Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Απλά τέλειο! Συγχαρητήρια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Πολλά μπράβο σε όλο το team :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ...έχετε τρελα παιδες!...απόλαυσα το βιντεακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ζηλευωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 με τα συνχαρητήρια το ξέχασα... η μιά εκ των δύο είναι η κλασσική px200 εάν δε κανω λάθος(?) πηγε ρε το δίχρονο απροβλημάτιστα τόσα χιλιόμετρα??? :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelat 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 !!!!! Πάντα γεροί και πάντα τέτοια!!!! Αρης http://aroundtheblacksea2012.wordpress.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Δεν πάτε κύριοι να πετάξετε τας βέσπας λέω εγώ να πάτε να πάρετε κανα' ΣΟΒΑΡΟ και ΑΝΤΡΙΚΙΟ Μηχανάκι όπως 'busa ? Aφού ολοι αυτό λένε πως είναι το καλύτερο... Σοβαρά τώρα παιδιά : άπειρο σέβας :_thumbsup: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Το βιντεάκι να το στείλετε συστημένο στην Piaggio Ιταλίας. ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ τσάμπα 3 καινούρια μηχανάκια της αρεσκείας σας ,ανταλλακτικά,σέρβις,εξοπλισμό ΔΩΡΕΑΝ εφ' όρου ζωής. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μπραβο ρε μαγκες..!!! Ειστε ωραιοι..!! Να σ'τε παντα γεροι να ταξιδευετε με τα vespa σας και με οτι αλλο θελετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μπομπόλια απο ατσάλι λέμε και κώλος απο κρανιά! Τα respect μου και εις ανώτερα.....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
s_gogos 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 με τα συνχαρητήρια το ξέχασα... η μιά εκ των δύο είναι η κλασσική px200 εάν δε κανω λάθος(?) πηγε ρε το δίχρονο απροβλημάτιστα τόσα χιλιόμετρα??? :worthy: Όπως απάντησα και σε δίχρονο φόρουμ... "Σε λίγο η δική μου (PX200 2Τ!) τερματίζει το κοντέρ της, δηλαδή τις 100.000χλμ και ακόμα κινητήρα δεν έχω ανοίξει!!!!!!!! Τώρα αν σου πω ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ταξίδι το έβγαλα με τέρμα γκάζι (για να μπορέσω να ακολουθήσω τους άλλου 2 με τις αυτόματες) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με μόνη φροντίδα μετά το ταξίδι αλλαγή μπουζί και λαδιών θα με πιστέψεις; ΥΓ.Πρόπερσι το ίδιο βεσπάκι έκανε το εντυπωσιακό "Ανκόνα-Βαρκελώνη" χωρίς στάση, παρα μόνο για βενζίνες! https://vimeo.com/15831259 Και το 2009 Αυστρία και ολίγον Γερμανία... https://vimeo.com/23567893 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Όπως απάντησα και σε δίχρονο φόρουμ... "Σε λίγο η δική μου (PX200 2Τ!) τερματίζει το κοντέρ της, δηλαδή τις 100.000χλμ και ακόμα κινητήρα δεν έχω ανοίξει!!!!!!!! Τώρα αν σου πω ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ταξίδι το έβγαλα με τέρμα γκάζι (για να μπορέσω να ακολουθήσω τους άλλου 2 με τις αυτόματες) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με μόνη φροντίδα μετά το ταξίδι αλλαγή μπουζί και λαδιών θα με πιστέψεις; ΥΓ.Πρόπερσι το ίδιο βεσπάκι έκανε το εντυπωσιακό "Ανκόνα-Βαρκελώνη" χωρίς στάση, παρα μόνο για βενζίνες! https://vimeo.com/15831259 Και το 2009 Αυστρία και ολίγον Γερμανία... https://vimeo.com/23567893 :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ειστε φοβεροι! και το βιντεακι καταπληκτικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ενακατομμύριο ρισπέκτ δεν φτάνουν! μπράβο παιδιά! είχαμε και εμείς μια PX 200 αλλά μας την έφαγαν πριν πολλά χρόνια... δεν ειχα βγάλει καν δίπλωμα τότε και δεν πρόλαβα να την ευχαριστηθώ οδηγώντας τη αλλά έχει μεινει απωθημένο, οπότε ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει μια στην οικογένεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Όπως απάντησα και σε δίχρονο φόρουμ... "Σε λίγο η δική μου (PX200 2Τ!) τερματίζει το κοντέρ της, δηλαδή τις 100.000χλμ και ακόμα κινητήρα δεν έχω ανοίξει!!!!!!!! Τώρα αν σου πω ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ταξίδι το έβγαλα με τέρμα γκάζι (για να μπορέσω να ακολουθήσω τους άλλου 2 με τις αυτόματες) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με μόνη φροντίδα μετά το ταξίδι αλλαγή μπουζί και λαδιών θα με πιστέψεις; ΥΓ.Πρόπερσι το ίδιο βεσπάκι έκανε το εντυπωσιακό "Ανκόνα-Βαρκελώνη" χωρίς στάση, παρα μόνο για βενζίνες! https://vimeo.com/15831259 Και το 2009 Αυστρία και ολίγον Γερμανία... https://vimeo.com/23567893 εντάξει αντε γειά..!! :bye: απλησίαστοι είστε!! το μόνο που έχω να πω.. θα σας διαφημίσω τσακάλια!! keep on riding Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φανταστικοι!! οχι μονο λογο βεσπας κτλ ..αλλα επειδη ειστε ωραια παρεα και ταξιδευετε!!! και μετα απο αυτα που ειδα ...ετσι μου ερχεται να παρω με το glx, τους δρομους και τα βουνα !! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειναι τρελοι αυτοι οι Βορειοι... Μπραβο παιδια. Μπραβο, μπραβο, μπραβο :) Αληθεια οι Βεσπες δουλεψαν χωρις προβληματα για τοσα χλμ μαζεμενα? Οπως ειπε και ο doctoras παραπανω ''πηγε ρε το δίχρονο απροβλημάτιστα τόσα χιλιόμετρα??'' Ειδα και το βιντεο... Καλα εσυ φιλε με την διχρονη πρεπει να τα ειδες ολιγον κολυωμενα ε? χεχεε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
s_gogos 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Το βιντεάκι να το στείλετε συστημένο στην Piaggio Ιταλίας. ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ τσάμπα 3 καινούρια μηχανάκια της αρεσκείας σας ,ανταλλακτικά,σέρβις,εξοπλισμό ΔΩΡΕΑΝ εφ' όρου ζωής. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για σας. Απ'το στόμα σου... ενακατομμύριο ρισπέκτ δεν φτάνουν! μπράβο παιδιά! είχαμε και εμείς μια PX 200 αλλά μας την έφαγαν πριν πολλά χρόνια... δεν ειχα βγάλει καν δίπλωμα τότε και δεν πρόλαβα να την ευχαριστηθώ οδηγώντας τη αλλά έχει μεινει απωθημένο, οπότε ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει μια στην οικογένεια! Άντε, οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ! εντάξει αντε γειά..!! απλησίαστοι είστε!! το μόνο που έχω να πω.. θα σας διαφημίσω τσακάλια!! keep on riding Θα μας βοηθήσεις πολύ αν το κάνεις!!! Άντε μπας και πάρει μπρος το καινούργιο σχέδιο που σκεφτόμαστε!!! Φανταστικοι!! οχι μονο λογο βεσπας κτλ ..αλλα επειδη ειστε ωραια παρεα και ταξιδευετε!!! και μετα απο αυτα που ειδα ...ετσι μου ερχεται να παρω με το glx, τους δρομους και τα βουνα !! Και τα ποτάμια και τις θάλασσες και τις λίμνες και ότι βρεις μπροστά σου πάρε! Αν μη τι άλλο, έχουν ψυχή και χαρακτήρα τα "μικρά"!!! Ειναι τρελοι αυτοι οι Βορειοι... Μπραβο παιδια. Μπραβο, μπραβο, μπραβο Αληθεια οι Βεσπες δουλεψαν χωρις προβληματα για τοσα χλμ μαζεμενα? Οπως ειπε και ο doctoras παραπανω ''πηγε ρε το δίχρονο απροβλημάτιστα τόσα χιλιόμετρα??'' Ειδα και το βιντεο... Καλα εσυ φιλε με την διχρονη πρεπει να τα ειδες ολιγον κολυωμενα ε? χεχεε Κωλυόμενα;;; Όταν ανεβαίνω στη βέσπα μου δεν κωλύομαι... Παθαίνω κάτι άλλο που αρχίζει από Κ... Ευχαριστούμε για όλα τα σχόλια!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 συγχαριτηρια ρε παλικαρια....θελω να το κανω και εγω ...το εχω ονειρο ζωης...(απλα οχι με βεσπα,νομιζω δεν θα το αντεξω) και παλι χιλια μπραβο!!!!!!εμεινα με το στομα ανοιχτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Είστε αυτό που περιγράφω στην υπογραφή μου! Θέλει @@ για να κάνεις τόσο μεγάλα ταξίδια με τέτοια κυβικά! Θα ήθελα να μου πείτε αν σε έβγαλαν προβλήματα κατά την διάρκεια και αν είχατε άγχος με τα βενζινάδικα και ανα πόσο σταματούσατε για fullάρισμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Είπε ότι δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα και ότι μάλιστα ήταν και με τέρμα γκάζι για να προλαβένει τις αυτόματες Vespes. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
s_gogos 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Είστε αυτό που περιγράφω στην υπογραφή μου! Θέλει @@ για να κάνεις τόσο μεγάλα ταξίδια με τέτοια κυβικά! Θα ήθελα να μου πείτε αν σε έβγαλαν προβλήματα κατά την διάρκεια και αν είχατε άγχος με τα βενζινάδικα και ανα πόσο σταματούσατε για fullάρισμα! Στέλιο κανένα απ'τα μηχανάκια δεν έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα! Εκτός εαν θεωρηθεί πρόβλημα η πίσω λάμπα που κάηκε στη δική μου PX... Με τα βενζινάδικα δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα (σχεδόν παντού διανυκτερεύουν ή υπάρχει μηχάνημα που λειτουργεί με κάρτα!) αλλά για παν ενδεχόμενο κουβαλούσαμε και 2 5λιτρα μπετονάκια. Εγώ με την PX είχα αυτονομία από 125 έως 145χλμ και με τα έξτρα 5 λίτρα ξεπερνούσα κατά πολύ τα 200χλμ! Οι "αυτόματοι" δυστυχώς ή ευτυχώς είναι σε άλλη κατηγορία! Χωρίς μπετόνι χτυπούσαν άνετα πάνω από 250χλμ!! Όσο για το εάν θέλει αυτό που είπες για να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι με τόσα λίγα κυβικά θα σου απαντήσω απλά πως με κανένα άλλο μηχανάκι δεν έχεις τόσο τέλεια κάλυψη απ'τα στοιχεία της φύσης και εάν σου τη "βαρέσει" οδηγείς και με σταυροπόδι! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Στα χω πει τα συγχαρητήρια μου από κοντά Στέργιο, το βιντεάκι πραγματικά τα σπάει!! Και η βέσπα σου φυσικά! Μπράβο για το κουράγιο σας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εύγε, εύγε, εύγε ! :vv: RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE καρντάσια ! Την επόμενη φορά κοινοποιείστε το και θα μαζευτούμε και άλλα σκούτερ άν μαζέψουμε και κανά φράγκο βέβαια. Σας μεταφέρω και τα συγχαρητήρια από όλο το σκουτεροφόρουμ μας όπου κοινοποίησε το βιντεάκι άλλο μέλος και το πήραμε χαμπάρι. :scooter: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2012 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες