Jump to content
themata

KTM Super Duke 1290

Recommended Posts

15.495 στην Γερμανία..Για πόσο το κόβετε εδώ;

Checkάρετε και τι λέει για την ακράπα στο FAQ special του site

:tooth:

4. Is the Akrapovič exhaust of the prototype available as an accessory part?

The exhaust system of the prototype is an individual item that was designed only for show purposes. As a result of the incredibly loud sound and the applicable exhaust emission standards, this exhaust system cannot be applied on the production version. For clarification as to how loud it actually is: Initially the video of the prototype was supposed to be recorded on a race track – but there was no chance, as the volume is comparable to a starting jet fighter. In the end we tried our luck at a place where you can usually meet jet fighters and the airport luckily gave us approval for the video shoot of this Mattighofen made ‘Fighter Jet’.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

9. When is the first service required?

The first service becomes due at 1000 km, afterwards every 15000 km or every year.

Προσωπικά και αυτό το βρήκαν ενδιαφέρον και εντυπωσιακό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9. When is the first service required?

The first service becomes due at 1000 km, afterwards every 15000 km or every year.

Προσωπικά και αυτό το βρήκαν ενδιαφέρον και εντυπωσιακό

το καθε τεταρτη το ξεχασαν μαλλον... :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα τιμη ειναι!Εδω το συνονθυλευμα συγκολλημενων νεροσωληνων με μηχανη του γκαζον εχει 18000...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4. Is the Akrapovič exhaust of the prototype available as an accessory part?

The exhaust system of the prototype is an individual item that was designed only for show purposes. As a result of the incredibly loud sound and the applicable exhaust emission standards, this exhaust system cannot be applied on the production version. For clarification as to how loud it actually is: Initially the video of the prototype was supposed to be recorded on a race track – but there was no chance, as the volume is comparable to a starting jet fighter. In the end we tried our luck at a place where you can usually meet jet fighters and the airport luckily gave us approval for the video shoot of this Mattighofen made ‘Fighter Jet’.

καλα ας ερθουν στην Ελλαδα να γυρισουν λιγο τα δυτικα προαστια ,να τους προσπερασει κανα glx τουμπανο να δω τι εχουν να πουν για θορυβο μετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ας ερθουν στην Ελλαδα να γυρισουν λιγο τα δυτικα προαστια ,να τους προσπερασει κανα glx τουμπανο να δω τι εχουν να πουν για θορυβο μετα...

Γιώργη, και στη Λούτσα έχουμε τέτοια, αλλά έχουμε και τον αεροδιάδρομο δίπλα οπότε υπάρχει σχετική άδεια χρήσης :mB_kalo_e:

Στα Δυτικά είστε κάΝγκαροι, στα Ανατολικά μιλάει ο νόμος

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα δεν κατεβαινει το αγριμι :P

οντως δεν κατεβαινει(και το ενα και το αλλο) :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Respect ΑΠΛΑ!

Ο τυπάς το στύβει το μηχανάκι και κάνει πλάκα σε όλους μέσα στη πιστα!

:shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει κι ένα άλλο ωραίο βίντεο από το αγγλικό MCN, όπου τελικιάζουνε το ΚΤΜ, το Απρίλια και το ταπεινό Triumph speed triple.

Έχει λοιπόν onboard πλάνο από το κοντέρ που γράφει σε χ.α.ω. και με gps που δείχνει σε μ.α.ω. Οπότε, 288χ.α.ω. γράφει το κοντέρ στα 159μ.α.ω., 160mph σου λέω εγώ....άντε δηλαδή 291 στο κοντέρ να έγραφε. 1ον έχουμε λοιπόν μια διασταύρωση πως το κτήνος πάει τον πάτο του...αλλά 2ον το κοντέρ, για ΚΤΜ, σαν να κλέβει αρκετά.

Για την ιστορία, εγώ προσωπικά έχω τελικιάσει 3 FZ1 με ολόσωμες και είχα και gps μαζί μου. από 262 έως 264χ.α.ω. παίζανε και τα 3. Απλά το αναφέρω ως σημείο αναφοράς.

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το FZ1 σε δική μου εμπειρία, όντως έχει πολύ καλό ταχύμετρο και πολύ ακριβές σε σχέση με άλλα μηχανάκια...

Το δικό μου πχ νομίζω ότι κλέβει πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το FZ1 σε δική μου εμπειρία, όντως έχει πολύ καλό ταχύμετρο και πολύ ακριβές σε σχέση με άλλα μηχανάκια...

Το δικό μου πχ νομίζω ότι κλέβει πολύ.

ε ναι.πας με 150 και γράφει 280 η μαλακία σου!!!

:crazy: :crazy: :crazy::peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι.πας με 150 και γράφει 280 η μαλακία σου!!!

:crazy: :crazy: :crazy::peep:

Πάω με 300 και λέει 400 το κοντέρ. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tιμούλα είπαμε ; Λοιπόν κύριοι,μπορούμε να το αποκτήσουμε με μόλις 16.900 ευρώ.

https://docs.google.com/gview?url=http://www.bikeit.gr/images/stories/pinakes/times/ktm/2013/Retail_Price_List_15_11_2013.pdf&chrome=true

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα