Jump to content
lavazutra

Σημείωμα από την δημοτική αστυνομία για απόσυρση οχήματος!

Recommended Posts

,αν δεν διαθετεις τα χρηματα για τα τελη,κ θα ηθελες να το πωλησεις θα προτεινα να χρησιμοποιησεις τις πινακιδες ημερας που διδονται απο την εφορια(2ε η ημερα,μεγιστο 2μερες συνεχομενες),για να το μετακινησεις σε μια μαντρα προς πωληση,η να το δοκιμασει ενδυναμει αγοραστης.

εντιτ.τωρα παρατηρησα οτι ειπες οτι αναγνωριζεις το λαθος σου ως παρανομος κ το προβλημα σου ηταν οτι θεωρησες οτι επρεπε να σε προειδοποιησουν με αλλο τροπο.κατανοητος λοιπον εν μερει ο εκνευρισμος σου.απλως αυτο το χαρτι,ειναι η προειδοποιηση.ευχομαι ολα να πανε καλα κ να βρεις τη λυση.

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πήγαινε το σε έναν έμπορο για πώληση. Σιγά μην μπορέσει να το πουλήσει τέτοια εποχή, θα έχεις και τσάμπα πάρκινκ ... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Dritz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου. Αντί να σιγά-σιγά να προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να ζητάμε την αλλαγή, ζητάμε από τα σκατά να γίνουν διαμάντια. Μέχρι τότε, προτιμάμε να κολυμπάμε στα σκατά, παρά να σηκώσουμε κεφάλι. Εύγε

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια βολτα στα στενα της καλλιθεας δευτερα βραδυ για παρκαρισμα θα σε κανει να αλλαξεις γνωμη,και να το παρεις το αυτοκινητο απο εκει,

η κατασταση ποια ειναι ανηποφορη,αν δεν εχεις σκοπο αμεσα να επισκευάσεις το αμαξι στείλε το σε κανεναν γνωστο επαρχια η δωσε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σας πω ρε μάστοροι γιατί κάποιοι είστε παράλογοι και νομίζω εκτός πραγματικότητας.

Παίρνω 750 ευρώ εκ των οποίων τα 500+ πάνε για τα έξοδα του σπιτιού που μένω και τις ανάγκες μου. Αυτή την στιγμή αδυνατώ να πληρώσω την ασφάλεια του αμαξιού + το σέρβις που θέλει που πάει κοντά στο 800άρι + τα τέλη και το κτεο πάει 1000+......

Πρέπει σώνει και ντε να το πουλήσω? Εγινε το σκατό μου παξιμάδι να το πάρω και θα το δώσω επειδή λόγο μιας αναποδιάς δεν μπορώ να πληρώσω κερατιάτικα λεφτα? (η αναποδιά ήταν τρακάρισμα που με αποζημιώσαν 2000 ενώ έδωσα 3300 για να φτιάξω την μηχανή + τα δικαστήρια + μια χαζοπτώση με την μότα που μου κόστισε 150 ευρά, ε αυτά τα λεφτά προοριζόντουσαν για το αμάξι).

Στην τελική φταίω εγώ αν η κάθε οικογένεια έχει 3-4 αμάξια? Να βάλω το δικό μου στον πάτο μου για να τα παρκάρουν? Και ξαναλέω και τέλη πληρωμένα να είχα αυτή την στιγμή αδυνατώ να το κινήσω.....τι θα άλλαζε λοιπόν? Πρέπει να το πουλήσω ξαναρωτάω?

Δεν είναι ότι κοιτάω την βολεψιά μου όπως αρκετοί το βλέπετε, είναι ότι δεν θα πετάξω τον κόπο μου για να έχουν οι λαίμαργοι την δική τους.

Για τα πρακτικά της υπόθεσης με έδωσε μια γριά 68 ετών που οδηγεί ακόμα και μου χτύπησε τις προάλλες το αμάξι στο πίσω φρετό γιατί αλλιώς δεν χώραγε να το βάλει και μου ζήτησε και τα ρέστα. Ο γιος της που μένει από πάνω μου έχει 3 αμάξια και 4 μηχανές....ο πατέρας με την γρια έχουν και αυτοί 2 αμάξια.....

2 σπίτια 5 αυτοκίνητα και 4 μηχανές....και μετά μου λες ότι φταίει το μπρικι μου που δεν βρίσκεις εσυ να παρκάρεις.

ΥΓ. Α ναι... έχουν και 2 ταξι που τα αράζουν και αυτά κάτω από το σπίτι τα βράδυα για την αλλαγή της βάρδιας.

ΥΓ2 Πως ένας συνταξιούχους του δημοσίου και ένας σεκιουρητάς μπορούν να τα έχουν όλα αυτα......είναι άλλη υπόθεση...για σκατά και για διαμάντια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι εστιάζεις στη λάθος πλευρά των πραγμάτων. Δεν είναι δική σου δουλειά να διαπιστώσεις αν όλα όσα έχουν στην ιδιοκτησία τους είναι νόμιμα ή όχι. Αν θεωρείς ότι είναι από παράνομες δραστηριότητες, τότε να τους καταγγείλεις. Αν επίσης πιστεύεις ότι της γριάς έχει λήξει το δίπλωμα, να την καταγγείλεις και αυτήν. Τώρα θα μου πείς ότι ακόμα και αν τους καταγγείλεις, το πιο πιθανόν είναι να σε γράψουν οι Αρχές. Κάποτε όμως, θα πρέπει σαν λαός να αρχίσουμε να καταγγέλουμε την αδικία και να επιμένουμε μέχρι να δούμε την τάξη να αποκαθίσταται. Δεν γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια μια ζωή και όταν εφαρμόζεται ο νόμος να ξενερώνουμε.

Και είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες ο καθένας από εμάς και είναι απόλυτα κατανοητό ότι κατέθεσες τις πινακίδες σου γιατί στην παρούσα φάση ένα αυτοκίνητο είναι οικονομικά ασύμφορο. Από τη στιγμή όμως που γνωρίζεις ότι είναι παράνομο να παρκάρεις σε δημόσιο δρόμο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, θεωρώ ότι είναι λίγο παράλογο να ψάχνεις δικαιολογίες γιατί υπάρχουν γύρω σου ένα σωρό αδικίες. Μου θυμίζει τον εαυτό όταν πήγαινα ακόμα σχολείο, που με σταμάτησαν σε μπλόκο γιατί δεν φορούσα κράνος και έλεγα στον αστυνομικό γιατί δεν σταματάει το αμάξι που μόλις πέρασε χωρίς ζώνη ή γιατί με γράφει εμένα και όχι αυτήν δεν είχε δίπλωμα αλλά την άφησαν να φύγει γιατί φορούσε ζώνη. Life's a bitch and then you die που λένε και οι Εγγλέζοι. Σε αυτή τη χώρα τη γλυτώνουμε καθημερινά από ένα σωρό παρατυπίες και όταν κάποτε μας τσακώσουν, μας κακοφαίνεται. Κανονικά θα έπρεπε να μας κακοφαίνεται που είμαστε κωλοχανείο και όχι όταν εφαρμόζονται οι νόμοι και οι κανόνες. Και δεν πάει προσωπικά σε εσένα, πάει σε όλους μας που εκμεταλλευόμαστε αυτή τη χαλαρότητα των αρχών γιατί στην ουσία είμαστε εμείς χαλαροί στον σεβασμό και την αλληλεγγύη προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AYTOΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ

ΕΣΥ ΟΧΙ

Το αντιτιμο τους μια θεση παρκινγ.... δημοσια! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ το οποιο πληρωνουν.

Εσυ, επειδη σου εκατσε στραβα και για οποιοδηποτε λογο δεν πληρωσες, δεν το δικαιουσαι, τι δεν καταλαβαινεις!?

Και εγω, θα πληρωσω ενα σκασμο λεφτα για τελος επιτηδευματος, θα φορολογησω 999 φορες για εσοδα μου και θα ξαναφορολογηθω την χιλιοστη φορα, για αυτα που ΘΑ μου ειχαν μεινει αλλα τα πηραν απο αλλου... ανυπολογιστα. Ψαχνεις να βρεις ακρη;

Τι παει να πει δηλαδη, επειδη μου τα κανει ολα αυτα το κρατος, θα ειμαι και 'γω φλου, ο καμικαζι του συστηματος και αντε γεια;

Εισαι παρανομος, τι να κανουμε βρες μια λυση, ομως με καθε ΔΙΚΙΟ τους θα ερχονται να στο σταμπαρουν το αμαξι εκει που το 'χεις γιατι πολυ απλα εισαι παρανομος...

μιλαμε για πολυ κουλτουρα η νοοτροπια σου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σας πω ρε μάστοροι γιατί κάποιοι είστε παράλογοι και νομίζω εκτός πραγματικότητας.

Παίρνω 750 ευρώ εκ των οποίων τα 500+ πάνε για τα έξοδα του σπιτιού που μένω και τις ανάγκες μου. Αυτή την στιγμή αδυνατώ να πληρώσω την ασφάλεια του αμαξιού + το σέρβις που θέλει που πάει κοντά στο 800άρι + τα τέλη και το κτεο πάει 1000+......

Πρέπει σώνει και ντε να το πουλήσω? Εγινε το σκατό μου παξιμάδι να το πάρω και θα το δώσω επειδή λόγο μιας αναποδιάς δεν μπορώ να πληρώσω κερατιάτικα λεφτα? (η αναποδιά ήταν τρακάρισμα που με αποζημιώσαν 2000 ενώ έδωσα 3300 για να φτιάξω την μηχανή + τα δικαστήρια + μια χαζοπτώση με την μότα που μου κόστισε 150 ευρά, ε αυτά τα λεφτά προοριζόντουσαν για το αμάξι).

Στην τελική φταίω εγώ αν η κάθε οικογένεια έχει 3-4 αμάξια? Να βάλω το δικό μου στον πάτο μου για να τα παρκάρουν? Και ξαναλέω και τέλη πληρωμένα να είχα αυτή την στιγμή αδυνατώ να το κινήσω.....τι θα άλλαζε λοιπόν? Πρέπει να το πουλήσω ξαναρωτάω?

Δεν είναι ότι κοιτάω την βολεψιά μου όπως αρκετοί το βλέπετε, είναι ότι δεν θα πετάξω τον κόπο μου για να έχουν οι λαίμαργοι την δική τους.

Για τα πρακτικά της υπόθεσης με έδωσε μια γριά 68 ετών που οδηγεί ακόμα και μου χτύπησε τις προάλλες το αμάξι στο πίσω φρετό γιατί αλλιώς δεν χώραγε να το βάλει και μου ζήτησε και τα ρέστα. Ο γιος της που μένει από πάνω μου έχει 3 αμάξια και 4 μηχανές....ο πατέρας με την γρια έχουν και αυτοί 2 αμάξια.....

2 σπίτια 5 αυτοκίνητα και 4 μηχανές....και μετά μου λες ότι φταίει το μπρικι μου που δεν βρίσκεις εσυ να παρκάρεις.

ΥΓ. Α ναι... έχουν και 2 ταξι που τα αράζουν και αυτά κάτω από το σπίτι τα βράδυα για την αλλαγή της βάρδιας.

ΥΓ2 Πως ένας συνταξιούχους του δημοσίου και ένας σεκιουρητάς μπορούν να τα έχουν όλα αυτα......είναι άλλη υπόθεση...για σκατά και για διαμάντια

..για να ησυχασεις με τους 'Κλεφτες' που μας πεινουν το αιμα στο κρατος αυτο κανε το εξης..μετεφερε το λιγα μετρα πιο εκει (σπρωχνοντας) δωσε 25-30ευρω αναλογα σε ποιον θα φτιαξεις απλες πινακιδες με το σημα ¨΄eu΄¨ βιδωσε τες επανω κ κολλα κ τα τελη του 2012 απο την μοτο σου για λιγο καιρο μεχρι οι ρουφιανοι γειτονες παψουν να ασχολουντε διοτι 100% ειναι απο καταγγελεια η δουλεια..σημαντικο πολυ να βαζεις αερα στα λαστιχα σου και να το διατηρεις καθαρο..!! τελος.......-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..για να ησυχασεις με τους 'Κλεφτες' που μας πεινουν το αιμα στο κρατος αυτο κανε το εξης..μετεφερε το λιγα μετρα πιο εκει (σπρωχνοντας) δωσε 25-30ευρω αναλογα σε ποιον θα φτιαξεις απλες πινακιδες με το σημα ¨΄eu΄¨ βιδωσε τες επανω κ κολλα κ τα τελη του 2012 απο την μοτο σου για λιγο καιρο μεχρι οι ρουφιανοι γειτονες παψουν να ασχολουντε διοτι 100% ειναι απο καταγγελεια η δουλεια..σημαντικο πολυ να βαζεις αερα στα λαστιχα σου και να το διατηρεις καθαρο..!! τελος.......-

ειπες πως 100% ειναι απο καταγγελια.

Εαν ο καταγγελων λοιπον, διαπιστωσει πως ολα αυτα ειναι πλαστα και καλεσει καμια αστυνομια εκει να δεις το πανηγυρι και οι κατηγοριες που θα πεσουν! Π%$ΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπες πως 100% ειναι απο καταγγελια.

Εαν ο καταγγελων λοιπον, διαπιστωσει πως ολα αυτα ειναι πλαστα και καλεσει καμια αστυνομια εκει να δεις το πανηγυρι και οι κατηγοριες που θα πεσουν! Π%$ΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ !!!

..δεν προκειται..100000% σου γραφω βαση πειρας 30 ετων σε αυτες τις διαδικασιες..ολοι αυτοι οι ''ρουφιανοι'' ειναι ηλικιας 65-80 ετων οι οποιοι δεν γνωριζουν εκτος των βασικων δηλ. το οτι δεν εχει νουμερα κ οτι δεν μπορει να μας κρατα αυτος την θεση..Ειναι παντα 100000% κοτες κ δεν διακινδυνευουν να ξεσκεπαστουν ποιοι ειναι κ να εχουν ''βεντετα'' με αυτον που καταγγελουν..διοτι παντα αυτοι ειναι παρανομοι καπου αλλου οπως αδηλωτοι ημιυπαιθριοι,παρανομες αποθηκες-parkin-δωματια,πρασιες μονοκατοικιας με εισοδο σε parkin,ταρατσες με δωμα κ μπαρμπεκιου κ διαφορα αλλα..ειμαι πολλα χρονια πανω απο 25 σε αναλογο επαγγελμα κ εχω αποψη..αστο φιλε.......-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..κανενας δεν μιλησε για πλαστες πινακιδες καθωτι δεν απαγορευεται πουθενα να εχεις σε σταθμευμενο οχημα τις παραπανω πινακιδες και ΟΧΙ σε οχημα που να το κυκλοφορεις..οσο για το σημα τελων της μοτο ειπαμε για λιγες μονο ημερες αν μπορεις να διαβασεις τι γραφω αρχικα κ οχι μονιμα καθως κ ειναι το μονο παρανομο στην παραπανω διαδικασια η οποια εχει σκοπο κ μονο να μην φαινεται εγκατελλημενο το αυτ/το κ να παψουν να ασχολουντε οι γνωστοι-αγνωστοι ρουφιανοι για τις πρωτες ημερες..βεβαια αν υπαρχει εντονη η ανησυχια παρανομιας μπορει να μην βαλει σημα κ τελος....-

Τροποποιήθηκε από τον *Jesus*

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα τέλη πάνω έχουν αριθμό ο οποίος αντιστοιχεί στο κάθε όχημα για το οποίο βγαίνουν. Αν του κάνουν έναν έλενχο στον αριθμό αυτό και δουν ότι δεν συμβαδίζει με τις πλαστικές τις πινακίδες τότε θα τον !@#%$^$%&#$#@!!.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά Μorx προσβάλλεις εμένα, τον απλό χρήστη του φόρουμ, γιατί σπαμάρεις στο θέμα του παιδιού και αναλώνεσαι σε μια ηλίθια και άνευ σημασίας κόντρα...

Το αυτό ισχύει και για τον Ιησού... βοήθειά σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί συνφορουμίτες εντάξει, είπαμε στην αρχή κάποια ιδέα για να απαλύνουμε τον πόνο του συνφορουμίτη πού λέμε και δυό κουβέντες παρέα, έχουμε πιεί και πάει βόλτες μαζί και θα συνεχίσουμε αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι είναι παράνομος, το παραδέχτηκε και ο ίδιος και πιστεύω ότι το θέμα έχει λήξει.

Είτε θα κάνει ότι μπορεί να είναι νόμιμος ή θα του το πάρουνε.

Πρέπει να είμαστε όλοι σύννομοι, αυτό δεν επιδέχεται καμμιά αμφισβήτιση αν θέλουμε να ζούμε εν ειρήνη και αρμονία. Ουδείς εξαιρείται του Νόμου.

Το να συνεχίζουμε όμως με προσωπικές προσβολές μάλιστα ο ένας εναντίον του άλλου δεν έχει νόημα, ούτε κρατάμε κάποιο επίπεδο συζητήσεως έστω και λέγοντας καμμιά βλακεία για να παρηγορήσουμε έναν φίλο.

Νομίζω ότι για μένα αυτό το θέμα έφτασε στο τέλος του, παύω να το παρακολουθώ και εύχομαι σε όλους νάχετε καλή μέρα και καλή εβδομάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά, αυτό το κουμπάκι της αναφοράς, έχει περισσότερη πλάκα, από τα + και -... :mB_kalo_e: (και ο νοών, νοείτω...)

Βάτραχος likes... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, για να καταλάβω, αν κάποιος έβαζε έναν πάγκο λαϊκής, μια καρότσα τρακτέρ ή δέκα καφάσια, ή άπλωνε την πραμάτεια του όπου γούσταρε (καταλαμβάνοντας μία θέση στάθμευσης), δεν θα του την πέφτατε από δέκα μπάντες; Τί αλλάζει δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, το ότι ο Λάβα είναι δικός μας; Παράνομα δεν το αφήνει εκεί που το αφήνει το αμάξι του; Γιατί δηλαδή είναι "αστέρι" και "καλοθελητής" όποιος δικαίως ΑΠΑΙΤΕΙ να το πάρει από εκεί;

Μου θυμιζει εναν γειτονα στο εξοχικο, ο οποιος εβριζε θεους και δαιμονες για την τυχη αυτου που πηγε και τον καρφωσε στην αστυνομια, επειδη αδειαζε το βοθρο του (κατ'επαναληψη παρακαλω) στο δημοσιο δρομο.

Ασχολιαστα ολα αυτα που διαβαζουμε κατα καιρους... Τετοια σκατα ειμαστε για αυτο αντιδρουμε ετσι, κι ας εχουμε αδικο. Σύννεφο παει η :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συζητηση χωρις προβληματισμο ειναι καπνος που χανεται.

Ανταλασουμε αποψεις σαν διαδυκτιακη παρεα η σαν νομοταγεις πολιτες;

Αν ειμαστε απο την μερια της λεξης νομοταγης πολιτης κυριολεκτικα τοτε συμφωνουμε οτι..

οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.

οτι η σημερινη νομοθετουσα βουλη αποτελει την πλειοψηφια της θελησης του λαου

οτι οι νομοι του κρατους δεν συζητουνται αλλα εφαρμοζωνται κατα γραμμα και χωρις εξαιρεσεις.

Αραγε εχουν λογο υπαρξης τοπικ διμαρτυριας κατα των διοδιων η δικαιως διωκονται οσοι παρανομουν περνωντας τσαμπα;

θα κοβατε χωρις δισταγμο σε ολους οσους δεν καταβαλουν το χαρατσι της εφοριας ,το ρευμα ..

Αν απαριθμησω τους λογους αδυναμιας πληρωμης η αποπληρωμης νομιμων υποχρεωσεων απο τους ελληνες πολιτες δεδομενης της σημερινης οικονομικης κρισης ,αυτοματα παρανομουν τα 9/10 του πληθυσμου.

Εχετε καταλαβει μερικοι πως μεταφραζεται η οικονομικη ανεχεια στην καθημερινοτητα και στην πραγματικη ζωη ;

Αμφιβαλω γιατι απο την ευκολια με την οποια αφοριζετε και βαζετε ταμπελες σε καποιον αγανακτισμενο νεοπτωχο,μαλλον ειστε η φοιτητες επιδοτουμενοι απο την οικογενεια,η ατομα χωρις υποχρεωσεις προς τριτους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου ελεγα να το παρεις και να το αφησεις η σε καποιο οικοπεδο (φυσικα με κουκουλα κιολας,μην πας και λειπει καμια μερα) η γενικα σε καποιο ιδιωτικο χωρο για να μην φοβασαι τιποτα και να εισαι και νομιμος.γιατι αυτες οι γριες ειναι ικανες να σου κανουν και καμια χαραξια με την τσαντα οπως πανε λαικη,τυχαια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι προσπαθούμε να βγάλουμε από αυτή την κουβέντα.

Ο φίλος μας αντιμετωπίζει οικονομικά ζόρια, τα οποία τον έχουν οδηγήσει στο να αράξει το αυτοκίνητο του. Δυστυχώς πάνω σε αυτά τα ζόρια έρχεται να προστεθεί και το ότι δεν έχει ιδιωτικό χώρο να το αφήσει, ώστε να μην τον ενοχλεί η αστυνομία. Τι ανακούφιση να του προσφέρει κανείς.. όταν από την μία συμπάσχουμε όλοι (πχ εγώ προχθές αναγκάστηκα για τον ίδιο λόγο να πουλήσω αυτοκίνητο 6ετίας στο 10% της αρχικής του αξίας) αλλά από την άλλη το όχημα του είναι όντως παράνομο εκεί.

Προς θεού ας κουβεντιάσουμε.. δεν υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε μεταξύ μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε την παλεύουν οι άνθρωποι??????

Τα Χριστούγεννα πήγα και παρέδωσα τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου γιατί βαρέθηκα να πληρώνω κερατιάτικα και ύστερα το πάρκαρα έξω ακριβώς από την πόρτα του σπιτιού μου!

Πέρασαν 3 μήνες από τότε????

Σήμερα βρήκα ένα αυτοκόλλητο ΝΑ πάνω στο μπαρμπρίζ από τον Δήμο Γαλατσίου (που να πέσει φωτιά να τους κάψει τις κωλότριχες) και συγκεκριμένα της δημοτικής αστυνομίας που λέει ότι το όχημα μου κρίθηκε ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ και θα μεταφερθεί με ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ για ΑΠΟΣΥΡΣΗ.....

Ρε μουν%$#@%#$πανα με ρώτησε κανένας αν θέλω να το αποσύρω? Πριν κολλήσετε το γαμωαυτοκόλλητο είδατε πιανού είνια το όχημα? Τι σκατά κάνουν? Δεν είδαν ότι έχω παραδόσει της γαμωπινακίδες?

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση πέρα του να πάμε στην γαμωδημοτική αστυνομία και τους κάψουμε ζωντανούς?

Παρέδωσες πινακίδες, αλλά δεν το έβαλες σε ιδιωτικό χώρο όπως ορίζει ο νόμος! Δεν είναι λογικό να έχεις οικειοποιηθεί μία θέση στάθμευσης.

Σωστή ήταν η αντίδραση της δημοτικής αστυνομίας και μάλιστα έπρεπε να το είχαν κάνει και νωρίτερα.

Δηλαδή έτσι αέρα πατέρα περνάει βλέπει ένα αμάξι χωρίς πινακίδες και λέει ας το πάρουμε δεν γαμιέται?

Αν εγώ ήμουν ταξίδι για δουλειά και δεν το έβλεπα το κωλοσημείωμα θα γύρναγα και θα έψαχνα να βρω το αμάξι μου?

Στην τελική ο μαλάκας που άφησε το σημείωμα θα μπορούσε να ρωτήσει στην γειτονιά να μάθει ποιανού είναι και να με ειδοποίσουν.....

Βάζουν το σημείωμα μεν, δεν το παίρνουν κατευθείαν δε. Νομίζω το αφήνουν αρκετές μέρες για να το δει το ιδιοκτήτης και μετά το παίρνουν.

Ο γείτονας ακόμα και να ξέρει τίνος είναι το αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτεί να υπάρχει μια θέση πάρκινγκ λιγότερη στην γειτονιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν μια γενική παρατήρηση, το όλο θέμα είναι μια μικρογραφία την σημερινής Ελληνικής πραγματικότητας:

Όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, αναζητούμε την αστυνομία και τον Νόμο, όταν εμείς ενεργούμε εις βάρος των άλλων τότε δεν θέλουμε τους "μπάτσους", τους "ρουφιάνους", τους "καλοθελητές" να μπερδεύονται στα πόδια μας..........

Και φυσικά με το μόνιμο επιμύθιο "αφού όλοι έτσι κάνουν" ή το "καλά, ας φτιάξουν όλοι οι άλλοι και θα φτιάξω και εγώ" ή το κλασσικό "εσύ που τα λες δεν έχεις παρανομήσει ποτέ;"....................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φυσικά με το μόνιμο επιμύθιο "αφού όλοι έτσι κάνουν" ή το "καλά, ας φτιάξουν όλοι οι άλλοι και θα φτιάξω και εγώ" ή το κλασσικό "εσύ που τα λες δεν έχεις παρανομήσει ποτέ;"....................

Α γεια σου. Αν και δε μου αρεσει ο ορος, αλλα το ελληναρας δεν ειναι τυχαιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ασ'το Εξαρχεια , κουκουλιτσα και δε στο πειραζει κανενας παμε στοιχημα , δε πατανε εδω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..δεν γινεται να θεσπιζεις νομους ευρωπαικου κρατους σε μια χωρα οπως η Ελλαδα ΟΠΟΥ το πολιτικο συστημα που την οικοδομησε (μιλαμε κυριως στην Αθηνα επι Παπαδοπουλου) το 1962 εως σημερα ειναι για κλαματα..πολυκατοικιες χωρις χωρο σταθμευσης,αδειες οικοδομησης χωρις υποχρεωτικα parkin,χωρις σωστες αναλογιες σε δρομους,σε πεζοδρομια και το αθλιο συστημα αποχετευσης..''Καποιους'' τους βολευει η αναρχια στην χωρα ετουτη για να μπορουν να κρυβουν αυτα που ''κανουνε'' οπως και τελικα ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ..οι ''Ιδιοι'' μας οδηγουνε στην παρανομια & οι ''Ιδιοι'' μας βοηθουν με καθε λογης αλλης παρανομιας (βυσμα-σβησιμο κλησεων-ανοχη σε παρανομιες-μια θεση στο δημοσιο) κ.α. γνωστα σε ολους μας 10ετιες τωρα για να εχουν την ευνοια μας..Ο φιλος ναι αποδεχτεικαμε ολοι οτι παρανομει αλλα που κ σε ποια νομοταγης χωρα..?? αντι να πυροβολουνε τους πολιτικους στο κεφαλι εδω πυροβολουνε τον ατυχο περιπτερα επειδη ειπε οχι....ολοι την παρτη μας κοιταμε σε ετουτη την σημερινη Ελλαδα γιατι ετσι μας μαθανε και δυστυχως δεν θα ΥΠΑΡΞΕΙ αλλαγη προς το καλυτερο γιατι η ιστορια αιωνες τωρα απαιτει να γινουμε ενα με τον ΠΑΤΟ πρωτα για να ξυπνησουμε....να'στε ολοι καλα παιδια καλη εβδομαδα....-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα