Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Husqvarna wre 125Husqvarna wr125TM 125ktm exc 250Ktm exc 300 six daysKtm sx 125 Εκτός από τα τρία τελευταία που τα οδήγησα ως motard (δυστυχώς), τα υπόλοιπα σαν enduro στο βουνό. Αχ, τι να πρωτοπεις. Στο χώμα τουλάχιστον, δεν θα έπαιρνα ποτέ 4t. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Husqvarna wre 125Husqvarna wr125TM 125ktm exc 250Ktm exc 300 six daysKtm sx 125 Εκτός από τα τρία τελευταία που τα οδήγησα ως motard (δυστυχώς), τα υπόλοιπα σαν enduro στο βουνό. Αχ, τι να πρωτοπεις. Στο χώμα τουλάχιστον, δεν θα έπαιρνα ποτέ 4t. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη! Για το SX σε motard νταξ πιστεύω ότι όντως δεν λέει πολύ τόσο σκίσιμο που χρειάζεται για να βγάλει την δύναμη, αλλά οδήγησες exc 250-300 MOTARD και λες δυστυχώς; ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 για δίχρονα δε λέμε; να το πρώτο μηχανάκι που οδήγησα.Υ.Γ. : Σταυρακα respect! κι αν εχεις ξεθάψει θέματα απο εχθές! σε μερικά δίνεις και απάντηση σα να ρωτήθηκε κάτι πριν μια ωρα! Σωραιοςςςςςς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Κατι σκουτερακια ανα τα χρονια και ενα CRM250Mk3 ενος κολλητου, δυνατο μηχανακι που ακομα στεκεται καλα για τις 10ετιες του!Αλλα απο φρενα πατος ή εμενα μου φανηκε περιεργο το οτι δεν εχει και φρενο κινητηρα αλλα ο δισκος του μπροστα ειναι λιγος για ασφαλτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Μονο ενα dt200 που ηταν 220 απο ρεκτηφιε. Καλο δυνατο τοτε μου εκανε εντύπωση. Εχει νευρο αλλα και παλι ... παλιοξεχασα να αναφερω οτι το πρωτο μηχανακι που καβαλισα στην ζωη μου ηταν ενα ζουνταπ 50ρι του παππου μου. Το ειχα ξεχασει τελειως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Για το SX σε motard νταξ πιστεύω ότι όντως δεν λέει πολύ τόσο σκίσιμο που χρειάζεται για να βγάλει την δύναμη, αλλά οδήγησες exc 250-300 MOTARD και λες δυστυχώς; ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Το χώμα είναι αλλιώς! Μπορείς και να κανιβαλήσεις σε φλαταδούρες, να κάνεις τα παιχνίδια σου αλλά το σημαντικό είναι ότι μπορείς να οοδηγήσεις τεχνικά. Σε ένα μονοπάτι πχ που ήδη ξέρεις και που τo terrain θα περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Έτσι θα προτιμούσα να το δοκιμάσω. ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 yamaha f1 110yamaha dt 50yamaha dt 20phonda nsr 250honda mtxκαι πολλα αλλα.το διχρονο ειναι η πρωτη μου αγαπη σε δυο τροχους. και οπως λεει ο βασιλακης ο καρρας.... η πρωτη αγαπη αφου το ξερεις δεν ξεχνιεται.....!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 οτι και οσο να αγαπας, οι περισσοτεροι που εχουν μεινει με μια διχρονη αναμνηση, αν ξαναοδηγησουν τωρα, θα εκπλαγουν , ποσο λαθος εντυπωσεις υπαρχουν απο μια αναμνηση ... δυστηχως 4stroke power 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sakis Elef 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Αν το θες για άσφαλτο δεν είναι καλή ιδέα. Για χώμα αλλάζει το πράγμα! Γενικά τα 2Τ "μπαίνουν στη ροπή τους" λίγο πιο αργά, έπειτα αρπάζουν πολύ απότομα αλλά ψηλά κρεμάνε, είναι πολύ σβέλτοι κινητήρες, αποδίδουν πολύ περισσότερους ίππους ενώ είναι και πιο ελαφριά. Ένα ββζζζζζζ και εξαφανίστηκες!! Όμως δεν έχουν φρένο κινητήρα, ούτε την λειτουργία "τρακτέρ" των 4Τ με γραμμική απόδοση σε μεγαλύτερο φάσμα στροφών, αυτό το μπρααααααμπ που σε κρατάει και δε σε αφήνει!!Οι κατηγορίες πάνε κάπως έτσι:125 2Τ - 250 4T 250 2T - 450 4T300 2T - 500+ 4T500 εδώ και χρόνια δεν έχει γιατί απλά δεν οδηγιέται.Στο enduro κυριαρχούνε πλέον τα 2Τ, ενώ σε motocross και super moto τα 4Τ. Τα 2χρονα πάντως θεωρούνται πιο δύσκολοοδήγητα για τους περισσότερους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Στο enduro κυριαρχούνε πλέον τα 2Τ, ενώ σε motocross και super moto τα 4Τ.kai στο εντουρο τα 4τ χρονα κυριαρχουν ...μην κοιτας την κωλοτουμπα με aubert και holcombe της βετα ... δες ολα τα υπολοιπα... μονο σε οτι περιγραφεται ως hard υπερτερουν τα διχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
φαφαλας 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 1988 250cc μαμα. 134 κιλα αδειο. 13sec το 400αρι και θεωρειται απο τα ποιο αργα 250 του 1980-90. αλλα 250 2τ μοντελα ειχαν +10 αλογα ανετα πολλα σημερινα 500 και 600cc (xt,fmx,xtx,drz,duke390,cb500 new,ισως και africa,nc750) εχουν λιγοτερα γκαζια-αλογα και φυσικα για τα 134 κιλα ακομα εχουμε δρομο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Ωραιες εποχεςεχουμε και λεμεvespa 50s - Yamaha 125 - Yamaha DT200WR -Yamaha tzr 250 1kt - Kawasaki kr1s - Honda nsr250 88 - Yamaha TDR250 .Και μια χαρα γκαζια ειχανΤωρα μονο για συλλεκτικο αν θες αν ειναι δρομου η για χωμα , για καθε μερα δεν νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ειχα στην κατοχη μου αρκετα διχρονα..Καποτε ειχα στην κατοχη μου ενα gsxr400 αυτο που κατεβαζε 16,5 χιλιαδες στροφες και 55 αλογα.....παιδικος φιλος ειχε το rgv250 το οποιο ηταν αμεσα συγγρισιμο με το gsxr. εβγαζε λιγο λιγοτερα αλογα απο το gsxr400. το rgv αν και ποιο ελαφρη και μου φαινοταν οτι δεν πηγαινε μια.........ο λογος ηταν οτι επρεπε να το κραταω συνεχεια σε ενα συγγεκριμενο ευρος στοφον πχ 8κ-10κ για να πηγαινει.....το gsxr απο τις 9κ μεχρι τις 15 πηγαινε αεροπορια...... Τα "σκυλιασματα" που εκανε το gsxr ακομα στοιχιωνουν τις νυχτες μου....Σε καθε περιπτωση το gsxr ηταν κλασικη περιπτωση.....ακουγομε αλλα δεν ερχομαι....(δηλαδη οτι ακριβος πρεπει για ενα κουλαδι σαν και εμενα) το rgv ηταν καλο μονο για ενα ευρος 2 χιλιαδον στροφων....ηθελε τεχνη για να το οδηγισεις συνεχεια και σε γρηγορη βολτα στην σωστη περιοχη!!!κατα τα αλλα για τις δικες μου εμπειριες το gsxr με εκανε να χαμογελαω παραπανω απο το rgv. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες