fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) ρε`σεις σας αρεσει η νεα του μορφη?δεν ειναι λιγο πολυπλοκο? κακο πραγμα η συνηθεια ,αντε να δω ποτε θα το συνηθισω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Εγώ πάλι δε μπορώ να μπω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Εγω που θελω τζαπανεζικη αρψστη σπλατερια γιατρε τι να δω;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω που θελω τζαπανεζικη αρψστη σπλατερια γιατρε τι να δω;; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Θα το ψαξω ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί (από εμένα ή) από άλλον φίλο : The Champ (1979) "Billy Flynn, a former boxing champion, is now horse trainer in Hialeah. He makes just enough money to raise his little boy T.J., over whom he got custody after his wife Annie left him seven years ago. T.J. worships The Champ who is now working on his come-back in order to give his boy a better future. But suddenly Annie shows up again " 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Καλή ταινία το The Champ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 δεν ξέρω γιατί, αλλά το βιντεο με το τρέιλερ της ταινίας δεν το πέρασε στο ποστ και την εικόνα από το imdb την μπλοκάρουν... οπότε κάνω άλλη μια προσπάθεια : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Ειδα το fury! Το προτεινω ανεπιφυλακτα.... Ισως λιγο ψυχοπλακωτικο στο τελος , αλλα δειχνει την ωμη βια του β' παγκοσμιου... Το ιντερστελλαρ θελω να δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλή ταινία, εγγλέζικη παραγωγή του BBC, που είδα πρόσφατα. Castles in the Sky , 2014 http://www.imdb.com/title/tt3311900/ και τρέιλερ εδώ Λέει την ιστορία, πως εφευρέθηκε το Radar στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, από τον Robert Watson Watt. Λίγο πριν τον 2ο ΠΠ, βλέπουμε τους Εγγλέζους, οι οποίοι βλέποντας την αεροπορική δύναμη του Χίτλερ να δυναμώνει, κατάλαβαν ότι δεν θα αργούσε ο πόλεμος και η επίθεση στην Αγγλία, και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα όπλο που θα τους δώσει ένα αμυντικό πλεονέκτημα. Η αρχική σκέψη ήταν να φτιαχτεί ένα death ray, δλδ ένα όπλο που θα εκπέμπει θανάσιμη ακτινοβολία μικροκυμάτων, από το έδαφος προς τα εχθρικά αεροπλάνα, και θα σκοτώνει τους πιλότους. Πολύ γρήγορα αυτό αποδείχθηκε αδύνατο τεχνολογικά και επιστημονικά, αλλά οι γραφειοκράτες της επιτροπής για την ανάπτυξη του όπλου δεν έλεγαν να πειστούν. Και τότε εμφανίστηκε o Robert Watson Watt ένας μετερεωλόγος, ο οποίος αφού εξηγεί ότι αυτό δεν γίνεται, προτείνει μια άλλη ιδέα, μια διάταξη που θα εκπέμπει μια ακτινοβολία, και από την αντανάκλαση πίσω της ακτινοβολίας από τα αεροσκάφη, θα τα βλέπει να έρχονται σε μεγάλη απόσταση, δίνοντας έτσι χρόνο στην αεράμυνα να ετοιμαστεί. Η ταινία μας δείχνει κυρίως την ιστορία του κεντρικού ηρώα εφευρέτη του radar και της ομάδας του, την προσπάθειά του να πείσει τους γραφειοκράτες να τον χρηματοδοτήσουν, τις τρικλοποδιές των αντίθετων συμφερόντων, τις θυσίες του και τελικά την δικαίωσή του. Δεν έχει διάσημους ηθοποιούς, δεν είναι για όσκαρ, δεν έχει μπαμ-μπουμ, αλλά έχει πολύ καλές ερμηνείες, πολύ καλή απόδοση της δεκαετίας του '30, αξίζει για την βασισμένη στην πραγματικότητα ιστορία του, και επίσης έχει πολύ ωραία ορχηστρική μουσική. Δείτε. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) St Vincent Aρκετα καλη με πολυ συγκινητικο τελος + σιριαλ Whitechapel απο μενα http://www.youtube.com/watch?v=3liD6O8zAds ειδικα ο 1ος, 3ος, 4ος τα σπανε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον ziaba Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Ειδα το fury! Το προτεινω ανεπιφυλακτα.... Ισως λιγο ψυχοπλακωτικο στο τελος , αλλα δειχνει την ωμη βια του β' παγκοσμιου... Το ιντερστελλαρ θελω να δω... Εκανε επιτυχια ο Πιτ δεν το πιστευω......γιατι τα τελευταια χρονια ολες οι ταινιες που επαιξε ηταν σκετη ******* κατα τ γνωμη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Μια καλή κωμωδία να μου προτείνεται ρε παιδιά έχω καιρό να χαλαρώσω λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Let's be Cops.. αρκετο γελιο χωρις να το τραβαει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Μια καλή κωμωδία να μου προτείνεται ρε παιδιά έχω καιρό να χαλαρώσω λίγο Παραγωγές του Abrahams.Πολύ γέλιο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 Μια καλή κωμωδία να μου προτείνεται ρε παιδιά έχω καιρό να χαλαρώσω λίγο η καλυτερη των τελευταιων χρονων Jackass Presents: Bad Grandpa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 η καλυτερη των τελευταιων χρονων Jackass Presents: Bad Grandpa Ευχαριστώ ziaba...και γενικά ευχαριστώ παιδιά! Aλλα τέτοιου είδους χιούμορ δεν τα πάω με τίποτα, αντίθετα τα βρίσκω "υβριστικά" για την νοημοσύνη μας και απλά χάσιμο χρόνου... :knife: Jackass μπλιάχ το ίδιο αίσχος με τα επεισόδια USA :puke: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 Το Bad grandpa που πρότινα δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα jackass που όντως για τον ****** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μερικές καλές ταινίες Michael Keaton. Speechless (1994) The Dream Team (1989) Multiplicity (1996) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 Andy Garcia - Modigliani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.imdb.com/...3/?ref_=nv_sr_1 Requim for a dream http://www.imdb.com/...9/?ref_=nv_sr_1 American Gangster http://www.imdb.com/...9/?ref_=nv_sr_1 Fear and loathing in las Vegas http://www.imdb.com/...7/?ref_=nv_sr_5 Awakenings Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 από τον ksino1100 Διαγραφή links με torrents 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δώστε Oscar στον Jake... Aπο τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό, φωτογραφιάρα, απίστευτα ατμοσφαιρικό OST και η ερμηνεία του Gyllenhaal απλά σε καθηλώνει...To τελευταίο μισάωρο συγκεκριμένα σε κρατάει κολλημένο στην οθόνη τρώγοντας τα νύχια σου...απλά... Επίσης, έχει μια απο τις καλύτερες σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητα που έχω δεί ποτέ - η τοποθέτηση των καμερων/πλάνα είναι απλά μαεστρική. Βρώμικο και σκοτεινό L.A 9/10 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 από τον Red1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 Thanks Στέλιο. Περιμένω να την βρω σε HD. Τι ύφος έχει το ost? Είμαι λάτρης των ost, αλλά εκλεκτικός. Με έβαλες στην πρίζα, αλήτη :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Thanks Στέλιο. Περιμένω να την βρω σε HD. Τι ύφος έχει το ost? Είμαι λάτρης των ost, αλλά εκλεκτικός. Με έβαλες στην πρίζα, αλήτη :lol: Κρίνε μόνος σου Γιάννη ;) Σε συνάρτηση με την φοβερή φωτογραφία που απεικονίζει ένα θολό, βρώμικο και γλοιώδες L.A by night...όνειρο λέμε... Θα το δω και στον κινηματογράφο, τα λεφτά του τα καργα-αξίζει, συν του οτι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται... Είναι η περίπτωση που τα πάντα (φωτογραφία/ερμηνείες/OST) εναρμονίζονται δημιουργώντας το τελικό αποτέλεσμα... Μην το over-hype-άρω ομως γιατί τα γούστα είναι ωσάν...ξέρετε τι, παρόλα αυτά, για εμένα προσωπικά ήταν απο τα καλύτερα φιλμάκια που είδα τον τελευταίο καιρό (το Grand Budapest Hotel είναι ενα άλλο που λάτρεψα φέτος) και με έπιασε παντελώς "αδιάβαστο"... Οταν ένα έργο σε κάνει να μην πατας pause ανα 5-10 λεπτά για να πας για κατούρημα/ξύσιμο πατερόσακων/τσεκάρισμα FB κτλπ...ναι... ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2014 από τον Red1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες