Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Ρε Flying, αμα πας να πουλήσεις πνεύμα, πρέπει να μάθεις να το πουλάς και σωστά, ως έχει, έχεις μείνει καμια 10-ετία πίσω... Στο έχω ξαναπεί, είσαι η ψυχή του πάρτυ ρε πστ...Μάλλον σε φούσκα μέσα μεγάλωσες οπότε και δεν φταις εσύ για την παντελή έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων που σε χαρακτηρίζει. Nα φανταστώ πως αμα σε βάλει κανείς σε καμιά γωνία...αρχίζεις και βρίζεις μάνες/σπίτια, σωστά ? ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Κάτσε λίγο ρε Μιχάλη,δεν είσαι δίκαιος τώρα. όταν γράφετε εσείς σεντόνια για μια ταινία δεν είδα να αυτοσαρκάζεστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Απο που προεκειψε αυτο παλι? :P Αυτο το forum... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_1 Καταπληκτικη ταινια, δεν εχω λογια! Την είδα χθες, πολύ καλή. Ωραίο γύρισμα, εικόνα, μουσική, και ο Eddie Redmayne, δικαίως πήρε το όσκαρ 1ου αντρικού ρόλου, αφού είναι συγκλονιστική η ερμηνεία του. Απίστευτος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Για όποιον δεν κατάλαβε, ήρθε στο φόρουμ, ο Ιωσήφ Αβράμογλου, από το CineClub (το γνήσιο) Ρε Μιχάλη...... Ειλικρινά......Προς τι τέτοια στάση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Απο που προεκειψε αυτο παλι? :P Αυτο το forum... Μια μικρή ένσταση.Το φόρουμ από μόνο του δεν φταίει σε τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Μια μικρή ένσταση.Το φόρουμ από μόνο του δεν φταίει σε τίποτα. Ε δεν ενοουσα το φορουμ αυτο καθ'αυτο... Νομιζω καταλαβαινεις τι ενοω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Ναι βρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Τόσο πολύ πολεμικό ήταν αυτό που έγραψα; Χιουμοράκι δεν μπορούμε να κάνουμε; Λοιπόν εξήγηση. Τέλος πάντων, το θέμα εδώ, είναι ''πρόταση για καλή ταινία''. Ο Αβράμογλου παραπάνω, ρίχνει μια απάντηση στην οποία δίνει δύο χιουμοριστικά βίντεο που κοροιδεύουν δύο ταινίες, αναφέρει δύο άλλες, βγάζει σκάρτες άλλες δύο, και μετά μας λέει για δύο άλλες η μία που έρχεται (δεν έχει βγει ακόμα), και η άλλη που ΘΑ έρθει. Πρόταση για ταινία ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ, ανύπαρκτη. Και εντάξει δεν είναι έγκλημα, δεν είναι πλημέλλημα, δεν είναι καν κακό αυτό. Δεν είπε και κανείς ότι τα θέματα έχουν την σούπερ αυστηρότητα τίτλου-περιεχομένου. Αλλά από την στιγμή που δεν προτείνει ταινία, ε γιατί παρεξηγείται με το ''Αβράμογλου''; Κριτική ταινιών δεν κάνει; Ίσα ίσα, πολύ γνωστός ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός αστέρας, και η εκπομπή του cineclub στον ΑΝΤ1 ήταν και πολύ καλή, και η εκπομπή του Top Club στον ANTENNA FM παλιότερα από τις πρώτες σε ακροαματικότητα. Μην αρπάζεστε και τόσο πολύ. Χαμογελάστε και λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Μιχάλη,ξέρεις πολύ καλά πως ο γραπτός λόγος δεν είναι ευδιάκριτος. όπως βλέπεις αρκετά άτομα δεν είδαν το χιούμορ στο ποστ σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Προς υπεράσπιση του Μιχάλη, εγώ χιούμορ είδα. Ο Κόκκινος1 νομίζω το πήρε στραβά εξαρχής, κακώς :) Τέλος πάντων... εγώ είδα το Predestination, το οποίο προτάθηκε πιο πριν. Η ταινία είναι ένα παράδοξο από μόνη της. Καλή δε λέω, αλλά αν κάτσεις και σκεφτείς τι, ποιος, πότε δε βγάζεις λογικά συμπεράσματα. Προτείνεται πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 flying in a dream και χιουμορ = οξύμωρο Ελπίζω να έχει μεγάλο δάχτυλο ώστε να μπορεί να κρύβεται πισω απο αυτό με το πρόσχημα του "έκανα πλάκα lol" , οπως σε ενα αλλο topic που ξεκίνησε πρόταση με ενα "ρε κόπανοι..." και έφαγε κράξιμο επι 2 σελίδες οπου και το γύρισε κλασσικά στο "lol εκανα πλάκα" ρίχνοντας ταυτόχρονα επαγγελματική οπισθοπεταλιά σαν τον συγχωρεμένο Pantani. Το χιουμορ το γουστάρω - οταν προέρχεται απο ανθρώπους που το διαθέτουν - ο Όνειρος όμως... δεν, επίσης, η κουτοπονηριά επιπέδου 5ης δημοτικού...κακό πράμα μάγκες Πάω για review 3 χιλιάδων λέξεων, 7 παραγράφων, μείνετε συντονισμένοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Αν και λατρης των ταινιων που σε αφηνουν μ@λ@κα , δεν ειχα δει το The Prestige... ΔΕΙΤΕ ΤΟ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Εμενα μου αρεσε παρα πολυ.νεανικη ταινια με καλουτσικους χαρακτηρες Ενας νεαρος κληρονομει μια ''περιουσια'' και πηγαινει με την παρεα του να την επισκεφθουν,οι σκηνες βιας ειναι αρκετα καλες Αν σας αρεσουν τα <αιματα> δειτε τη,Αν εχετε παιδακια σε καμια περιπτωση μην την δειτε μαζι τους. ps τα πρωτα λεπτα της ταινιας εχει 'ωραιο' θεαμα για τους ανδρες θεατες. http://www.imdb.com/title/tt3612032/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChessMan 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 άλλη ταινιούλα που να βλεπεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά κατεβάστε το popcorn time!! Eίναι πολύ καλό πρόγραμμα το οποίο έχει πολλές σειρές και ταινίες τις οποίες streamάρετε κατευθείαν.Ουσιαστικά κατεβάζει ένα μικρό κομμάτι από το torrent και ξεκινάει να το παίζει. Έχει και ενσωματωμένους υπότιτλους. Μερικά δικά μου screens: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Εμενα τελευταια μου κολλαει πολυ αλλα παιζει να φταιει και ο υπολογιστης... Εχει διάφορες εκδοσεις, και γω αυτη που εχεις εχω, μου φανηκε πιο ευχρηστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Προσοχή γιατί υπάρχουν και κλώνοι του προγράμματος. Το σωστό είναι το popcorntime.io Επίσης υπάρχει και άλλος τρόπος, xbmc/kodi με addons για live streaming. Είμαι στο 3-09 του house of cards :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Γιατι αυτο τι διαφορα εχει; http://popcorn-time.se/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Το προγραμμα το χρησιμοποιει φιλος! Ειναι οντως γα@ματο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Γιατι αυτο τι διαφορα εχει; http://popcorn-time.se/ Η αλήθεια εϊναι ότι δεν έχω δοκιμάσει τι διαφορές έχουν απλά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το πιο up2date δίκτυο και πρόγραμμα με όλες τις επιλογές είναι το "επίσημο". Όποιος θέλει δοκιμάζει κ συγκρίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Για να δουμε τι λεει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 το focus που ειδα χθες και ειναι φρεσκο ταινιακι , ειναι πολυ ωραιο παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Καμιά άλλη ταινία έχετε να προτείνετε; Το Miracle Mile άν και φαίνεται ενδιαφέρον δεν το βρήκα πουθενά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες