Jump to content
Viper4

Η πιο ζημιάρα μάρκα

695 ψήφοι

1. 1. Ποια θεωρείτε ότι είναι η μάρκα με τις συχνότερες βλάβες; σημαντικές ή μη, αλλά που σου χαλάνε την διάθεση

Recommended Posts

Η ψήφος πάντως του αγαπητού συμφορουμίτη επειδή φαίνεται ποιος ψήφισε τι δεν είναι στο κατεχόμενο μοτοσακό αλλά στην ηόνδα και γιαυτό ρώτησα γιατί προσωπικά ΟΥΤΕ μίζα έχω αλλάξει ποτέ ακόμα και στο δείγμα των 139.000 χλμ......κατά τα άλλα κουβέντα να γίνεται......όλα καλά ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο άλλος παίρνει κτμ επειδή βλέπει ότι στα ίδια κυβικά βγάζει περισσότερα άλογα και είναι γενικά πιο δυνατό και περιμένει ότι στα σέρβις θα είναι ίδιο με xt.

Του σπάει και μετά λέει φταίει η μάρκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμός βλέπω γίνεται, αναζωπυρώθηκε το θέμα, Φοίνικας σκέτος ! :tooth: :tooth: :tooth:

Τελικά τι ισχύει για τα ΚαΤέΜια ?

Κάθε Τρίτη ή Τετάρτη πάνε μάστορη ? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα triumph τι λένε;

Με ψήνει ο τίγρης αλλά δεν διαβάζω τα καλύτερα σε θέματα αξιοπιστίας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που βλέπω εγώ και θέλω να σχολιάσω είναι η εικόνα που σχηματίστηκε για τους 4 Τζαπανέζους κατασκευαστές (νομίζω όχι άδικα).

Οι 3 λοιπόν έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά και η Χόνδα σχεδόν 4πλάσιο των άλλων τριών!!!

Εμ κυρά Χόνδα, ανορθωτές και πηνία έχουν στοιχειώσει πλέον τους πελάτες σου. Στον ύπνο τους πετάγονται οι άνθρωποι.

Made in Italy ήθελες τα μεκανάκια σου, λούσου τα τώρα (αχ πόσο μου λείπει το emoticon της πεοκινητικής) :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω πως δεν ειναι μοτο αλλα το τελευταίο ετος παίζει να έχω δει καμια 10 20 gilera runner στο δρομο στο χερι... Και φιλος που ειχε runner το πουλησε με μολις 5000 χλμ και παρα πολλες βλαβες.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aναρωτιέμαι αν η Mattinghofen σκίζει λόγω φήμης ή πραγματικών γεγονότων ?

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Προς το τέλος της δεκαετίας του 90, οι τότε κάγκουρες της εποχής, κυκλοφορούσαν με ΧΤ ή κι άλλα ιδίας κατηγορίας. Κι όχι μόνο. Γίνεται το μπαμ από τη Γαλλία κι αρχίζει να διαδίδεται η τότε μόδα με τα motard. Άρχισαν κι εδώ οι μετατροπές.

Μπαίνει στο παιχνίδι η ΚΤΜ και βγάζει τον πρώτο Δούκα κι εν συνεχεία τα μοσχοπουλημένα Duke II :shoot: και γενικά όλη τη μοταρντοσειρά με τον LC4 :shoot: . Το χρήμα τότε στην ελλαδίτσα έρεε άφνονο και τα δάνεια έβγαιναν για πλάκα. Σκάγανε λοιπόν το χρήμα κι αρκετοί έφευγαν από τον μίζερο Ιάπωνα για να πάνε στον έγκαυλο Ευρωπαίο.

Φοβερά πλαίσια, αναρτήσεις, φρένα και γκάζια από ελαφρά πουσαρισμένους κινητήρες που στην εποχή τους, ο ιάπωνας τα έψαχνε (και τα ψάχνει ακόμη) με το κυάλι :lipssealed: . Κόντρες, πάντες, σούζες, έντο και ξανάμανα ο καβλέουρας κάγκουρας της εποχής. Ξέχναγε όμως ένα πράγμα. Την συντήρηση. Αρκετοί νομίζανε ότι είναι παπάκια. Βάζανε μπροστά κι όπως ήταν κρύο το μοτέρ, έκαναν 2-3 πατηματάκια, ρίχνανε και μερικά κοφτιάσματα έτσι για να μας δει η καφετέρια. Και κάπου εκεί ξεκινάει η βρώμα... Βάλε και τον έλληνα-μαστοράντζα, εγώ-τα-ξέρω-γάμησε-το-manual, που ποιος ξέρει, τί ματσολίες είχαν πέσει τότε.

Το 2007, σε ένα τεύχος του 0-300, σε συγκριτικό motard, είχαν πάρει συνέντευξη από κάποιον μέσα στην ΚΤΜ. Μπλα-μπλα, γενικά αναφερόταν στην εξέλιξη όλης της εταιρίας . Σχετικά με την αξιοπιστία, συγκεκριμένα έλεγε ότι υπήρχε ένα τμήμα, αποτέλούμενο από λίγα άτομα μέχρι πρότινος, ενώ πλέον ξεπερνουν τους 300.

Η εταιρία εξελίχθηκε. Έβγαλε και βγάζει φανταστικές μηχανές και πλέον, δεν θα έλεγε κάποιος οτι τα ΚΤΜ είναι ζημιάρικα. Το ρεύμα της τελευταίας δεκαετίας, δείχνει ότι ο ευρωπαίος θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον ιάπωνα. Κι αυτό, μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους μας.

Τα περί ομερτά, γενικότερα, όχι μονο περι ΚΤΜ αλλά κι άλλων, είναι πίπες :rtfm: . Η γνώμη της ομερτά γεννήθηκε απλά και μόνο για να υποστηρίξουν κάποιοι κολλημένοι την εταιρία που καβαλάνε. Είτε αυτή θα κάψει έναν ανορθωτή, είτε θα βγάλει πρόβλημα στο διαφορικό, είτε θα κόψει πλαίσια, είτε τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα daytona είναι γαμησέτα είχα ένα και μου έβγαζε συνέχεια προβλήματα και έχω δει το Honda innova ( φίλου μου) είναι προβληματικό και ενώ το προσέχει, συνέχεια στον μάστορα και ο μάστορας του λέει ότι τα συγκεκριμένα είναι προβληματικά!

Τροποποιήθηκε από τον MixalisKristar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα daytona είναι γαμησέτα είχα ένα και μου έβγαζε συνέχεια προβλήματα και έχω δει το Honda innova είναι προβληματικό ενώ το προσέχει συνέχεια στον μάστορα και ο μάστορας του λέει ότι είναι προβληματικά!

Τα daytona είναι γαμησέτα είχα ένα και μου έβγαζε συνέχεια προβλήματα και έχω δει το Honda innova είναι προβληματικό ενώ το προσέχει συνέχεια στον μάστορα και ο μάστορας του λέει ότι είναι προβληματικά!

ξαναπεστο :D

Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...................

Τα περί ομερτά, γενικότερα, όχι μονο περι ΚΤΜ αλλά κι άλλων, είναι πίπες :rtfm: .......

http://www.mybike.gr...c/74229-omerta/

Έχε χάρη που κωλύομαι και δε θέλω να μιλήσω...... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε χάρη που κωλύομαι και δε θέλω να μιλήσω...... :lipssealed:

Προφανώς διαφωνείς με αυτό που έγραψα και για απάντηση μου δίνεις ένα λινκ με 3 σελίδες που λέει, ΤΙ ?

Ποιος είναι ο όρκος σιωπής ? Θα μπεις σε ένα forum της BMW-ΚΤΜ-Ducati κι όλοι θα λένε πόσο υπεργαμάτα μηχανάκια έχουν γιατί έδωσαν 20.000€ ?

Τα προβλήματα αναφέρονται παντού. Τίποτα δεν είναι κρυφό. Από το τελείως μικρό μαλακοπρόβλημα, μέχρι και κάτι μεγαλύτερο.

Το κακό είναι ότι, αν γράψεις εδώ μέσα, ότι σου έβγαλε προβλημα μια μηχανη των 20κ και περιμένω-ψάχνω να βρω λύση, θα πέσουν να σε φάνε, να χασκογελάσουν κρυφά πίσω από το πληκτρολόγιο κι ενδόμυχα να ευχαριστηθούν για το πρόβλημά σου. Α... και μή ξεχάσω... έσπασε κι η ομερτά μη χέσω.

Αν το γράψεις σε BMW-ΚΤΜ-Ducati, θα ψάξουν να βοηθήσουν ή τουλάχιστον δεν θα αρχίζουν να κράζουν.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχεις ούτε εσύ μετοχές στη Suzuki ή στην όποια άλλη, να ξε-κωλυηθείς και γράψε τί έχεις στο μυαλλό σου και μη μου βάζεις ένα λινκ που δε λέει τπτ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς διαφωνείς με αυτό που έγραψα και για απάντηση μου δίνεις ένα λινκ με 3 σελίδες που λέει, ΤΙ ?

Αν το διαβάσεις προσεκτικά, όλο και κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα θα βγάλεις.

Ποιος είναι ο όρκος σιωπής ? Θα μπεις σε ένα forum της BMW-ΚΤΜ-Ducati κι όλοι θα λένε πόσο υπεργαμάτα μηχανάκια έχουν γιατί έδωσαν 20.000€ ?

Μια και το ανέφερες, θα σου θυμίσω ένα συγκεκριμένο "ανώνυμο" για μένα (δεν ξέρω κανέναν τους) παράδειγμα, τότε που έσπασε ένας (ακόμα) άξονας σε Τζι-Ες, εν κινήσει φυσικά στον Κηφισσό και το παλικάρι γλίτωσε ευτυχώς και εκθείαζε μετά πόσο γαμάτη ήταν η μηχανή του κατασκευαστικά που απέτρεψε το να τον στείλει αδιάβαστο.... (πώς τό 'κανε αυτό δεν μας είπε φυσικά) αντί να λέει ότι είχε μερικά Χερουβείμ και Σεραφείμ από πάνω του και τον γλιτώσανε.

Αν το είχες δει και θυμάσαι το γεγονός, είχε σχολιαστεί αρκούντως κι εδώ όπως και αλλού.

Τα προβλήματα αναφέρονται παντού. Τίποτα δεν είναι κρυφό. Από το τελείως μικρό μαλακοπρόβλημα, μέχρι και κάτι μεγαλύτερο.

Έχω πολλάκις αναφέρει ποιά είναι η διάκριση που κάνω προσωπικά.

Αν το όποιο πρόβλημα - όσο μεγάλο κι αν είναι - δεν φέρει σε κίνδυνο τη ζωή του αναβάτη, είμαι "ελαστικός".

Αν αυτό σημαίνει αυτομάτως κίνδυνο για τη ζωή του, γίνομαι έξαλλος με τους κατασκευαστές κι ας μην ξέρω τον αναβάτη. Συμπάσχω καθαρά ως συνάδελφος σύντροχος.

Το κακό είναι ότι, αν γράψεις εδώ μέσα, ότι σου έβγαλε προβλημα μια μηχανη των 20κ και περιμένω-ψάχνω να βρω λύση, θα πέσουν να σε φάνε, να χασκογελάσουν κρυφά πίσω από το πληκτρολόγιο κι ενδόμυχα να ευχαριστηθούν για το πρόβλημά σου. Α... και μή ξεχάσω... έσπασε κι η ομερτά μη χέσω.

Αν το γράψεις σε BMW-ΚΤΜ-Ducati, θα ψάξουν να βοηθήσουν ή τουλάχιστον δεν θα αρχίζουν να κράζουν.

Άει γειά σου. Ακριβώς γι' αυτό λοιπόν μην ψάχνετε "στατιστικά στοιχεία" σ' ένα γενικού ενδιαφέροντος μοτοφόρουμ όπως το mb.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχεις ούτε εσύ μετοχές στη Suzuki ή στην όποια άλλη, να ξε-κωλυηθείς και γράψε τί έχεις στο μυαλό σου και μη μου βάζεις ένα λινκ που δε λέει τπτ. :_thumbsup:

Ο λόγος που έβαλα το link είναι για να δεις ότι αρκετοί θεωρούν ότι υπάρχει omerta.

Και το ότι το θέμα αυτό σταμάτησε στις 3 σελίδες με το ζόρι, δείχνει ακριβώς αυτό. Ότι κάποια θέματα δεν αρέσουν να θίγονται.

Και δεν είναι το μόνο θέμα, είναι και άλλα που επίσης δεν μπορώ (δεν θέλω) να θίξω, γιατί όποτε το έκανα απλά δέχτηκα απίστευτες επιθέσεις απ' τους θιγόμενους, που απλά δεν θέλουν ν' αντικρίσουν την αμείλικτη πραγματικότητα.

Απ' την άλλη Κωστή, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να εκθέτω πρόσωπα και καταστάσεις απλά και μόνο για να ικανοποιήσω την εύλογη και δικαιολογημένη περιέργειά σου.

Προτιμώ να σεβαστώ την όποια φιλία μου, παρά να γίνω Κατίνος απλά για να σου αποδείξω ότι ξέρω τί λέω.

Ελπίζω να το σέβεσαι, γιατί ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να μιλήσω για άλλους.

Μόνο για τα δικά μου μηχανάκια μπορώ να μιλήσω και το έκανα και το κάνω πάντα χωρίς φόβο και πάθος.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα παρτε τηλεφωνο κατοχους lc4 και ρωτηστε τους τι ξερουν για το ποτε θελουν service και σε ποιο μαστορα τα κανουν και πειτε μου μετα αν φταινε τα μηχανακια ή οι ΑΣΧΕΤΟΙ που τα καβαλανε.

Πηγαιντε ρωτηστε και σε Αμερικανικο forum για την αξιοπιστια τους.

Εγω παντως μια λεξη βλεπω να λενε διαρκως για το μοτερ τους.

"Bulletproof".

Στην Ελλαδα λοιπον ειναι σπανε χαλανε και στο Αμερικα bulletproof.

Τα συμπερασματα δικα σας(μας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα παρτε τηλεφωνο κατοχους lc4 και ρωτηστε τους τι ξερουν για το ποτε θελουν service και σε ποιο μαστορα τα κανουν και πειτε μου μετα αν φταινε τα μηχανακια ή οι ΑΣΧΕΤΟΙ που τα καβαλανε.

Πηγαιντε ρωτηστε και σε Αμερικανικο forum για την αξιοπιστια τους.

Εγω παντως μια λεξη βλεπω να λενε διαρκως για το μοτερ τους.

"Bulletproof".

Στην Ελλαδα λοιπον ειναι σπανε χαλανε και στο Αμερικα bulletproof.

Τα συμπερασματα δικα σας(μας).

καλα δεν ειναι ακριβως ετσι ...ειδικα οταν πρωτο βγηκε ο lc4 ,βαρουσε χωρις να ξερεις απο που και γιατι ...ελλειψη ποιοτικου ελεγχου ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηοnda γιατι για αυτην εχω ακουσει πολλα ,και δεν την εμπιστευομαι.. :peep: παρταλια μου λενε οι φιλοι μου ,οτι ειναι... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωπα καλε που γινονται αυτα.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα δεν ειναι ακριβως ετσι ...ειδικα οταν πρωτο βγηκε ο lc4 ,βαρουσε χωρις να ξερεις απο που και γιατι ...ελλειψη ποιοτικου ελεγχου ...

Τα πρωτα lc4 σιγουρα δεν ηταν ο,τι καλυτερο.

Τα μεταγενεστερα με τα γκρι μοτερ ομως δεν εχω δει να τα κακολογουν πουθενα σε ξενα forum.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψήφισα άλλη γιατί συμπαθώ όλες τις παραπάνω εταιρίες ( καλά , εκτός την Χόντα, την ΒΜW και κανα δυο ακόμα :crazy: ) και δεν θα ήθελα να γίνω άδικος. Πιστεύω οτι η συντήρηση παίζει τον κύριο λόγο στην εμφάνιση βλαβών και φυσικά η τύχη... άμα είσαι ντέμης αδερφέ ότι και να κάνεις τον ήπιες :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα