Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Σήμερα και μετά από οπτικό έλεγχο,αμέσως μετά από βόλτα,είδα τα λάδια( τζαμάκι) αφρισμένα!! Δεν είχε κάψει γραμμάριο. Είναι κάτι φυσιολογικό ή να ανησυχώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Σήμερα και μετά από οπτικό έλεγχο,αμέσως μετά από βόλτα,είδα τα λάδια( τζαμάκι) αφρισμένα!! Δεν είχε κάψει γραμμάριο. Είναι κάτι φυσιολογικό ή να ανησυχώ; ποιος ξερει βρε τι του κανες του καημενου του μηχανακιου κ αφρισε απ το κακο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 ολοι θα σου πουνε οτι εχουν παρει νερα τα λαδια σου ,να κοιταξεις μην εχεις καψει φλαντζα ,να τα αλλαξεις αμεσως κτλ μαλλον δεν ειναι απολυτως τιποτα απλα λιγη υγρασια δουλεψε το μηχανακι και πηγαινε μια μεγαλη βολτα να ζεσταθει πολυ ,οταν γυρισεις ανοιξε την ταπα λαδιου και αφησε την για 1 λεπτο να εξατμιστει το νερο και τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Φυσιολογικότατο. Κοίτα στο ιντερνετ milky oil. Είναι από υγρασία στο λάδι, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος και των σύντομων διαδρομών(που δεν προλαβαίνουν να ανεβάσουν θερμοκρασία στα λάδια και εξαερώσουν την υγρασία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 ειχε γινει ενα παρομοιο θεμα πριν καποιο καιρο! και ναι ειναι φυσιολογικο απο οτι θυμαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Την ιδια απορια ειχα κι εγω : http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 νομίζω ότι αυτό συμβαίνει όταν τα λάδια είναι σχετικά καινούργια... Πάντως είναι φυσιολογικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 νομίζω ότι αυτό συμβαίνει όταν τα λάδια είναι σχετικά καινούργια... Πάντως είναι φυσιολογικό! Πριν έναν μήνα τα άλλαξα και ζήτημα να έχω κάνει 800χλμ... ποιος ξερει βρε τι του κανες του καημενου του μηχανακιου κ αφρισε απ το κακο του Το πήγαινα τέζα για να σας ακολουθήσω την Κυριακή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Αν ειναι λιγο τοτε αλλαξε απλα λαδι για να φυγει και η υγρασια, αν ομως ειναι πολυ ο αφρος ψαξε αν περνανε νερα στα λαδια, δες στην ταπα του ψηγειου αν μαζευει "βουτυρο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 οπως σωστα ειπαν κ οι προηγουμενοι ειναι απο υγρασια,ακομα κ εαν η μοτο κινειται τακτικα ειναι δυσκολο να αποφυγουμε αυτο το φαινομενο.ειδικα στην χωρα μας που η υγρασια τα σπαει. αυτος ειναι κ ο λογος για τον οποιο ειναι καλο ν'αλλαζουμε λαδια παντα μετα τον χειμωνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 ΑΧΑ και εγώ που νόμιζα πως στο δικό μου ήταν μάπα το λάδι και είχε και ανθρακικό.. Θα δοκιμάσω σήμαρα κιόλας τη μέθοδο με την τάπα ανοικτή μετά από βόλτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 δεν χρειαζετε αυτο με την ταπα...............ολοι οι κινητηρες εχουν σωληνακη και μελιστα μεγαλο...........για να εξαερονουν την υγρασια ............δες μηπως ειναι τσακισμενο και δεν μπορει να την εκτωνοσει κατα τα αλλα......αν ειναι λιγο οκ......... καθος και τα λαδια παντα τα κοιταμε με ζεστο δουλεμενο κινητηρα για να φυγει η υγρασια και αφου σβησει για κανα δεκαπενταλεπτο μισαωρο για να προλαβουν να κατεβουν κιολας ο κανονας ειναι αυτος αλλα αλαζει λιγο απο service manual σε service manual.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 + Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 + Επιτέλους..................... Και τί θα πάρεις τώρα Χρήστο; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Τι; να το κάνω κρισκράφτ;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Εσύ ειδικά με το cbr τι ανησυχείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τίποτις άλλο. Σηκώνει καθόλου βεντηλατέρ? Αν όχι απίθανο να εξαερώσει το νερό. Το νερό βράζει στους 100 βαθμούς. Εμένα στο κλρ έχω να ακούσω βεντυλατερ από το αύγουστο και το σηκώνει στους 90βαθμούς θερμοκρασία νερού, όπου το λάδι δύσκολα είναι100 βαθμούς. Δύο μήνες έτσι κυκλοφορώ (με γαλατουχα λάδια). Αν ήταν από το σύστημα ψύξης θα είχες και άλλα συμπτώματα. Θα ανεβαινε η στάθμη στα λάδια θα κατέβαινε στο ψυγείο και πιθανόν να ακουγες και τον κινητήρα. Με το Honda χαλάρωσε και συγκεντρώσου σε άλλα θέματα. Μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός θα καθαρίσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εσύ ειδικά με το cbr τι ανησυχείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τίποτις άλλο. Σηκώνει καθόλου βεντηλατέρ? Αν όχι απίθανο να εξαερώσει το νερό. Το νερό βράζει στους 100 βαθμούς. Εμένα στο κλρ έχω να ακούσω βεντυλατερ από το αύγουστο και το σηκώνει στους 90βαθμούς θερμοκρασία νερού, όπου το λάδι δύσκολα είναι100 βαθμούς. Δύο μήνες έτσι κυκλοφορώ (με γαλατουχα λάδια). Αν ήταν από το σύστημα ψύξης θα είχες και άλλα συμπτώματα. Θα ανεβαινε η στάθμη στα λάδια θα κατέβαινε στο ψυγείο και πιθανόν να ακουγες και τον κινητήρα. Με το Honda χαλάρωσε και συγκεντρώσου σε άλλα θέματα. Μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός θα καθαρίσουν. Δεν σηκώνει βεντηλατέρ.Απλά με ανησύχησε λίγο το γεγονός.Έχεις δίκιο ξέχασα ότι είναι HONDA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 ξέχασα ότι είναι HONDA :puke: :puke: :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 :puke: :puke: :puke: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες