Jump to content
Viper4

Η πιο ζημιάρα μάρκα

695 ψήφοι

1. 1. Ποια θεωρείτε ότι είναι η μάρκα με τις συχνότερες βλάβες; σημαντικές ή μη, αλλά που σου χαλάνε την διάθεση

Recommended Posts

Ισως εκ πρώτης φανεί off topic, αλλά μιας και μου δίνεις την πάσα Κωστή....

Το ξιαμα ειναι ένα A147, ιταλικό προφανώς. Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, οι οποίοι ποτέ δεν είχαν ιταλικό ξιαμά, με ρωτούν τι έχω τραβήξει από τα προβλήματα που σίγουρα μου έχει βγάλει και πόσο δυστυχής κάτοχος πρέπει να είμαι..... Αυτοί βέβαια προφανώς ξέρουν καλύτερα από μένα, τον ιδιοκτήτη.

Ομοίως τώρα για τα μηχανάκια. Μέχρι στιγμής προηγείται η ΚΤΜ, με αρκετά μεγάλη διαφορά, από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, από τους 123 ψηφίσαντες, ούτε το 1/3 δεν είχε ποτέ ΚΤΜ στη ζωή του, αλλά, παρ'ολ'αυτά, είναι γνώστες ότι η εν λόγω εταιρεία είναι "η πιο ζημιάρα μάρκα".

Όση "ομερτά" θεωρείς ότι υπάρχει για τον κατασκευαστή του μεκανακίου μας, άλλη τόση jack.gif κυκλοφορεί ανάμεσα μας από ξερόλες.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιώργο. Έτσι είναι.

Ξέρεις όμως κάτι ρε φίλε? Μερικές φορές κάποιοι (φαντάζομαι) υπερβάλλουν όταν βλέπουν κάτι φανατισμένες αντιδράσεις κατόχων όπως εδώ... κι έτσι χάνεται η μπάλα.

Ευθύνες κι απ' τις 2 μεριές. Η μία μεριά για την καζούρα και η άλλη για την απόκρυψη ως αναμενόμενη αντίδραση / άμυνα (αυτό ακριβώς που γράφω στην παράθεση).

ΥΓ: Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, ειδικά στους 123 συμφορουμίτες που ψήφισαν ΚΤΜ.

Γι' αυτό και δεν ψήφισα και έκανα άρση δικαιώματος. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κωστα μαλλον πρεπει να προσεξεις τις παρεες σου... :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι οι παρέες μου. :)

Θες να γίνουμε φίλοι? :lol: :P

Edit: Καλά λέει ο Mustardas. Σε ποιόν απ' τους δύο αναφέρεσαι μωρή πετούγια? :lol: :P

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω με εχουν καλυψει οσοι εχουν απαντησει σοβαρα σε αυτο το τοπικ, χωρις παροπιδες ή φανατισμους, οποτε δεν θα σχολιασω τα περι αξιοπιστιας κλπ.

Θα σχολιασω τα περι ανταλλακτικων και κοστος τους στα ευρωπαϊκα VS Ιαπωνεζικα...

Πιο συγκεκριμενα, θα συγκρινω ενα ΚΤΜ 990 Adventure με ενα Suzuki Address 125...

Το TPS (Throttle Posision System) ειναι ενα καλωδιακι με ενα φισακι, που δεν κουβαλαει καμια ιδιαιτερη τεχνολογια πανω του, και στο ΚΤΜ μου συγκεκριμενα, εχει μηκος περιπου 6.5 ποντους. Για την αγορα του συγκεκριμενου ανταλλακτικου, η ΚΤΜ ζηταει 95 ευρω, κατι που θεωρω γελοιο, και πραγματικη αισχροκερδια. :closedeyes:

Η Suzuki τωρα, για το παπι μου, ενα Suzuki Address 125, ζηταει για το ιδιο αυτο π@παρακι, 260 γιουρια.... :shock: :shock:

Πισω φλας για το ΚΤΜ?? 16,60... Λογικη τιμη πιστευω.

Πισω φλας για το παπι?? 55 .... :crazy::shock:

Επισης, για κοστοβορες βλαβες, περα απο οσα αναφερθηκαν, να θυμηθω να ποσταρω:

Πηνια/Γεννητρια V strom ABS 2007+, κοστος ανταλλακτικων περιπου 450 ευρωπουλα + εργασια. Γιαπωνεζικα κιολας, Kokusan.

Στροφαλος V strom 1000 / SV 1000.

Mεταδοση στα Burgman 650. Αν θυμαμαι καλα, καποια κλειδωμενα ρουλεμαν που δεν τα βρισκεις στο εμποριο, και το κοστος ψωνιζοντας απο την σουζουκι, συν την εργασια φτανει 4ψηφιο νουμερο.

Τα Address που κουρευανε το γραναζι της 3ης τα 2 πρωτα χρονια παραγωγης του..

Τελειωνοντας, καλα ολα αυτα, κανουμε και λιγο χαβαλε, απλα μην τρεφετε αυταπατες, μην νομιζετε οτι τα Γιαπωνεζικα ειναι πανακεια, και τα ευρωπαϊκα ειναι διαολομηχανηματα. Βγαλ΄τε τις παροπιδες σας, οδηγειστε ενα διαφορετικο μηχανακι, δειτε τι εχει να πει ο ανταγωνισμος, και μετα μιλατε..

Γιατι πιστευω πως οι περισσοτεροι απο οσους κραζουν, οχι απλα δεν εχουν συμβιωσει με καποιο ευρωπαϊκο, αλλα ουτε καν εχουν οδηγησει τον αντιστοιχο ευρωπαιο ανταγωνιστη της μοτοσικλετας τους... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ φίλε Κώστα

Ομερτά σημαίνει όρκος σιωπής. Eίναι το ίδιο πράγμα. Το κατάλαβες ή να το ξαναγράψω ? :baby:

Φήμες δεν υπάρχουν, αλλά χειροπιαστά παραδείγματα προβλημάτων για διάφορα μοντέλα.

Ξαναλέω, αν δεν μπορείς να πεις κάτι που ξερεις, μην το γράφεις. Τί δεν καταλαβαίνεις ? Θες να γεμίζουμε άσκοπες απαντήσεις όλα τα νήματα ? Ξέρω, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι απάντηση αυτή ?

-Λέω να πάω μια βόλτα στο Χ μέρος. Ποιο διαδρομή προτείνετε ?

-Α... ξέρω μια καλή διαδρομή αλλά δεν μπορώ να σου πω. :doh:

Καταλαβαίνω πολύ καλά, ότι αν σε κάποιους βγάλει πρόβλημα η μηχανή τους, δεν θα μιλήσουν. Τέλος. Αν με το δικό σου μυαλλό το παίρνεις για τουμπεκί ορκωτό, για μπούκωμα, για ομερτά, για κουβερτά, για όπως σκατά θες να το πεις, οκ.

Αρπάζομαι, αφού αυτό καταλαβαίνεις, γιατί από μια απάντηση που έγραψα, κράτησες μια πρόταση για να μας πεις ότι κάτι ξέρεις. Οκ. Κι αυτό το καταλάβαμε.

Φιλάκια μιας και μαζευτήκαμε πολλές :crazy:

Σε ποιον Κώστα αναφέρεσε μωρή πετούγια ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αιντε βρε σοβαρευτειτε..... Αμα ο ιδιοκτητης ειναι κοιμισμενος ολα χαλανε.....Αιντε ανεβειτε πανω στις μηχανες και καντε καμια βολτα γιατι σε λιγο θα ξεχασετε τι σημαινει και αυτο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποιον Κώστα αναφέρεσε μωρή πετούγια ? :grin:

να μιλας καλυτερα :rtfm: :rtfm: :grin:

και ισως σου πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ φίλε Κώστα

Ομερτά σημαίνει όρκος σιωπής. Eίναι το ίδιο πράγμα. Το κατάλαβες ή να το ξαναγράψω ? :baby:

Ναι, το ξέρω. Μάλλον δεν το απέδωσα επαρκώς, γιατί θεώρησα ότι θα γίνει κατανοητό κι έτσι.

Εννοούσα ότι δεν υπάρχει συνεννόηση χρηστών / κατόχων (αλίμονο αν υπήρχε και τέτοιο πράμα).

Ενώ στην πραγματική έννοια της omerta, δίδεται όρκος σιωπής από το νέο μέλος σε παλιότερα για να μη μιλήσει.

Γι' αυτό έγραψα για "βασανιστήρια και λέσχες". :winking:

...................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα καλά κατάλαβα αρχικά.

Εντωμεταξύ, πήγα να "διαγράψω" με τη γραμμούλα το "μωρή πετούγια" που αντέγραψα απ' τον Κώστα και να σου γράψω, "πολυλατρεμένη μου λατρεία" :lol: :P για να πεις σ' εμένα τουλάχιστον, αλλά είχαν περάσει 37 λεπτά.

Ισχύει το "μια χαρά είναι οι παρέες μου". :_thumbsup:

Γιατί πρέπει αναγκαστικά να αναφέρομαι σε κολλητούς μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....................................

Θα σχολιασω τα περι ανταλλακτικων και κοστος τους στα ευρωπαϊκα VS Ιαπωνεζικα...

Πιο συγκεκριμενα, θα συγκρινω ενα ΚΤΜ 990 Adventure με ενα Suzuki Address 125...

Το TPS (Throttle Posision System) ειναι ενα καλωδιακι με ενα φισακι, που δεν κουβαλαει καμια ιδιαιτερη τεχνολογια πανω του, και στο ΚΤΜ μου συγκεκριμενα, εχει μηκος περιπου 6.5 ποντους. Για την αγορα του συγκεκριμενου ανταλλακτικου, η ΚΤΜ ζηταει 95 ευρω, κατι που θεωρω γελοιο, και πραγματικη αισχροκερδια. :closedeyes:

Η Suzuki τωρα, για το παπι μου, ενα Suzuki Address 125, ζηταει για το ιδιο αυτο π@παρακι, 260 γιουρια.... :shock: :shock:

Πισω φλας για το ΚΤΜ?? 16,60... Λογικη τιμη πιστευω.

Πισω φλας για το παπι?? 55 .... :crazy::shock:39,70 για Japan, 21,90 για Spain (αντιπροσωπείας πάντα)

...............................................

Παναγιώτη, για το TPS μιλάς για τρόμπα και μπεκ μαζί, ή αισθητήρα γκαζιού και τσοκ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου ειναι ανοιχτη δημοσκοπηση , ενδιαφερον θα ηταν το ποσοστο '' νυν η και πρωιν κατοχων '' μεταξυ αυτων που ψηφισαν την συγκεκριμενη μαρκα ,ετσι ωστε να εχει βαρυτητα η γνωμη τους

π.χ

YAMAHA (10 ψήφοι [2.27%] - Προβολή)

xrilek, daytonaman, Toni Shark, m-power, panteratrendkill, Andreasf2, Q.Tarantino, Miskin, fgiannis91, blueninja

ποσοι απο τους παραπανω εχουν η ειχαν γιαμαχα

η

DUCATI (37 ψήφοι [8.39%] - Προβολή)

gilles, dim.k, mariospapanikolaou, Ravendark, MILTOS1976, wihfue, NIK_PAP_01, blazerocken, oros, vagelis-, etf13, Redshift, nikos_pc, warhol, ΩΡΙΩΝ, sized, Victhor, Thruxton, Nihil004, Xagos, alexvan, Δημητρης96410, lockust, rageoverdose, mixalhsCr, Drtzekos, MDenax, mixos_1919, dysprinter, Radiant, Torakusu Yamaha, PapiR, sorath, xart, Acnologia, Stelvio, nikos_f3n

η

BMW (64 ψήφοι [14.51%] - Προβολή)

fazer, Τσοςμή, doctoras9, TC-drift, KennyDY, ΑΛΛΟΣ, mario, Johnny_, nyther, gardelis, parachuter, iNs@nE, gaz, Eddiedimitris, fotakos, Τζόνης Στραβόξυλος, gansan, peterpan, harilaos, jonny, sotosmt, Harry, Relentless, Technician, Punisher7, Multijohn, aggelos 40, stamFR, A7XBilly, tdm900r, aposperittis, warlock9_0, vagelino46, AFTER, sorips, ntin, left950, Πόρθος, Πανος VFR, Panag, ksexilas, takism64, Macgyver2180, kostasalpo, mambosix, Ste7ios, Hulk21, vkats, mitsakhs, Alex2T, chaoskiller, Arispeed, kouler, sp0r3as, papasouzas98, Dennis_K, innova

αν το ποσοστο δεν αγγιξει εστω και το 5% στο συνολο των ψηφισαντων ,η δημοσκοπηση ειναι για τα πανηγυρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη, για το TPS μιλάς για τρόμπα και μπεκ μαζί, ή αισθητήρα γκαζιού και τσοκ?

Η τιμη για το φλας ηταν απο αντιπροσωπια Suzuki το '12 που ρωτησα.. Δεν μου ειχαν αναφερει κατι για Spain και Japan.

Για το TPS μιλαω για τον αισθητηρα γκαζιου, το γραφω αλλωστε..

Στο παπι, το συνολο της μπεκιερας με την τρομπα, μαζι και με τον αισθητηρα, ανερχετε στα 600 ευρω, (αλλα 340 εχει η τρομπα) μονο για τα ανταλλακτικα. Αυτη ηταν η απαντηση της αντιπροσωπιας, οταν ρωτησα για εναν θορυβο που ακουγοταν στο ρελαντι.

Τελικα, τον πηγα στον μηχανικο που το παω για σερβις, επαιξε ενα μινι χειρουργειο στην τρομπα (αν θυμαμαι καλα) και πλεον ολα λειτουργουν ρολοϊ!

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τιμη για το φλας ηταν απο αντιπροσωπια Suzuki το '12 που ρωτησα.. Δεν μου ειχαν αναφερει κατι για Spain και Japan.

Για το TPS μιλαω για τον αισθητηρα γκαζιου, το γραφω αλλωστε.. ΟΚ, 81 ευρώ μόλις για σένα φιλαράκι. Γνήσιο. Αντιπροσωπείας.

Στο παπι, το συνολο της μπεκιερας με την τρομπα, μαζι και με τον αισθητηρα, ανερχετε στα 600 ευρω, (αλλα 340 εχει η τρομπα) 280 για τρόμπα και μπεκ μαζί μονο για τα ανταλλακτικα. Αυτη ηταν η απαντηση της αντιπροσωπιας, οταν ρωτησα για εναν θορυβο που ακουγοταν στο ρελαντι.

Τελικα, τον πηγα στον μηχανικο που το παω για σερβις, επαιξε ενα μινι χειρουργειο στην τρομπα (αν θυμαμαι καλα) και πλεον ολα λειτουργουν ρολοϊ!

Ήθελα νά 'ξερα πού ψωνίζετε ρε φούστη μου..... στις Κάννες? :wallbash: :P

Όχι ότι είναι φτηνά, αλλά άλλο 81 και άλλο 260.......

Άμα θες Παναγιώτη να βρίσκεις ανταλλακτικά Suzuki σε ανθρώπινες τιμές, να σου βρίσκω εγώ ρε φίλε....... κι απ' αυτά που θα σου γλιτώνω να μου δίνεις κι εμένα το κατιτίς. Παιδί μεγαλώνω...... :lol:

Έτσι βγαίνουν οι λάθος φήμες μάγκες. :winking: Για άλλο μιλούσες στο ΚΤΜ, για άλλο στο παπί.

Σκοπός είναι να βρίσκουμε την αλήθεια, όχι να παραπληροφορούμαστε και μεταξύ μας από αμέλεια. :D

Με τη λογική και μόνο δεν ταίριαζε. Ένα παπί που κοστίζει ολόκληρο 1.800 ευρώ να είχε τέτοια τιμή για tps δεν κολλάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι τιμες που γραφεις που απευθύνονται? Ποιος σου τις ειπε? Σου ξαναλεω πως οταν ειχα επικοινωνησει μαζι τους το '12 (η το 13 μαξ) αυτες ηταν. Γιατι ντε και καλα να προσπαθώ να παραπληροφορω?

Αλλα και ακομα που μπηκες στον κοπο να ξεκουκουλωσεις την πλεκτανη που προσπαθω να στησω στο ονομα της Suzuki την συγκριση για τις τιμες -εστω τις δικες σου- εκος παπιου, με ενα mega on-off μιας ακριβης οπως λετε ευρωπαϊκής εταιρείας τις εκανες?

Το νοημα ολου του ποστ μου, μπηκες στον κοπο να τον καταλάβεις?

Το να μειωθουν οι εκτως πραγματικότητας τιμες σε ενα ανταλλακτικο δεν μου λεει κατι οταν εξακολουθούν να ειναι πανω κατω ιδιες με τα ανταλλακτικα ενος 990 adventure!!!

Αρα ξεκολλα λιγο, σταματα να κυνηγάς ανεμόμυλους, να εισαι τοσο καχύποπτος, και προσπαθησε να κατανοήσεις τι θελει να πει ο συνομιλητής σου! Ειναι πιο ωφέλιμο απο το να μην ακους κανεναν, ζωντας με παροπιδες, προσπαθωντας να τπυς βγαλεις ολους λαθος.

Εξυπνος εισαι, προσπαθησε να δεις λιγο πιο μακρυα! Δεν ενεργουμε ολοι εναντια σου, ξερεις...

Επισης η λογικη δεν κολλαει! Οταν το φαναρι του κοστιζει 166.40 ενω σε ολα τα υπολοιπα παπια κοστιζουν μάξιμουμ 40-50 ευρω, ειναι ξεφτιλα!

Οταν ρωτησα γιατι εχει τοσο και αν το θεωρουν λογικο, μου απαντησαν με υφος: "φαναρι παιρνεις ρε φιλε, ποσο θες να εχει? Δεν παιρνεις λαμπα!!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι τιμες που γραφεις που απευθύνονται? Ποιος σου τις ειπε?

Γνήσια Ανταλλακτικά SUZUKI: Γ.Ολυμπίου 20 Κουκάκι. Τηλ. 210-9239640

Σου ξαναλεω πως οταν ειχα επικοινωνησει μαζι τους το '12 (η το 13 μαξ) αυτες ηταν. Γιατι ντε και καλα να προσπαθώ να παραπληροφορω?

Σε πειράζω ρε, :P δεν είπα ότι το κάνεις σκόπιμα (έγραψα "από αμέλεια").

Πλάκα-πλάκα όμως, είδες πόσο εύκολα δημιουργείται παραπληροφόρηση από ένα απλό λάθος?

Πες μου, δεν έμειναν όλοι με την εντύπωση ότι έτσι έχουν τα πράγματα?

Θα σε μαλώσω όμως. :P Με τη λογική έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι κάποιο λάθος έγινε και προφανώς μιλούσες για άλλο ανταλλακτικό.

Αλλα και ακομα που μπηκες στον κοπο να ξεκουκουλωσεις την πλεκτανη που προσπαθω να στησω στο ονομα της Suzuki την συγκριση για τις τιμες -εστω τις δικες σου- εκος παπιου, με ενα mega on-off μιας ακριβης οπως λετε ευρωπαϊκής εταιρείας τις εκανες?

Το νοημα ολου του ποστ μου, μπηκες στον κοπο να τον καταλάβεις?

Μην αρπάζεσαι. Παρέθεσες τιμές και σε διόρθωσα. Εγώ δεν μίλησα ούτε για πλεκτάνη ούτε για τίποτα.

Τί 'ν αυτό με σας ρε φούστη μου? Αντί να πείτε "ουπς λάθος", τη λέτε στον άλλον που μπήκε στον κόπο να μάθει. :pray:

Ναι, ρώτησα να μάθω γιατί ήταν τελείως τρελό να είναι τέτοιες οι τιμές ανάμεσα στα δύο αυτά μηχανάκια. Άρα και το νόημα όλου του ποστ μάλλον αλλάζει (κατ' εμέ).

Το να μειωθουν οι εκτως πραγματικότητας τιμες σε ενα ανταλλακτικο δεν μου λεει κατι οταν εξακολουθούν να ειναι πανω κατω ιδιες με τα ανταλλακτικα ενος 990 adventure!!!

Μη με βάλεις να μάθω και γι' αυτό, δεν έχω χρόνο για πέταμα. :D

Αρα ξεκολλα λιγο, σταματα να κυνηγάς ανεμόμυλους, να εισαι τοσο καχύποπτος, και προσπαθησε να κατανοήσεις τι θελει να πει ο συνομιλητής σου! Ειναι πιο ωφέλιμο απο το να μην ακους κανεναν, ζωντας με παροπιδες, προσπαθωντας να τους βγαλεις ολους λαθος. Ήσουν λάθος εδώ ή όχι? Απάντησέ μου αντί να πετάς κορώνες και χαρακτηρισμούς έτσι αβέρτα κουβέρτα.

Παραδέξου λοιπόν εσύ πρώτα ότι παρέθεσες τελείως λάθος τιμή για εντελώς άσχετο ανταλλακτικό και ανόμοιο μεταξύ των δύο και μη χαρακτηρίζεις εμένα καχύποπτο. Εφόσον είχα δίκιο σε κάτι τόσο εξώφθαλμο, για τί καχυποψίες μιλάς?

Εξυπνος εισαι, προσπαθησε να δεις λιγο πιο μακρυα! Δεν ενεργουμε ολοι εναντια σου, ξερεις...

Πες το πρώτα σε σένα Παναγιώτη. Εγώ σου μίλησα όμορφα κι εσύ ειρωνεύεσαι και επιτίθεσαι, ενώ έχεις και άδικο εν προκειμένω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης η λογικη δεν κολλαει! Οταν το φαναρι του κοστιζει 166.40 95 ενω σε ολα τα υπολοιπα παπια κοστιζουν μάξιμουμ 40-50 ευρω, ειναι ξεφτιλα!

Συνεχιζεις την παραπληροφορηση, λαμογιο υποστηρικτη ευρωπαικων μηχανακίων............. :ranting: :ranting:

:tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις τιμες μου τις ειχαν δωσει τηλεφωνικως απο την suzuki οταν ακομα ηταν στην Μιχαλακοπουλου! Δυστυχως δεν θυμαμαι με ποιον ειχα μιλήσει στο τηλεφωνο!

Για το φαναρι στανταρ ειναι τοσο η τιμή! Πριν 4 μηνες καναμε αυτη την συζητηση face to face στο τμημα ανταλλακτικων της suzuki που τωδα βρισκεται στην Κων/πολεως στο περιστερι (μπουρναζι)!

Επισης δεν θεωρω οτι έγινε λαθος ουτε στο ανταλλακτικο ουτε στις τιμες Κώστα γιατι υποτιθεται οτι ειχαν αντιμετωπισει και αλλες τετοιες περιπτωσεις και υποτιθεται οτι μου εδωσαν τιμες για τα ανταλλακτικα που θα με χρεωναν αν αναλαμβαναν αυτοι την επισκευη!!!

Τελος αν νομιζεις οτι το νοημα αλλαξε, επειδη οι τιμες πλεον ειναι στα 280 ευρω, ενω τοτε μου εοπαν 600, για κατι που εγινε τελικα απο τον μαστορα μου, με μολις 20 εθρω εργατικα, κατι ζυγιζεις λαθος.

Αν οι τιμες, αυτές που παραθετεις εσυ, θεωρείς οτι ειναι εντος πραγματικοτητας, τοτε τι να πω?? Αν ετσι ειναι τα φθηνά ανταλλακτικά των γιαπωνεζικων που λέτε πρεπει να αναθεωρήσετε καποια πραγματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις τιμές θα συμφωνήσω με τον Renegade.

Γνωστός τράκαρε ένα addres το 13 και δεν το έφτιαξε γιατί τα ανταλλακτικά που ήθελε,μόνο για εμπρός έφταναν σε αξία σχεδόν όσο κάνει ολόκληρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχιζεις την παραπληροφορηση, λαμογιο υποστηρικτη ευρωπαικων μηχανακίων............. :ranting: :ranting:

:tooth: :tooth: :tooth:

με ή χωρίς φπα είναι αυτή;;;

:D :P

---edit---

Ψήφησα honda, γιατί έτσι εχω ακούσει να λένε!

Ε ρε όρεξη που την είχα πριν 3 χρόνια..!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις τιμες μου τις ειχαν δωσει τηλεφωνικως απο την suzuki οταν ακομα ηταν στην Μιχαλακοπουλου! Δυστυχως δεν θυμαμαι με ποιον ειχα μιλήσει στο τηλεφωνο!

Για το φαναρι στανταρ ειναι τοσο η τιμή! Πριν 4 μηνες καναμε αυτη την συζητηση face to face στο τμημα ανταλλακτικων της suzuki που τωρα βρισκεται στην Κων/πολεως στο περιστερι (μπουρναζι)!

Έγραψα δημοσίως το μαγαζί. Πάρε και ρώτα. Όπως και όποιος άλλος θέλει.

Επισης δεν θεωρω οτι έγινε λαθος ουτε στο ανταλλακτικο ουτε στις τιμες Κώστα γιατι υποτιθεται οτι ειχαν αντιμετωπισει και αλλες τετοιες περιπτωσεις και υποτιθεται οτι μου εδωσαν τιμες για τα ανταλλακτικα που θα με χρεωναν αν αναλαμβαναν αυτοι την επισκευη!!!

Ωραία. Διευκρίνισέ το λοιπόν (εσύ θα έχεις και τους κωδικούς και θα ξέρεις καλύτερα πώς να το ζητήσεις) και μάθε.

Έλα όμως μετά εδώ να ποστάρεις το αποτέλεσμα για να μη μένουν μαύρες σκιές και ανεμόμυλοι......

Τελος αν νομιζεις οτι το νοημα αλλαξε, επειδη οι τιμες πλεον ειναι στα 280 ευρω, ενω τοτε μου εοπαν 600, για κατι που εγινε τελικα απο τον μαστορα μου, με μολις 20 εθρω εργατικα, κατι ζυγιζεις λαθος.

Έχω απαντήσει ήδη αγαπητέ.

Αν οι τιμες, αυτές που παραθετεις εσυ, θεωρείς οτι ειναι εντος πραγματικοτητας, τοτε τι να πω?? Αν ετσι ειναι τα φθηνά ανταλλακτικά των γιαπωνεζικων που λέτε πρεπει να αναθεωρήσετε καποια πραγματα!

Και γιατί αγόρι μου γλυκό δεν το πουλάς να πάει στο διάολο? Απορώ που το κρατάς ακόμα. Πούλα το και πάρε κάποιο Ευρωπαϊκό μικρό.

Έχω ακούσει κι εγώ παράπονα για ακριβά ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο της Suzuki σε σχέση με άλλα παπιά, Γιαπωνέζικα.

Οπότε κακή επιλογή ίσως το συγκεκριμένο. Αν είχες πάρει πχ ένα Kawasaki μπορεί να είχες άλλη άποψη.

Το να μηδενίζεις όμως συλλήβδην εκατοντάδες μοντέλα μιας χώρας ολόκληρης και 4 εταιρειών εξαιτίας ενός μοντέλου, είναι μάλλον άστοχο, δε νομίζεις?

Ποιός είναι φανατικός και ποιός έχει παρωπίδες? (όπως είπες πριν για μένα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ το μόνο που ξέρω να πω για το παπί σου,είναι ότι έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά από μηχανές πολλαπλάσιων κυβικών.

Μέγα φάουλ της Σουτζούκι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ το μόνο που ξέρω να πω για το παπί σου, είναι ότι έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά από μηχανές πολλαπλάσιων κυβικών.

Μέγα φάουλ της Σουτζούκι.. Συμφωνούμε. Είπε κανείς το αντίθετο?

.................

Έχω ακούσει κι εγώ παράπονα για ακριβά ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο της Suzuki σε σχέση με άλλα παπιά, Γιαπωνέζικα.

Οπότε κακή επιλογή ίσως το συγκεκριμένο. Αν είχες πάρει πχ ένα Kawasaki μπορεί να είχες άλλη άποψη.

Είναι και τα άλλα γιαπωνέζικα παπάκια έτσι, ή μόνο αυτό?

Για πείτε εσείς που έχετε. Διότι μέχρι τώρα γράφουμε "άμα θες οικονομία σε καύσιμο και συντήρηση, πάρε παπί".

Αν είναι να μην το ξαναπούμε βρε αδερφέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβες τι εννοώ, βασικά πως το εννοώ. Καλύτερα ktm ή οποιοδήποτε ευρωπαικό παρά honda...

Πόσα honda πήρες και σου χάλασαν;

Αντίστοιχα πόσα ευρωπαϊκά έχεις και δεν χάλασε προφανώς κανένα;

Αν η λέξη σέρβις δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου ή υπάρχει σαν όποτε τελειώσουν τα λαδια θα τα αλλάξω,και ο Θεός να φτιάξει μηχανή,θα χαλάσει.

ΜότοΑγάπιε,με λάθος τρόπο πας να να βγάλεις κάποιο νόημα.

όπως ειπώθηκε ή πες καθαρά και ξάστερα τι ξέρεις ή ξεκόλλα.

Ακριβά είναι όλα πλέον,όπως και αξιόπιστα πέραν πάσης αμφιβολίας..

όλα τα άλλα είναι για να κοντραριζόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ή χωρίς φπα είναι αυτή;;;

Κατσε Πετρο, να δουμε πού θα κλειδωσει η κυβερνηςη το ΦΠΑ και βλεπουμε. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα