kokkiklhs 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Να χαρώ σοβαρά επιχειρήματα που ακολουθούν Σόρυ, εντάξει, δεν είναι σοβαρό επιχείρημα ότι η χόντα συχνά σε κλέβει, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Άμα έχεις εσύ σοβαρότερα, θα χαρώ να τα διαβάσω, να μάθω τίποτις κι εγώ ο άσχετος! Αν έχω καταλάβει καλά, δε μιλάμε για σύγκριση συγκεκριμένων μοντέλων, αλλά ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, με τη γενική πολιτική τους, το μάρκετινγκ κι ένα σωρό άλλους παράγοντες σαν "πακέτο"... Να μην πούμε και για την παροιμιώδη ελληνική αντιπροσωπεία της χόντα, διότι όταν αγοράζουμε μηχανάκι, δεν είναι μόνο το ίδιο το μηχανάκι, αλλά και ό,τι θα επακολουθήσει μετά την αγορά σε σχέση με την εταιρεία που το βγάζει ΚΑΙ τους τοπικούς αντιπροσώπους, που προφανώς ακολουθούν την πολιτική της εταιρείας!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Το γνωρίζω.. Ελπίζω μόνο να μην σκοτώθηκε κανείς. Σίγουρα πάντως χτύπησαν πολλοί. Κάβλα γιαμάχα ε.. έτσι για να μαθαίνετε τι να μην αγοράζετε ΕΙπαμε κι εμεις να βγαλουμε προβλημα σε μια παρτιδα σ ενα μηχανακι για να μη νοιωθετε μονοι σας με τα αμετρητα πηνια, ανορθωτες, αντλιες βενζινης, ηλεκτρονικες κλπ που κοσμουν τις κατα τοπον χωματερες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Μετά από τις αρχικές μου σκέψεις περί χόνδα, αναθεωρώ, και δηλώνω ευθαρσώς πως, ναί, αν έφτανε ο κόμπος στο χτένι ίσως και να ξανάπαιρνα χόνδα, αλλά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιφύλαξη. Γιατί: Τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα. Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Α και χωρίς λόγο. Και δε μιλάω μόνο για την Ελληνική αντιπροσωπεία. Τα ΟΕΜ ανταλλακτικά κι απ'έξω ζήτημα να'ναι 10 ευρώ φθηνότερα. Οι χρόνοι παράδοσης επίσης είναι επιεικώς τραγικοί. Περίμενα ένα μήνα και βάλε για μικροπράγματα. Στοκ μηδέν. Καταλαβαίνω ως ένα σημείο ότι δεν γίνεται να στοκάρεις το κάθε τι για παλιότερα μοντέλα, αλλά το να κάνεις και τόσο καιρό να στείλεις μικροπράγματα είναι τραγικό. Ούτε με το βαπόρι να'ρχονταν! Τα ηλεκτρικά. Δεν έχω καμία όρεξη ν'αγοράσω μηχανή που ίσως χρειαστεί ανορθωτές, ξανά-μανά-περιέλιξη σε πηνία, ανεμιστηράκια υπολογιστή και τέτοιες πατέντες. Ναί, δεν είναι ΤΑ τεράστια έξοδα αλλά δε νοείται να καβαλάς μηχανή περιμένοντας πότε θα τα παίξουν τα ηλεκτρικά, ή να φοβάσαι να βάλεις προβολάκια μην τυχόν και κάψεις κανα πηνίο. Το πλέον μοσχοπουλημένο aftermarket αξεσουάρ σε χόντα είναι το βολτόμετρο! Βάρος-επιδόσεις. Εκτός από ΠΟΛΥ συγκεκριμένα μοντέλα, η γενική σούμα μοτοσυκλετών της χόνδα τείνουν να'ναι βαριές και... "ανάλατες" από πλευρά επιδόσεων. Ακόμα και τα μοσχοπουλημένα ή "cult" μοντέλα (varadero, transalp, africa, CBF, VFR κ.α.) είναι ακριβώς αυτό. Βαριά και αργά (σε σχέση με τον ανταγωνισμό τέλος πάντων). Συν, προσωπική παρατήρηση, υπερβολικά "προβλέψιμα" και "χλιαρά". Δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως διαφορετικά... Όσο για την πολυδιαφημισμένη τζαπανέζικη αξιοπιστία, ας θυμηθούμε ότι γύρω στο 2000(;) πήγαν την παραγωγή σε Ιταλία, Ισπανία κτλ. Συν το γεγονός ότι με τόσο "χαλαρά στημένους" κινητήρες, ε είναι λογικό να μην παθαίνουν τίποτα όταν δεν στρεσσάρονται ούτε με τέρμα γκάζια. Στα καινούρια δε, θαρρώ πως όλα σχεδόν πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα είναι. Καινοτομία; Αν εξαιρέσουμε το παλιό CBS και τα μετέπειτα ABS και DCT συστήματα, σε όλους τους υπόλοιπους τομείς τα πάντα παρέμειναν ίδια κι απαράλλαχτα. Η ίδια "περσινά ξινά σταφύλια" νοοτροπία. Το αυτό και στον τομέα σχεδίαση. Συνοψίζοντας, σ'αυτή τη φάση, αν υπήρχε το κασέρι κι έπρεπε να διαλέξω μόνο μεταξύ των συγκεκριμένων δύο, η Yamaha θα'βγαινε από πάνω με βασιλικό, γιαρέμ και δυόσμο και 12 κερασάκια. Κι αυτό από άτομο που ποτέ δεν τρελαινόταν για την γιαμάχα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Οταν τα λεω εγω με λενε εγκαθετο παλιοφιλε...:P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Οταν τα λεω εγω με λενε εγκαθετο παλιοφιλε... :P Εσύ είσαι έτσι και αλλιώς!:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Οτι ειπε ο Mr.Slow, κι εγω καποτε θα ετεινα προς χοντα, αλλα η γιαμαχα δειχνει να ειναι αυτη που μπορει να συνδιασει εξελιξη με αξιοπιστια και επιδοσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Σάββα τι είναι αυτό που βλέπουμε εδώ, γιατί δεν κατάλαβα. Είναι αυτό εδώ : http://www.triumphrat.net/t3-sport-touring-forum/135544-catastrophic-engine-failure-at-speed.html (Catastrophic Engine failure at speed) . Οταν τα λεω εγω με λενε εγκαθετο παλιοφιλε... :P Μη μιλάς εσύ Αρχιερέα εγκάθετε της Μοτοδυναμικής ! :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Σάββα, μόλις κατέστρεψες τη μία μηχανή στην οποία είχα καταλήξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Ου ρε ζαγάρια ! :shoot: :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Μετά από τις αρχικές μου σκέψεις περί χόνδα, αναθεωρώ, και δηλώνω ευθαρσώς πως, ναί, αν έφτανε ο κόμπος στο χτένι ίσως και να ξανάπαιρνα χόνδα, αλλά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιφύλαξη. Γιατί: Τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα. Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Α και χωρίς λόγο. Και δε μιλάω μόνο για την Ελληνική αντιπροσωπεία. Τα ΟΕΜ ανταλλακτικά κι απ'έξω ζήτημα να'ναι 10 ευρώ φθηνότερα. Οι χρόνοι παράδοσης επίσης είναι επιεικώς τραγικοί. Περίμενα ένα μήνα και βάλε για μικροπράγματα. Στοκ μηδέν. Καταλαβαίνω ως ένα σημείο ότι δεν γίνεται να στοκάρεις το κάθε τι για παλιότερα μοντέλα, αλλά το να κάνεις και τόσο καιρό να στείλεις μικροπράγματα είναι τραγικό. Ούτε με το βαπόρι να'ρχονταν! Τα ηλεκτρικά. Δεν έχω καμία όρεξη ν'αγοράσω μηχανή που ίσως χρειαστεί ανορθωτές, ξανά-μανά-περιέλιξη σε πηνία, ανεμιστηράκια υπολογιστή και τέτοιες πατέντες. Ναί, δεν είναι ΤΑ τεράστια έξοδα αλλά δε νοείται να καβαλάς μηχανή περιμένοντας πότε θα τα παίξουν τα ηλεκτρικά, ή να φοβάσαι να βάλεις προβολάκια μην τυχόν και κάψεις κανα πηνίο. Το πλέον μοσχοπουλημένο aftermarket αξεσουάρ σε χόντα είναι το βολτόμετρο! Βάρος-επιδόσεις. Εκτός από ΠΟΛΥ συγκεκριμένα μοντέλα, η γενική σούμα μοτοσυκλετών της χόνδα τείνουν να'ναι βαριές και... "ανάλατες" από πλευρά επιδόσεων. Ακόμα και τα μοσχοπουλημένα ή "cult" μοντέλα (varadero, transalp, africa, CBF, VFR κ.α.) είναι ακριβώς αυτό. Βαριά και αργά (σε σχέση με τον ανταγωνισμό τέλος πάντων). Συν, προσωπική παρατήρηση, υπερβολικά "προβλέψιμα" και "χλιαρά". Δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως διαφορετικά... Όσο για την πολυδιαφημισμένη τζαπανέζικη αξιοπιστία, ας θυμηθούμε ότι γύρω στο 2000(;) πήγαν την παραγωγή σε Ιταλία, Ισπανία κτλ. Συν το γεγονός ότι με τόσο "χαλαρά στημένους" κινητήρες, ε είναι λογικό να μην παθαίνουν τίποτα όταν δεν στρεσσάρονται ούτε με τέρμα γκάζια. Στα καινούρια δε, θαρρώ πως όλα σχεδόν πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα είναι. Καινοτομία; Αν εξαιρέσουμε το παλιό CBS και τα μετέπειτα ABS και DCT συστήματα, σε όλους τους υπόλοιπους τομείς τα πάντα παρέμειναν ίδια κι απαράλλαχτα. Η ίδια "περσινά ξινά σταφύλια" νοοτροπία. Το αυτό και στον τομέα σχεδίαση. Συνοψίζοντας, σ'αυτή τη φάση, αν υπήρχε το κασέρι κι έπρεπε να διαλέξω μόνο μεταξύ των συγκεκριμένων δύο, η Yamaha θα'βγαινε από πάνω με βασιλικό, γιαρέμ και δυόσμο και 12 κερασάκια. Κι αυτό από άτομο που ποτέ δεν τρελαινόταν για την γιαμάχα... Ε πσίτ φίλε Αντώνη με δύο λόγια θα σου πώ τα εξής : -Το παρόν προσφέρεται για άκρατο γέλιο.......είμαστε όλοι φίλοι και αλληλοπειραζόμαστε δω πέρα να περνά η ώρα. -Δεν υπάρχει μοτοσακό χωρίς θεματάκια γιατί είναι μηχανήματα. -Συνήθως από τη δική μου εμπειρία η Χόντα είναι κανά δύο κλίκ παραπάνω. -Σε συνδυασμό με το άλλο θρέντ που ψάχνεις για μοτοσακό.....το τι σαβούρα υπάρχει φίλε κείθε όξω ΔΕΝ περιγράφεται και ότι λάμπει ΔΕΝ είναι χρυσός. Τι εννοώ : πάρε κούτα ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΡΑΓΝΩΣΤΟΥ μοτοσακό και μετά δες τα προβλήματά του, μην κρίνεις από μοτοσακό που έλεγε ότι είχε στο κοντέρ του Χ χιλιόμετρα και ο νοών νοείτω. -Παράδοση όλοι κάνουν τόσο και κανείς δεν στοκάρει. Αυτά σου τα λέει κάτοχος 2 Γιαμάχα (σε λίγο δεν ξέρω πότε και τι ίσως 3 ίσως ξανά 2 ίσως 1) και 2 Χόντα και ενός Ευρωπαϊκού (τρομάρα του). Σάββα, μόλις κατέστρεψες τη μία μηχανή στην οποία είχα καταλήξει... Δεν φταίω φίλε και γω πως νομίζεις ότι τα ξέρω....κοίταγα....κάποτε..... Τα υπόλοιπα θα στα πω από κοντά και θα σε κουφάνω για κάτι πούγραψες περί κόστους σκουτεροειδών απλά για λόγους κουβέντας και γνώσεων ξέρω ξέρω ούτε να τα βλέπεις, επίσης για τα μονοκύλινδρα που <<ζορίζονται>> και θα πάθει ο λώκος τους. Ου ρε ζαγάρια ! :shoot: :shoot: Δε μιλάς όμως και μας έχουνε πάρει παραμάζωμα τα κλειδοκύμβαλα ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Καλημέρα κλειδοκύμβαλα και μοτοσακά ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkiklhs 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Καλημέρα κλειδοκύμβαλα και μοτοσακά ! Τουλάχιστον εμείς ψωνίζουμε από τον Νάκα, όχι από..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Βρε.....έχει ο πως τονε λένε μοτοσακά? Δεν έχω πάει μαμότω ποτέ εγώ νόμιζα πως είχε μόνο καλλυντικά και τέτοια που μούχει πεί η κυρά, να πά να δώ δηλαδής? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 ΤΙ? Βαφτω μπλε και πετα το στη θαλασσα? ΟΧΙ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Αν κρίνεις από τον οδηγό τι να πεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΤΙ? Βαφτω μπλε και πετα το στη θαλασσα? ΟΧΙ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ Αυτα παθαινεις οταν απο το yamapa σου ανεβαινεις πανω σε μια HONDAρα, δεν μπορεις να ελενξεις τοσο γκαζι, κουλομαρια... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Α χα χα χα χα χα χα δάκρυσα δε βλέπω...........και τελείωσαν και τα ΜΕ ΑΡΕΣΚΕΙ..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgopoulos-M3 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Καλημέρα κλειδοκύμβαλα και μοτοσακά ! Παντού πρωτοπορεί η Yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Πάντα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Μισό λεπτό τώρα γιατί εδώ έχουμε καιρό να βάλουμε ΤΟ ΕΠΟΣ που χάρισε στους Χονδαίους το 1.000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,- ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΔΕΝ οι ΓΙΑΜΑΠΕ(ΑΙ)ΟΙ : Όταν δούμε τέτοιο από Γμαπέ(αί)ους το ξανασυζητάμε ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Χαχαχαχαχαχα.Μπραβο στα παιδια! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ YAMAHA! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Μην τους αποπαίρνεις......ένα ώμο να γύρουν να κλαίνε θέλουνε και.....από πληροφορίες πούχω ετοιμάζεται και άλλο γκόλ διαγαλαξιακό, τι Μουντιάλ πράσινα άλογα και κόκκινες φοράδες......... Μόνο Χόνδα θτη Λούτθα λέμε......λόκο..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Εχω ειδηση φωτια και για μηχανακι που γουσταρει ο Σαββας, αλλα δε μιλαω ακομα για να ανεβασουμε τηλεθεαση. Θα εγραφα και στο αντιστοιχο τοπικ αλλα δεν θελω να χαλασω το ονειρο στα παιδακια εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον Mr.Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 mr.slow προφανως δεν εχεις οδηγησει cbf για να λες οτι ειναι αργοτερο του ανταγωνισμου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες