείον βγάζουν λίγα χλμ ) στα Μ5 & στα pilot road 4 εάν είναι βελτιωμένα από τα 3 .

Πάντως αν τα νέα S20Evo αντέχουν για 15.000 χλμ θα πάω για αυτά κατευθείαν

Τα ειχα βαλει εγω στο δικο μου Στην καλυτερη περιπτωση θα χρειαστεις δυο πισινα και ενα μπροστινο για 13000-14000 χιλ, Ειναι βεβαια μακραν καλυτερο σε κρατημα απο τα τουριστικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο 17000χλμ αλλαχθηκε ΜΟΝΟ το πισω λαστιχο το οποιο εκανε μια ραβδωση στην κορωνα και δυστυχως δεν μπορουσε να περιμενει οχι μονο τα x-mas αλλα τις 25 του μηνου. Το μπροστινο εχει φθασει με ποσοστο φθορας 20% οποτε μετα απο συμβουλη φιλων εμεινε! Του χρονου βλεπουμε!

Και βεβαιως μπηκε ξανα S20 :mB_kalo_e::wub::punk::worshippy::thumbsup::yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: (To S20 EVO δυστυχως δεν βγαινει σε 160)

Mε το s 20 εκανες 17000 χιλ.!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα και το μπροστα συνεχιζει μπαινοντας στα 18000. Στο πισω μπηκε καινουριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;;;;; Κωστάρα με έστειλες τώρα. Δεν παίζει καμία περίπτωση να μου βγάλει τόσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε το s 20 εκανες 17000 χιλ.!!!

Σωστα και το μπροστα συνεχιζει μπαινοντας στα 18000. Στο πισω μπηκε καινουριο!

Τον πιστεύω, γιατί ο Κώστας δε το ξεσκίζει στα απότομα ανοίγματα σαν κάτι άλλους κάφρους...... :_innocent: :D

Κάνει στρωτή οδήγηση κι αυτό αποδίδει καρπούς σε κάποιους τομείς φθορών αναλωσίμων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;;;;; Κωστάρα με έστειλες τώρα. Δεν παίζει καμία περίπτωση να μου βγάλει τόσα.

Παιζουν πολλα ρολο φιλε και πρωτα απ ολα ο τροπος οδηγησης.

Τον πιστεύω, Δεν εχω λογο να πω ψεματα κυριοι.Δεν ειμαι μετοχος στην Bridgestone δυστυχως γιατί ο Κώστας δε το ξεσκίζει στα απότομα ανοίγματα σαν κάτι άλλους κάφρους...... :_innocent: :D

Κάνει στρωτή οδήγηση κι αυτό αποδίδει καρπούς σε κάποιους τομείς φθορών αναλωσίμων.

Κανω κι εγω τα "ανοιγματα" μου :peep: αλλα με ρεγουλα και μετρο :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο tiger ειναι φορεμενα περιπου 8000 χλμ .Η φθορα τους μεχρι στιγμης ειναι σημαντικα μεγαλη.Πιστευω με το ζορι να βγαλουν αλλα 2000 χλμ .

Αλλα ειναι καταπληκτικο λαστιχο κατα την γνωμη μου.Κρατανε ακομα και τωρα παρα πολυ καλα. Εντυπωση μου κανει το κρατημα που εχουν ακομα και εντος πολης σε δρομους γλιστερους .Δυσκολευουν την μπαντα στο ανοιγμα του γκαζιου !!

Πιστευω ομως ,σε μηχανακια τυπου Κ1300 r -vfr 1200 κτλπ που και βαρος εχουν και ΠΟΛΥ δυναμη ,με το ζορι να βγαζουν 7000 χλμ (ειδικα το πισω )

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα εντυπωσιακο. Εμενα μου εβγαλαν δυο πισινα και ενα μπροστινο κοντα στα 14000 χιλ. Το ιδιο και σε φιλο με Κ 1200 S

Υπαρχει περιπτωση να πεσαμε σε παρτιδα προβληματικη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα εντυπωσιακο. Εμενα μου εβγαλαν δυο πισινα και ενα μπροστινο κοντα στα 14000 χιλ. Το ιδιο και σε φιλο με Κ 1200 S

Δεν νομιζω για προβληματικη παρτιδα φιλε Ανδρεα ουτε σε εσενα ουτε του φιλταττου xampou που στα 8000χλμ εχει μια σημαντικη φθορα. Και στα δικα μου απο τα 14-15000χλμ αρχισα να καταλαβαινω οτι ερχεται το λαστιχο προς το τελος του με ψιλογλυσρτηματα κλπ κλπ χωρις ομως να σημαινει οτι δεν συνεχιζε να κολλαει στο δρομο. Βεβαια οπως ολοι γνωριζουμε απο κει και περα μ'αυτα τα "ψιλογλυσρτηματα" μπαινει και ο παραγο "ψυχολογια" οποτε και δεν το πιεζεις τοσο πολυ.

Οσο για τα κιλα η δικη μου <κουκλα> (οπως την αποκαλω) ζυγιζει 245 κιλα φουλ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι

κι εμενα ακριβως τοσα μου βγαλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...με ψιλογλυσρτηματα ......τα "ψιλογλυσρτηματα" μπαινει και ο παραγο "ψυχολογια".....

Ρε πάτερ γκομένιε, γλύστριμα το λένε όχι γλύσρτημα.......όσο για τον παράγο αυτός είναι ξάδερφος του Πανάγα από το Κύθηρα;

Μου έβγαλες τους οφθαλμούς βόλτα έξω από το κρανίο μου πρωινιάτικα χα,χα,χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πάτερ γκομένιε, γλύστριμα το λένε όχι γλύσρτημα.......όσο για τον παράγο αυτός είναι ξάδερφος του Πανάγα από το Κύθηρα;

Μου έβγαλες τους οφθαλμούς βόλτα έξω από το κρανίο μου πρωινιάτικα χα,χα,χα

εεετσι φιλε..μονο τα πιπινακια θα σου βγαζουν τους οφθαλμους οξω;;; :grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζει σε αυτο το λαστιχο πολυ μεγαλο ρολο η χρηση.

Με ενα ζευγαρι ειχα βγαλει 18000 και ειχε το πισω λιγο ακομα και τωρα στις 12000 το πισω ειχε γινει χαλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία νούμερα :lol:

Εγώ με s20/bt16 αποκλείεται να βγάλω πάνω από 5Κ πίσω (κ με τα 3/4 των χλμ εκτός πόλης).

Στα 10 με 11 δύο πίσω κ ένα εμπρός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα