ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Διηπειρωτικοι βαλλιστικοί, πύραυλοι................. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Σιγά ρε φίλε μη θρονιαστούμε να δούμε μέχρι και ντοκυμαντέρ για να καταλάβουμε την προτίμησή σου. :P * save κάνω για να γράψω απ' το σπίτι μετά φωτογραφικής συνοδείας-πανδαισίας, μια και το φωτομπάκετ μαμιέται από δω. Κάποια φραγή μου μυρίζεται. Σιγά, θα βάλεις τίποτα φώτος με τον Μπίλλια, το χάλια, το Γαρδέλη, το Μιχαλόπουλο να καβαλάνε το καγκούρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Γιατί μου αρέσει αυτή η γύμνια που έχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Σιγά, θα βάλεις τίποτα φώτος με τον Μπίλλια, το χάλια, το Γαρδέλη, το Μιχαλόπουλο να καβαλάνε το καγκούρι... Έχω κάτι καλύτερο....... :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Έχω κάτι καλύτερο....... :vv: Στάθη Ψάλτη;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δεν με ενδιαφέρουν τα κυβικά-άλογα-επιδόσεις και άλλα ταπεινά. Μόνο ότι είναι κούκλα φτάνει... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Το dream bike εγω καταφερα και το εχω στα χερια μου.Τρια χρονια εχουν περασει και με φτιαχνει οπως και την πρωτη μερα.Το θεωρω πανεμορφο και πιστευω πως κανει αυτα που θελω και οπως τα θελω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Η μοτοσυκλέτα που οδηγώ είναι και το dreambike μου που θα ήθελα να έχω και έχω εδώ. Βέβαια εαν ζούσα σε μια άλλη χώρα και μπορούσα θα ήθελα να έχω την μοτοσυκλέτα που είναι ο ορισμός του touring Την πραγματική μοτοσυκλέτα τουρισμού που είναι θεωρώ αν όχι η πρώτη επιλογή τουλάχιστον απ΄τις πρώτες κάθε ταξιδευτή: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 επειδη στην δυσκολη οικονομικως εποχη που ζουμε,το να εχεις 2 μοτοσυκλετες ειναι πολυτελεια,μου αρεσει επειδη συνδυαζει τοσο την οικονομια οσο κ την πιο ταξιδιαρικη ταση.επισης επειδη ειναι η πιο προσιτη αυτοματη μοτοσυκλετα.κ εντελει επειδη μου αρεσει ο επιπλεον αποθηκευτικος χωρος.αν ειχε σταρτ στοπ κ αντι σπιν,θα βρισκομουν ηδη σε αναζητηση τροπου αποκτησης της. αν τα οικονομικα μου ηταν διαφορετικα ομως κ μπορουσα να εχω 2,θα κοιτουσα διαφορα moto gucci,moto morini,mv agusta,ducati..ισως κ κανενα τριουμφ bonneville κ καβασακι w800.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 θελετε και γιατι...... δεν εχει φρενα,δεν εχει κρατηματα,δεν εχει αναρτησεις,δεν στριβει,ειναι αποτομο,εχει μεγαλη καταναλωση,δεν οδηγιεται ευκολα αλλα ειναι ΓΡΗ-ΓΟ-ΡΟ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Πωπω, αυτή η μπουκάλα εκεί πίσω με πεθαίνει - πάλι καλά που κότσαρε και δυο φρενούκλες μπροστά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν με ενδιαφέρουν τα κυβικά-άλογα-επιδόσεις και άλλα ταπεινά. Μόνο ότι είναι κούκλα φτάνει... Εύγε για το σκεπτικό σου..... Ουκ εν το πολλώ το ευ. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Εσυ γιατι εχεις επιλεξει την συγκεκριμενη μηχανη ως Dreambike?" Για να μπορώ ν' απαντάω εύκολα σε ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ μια και το dreambike μου είναι μόλις ένα ΧΤ-550, αλλά όμως πλήρως ανακαινισμένο και βελτιωμένο στα σημείο που χωλαίνει. Ο λόγος? Απλός. Γιατί θεωρώ ότι είναι μια καρακουκλάρα, και ίσως το ωραιότερο "ψευδοεντούρο" που έχει βγει ποτέ. Αμφιβάλλει κανείς? Ακολουθούν φωτό για απόδειξη. :P Στάθη Ψάλτη;;; Καλύτερο............ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ποιός είναι ο τυπάς? Πολύ καγκουροφάση.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :rotfl: :greece: (ντάξ' κασκαντέρ είναι στην 1η, αλλά ο "εισαγώμενος" ήταν μεγάλη μορφή στην ταινία "Ο Παπασούζας". Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Άνάποδο στο Πεντέμισυ (γιατί Ένα ήτο το Πεντέμισυ) δεν είναι υπερβολή υπό την έννοια ότι θα ζορίζει το σκελετό μεταφέροντας πολλά φορτία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Άνάποδο στο Πεντέμισυ (γιατί Ένα ήτο το Πεντέμισυ) δεν είναι υπερβολή υπό την έννοια ότι θα ζορίζει το σκελετό μεταφέροντας πολλά φορτία? Δυο ενισχυσεις σε καιρια σημεια και ενα σωστο αμορτισερ πισω δε μασαει. Yamaha ειναι... :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) ...και πιστονάκι από Πορσικό όπως είχε κάνει ο Χούντρας? (Όσο για το αν μασάνε τα Γιαμάχα, ακόμα μετράω κολλήματα-αρπάγματα σε δικό μου DT200R) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2012 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (Όσο για το αν μασάνε τα Γιαμάχα, ακόμα μετράω κολλήματα-αρπάγματα σε δικό μου DT200R) Ασε ρε τα παρταλια τα διχρονα για τετραχρονα μιλαμε (ξερεις διχρονο αλλης εταιρειας που να μην αρπαζει-κολαει? :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Γιατί είναι ΚΤΜ Γιατί είναι μουνάρα Γιατί είναι πρωτοποριακό Γιατί συνδυάζει τις μεγάλες μου αγάπες με μεγάλη ευκολία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Γιατί, είναι κούκλα και γιατί έτσι μου αρέσει... Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για αυτό το κομψοτέχνημα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 δεν ξέρω πόσο τρέχει και δεν με ενδιαφέρει να μάθω δεν ξέρω ροπές/φρένα/οτι θες βαλε εδώ και δεν με ενδιαφέρει να μάθω αλλά είναι κούκλα :blush2: και τιμή δεν ξέρω αλλά δεν με ενδιαφέρει να μάθω για ευνόητους λόγους :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Eγω το εψαχνα πολλα χρονια, τωρα το βρηκα, το πηρα και ψαχνω γιουρος να τελειωσω το restore..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 θελετε και γιατι...... δεν εχει φρενα,δεν εχει κρατηματα,δεν εχει αναρτησεις,δεν στριβει,ειναι αποτομο,εχει μεγαλη καταναλωση,δεν οδηγιεται ευκολα αλλα ειναι ΓΡΗ-ΓΟ-ΡΟ Δεν είναι γρήγορο απλά είχε ροπή και τίποτε άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Θανατος στα διχρονα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Σιγά ρε φίλε μη θρονιαστούμε να δούμε μέχρι και ντοκυμαντέρ για να καταλάβουμε την προτίμησή σου. :P * save κάνω για να γράψω απ' το σπίτι μετά φωτογραφικής συνοδείας-πανδαισίας, μια και το φωτομπάκετ μαμιέται από δω. Κάποια φραγή μου μυρίζεται. Πες το εσυ με τιτλο και θα το βρουμε εμεις σε φωτο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 aprilia sxv 550 γιατι το πηρα μια βολτα και καπακι κ αλλη και ακομα μια καπακια και το χαμογελο μεχρι τα αυτια,γιατι εχω παει σαν ενδιαφερομενος αγοραστης να κανω test drive να φτιαχτω... μιλαμε για πριονιιιι θα το παρω καποια στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Δεν είναι γρήγορο απλά είχε ροπή και τίποτε άλλο... και ας μην ειναι γρηγορο επιανε το 150 σε χρονο ντε τε οταν τα αλλα στη εποχη παλευαν να περασουν τα 100 μην λεμε ομως οτι δεν ειναι και Θανατος στα διχρονα! εσυ μεινε στους ταφους τα 4χρονα και κατσε ρυθμιζε βαλβιδες εγω ενα πιστονι πεταω καθε 50000 χιλιομετρα και ηρεμω αντε να κανω και ενα καθαρισμα καρμπυρατερ γρηγορο γιατι τα 200 τα ειχε και με σουζα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες