naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Όχι ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορει να στη βάρεσε ξαφνικά πρώην αφεντικό :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Μουαι Ται 1,5 χρονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 VARATE δυο τρεις δεκαετίες :-P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 69ca43b5386146767219e561d80b8086 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris4204 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 OKINAWA 10χρόνια, KICKBOXING 4χρόνια, MUAI THAI 4χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Κλασσικό Ιαπωνικό Jujutsu με έμφαση σε πιο πρακτικές εφαρμογές, 4 χρόνια. http://bujutsugreece.weebly.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 1)Tae Won Do 5 χρονια. 2)Αιωνια ενασχοληση με τα παντα ολα αλλα οχι οργανωμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Wing Chun εδώ και χρόνια, σκέφτομαι και για Aikido Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Δημόσια σχολεία Γκράβας 12 χρόνια Tae Kwon Do 4 χρόνια Ευρωπαϊκή ξιφασκία 3 χρόνια Kung fu 1 χρόνο Ninjutsu 3 χρόνια (το έχω ξαναπεί ότι είμαι ninja) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Δημόσια σχολεία Γκράβας 12 χρόνια ..................... :tooth: δεν υπάρχεις λέμε..... :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 μην κραζετε ειναι παλιο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Ωραιοςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 οτι πρεπει για το τι ποτο να παρω στο κλαμπ μπουτουβου τι φα(?!) ολα τα ΚΙΛΛΙΝΓΚ ΜΑΣΙΝΣ εδω μαζευτηκαν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 Ξεθαβω... ....εχει κανεις ιδεα -εμπειρια απο BJJ? Μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Υπαρχει καποια γνωμη ή προταση ...κυριως για νοτια προαστια Αθηνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Streetlover 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος nicket456 έγραψε: Ξεθαβω... ....εχει κανεις ιδεα -εμπειρια απο BJJ? Μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Υπαρχει καποια γνωμη ή προταση ...κυριως για νοτια προαστια Αθηνας Έχω κάνει 1.5 χρόνο bjj. Στην αρχή δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον αλλά μόλις πέρασε ο καιρός κ έμαθα κάποια πράγματα το αγάπησα. Επικεντρώνεται 90% στο έδαφος, σπασίματα, εξαρθρώσεις και πνιγμούς, και έχει ένα 10% ρίψεις τύπου judo αλλά χωρίς τους περιορισμούς που έχει το judo. Δεν παίζουν χτυπηματα-striking. Αποτελεσματικό στον δρόμο 1v1 όχι παραπάνω! Στον ταυρο έχει την Gracie barra που έχουν καλή φήμη. Καλή αρχη αν ξεκινήσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 κικ μποχιν vs ταεκβοντο.. αποψεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 Από κάποια ηλικία και μετά το ταε κβον ντο είναι δύσκολο να το ακολουθήσει το σώμα... Αν δεν έχεις ανοίγματα δλδ, δεν πας πουθενά... Κικ μποξ είναι λίγο πιο ευκολο να το δουλέψεις σε αρχάριο επίπεδο, φτιάχνεις φυσική κατάσταση και μπορεί να σε εξυπηρέτησει λίγο πιο ρεαλιστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_4 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: κικ μποχιν vs ταεκβοντο.. αποψεις? Αναλόγως τι ζητάς... Για τι ηλικία μιλάμε; Τι ζητάς από την ενασχόλησή σου με αυτά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος nikolakiss έγραψε: Από κάποια ηλικία και μετά το ταε κβον ντο είναι δύσκολο να το ακολουθήσει το σώμα... Αν δεν έχεις ανοίγματα δλδ, δεν πας πουθενά... Κικ μποξ είναι λίγο πιο ευκολο να το δουλέψεις σε αρχάριο επίπεδο, φτιάχνεις φυσική κατάσταση και μπορεί να σε εξυπηρέτησει λίγο πιο ρεαλιστικά με εδιαφερει η φυσικι κατασταση πριν 3 ώρες, το μέλος mike_4 έγραψε: Αναλόγως τι ζητάς... Για τι ηλικία μιλάμε; Τι ζητάς από την ενασχόλησή σου με αυτά; 40 και απλως να προπονουμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_4 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 Kick boxing ή και σκετο box. Φοβερη γυμναστικη και τα δυο. Εαν εισαι εντελως αρχαριος ξεκινα με μποξ. Ειναι πολυ καλη γυμναστικη για φυσικη κατασταση και καις κ πολλες θερμιδες. Αν το παρεις ζεστα μπορεις σε συντομο σχετικα διαστημα να παιζεις και κανα χαλαρο σπαρινγκ (ξερω ξερω, εισαι μεγαλος και δεν θες να χτυπιεσαι κλπ κλπ, αλλα αν μπεις στο χορο, απο μονος σου θα θες να χορεψεις μετα απο λιγο;) ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 καρατε μια δεκαετια, κικ μποξ και επαγγελματικους αγωνες μια 6 ετια, αυτοαμυνα τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pete 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 13/9/2013 at 7:16 ΜΜ, το μέλος HLIAS έγραψε: Για σχολες krav maga?? Εκτος απο αυτες που γραφει εδω υπαρχουν κιαλλες? Απο ολες αυτες που γραφει εχουμε αποψη για καποια απο αυτες? Περιοχη, Ν. προαστια μεχρι Κεντρο Αθηνας. Μια ακόμα καλή πρόταση αποτελεί και η σχολή open mind krav maga που βρίσκετε στην Δάφνη. Ασχολούμαι χρόνια με το krav και εάν θες να έχεις ρεαλισμό σε πραγματικές συνθήκες τότε ρίξε μια ματιά και εκεί https://openmindkravmaga.gr/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 από τον pete Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2021 Καλημέρα. Από τότε σχεδόν έχω ξεκινήσει wing chun και έχω μείνει. Μ αρέσει και γενικότερα θέλω να ασχολουμαι με πολεμικές τέχνες που υπάρχει φιλοσοφία από πίσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2021 Την 7/2/2021 at 9:50 ΠΜ, το μέλος HLIAS έγραψε: Καλημέρα. Από τότε σχεδόν έχω ξεκινήσει wing chun και έχω μείνει. Μ αρέσει και γενικότερα θέλω να ασχολουμαι με πολεμικές τέχνες που υπάρχει φιλοσοφία από πίσω. Τέτοια κουλτουριάρικα, φιλοσοφημένα να τους λες πριν τους τσαμπουκάδες και θα ψαρώσουν, εγγυημένα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες